Fortsätt till huvudinnehåll

Semester på kusten del 2

När Karl hörde plasket från hennes kropp som klöv vattenytan log han. Han måste vara världens lyckligaste man. Varför hade han protesterat mot en vecka här, på Västkusten, i en vackert inredd sjöbod med en enorm säng och det underbara havet precis utanför dörren. 

Han sträckte på sin härligt tillfredsställda kropp. Att få börja dagen med att älska med Sara medan måsarna skrek utanför var verkligen den perfekta starten.

Hans vackra Sara med sin långa spensliga kropp, med bröst som knappt syntes, spretigt svart hår och den läckra tatueringen som löpte över hennes kropp. Hon som kunde verka så blyg och försynt men som när det kom till sex var så underbart dominant och sexig. Många gånger hade han tänkt att hon var för bra för honom, att hon spelade i en annan liga än han. Hon var den smartaste kvinna han kände och han älskade att hon så självklart tog för sig i sin roll som läkare. Han hade inga problem med att hon stod över honom i rang på jobbet och dessutom tjänade betydligt mer än han gjorde som sjukskötare.

Karl reste sig  och svepte handduken om sig innan han följde Saras exempel och gick ut i solen på bryggan. Han såg hur hon lång och flöt med ögonen slutna i det glittrande havet, hennes bröstvårtor var styva där de stack upp precis  över vattenytan. Karl såg sig om upp mot det stora huset innan han släppte handduken och dök i efter henne, inte lika snyggt men helt ok om han fick säga det själv. Hon hade inte hört honom komma ut utan hade varit helt försjunken  i tankar på vad hon ville visa honom under deras vecka här i hennes paradis. När hans nedslag i vattnet fick en dusch av vatten att skölja över hennes ansikte ryckte hon till. Karl kom frustande upp över ytan och simmade mot henne med kraftiga simtag. Hon försökte slingra sin kropp om honom men resultatet blev att de båda sjönk och vattenkriget var i full gång.

Medan de under skratt och flams skvätte vatten på varandra och försökte dra ner varandra under ytan som tonåringar kom Cilla ner på bryggan. Med sig hade hon en stor frukostbricka, hon skrattade när hon såg deras lek i vattnet. 

- Men du hade inte behövt, sa Sara högt från sin plats i vattnet. Vi ska ju inte var till besvär, vi kan fixa frukost själva.

- Jag vet, log Cilla, men bara idag, det är ju ändå er första dag. Lek ni lite till så hämtar jag kaffet också.

Men när Cilla gick upp till huset för att hämta koppar och termos skyndade sig Karl upp ur vattnet. Inte så att han hade några problem med att visa sig naken, men det kändes lite konstigt att komma upp naken när Saras kusin stod där med frukosten. Sara däremot simmade med långa starka simtag ut en bra bit och Karl såg längtansfullt på hennes vältränade rumpa som blev synlig när hon crawlade. När hon kom tillbaka upp på bryggan la hon sig ner och lät solen torka hennes nakna kropp. Han kunde inte hjälpa att det pirrade till och han föreställde sig hur han la sig mellan hennes ben och lät tungan försiktigt…

Cillas röst avbröt hans fantasi:

Kan du ta juicen Karl?

Hon stod med koppar i den ena handen, termos i den andra och ett juicepaket inklämt mellan armen och bröstet. Snabbt tog han juicepaketet och skämdes lite när hans hand rörde lätt vid Cillas fylliga bröst.

Karl hjälpte henne med frukosten och han upptäckte att han verkligen tyckte om hennes rappa humor.

Medan de njöt av frallor, yoghurt, juice och kaffe bestämdes det att de skulle ta båten ut till en kobbe där de kunde tillbringa dagen med att sola och bada.

- Där kan du sola naken, har hört att du föredrar det, sa Cilla och blinkade menande åt  honom.

Till sitt stora förtret märkte Karl hur han rodnade, det hade han nog inte gjort på tio år men tanken på att Sara berättat om hans äventyr på Älgön fick färgen att stiga på kinderna och han hummade något ohörbart.

Sara skrattade rakt ut så kaffet hon just druckit sprutade över frukostbordet.

- Förlåt, men jag kunde inte låta bli att berätta. jag tyckte det var så himla häftigt och ska jag vara ärlig är jag rätt besviken på att jag inte var med.

- Mmm, mumlade han och började plocka ihop efter frukosten. 

