Fortsätt till huvudinnehåll

Tur på fjället

Ing-Marie satt på tåget och såg ut på det fantastiska landskapet som passerade. Det var med blandade känslor hon närmade sig Undersåker. Att gå på tur i den jämtländska fjällvärlden var något hon gjort varje vinter de senaste 20 åren. En vecka sent på våren när det var nästan tomt på turister hade hon njutit av frisk luft, bländande vit snö och en strålande sol från en klarblå himmel. Men det hade alltid varit tillsammans med Sture. 

Hjärtat snörptes samman när hon tänkte på Sture. 42 fina år hade de fått tillsammans innan han helt utan förvarning dog av en hjärtinfarkt två dagar före midsommarafton i fjol. Det gjorde fortfarande så ont och hon torkade några tårar som började rinna.

Döttrarna hade tyckt att hon skulle ta en charterresa till Kanarieöarna istället men Ing-Marie ville inte träffa massa folk. Hon kände att hon behövde få komma upp på fjället känna stillheten och kanske skulle smärtan bli mindre om hon fick vara någonstans där de delat några av sina bästa stunder hon och Sture.

Nu i slutet på april var hon nästan ensam på tåget. Hon hade bestämt sig för att utgå från Vålådalen. Därifrån tänkte hon gå en ganska lång sträcka första dagen till den fjällstugan som varit henne och Stures favorit. Resten av veckan planerade hon att göra olika dagsturer från stugan. Hon och Sture hade nog bott i den stugan sju eller åtta gånger de senaste tio åren och de senaste fem hade det varit samma kvinna som varit stugvärd. Kvinnan som hette Stina hade blivit en god vän och när Ing-Marie hört av sig för att boka plats hade Stina beklagande berättat att stugan skulle ha hunnit stänga för säsongen den veckan som Ing-Marie ville boka.

 När Ing-Marie hade berättat om Stures död och om sin längtan att få återuppleva några minnen från stugan hade Stina erbjudit henne att låna stuga, men utan den enkla service som vanligtvis ingick. Ing-Marie hade genast tackat ja. Visst kändes det lite nervöst att vara helt ensam på fjället. Men hon var  van att vistas på fjället och så här års brukade vädret inte bjuda på några större överraskningar.

Tåget saktade in och Ing-Marie klev av. Hon hade bokat hämtning av servicepersonalen på Vålådalens fjällstation. Killen som hämtade upp henne kändes bekant och hon antog att jobbat förra säsongen också.

De småpratade om hur vintern varit och om det var några turister kvar. Precis som Ing-Marie anat var det väldigt lugnt och hon hoppades på en vecka helt utan mänskliga möten.

Hon skulle sova på fjällstationen första natten så hon kunde ge sig av tidigt nästa morgon. 

Klockan åtta morgonen därpå var hon på väg. 
Solen sken och det var några minusgrader men Ing-Marie visste att solen snart skulle börja värma. Pulkan var packad med kläder och mat. Det var lite ovant att dra pulkan, det hade varit Stures uppgift. Men efter en stund kom hon in rätt rytm. Hon njöt av att låta kroppen arbeta. Efter ett par timmar tog hon en välbehövlig paus och åt av matsäcken hon packat med ostmackor, kaffe och en stor smarrig chokladmuffins. Det smakade gudomligt. Allting smakade bättre när man var ute tänkte hon.
Det här var verkligen den bästa tiden på året här uppe i fjällvärlden. Hon tog av sig ett lager kläder och skidade vidare. För varje kilometer hon avverkade kände hon hur andningen blev lättare och hon kom på sig själv med att le.
Fram på eftermiddagen var hon framme, rejält trött men också lätt om hjärtat för första gången på evigheter.
Hon hittade nyckeln där de kommit överens om att Stina skulle gömma den. Stugan var kall och fuktig hon började med att tända braskaminen och den lilla fotogenkaminen som stod i rummet där hon skulle sova.
Hon blev så glad när hon såg att Stina lämnat några öl, en halv flaska whisky och lite nötter och chips
tillsammans med ett kort där hon hälsade Ing-Marie välkommen.
Ing-Marie log, tog en öl och en lite påse nötter och gick ut. Direkt innanför dörren låg några renskinn och hon tog med sig ett och satte sig i snödrivan intill väggen.
Till skillnad från tystnaden hemma i lägenheten i Västerås som nästan drev henne till vansinne fick den här tystnaden henne att slappna av.