Tjejerna fnittrade hysteriskt när han med stela ryckiga steg lämnade bryggan. Det kändes inte ok att vara den de skrattade åt även om det om han skulle vara helt ärligt hade varit rätt upphetsande att ligga inne i sjöboden och höra Sara berätta för Cilla om hur han fått vara en lite del av en spontan sexakt på Älgön här om dagen.

De hjälptes åt att göra matsäck och packa ner allt de kunde tänkas behöva för en heldag på havet. Den pinsamma stämningen från frukosten var glömd och de pratade och skrattade glatt medan de stuvade ner allt i båten. Karl hade ingen erfarenhet av båtar och kom på sig med att känna sig lite bortkommen när Sara hjälpte Cilla att göra loss för att sen lätt och smidigt hoppade i båten. Havet låg spegelblankt och solen gassade från en näst intill klarblå himmel, det skulle bli en magisk dag. Karl som satt längst bak tittade på de två kvinnorna som stod upp och pratade medan Cilla körde båten. Återigen slogs han av hur olika kusinerna var. Cilla hade flätat sitt långa blonda hår och hade en ljusblå jeanskeps nedtryckt på huvudet. Sara stod intill med sitt korta taggiga hår och ett par svart solglasögon som dolde hennes vackra gröna ögon.

Cilla var kurvig där Sara var spenslig och blond där Sara var mörk. Han kom på sig med att undra hur hon såg ut där nere om han var rakad eller hade blonda lockar som täckte hennes venusberg. Han såg på dem igen och bestämde att den enda likheten mellan kusinerna nog var att de var nästan exakt lika långa och förstås deras varma pärlande skratta.

Karl kunde inte låta bli att fastna med blicken på Cillas rumpa som var helt perfekt i de gula shortsen som satt som en andra hud över den vackert päronformade bakdelen. Han kunde inte låta bli att undra hur den skulle kännas att krama den. Hans älskade Sara var så läcker och han fick lite dåligt samvete för att han inte kunde hålla tankarna borta från Cilla, men det var något med den där rumpan och ja för all del med de där brösten som gungade i takt med båtens rörelser i den blåvitrandiga bikinitoppen som visade mer än den dolde. De svällde ut på sidan om de små trianglarna som kämpade med att dölja brösten. Deras rörelse fick det att pirra till och han tvingade sig att rikta blicken ut över havet. Efter en kvart sänkte Cilla farten och började sakta närma sig en ö. 

- Det är sig precis likt, tjöt Sara till och hela hon strålade.

- Mmm inte mycket har ändrats här. Slänger du i ankaret? tjoade Cilla.

Ännu en gång fick han se hur kusinerna ordlöst la till intill klipporna och som två bergsgetter hoppade de i land och började lasta ur.

När Karl skulle ta sig ur kände han sig som en total idiot som var tvungen att ta emot hjälp från Sara för att hålla fast båten när han långt ifrån graciöst tog sig ner på klippan. 

När de fått i land all packning kunde de inte annat än skratta, det såg ut som de skulle stanna betydligt längre än över dagen. De hjälptes åt att plocka iordning innan de äntligen kunde lägga ut sina badhanddukar och strandmadrasser. Tillslut var allt klart och de kunde låta kläderna falla och lägga sig ner och låta solen smeka deras kroppar. 

Fast de ofta nakenbadade var det något speciellt att klä av sig inför Cilla, det var ju Saras kusin. Men hon verkade helt obrydd när hon drog av sig de solgula shortsen och hennes vackra rumpa blev synlig. Hon vände sig om och han hann precis se att hennes sköte var noggrant rakat innan hon knöt upp banden till den blå vitrandiga bikiniöverdelen och brösten föll ut. Det blåste en lätt bris och han såg hur hennes bröstvårtor styvnade och till sin skräck insåg han att åsynen av hennes vackert nakna kropp även fick andra saker att börja styvna. Snabbt la han sig ner på mage för att dölja det begynnande ståndet. Sara la sig intill honom och följde road hans blick. När Cilla gick ner till vattnet och vadade ut en bit innan hon dök i lutade sig Sara närmare Karl och viskade lågt:

- Är du kåt på Cilla?

- Dum du är, klart jag inte är, svarade Karl.

- Mmm hm så det är inte så att du precis slängde dig ner här för att dölja att du började få fjong då? frågade Sara med väldigt oskyldig min.

Istället för att svara drog han henne närmare sig  och kysste henne djupt och innerligt. Vilket han genast insåg kanske inte var det smartaste han kunde göra, för precis som vanligt reagerade hans kropp på Saras och kuken skavde snart hård mot handduken som vilade på den hårda klippan.