Dagarna i stugan kom att följa samma mönster frukost, tre fyra timmar på fjället med matsäck, lite korsord eller en stund med en bok, middag och tidigt i säng. Ing-Marie njöt av lugnet och hon kände sig faktiskt lycklig för första gången sen Stures död. Hon började göra upp planer, kurser hon ville gå, föreningar hon kunde tänka sig att engagera sig i och resor hon ville göra.

Veckan gick fort trots att hon var ensam. När hon vaknade näst sista morgonen kändes kroppen stel. Så mycket som hon rört på sig de sista dagarna var det länge sen hon gjort. Troligen inte sen sist hon var här för lite drygt ett år sen. Eftersom vädret fortsatte att visa sig från sin bästa sida bestämde hon sig för att stanna i stugan och läsa klart boken och sola.

Efter frukost tog hon spaden hon hittat i förrådet på baksidan och grävde sig en snögrop på framsidan. Hon tog ut alla fyra renskinnen och la dem i gropen. Sen kokade hon kaffe och slog sig ner i gropen med boken och en kopp kokkaffe. Livet var bra. Solen värmde och hon tog av sig fleecetröjan.
Men nedgrävd i snön och med solen som gassade var det snart så varmt att allt fler klädesplagg åkte av.
Hon och Sture hade vid några tillfällen grävt ner sig på fjället och solat i bara underkläderna. Här mitt på fjället alldeles ensam behövde hon inte ens underkläder tänkte hon och kände sig busig. Hon klädde av sig naken i solen.
Hon kände sig härligt frigjord fast hon visste att ingen någonsin skulle få reda på det, för vem skulle hon berätta det för?
Knappast för för sina döttrar och några så nära väninnor att hon skulle berätta det hade hon inte.

Järpen

Det var studiedag, Martin och Alexander höll på att lägga in packningen i bilen. Säsongen gick mot slutet och det var inga fler skidtävlingar kvar på programmet. Båda två gick sista året på skidgymnasiet i Järpen och med bara knappt två månader kvar till studenten ville de passa på att njuta av en ledig helg på fjället. Det kunde mycket väl vara den sista helgen som bjöd på bra skidåkning. Planen var att åka på en tre dagars tur som skulle börja och sluta vid Vålådalens fjällstation. Turen hade de gjort flera gånger förut och fjällstugorna de planerade att sova i hade trevliga stugvärdar. Så här sent på säsongen behövdes inga bokningar hade de resonerat och nu var de på väg på en spontan tur.

Framme i Vålådalen flyttade de över packningen till pulkan och snart stakade de iväg. Solen värmde och efter några kilometer stannade de och tog av sig på överkroppen. Det var något särskilt med fjällen på våren, att kunna få riktigt bra skidåkning samtidigt som man kunde gräva ner sig i en snödriva och sola. Förra våren hade de varit ett stort gäng som hade åkt upp till Ullådalen för att grilla och dricka öl. Det hade slutat med att de haft snöbollskrig i shorts.

Martin och Alexander hade kommit till Järpen för snart tre år sen och blivit placerade i samma  lägenhet. Nu tre år senare var de bästa vänner. De tränade, partade och pluggade ihop. Ingen av dem hade någon flickvän så det blev mycket snack om olika tjejer och sex men ingen av dem hade haft någon tjej på länge så det mesta var önsketänkande.