Cilla kom upp ur vattnet och såg dem ligga tätt ihopslingrade och frågade skrattande:

- Ska jag räkna med liveunderhållning här?

Sara drog sig tillbaka och Karl såg hur hennes läppar blivit svullna och mörkröda av deras intensiva kyssande.


- Det tror jag inte du ska behöva. Bara Karl som blev lite kåt när han såg dina bröst. Han är ju inte riktigt van vid så stora bröst, skrattade hon och strök sig samtidigt över sina små kullar till bröst så att vårtgården genast drog ihop sig.

Karl stönade och gömde ansiktet i händerna.

- Har du tappat alla spärrar? frågade han och ruskade på huvudet.

- Troligen, fnissade Sara. Jag och Cilla har alltid delat allt och det känns som jag är femton igen sen vi kom hit.

- Du skulle bara veta vad vi vet om varandra och vad jag vet om dig, fyllde Cilla i och brast ut i ettan sina pärlande skratt.

- Tror jag helst avstår, svarade Karl.

Men deras skratt och trams fick honom att slappna av och dagen förflöt lugnt. Han fick i och för sig kämpa för att inte stirra helt ohämmat på Cillas bröst men han lilla vän där nere höll sig i alla fall stilla. Till lunch dukade de upp med kycklingsallad och surdegsbaguetter och drack av det kylda rosévinet. Värmen från solen och den lättsamma stämningen gjorde att vinet rann ner snabbt och snart var de inne på den andra flaskan och samtalet mellan Sara och Cilla började hålla sig allt mer under midjan. Karl kände sig lite obekväm i sitt nakna tillstånd och flyttade sig lite och lade sig ner för att sola. Han placerade sig så han såg rakt emot kvinnorna där de satt lojt tillbaka lutade mot klippan. Med en strandkudde under nacken låg han och lyssnade med ett halv öra på vad kvinnorna pratade om. Efter en stund tappade han fokus på vad de sa och började fantisera om vad som skulle hända när de kom tillbaka till sjöboden. Han visste att Sara alltid blev kåt av att sola naken och såg fram emot att få se hur de skulle få utlopp för det när de åter blev ensamma. Kanske kunde de ta båten hit ensamma imorgon så skulle han älska med henne här på klipporna. Tanken på att Sara skulle rida honom här med alla båtar som åkte förbi strax utanför fick det att pirra härligt i kroppen. Kvinnorna som satt framför honom såg ut att ha hittat en bekväm ställning där de satt intill varandra lutade sig mot den solvarma klippan, tydligen var vinet slut för nu delade de systerligt på en öl som de skickade emellan sig. Då och då hördes ett gapskratt och Karl lyfte på ena ögonlocket och kikade på dem. De kändes fånigt men han kunde inte låta bli att jämföra deras olikheter där de satt med benen utsträckta framför sig båda med den ena foten över den andra.

- Jag blir så våt, hörde han Sara säga. 

Hade han hört rätt eller hade det med doppet hon tagit nyss. Han spände hörsel för att höra vad Cilla svarade. Men slöt ögonen så att de inte skulle märka hur intensivt han lyssnade.

Ja, höll Cilla med, att sola naken gör en galet kåt.

Han hade inte hört fel, med tankekraft försökte han tvinga dem att prata vidare samtidigt som han försökte se helt oberörd ut.

Sara fortsatte:

- Det är nästan det bästa med Älgön, att ligga där och sola, låta kroppen bli het när solstrålarna smeker mig. Och sen är det ju galet eggande när man upptäcker att någon kollar in en. Sista vi var där tillsammans låg det en ung kille kanske bara fem meter ifrån oss. Han stirrade helt öppet på mig och jag är ju inte direkt van vid att killar stirrar på min kropp så jag särade lite på benen för att se vad han skulle göra. Hade ju legat där och varit kåt en bra stund så jag visste att mina blygdläppar var ordentligt svullna och troligen blanka av fittsaft.

Karl höll andan, det här hade han inte hört och tanken på hur Sara visat upp sin kåta fitta för en främling fick det att pirra och hans lem började svälla ä. Han hoppades att hon inte skulle titta på honom och märka att han tjuvlyssnade.

Men Sara märkte inget eller om hon märkte något brydde hon sig inte för hon fortsatte berätta:

-  Jag såg hur han ryckte till när jag särade på låren så han såg rakt in. Han satte sig upp och jag märkte att han hade full fjong. Sen började han helt ogenerat att runka. Det var så jäkla hett, hade inte Karl legat intill och halvsovit hade jag nog börjat pulla mig själv när han såg på. Men istället satte jag mig upp, fortfarande med benen isär, och började smörja in mig med solskyddskräm. Masserade brösten noggrant så att mina små bröstvårtor stod som hårda knappar, nu såg jag rakt på honom. När jag började smörja in benen såg jag hur han ökade takten med handen och jag såg till att smörja så nära fiffi jag kunde. Var så kåt att jag verkligen fick koncentrera mig för att inte flytta handen några centimeter.  Plötsligt kom han i en jättekaskad upp över magen och jag hörde hur han stönade högt. 

- Herregud vad sexigt! Märkte inte Karl nånting? undrade Cilla och svepte de sista av ölen.

- Nä han hade somnat. Men som jag knullade honom när vi kom hem. Red honom som en galning och kom tre gånger. Börjar bli rädd att grannarna ska klaga på att jag är för högljudd, skrattade Sara.

Nu var han stenhård och trots sina försök att andas lugnt hörde han hur hans andning mer påminde om låga stön. Tanken på hur hon kommit den där kvällen stönande om att han skulle ta henne hårdare, hur hon ridit honom som besatt gjorde honom så kåt att kuken började sava. Han funderade på hur han utan att väcka uppmärksamhet skulle ta sig ner i det kalla havet och svalka av sig. Tankarna på han skulle dölja sin uppenbara upphetsning gjorde att han inte hörde vad kvinnorna sa förrän ett fnitter alldeles intill fick honom att rycka till och öppna ögonen. Cilla och Sara stod tätt intill varandra precis framför honom så att de skymde solen.

Cilla frågade om hon fick leka lite med din läckra kuk? fnissade Sara. Jag sa att för mig gick det bra, va säger du?

Karl bara stirrade på dem, va sa hon? Var det nått test? Men de verkade vänta på hans svar. Han var torr i munnen av upphetsning och förmådde bara nicka lite. Mer behövdes inte innan Cilla mer eller mindre kastade sig ner intill honom och Sara var inte sen att göra henne sällskap på den solvarma klippan. 

Nu blundade han inte längre utan såg med hungrig blick på Cilla som stod på knä intill honom och hur hennes långa smala fingrar grep mjuk om hans hårdhet. När de slöt sig om hans stånd kunde han inte hålla tillbaka ett långt stön. Sara såg nästan lika upphetsad ut och började sig fram och kysste honom. Först mjukt och prövande men när han placerade sina armar om henne och drog henne närmare blev kyssen ivrigare och hetare. Kroppen brann och kåtheten han försökt kontrollera hela dagen pulserade i kroppen. Cilla smekte ömt hans kuk, kramade lätt om pungen som genast svarade med att dra ihop sig. Hur härlig kyssen än kändes ville han se hur Cillas bröst gungade när hon rörde sig lätt intill honom så han drog ner Sara så hon vilade på hans arm med sin nakna kropp tätt intill hans. Sara smekte honom över bröstet och nöp till om hans hårda bröstvårta och hans ryckte till. Cillas halvlånga naglar med lite avskavt nagellack såg så sexiga ut mot hans grova lem. När hon grep om honom och oändligt långsamt drog tillbaka hans förhud så det stora blanka ollonet blev synligt stönade han högt.

Sara som tittat lika ivrigt for upp och sa med en röst som var hes av upphetsning:

Kom, vi suger honom tillsammans.

Cilla behövde ingen ner uppmuntran, snart stod de med huvudena tätt ihop och började långsamt leka med sina tungor nere runt han rot. De fnissade till när deras tungor möttes och Karl såg på när deras tungor möttes i en kort kyss. Det var så jävla sexigt och med ens visste han inte vad han ville ha helst. Det enda han visste var att hela hans skrev från låren och upp i magen pulserade. När de slutade leka med varandra och istället lapade de sig långsamt upp längs hans kuk tills de nådde ollonet och båda två ivrigt slickade i sig den salta försatsen som blänkte på toppen av hans ollon nästan svartnade det för ögonen och han kände hur allt samlade sig. Men istället för att suga in hans stenhårda kuk i munnen drog de sig undan. 

Jag tror att han vill leka med dina bröst, skrattade Sara. Ställ dig här över honom så han kan suga på dina bröstvårtor.

Vill du det? frågade Cilla och log busigt.

Han kunde bara ge ifrån sig en grymtning så han nickade ivrigt.