Killarna höll ett rätt högt tempo och efter några timmar var de framme vid stugan. De spände av sig skidorna och gick mot stugan. I snön framför stugan hade någon grävt en stor grop, de gick närmare. Där i gropen låg en naken kvinna och sov. De stirrade på henne och på varandra. Hon måste vara ganska gammal men rätt snygg, inte alls särskilt rynkig och inga taxlappar till bröst utan hon hade ganska stora och fylliga bröst. Alexander kunde inte sluta stirra på hennes fitta som täcktes av en rejäl buske av grått lockigt hår som sträckte sig ut mot ljumskarna.. Hans erfarenheter av tjej var begränsade till en flickvän och otaliga porrfilmer och han hade aldrig sett så mycket hår där nere och kunde inte låta bli att undra hur det skulle kännas att ta på det.

Solen och värmen hade gjort henne sömnig och hon dåsade till. Något fick henne att vakna och när hon såg upp stod det två tonårskillar i bar överkropp och tighta skidtrikåer och stirrade på henne. Generat slet hon till sig en skjorta.
Den ljusare av killarna sa förläget:
- Förlåt. Vi går in till Stina.
Hon svepte flanellskjortan om sig och satte sig upp. Med sömndrucken röst och en hjärna som inte fungerade som den skulle svarade hon lite osammanhängande:
- Det är stängt så ni måste gå.
- Va, stängt hur då? frågade killen.
Hon tog ett djupt andetag och började om:
- Om ni väntar borta vid bänkarna utanför stugan ska jag klä på mig så kommer jag.
- Ok, visst, nickade den ljusa killen gick iväg. 
Den mörkare stod kvar och stirrade på henne med lätt öppen mun och hon kunde inte låta bli att märka att trikåerna stod som ett tält i skrevet.
- Men kom då Alex, sa den ljusare och drog den andre i armen.
Han ryckte till och följde efter honom med snabba steg.
Ing-Marie skakade på huvudet, var kom killarna ifrån. De såg knappt äldre ut än hennes äldsta barnbarn Rasmus som nyss fyllt 15.
Hon drog på sig kläderna och försökte vara den vuxna här och släppa genansen av att de just hade hittat henne naken i snön. Bara tanken fick det att hetta om kinderna.
Alexander satte sig på bänken och la benen i kors för att skyla det pinsamma ståndet. Martin hade förstås sett vad som hänt och var ju inte sen att pika honom:
- Så du tänder på gamlingar nu, sa han med ett roat tonfall.
Innan Alexander hann svara klev kvinnan upp ur gropen och kom gående dem.
Nu hade hon förutom flanellskjortan ett par träningsbyxor på sig. Brösten gungade när hon gick och han tvingade sig att inte stirra på dem.
Hon kom fram till dem och sträckte fram handen och hälsade på dem. När själva presentationen var över förklarade hon att stugan egentligen var stängd för säsongen men att hon fått låna den en vecka.
Killarna såg så besvikna och uppgivna ut att Ing-Marie inte kunde låta bli att skratta.
Hon kunde inte gärna skicka iväg dem nu klockan var redan halv fem.
- Men stanna ni över natten, jag är kvar till imorgon.
- Är det säkert? frågade Martin. Det hade varit superschyst.
- Visst det är inga problem, kan ju vara trevligt med någon att prata med efter en vecka utan en levande människa. 
- Men då fixar vi middag som tack, verkligen toppen att vi kan stanna.
Killarna packade ur sin pulka och bar in sin packningen. Medan de höll på med det tog Ing-Marie en av ölburkarna som Stina hade lämnat och gick ut. Hon hämtade renskinnen och placerade ut dem  mot väggen. Solen värmde fortfarande och snart kom
killarna ut och gjorde henne sällskap med varsin öl. Den lite generade stämningen från tidigare var borta och de pratade på. Killarna var nyfikna på vad hon gjorde alldeles ensamma på fjället. Hon berättade och det blev lite konstig stämning en stund när hon berättade om Sture och hans död. Det märktes att killarna inte visste vad de skulle säga, men det gjorde sällan folk i hennes egen ålder heller så hon var inte förvånad.