Cilla placerade sig gränsle över honom så hennes fylliga bröst gungade lockande över honom. Han grep mjuk om dem kände hur den mjuka huden mötte hans grova händer som hade valkar efter allt trädgårdsarbete. De rymdes knappt i hans händer och hon gnydde till när hans händer kramade mjukt om dem. Hon flyttade sig lite till så att de befann sig precis över hans mun.

Smaka på dem, sa hon lågt.

Mer uppmuntran behövde han inte. Han lät tungspetsen leka med hennes styva bröstvårta, hon svankade och stönade hög när han sög in hennes bröstvårta. Han lät läpparna sluta sig om den och nafsade lite hårdare tills hon började röra sig oroligt. Sara som stod intill började smeka Cilla över skinkorna ner över låren för att sen leta sig in och smeka längs insidan och upp mot hennes svullna blodfyllda sköte. Cilla stött ut ett läte som kom djup inifrån. När Sara lät handen glida över de slätrakade blygdläpparna kände hon hur våt Cilla var. Efter att ha flyttat sig lite så hon kunde smeka det bröstet som inte Karl sög på lät hon den andra handen smeka upp och ner över Cillas mjuka rumpa, lät ett finger glida in och kände hur hennes egen fitta drog ihop sig när Cilla stönade högt och rörde sig bakåt mot hennes hand. Karl såg hur Sara smekte Cillas andra bröst och det gjorde honom omåttligt kåt. Han föste undan hennes hand och förde ihop brösten så han kunde slicka båda bröstvårtorna samtidigt kuken bultade och pungen hade dragit ihop sig så det värkte. Fan han ville att hon skulle rida honom så han kunde se hur hennes bröst guppade när han mötte henne i stöt efter stöt. Han kunde nästan känna hur hennes plaskvåta varma grotta skulle omsluta honom och hur han skulle tömma sig i henne. Han undrade om hon skulle skrika när hon kom. När han hörde Saras röst genom dimman av kåthet blev det nästan för mycket.

- Du är så kåt, det rinner ju om dig, tänk att du skulle tända så på min man. Vill du känna hur hans grov kuk känns när den fyller dig!

Cilla bara stönade fram något ohörbart. Så Sara fortsatte:

- Jag vill att du tar henne bakifrån Karl. Jag vill att du ska se hur din kuk försvinner in i hennes kåta fitta. Sen ska du slicka upp varje droppe av din sperma tills hon är alldeles ren. 

Cilla darrade i hela kroppen när hon med en puls som kändes i varje del av kroppen ostadigt flyttade sig så att Karl skulle kunna flytta sig. Sara hade flyttat sig så hon satt med ryggen mot klippan och med benen brett isär.

- Ställ dig så att du kan se hur kåta ni gör mig, sa hon med ostadig röst.

Cilla vred sig lydigt och Karl placerade sig bakom Cillas breda rumpa. Han såg att Sara hade inte ljugit när hon sa att Cilla var kåt så att fittsaften rann. 

Han såg från Cillas gyllenbruna rumpa och rygg över på kvinnan han älskade. Sara var precis lika kåt, det han såg på hennes sätt att röra sig oroligt och inte minst på hennes andning som kom stötvis. Hon hade börjar smeka insidan av låren och lät ett finger glida längs blygdläpparna som villigt särade på sig för hennes finger. 

Han svalde och flyttade sig närmare Cilla, kuken var så hård att den värkte när han tog hjälp med handen för att styra den rätt. Det gick en våg av njutning genom honom när hans ollon rörde vid hennes våta svullna blygdläppar. Långsamt drog han den från hennes klitta hela vägen bak till hennes lilla bakre hål. Hon stönade och rörde sig mot honom. När han flyttade den ner mot hennes välkomnande sköte och förde in den bultande lemmen i henne bet han sig i läppen och kände hur ansiktet förvreds av njutning. Hon var så våt när han långsamt gled in i henne en liten bit i taget och hennes våta grotta kramade åt om honom. Långsamt började han stöta in i henne i långa mjuka rörelser. Hon gnydde och mötte honom. Varje gång han kom in i henne stannade han upp en stund och njöt av hur det gick vågor av välbehag genom honom och hur hans kuk pulserade. Han såg hur hans kuk försvann in i henne och hur blank hans kuk var av hennes safter. Långt bort hörde han musik, en båt som passerade och några ungdomar som skrek något. Men allt han kunde koncentrera sig på var hur hans pung daskade till mot Cillas våta sköte och hur den drog ihop sig vid varje stöt. Sara halvlåg ner med benen brett isär och med den ena handens fingrar pullande hon sin fitta medan hennes andra handen rörde sig över klittan. Hon stirrade på hur han knullade Cilla och han föreställde sig hur hennes bröst rörde sig varje gång han stötte in i henne. Att se hur Saras fingrar rörde sig allt  snabbare fick pungen att dra ihop sig och han kände att orgasmen närmade sig, men inte än. Än ville han njuta lite till. Cilla svankade djupt och andades tungt, även hon med blicken stadigt fäst på Saras fingrar. Han ändrade takten och röde sig i djupa gungande stötar och Cilla mötte honom, han förstod på hur hon rörde sig mot honom i cirklande rörelser att även hon var nära att komma. Men fan han ville känna på de där  bröst, han drog sig ur och ett besviket stön kom ifrån Cilla.

- Rid mig, mer eller mindre väste han fram.

Cilla var inte svårövertalad utan flyttade sig snabbt från strandmadrassen så han kunde lägga sig mer där. Snart stod hon grensle över honom och i en enda rörelse hade hon sjunkit ner över hans hårda kuk. Han grep om hennes bröst, kramade, smekte och nöp i den. Cilla red honom allt häftigare och han mötte henne så hans kuk fyllde henne gång på gång. Han drog upp knäna så han kom in i henne i en annan vinkel och de var tydligen rätt för hon skrek till och gnydde när hennes fitta kramade rytmiskt om hans lem. Han slutade hålla tillbaka och stötte in i henne med häftiga stötar tills explosionen kom och hans sats pulserade in i Cillas våta trånga fitta. Flämtande pressade han sig upp mot henne och Cilla gav ifrån sig små stön av njutning när han tryckte sig in i henne.

Flämtande sjönk hon ner mot hans bröst. Karl vred på huvudet och såg hur Sara satt med dimmig blick och munnen halvöppen och med den ena handen fortfarande vilande över sitt sköte.

Säkert att det var ok? kom det flämtande från Cilla som halvlåg över Karl och fortfarande pressade sig mot honom för att få behålla hans kön i sig så länge som möjligt.

- Ok, det var bland det häftigaste jag varit med om, men jag tror inte han är riktigt klar än. Var inte dealen att han skulle slicka dig ren sen? svarade Sara med hes röst.


Karl ryckte till, vem var denna kvinna och var var hans lite försynta sambo någonstans. Innan han hann säga något fortsatte Sara:

- Jag vill att du står upp Cilla.

- Jag vet inte om jag kan, skrattade Cilla, benen är som spagetti. Har ju precis kommit i tidernas orgasm.

- Skärp dig du är väl ingen vekling och det här vill du inte missa, han är grym på att slicka fitta min man, la hon till och log kärleksfullt mot Karl.

På darriga ben ställde sig Cilla upp och såg ut över havet där båtar passerade förbi hela tiden. Solen hade börjat sjunka och var inte lika gassande längre. 

- Nån mer än jag som behöver lite vatten, frågade hon och stapplade bort mot kylväskan. 

Hon halsade stora djupa klunkar och Karl såg fascinerat hur några droppar rymde och hur solstrålarna fick dropparna att glittra på hennes bröst. De där brösten, så läckra, fylliga och mjuka. Han kunde gärna tänka sig att suga på Cillas stora bröstvårtor igen, få dem att hårdna till styva knoppar. han trodde inte att det var möjligt med tanken på hur det dom skulle smaka salt och hur Cilla skulle stöna fick det att pirra till i skrevet igen. När Cilla räckte fram flaskan drack han några djupa klunkar. Sara drack otåligt litegrann innan hon sa:

- Ställ dig här Cilla. Jag vill se när han slickar dig ren. 

Cilla lydde genast och kände hur hans sats sakta hade börjat rinna nerför hennes lår, tanken på hur han skulle slicka upp sin egen sats fick det att gå en ilning genom kroppen. 