Martin föreslog att de skulle tända bastun och rulla sig i snön före middagen. Ing-Marie hade tittat på bastun men inte tyckt att det hade varit någon idé när hon varit ensam men det lät onekligen lockande. Martin tog kommandot och snart steg röken ur skorstenen och Alexander fick i uppgift att fylla två hinkar med snö så de hade något att kasta på aggregatet.

Med handduk och en varsin öl slog de sig ner i bastun. Ing-Marie kom på sig med att studera killarnas vältränade kroppar. Platta magar med tydliga magrutor och starka armar och axlar av många timmars stakande. 

Hon visste inte när hon senast hade sett en annan man än Sture naken och hennes blick drogs hela tiden till deras skrev.

Martin satt lugnt tillbakalutad mot bastuväggen med ena benet på bänken så hans kuk låg väl synlig mot hans lår. Han var välutrustad och Ing-Marie, som kände sig lite berusad efter snart tre öl, började räkna efter när hon hade haft sex senast och kom fram till att det var nästan tre år sen.

Hennes äktenskap med Sture hade varit fantastiskt på många sätt. Han hade varit hennes bästa vän, en fantastisk pappa och morfar men han hade aldrig varit särskilt intresserad av sex. De sista tio åren hade de haft sex kanske en gång per år ibland inte ens det. Han hade gett henne en kram och en puss på kinden varje morgon och varje kväll, hållit om henne när det såg på nyheterna i soffan.

Ibland hade hon funderat på om han var homosexuell. Mer än en gång hade hon kommit på honom med att titta lite extra på någon yngre man men rädslan att förlora honom hade hindrat henne från att fråga.

- Ska ni med ut och rulla er i snön? frågade Alexander som redan rest sig och var på väg ut.

Både Martin och Ing-Marie följde efter och snart rullade de ner för fjällsidan under höga skratt och små tjut.

Martin böjde sig fram och erbjöd Ing-Marie en hand när hon skulle resa sig. De småsprang sida vid sida tillbaka till bastun. Hennes bröstvårtor hade styvnat av kylan från snön och Alexander såg på henne och det pirrade till i kuken trots det kylslagna snöbadet. Hon var långt ifrån de tjejer han brukade fantisera om när han runkade men det var något med henne självförtroende som gjorde henne så läcker. Hon bad inte om ursäkt för de extra bilringarna runt magen eller rumpan som hängde lite. Sen var det dom där fylliga brösten som gungade varje gång hon rörde sig. Han kände att kuken började styvna igen och han såg att hon leende iakttog honom.

Hon var säkert  lika gammal som hans mormor, kunde så gamla människor ens ha sex?

Med händerna över kuken försökte han förgäves tänka på något annat, men hans kuk levde precis som vanligt sitt eget liv.

Martin och Ing-Marie pratade på om olika fjällstugor och leder de provat. Ing-Marie berättade om en lätt åkt  tur hon varmt rekommenderade  som utgick från Storlien. Alexander försökte humma på rätt ställen men det enda han kunde tänka på var Ing-Maries bröst och den där håriga busken som dolde hennes venusberg. Kuken spände mot hans armar som han lagt i kors för att dölja ståndet.
Ing-Marie kunde inte låta bli att retas lite med Alexander det var härligt att någon såg på henne med begär i blicken.
Martin hade fastnat i nån monolog om olika sorters skidor så Ing-Marie lyssnade bara lite halvhjärtat. Istället började hon till synes utan anledning dra med fingrarna över halsen och ner över brösten.
Alexander stirrade på henne och när hon utstuderat sakta lyfte upp ena benet på laven så han såg rakt in i hennes fitta fick han svårt att andas normalt.
Ing-Marie märkte att hon också började bli kåt och flyttade handen som smekt nonchalant över brösten till insidan av låren. Med fingertopparna smekte hon insidan av låret från knät och tills hon snuddade vid det gråa fitthåret. Hon särade lätt på benen och hennes blanka mörkröda blygdläppar skymtade fram-