Karl satte sig på knä framför henne och beundrade hennes mjuka former och smekte henne lätt över magen och ner över det lena skötet. Hon doftade sol, svett och sex. Han böjde sig fram och placerade en kyss på hennes venusberg och han märkte nöjt att hon darrade till. Sara satt strax intill och lät blicken gå mellan Cillas spända ansikte till Karls. Han fortsatte att placera lätta kyssar var helst han kom åt och när han lät tungan svepa över de svullna blygdläpparna utstötte hon ett stön. Hon blundade och vände ansiktet mot solen och spände omedvetet rumpan. Karl placerade händerna på hennes höfter och drog henne närmare sig. Hennes långa bruna ben var inbjudande och han böjde sig fram för att börja kyssa  insidan av hennes lår. En smal rännil av hans sats hade letat sig ner och han lät tungan lapa i sig den. Den salta lite beska smaken av hans sperma kändes upphetsande mot hans tunga. Det förde tankarna tillbaka till hur hon ridit honom hårt och kramat ur honom hans sats och hur hennes bröst hade gungat över hans ansikte. 

Minnet gjorde honom kåt och han flyttade munnen närmare hennes sköte och slickade henne utanpå fittan. Cilla gnydde och särade lite på benen så att hennes sköte öppnade sig. Hon var så vacker och Karl fick nästan svårt att andas när han såg hur blank hennes fitta var. Långsamt och noggrant slickade han henne ren. Undvek att röra hennes svullna klitoris som syntes som en tydlig blank knopp. När han lät tungan leta sig in i hennes innersta och svepte runt såg han hur hennes ben darrade. 

Tydligen gjorde Sara det också för ställde sig upp och lät Cilla luta sig mot henne, när han gjorde en paus och såg upp på mot Cilla hade Sara placerat sina betydligt mindre händer över Cillas bröst och rullade lätt hennes bröstvårtor mellan tummen och pekfingret.  Cilla hade lagt huvudet bakåt mot Saras axel och hennes långa blonda hår böljade ner så han inte riktigt såg Saras händer. Han visste att Sara gillade när han lät två fingrar massera hennes g-punkt samtidigt som han slickade henne så han provade att föra in ett finger i hennes våta fitta. Försiktigt sökte han med fingret längs insidan till han hittade den skrovliga punkten och när hon drog häftigt efter andan förstod han att han hittat rätt. Han förde in ytterligare ett finger och med två fingrar som mjukt rörde sig inne i henne placerade han tungan mot hennes klitta. Hon smakade himmelskt och och han njöt av att hör hennes andning gå från tung till korta lätta stön när hans tunga svepte över hennes klitta innan han försiktigt sög in den och nafsade lätt. Han kände att det inte var långt kvar och började röra sina fingrar i ett mer krävande tempo och hon stönade allt högre. Han formade tungspetsen till en pil så att den snabbt lekte fram och tillbaka över den känsliga punkten. Plötsligt skrek hon till och hennes fitta kramade härligt om hans fingrar som han lät fortsätta massera hennes g-punkt ytterligare en liten stund. Cilla flämtade och benen skakade när Sara hjälpte henne att sätta sig ner. 

Karl insåg att den härliga behandlingen av Cillas fitta hade fått hans kuk att styvna igen och en blick på Sara sa honom att hon hade upptäckt samma sak. Hon satte sig gränsle över hans knä och kröp nära, kysste hans mun som smakade av Cillas fittsaft. Han kramade henne hårt och hans svullna lem pressades mot hennes mage. Hon hade aldrig trott att hon skulle gå igång så på att se sin man med en annan kvinna och särskilt inte med Cilla. Men nu var hon galet kåt och måste få känna honom i sig. Helst hade hon velat att han tog henne när han stod upp och hon låg på något så han kunde komma riktigt långt in i henne men det fanns inget som passade. Men hon såg mot klippblocket och undrade om hon skulle kunna luta sig mot det så att han skulle kunna ta henne bakifrån. Men det verkade för opraktisk så istället reste hon sig så han kunde lägga sig ner. Snabbt placerade hon sig över honom och fick hans lem att hitta rätt. Han mötte henne i ett kraftigt motjuck och han gled in i henne. Av den mjuka romantiska älgskogen de delat imorse fanns nu inget kvar. Hon red honom hårt och han mötte henne i varje stöt, svetten rann och och de andades tungt. Hon kände orgasmen närma sig nästan direkt och pressade sig mot honom medan han fortsatte att stöta. Orgasmen sköljde över henne och kroppen reagerade över allt. Men Karl var inte klar han ville ha mer så han drog henne mot sig för att kunna vända sig utan att han gled ur henne. När han hade henne under hävde han sig upp och bad henne dra upp knäna så han kunde stöta rätt in. Hon kramade härligt om hans kuk vid varje stöt och intensiteten i hans stötar blev allt högre. Det plaskade när hans pung slog mot hennes blöta fitta gång på gång. Med sin blick i hennes borrade han sig in i henne och när utlösningen kom stönade han högt mellan sammanbitna läppar och pressade in sin kuk i henne och njöt av hur han sprutade kaskad efter kaskad av sperma in i henne. Han sjönk ihop på henne flämtandes efter luft. De blev liggandes en stund alla tre och bara flämtade innan Sara gjorde sig fri från Karls tyngd och satte sig upp.

- Jag vet inte vad ni säger men jag är hungrig. Så hur trevligt det här än har varit tror jag att det är dags att dra sig hemåt.

De andra höll med och efter ett sista dopp i det uppfriskande havet packade de ihop och åkte in mot land igen. Precis som på vägen ut satt han längst bak och iakttog tjejerna där de stod vid styrpulpeten. Karl såg på dem och bet lätt på tumnageln, hade det här just hänt.

Sara vände sig om och såg på honom med kärlek i blicken och gav honom en slängkyss. Han log tacksam för att hon inte lyssnat på hans protester mot att åka hit.


Kommentarer

  1. Så jäkla häftigt. Att hamna i en trekant när man minst anar det och på en soldränkt klippa. Jösses vad det pirrade till när jag läste det här.

    Väldigt läckra bilder till novellen!

    SvaraRadera
  2. Så bra! Hoppas på fortsättning!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Målarhjälp del 2.

Stockholm höll sakta på att vakna till liv under solens gassande strålar. Det doftade nybakat bröd från bageriet på hörnet. Och några morgontidiga joggare sprang förbi. Den intensiva värmen som hade hållit i sig i nästan tre veckor visade inga tecken på att avta. Trots att klockan bara var strax efter åtta var det redan 23 grader och Stefan höll sig i skuggan där han stod och väntade på bussen. Han var glad för att han valt shorts och linne det skulle bli svettigt idag. Doften av varm asfalt började sprida sig och en viss sommarlunk blev tydlig även mitt i stan. Medan han stod och väntade passade han på att iaktta människorna som passerade, det märktes att det var semestertider, antalet kostymnissar var betydligt lägre än vanligt medans antalet japaner med kameran i högsta hugg var onödigt högt. Stefan skakade på huvudet och suckade lite, det skulle onekligen bli skönt att få jobba ute i skärgården några dagar. När Joel, hans chef på målerifirman, först frågat om han kunde tänka sig at

Tur på fjället

Ing-Marie satt på tåget och såg ut på det fantastiska landskapet som passerade. Det var med blandade känslor hon närmade sig Undersåker. Att gå på tur i den jämtländska fjällvärlden var något hon gjort varje vinter de senaste 20 åren. En vecka sent på våren när det var nästan tomt på turister hade hon njutit av frisk luft, bländande vit snö och en strålande sol från en klarblå himmel. Men det hade alltid varit tillsammans med Sture.  Hjärtat snörptes samman när hon tänkte på Sture. 42 fina år hade de fått tillsammans innan han helt utan förvarning dog av en hjärtinfarkt två dagar före midsommarafton i fjol. Det gjorde fortfarande så ont och hon torkade några tårar som började rinna. Döttrarna hade tyckt att hon skulle ta en charterresa till Kanarieöarna istället men Ing-Marie ville inte träffa massa folk. Hon kände att hon behövde få komma upp på fjället känna stillheten och kanske skulle smärtan bli mindre om hon fick vara någonstans där de delat några av sina bästa stunder hon och St

Heta samtal om Strapon.

Det var ingenting jag ens funderat på det här med strapon. Sen var det en kväll i höstas, jag och Peter hade bestämt oss för att dricka lite för mycket vin så vi skulle våga fylla i vår sida på Hemligg. När vi kom till listan över vad vi gillade i sängen och jag rabblar alla alternativ så säger Peter plötsligt JA när vi kommer till strapon. Jag ryckte till och tittade på honom, han såg lite lagom generad ut. Är det sant vill du prova det frågade jag och såg nog rätt tvivlande ut. Mmm är väl lite nyfiken kommer det från Peter. Min hjärna spinner igång, vad tycker jag om det? Vi har ju lekt med buttplugg och vibrator men sele och att jag ska sätta på honom, tanken var lite skrämmande. Men allt är värt att prova minst en gång. Sagt och gjort så började jag surfa runt på Wish för att hitta en sele som gick om min inte så späda kropp. Hade ingen lust att lägga tusen kronor på något som varken han eller jag visst om vi skulle gilla. Men där och då sköt jag lite på beställningen, men så någo