Hon hade inte märkt att Martin slutat prata så fokuserad hade hon varit på Alexander. När hon tittade upp såg hon att även han var helt uppslukad av hennes lilla föreställning. Till skillnad från Alexander gjorde han inget för att dölja sitt stånd.
Hon hade glömt hur härligt det var med tonårskillar som fick stånd på en minut - och -  mindes hon med ett leende fick det gång på gång.
Hon tittade menande mot Alexanders skrev och sa:
- Det ser jobbigt ut, ska jag hjälpa dig.
Han kunde inte svara utan nickade bara svagt.
Ing-Marie klev ner från bastulaven la handduken på golvet och ställde sig framför honom på knä. Mjukt men bestämt flyttade hon hans händer så hans kuk sprätte upp.
- Vrid på dig, sa hon.

Han vred på sig så hon hamnade mellan hans ben. Hon gissade att det inte skulle behövas så mycket för att han skulle komma men ville ändå dra ut på det så länge det gick. Ett par droppar glittrade redan på hans blanka ollon och hon funderade på att slicka i sig dem men bestämde att det fick vänta till nästa gång, den här chansen tänkte hon inte gå miste om. Istället lät hon händerna smeka hans unga starka lår, när hon närmade sig hans skrev, stönade han högt och det ryckte i kuken. Med en hand om pungen och en om kuken började hon mjukt att smeka honom, när hon ytterst sakta drog tillbaka förhuden kom han  i korta kraftiga kaskader  och sprutade sin sats över hennes bröst och upp i ansiktet. Hon mjölkade honom ivrigt på varje droppe samtidigt som hon slickade sig om munnen för att slicka i sig säden som rann längs hennes kind.  Alexander skämdes lite över att han kommit så fort men Ing-Marie verkade inte bry sig utan såg mest väldigt nöjd ut.

-Är det min tur nu? hördes Martins kvävda röst.
Hans kuk, som var betydligt längre men inte alls lika grov som Alexanders, stod stolt rakt upp i hans skrev. Martin smekte sitt bröst och nöp lätt i sin ena bröstvårtan.
- Självklart, ställ dig här, svarade Ing-Marie.

Martin var inte sen att lyda utan stod strax framför henne med kuken så nära henne att hon hade kunnat ta honom i munnen direkt. Hon tvekade, skulle hon äntligen få känna den salta smaken av sperma i munnen igen. Hon slickade sig om munnen och lät tungspetsen nudda lätt vid kuken. Med början vid roten lapade hon sig sakta upp mot ollonet.

Martin drog häftigt efter andan, ingen av de tjejer han träffat hade gillat tanken på att ta honom i munnen men det här var helt jävla fantastiskt. Ing-Maries mjuka varma tunga slickade hans lem som det vore en glass, ett slick i taget. Det bultade i den och det drog ihop sig från magen, ner i pungen och ut i låren. Han gjorde allt för att inte komma på en gång, men när hon började göra cirklande rörelser över hans ollon stönade han högt. Hon sänkte munnen över hans kuk och sög in så mycket hon kunde av hans hårda stånd i munnen och njöt av hur han kom i våg efter våg av varm salt sperma i hennes mun. Martin spände hela kroppen medan orgasmen sköljde över honom , hela mellangärdet drog ihop sig och han stönade kvävt när hon sög hårt och mjukt på samma gång. 

Ing-Marie svalde girigt varje droppe av hans sats och slickade honom noggrant tills alla spår av hans säd
var borta.
Martin sjönk ner och satte sig på bänken och lutade sig matt bakåt.
- Det där var fan i mig det skönaste jag varit med om, fick han fram stötvis.
Ing-Marie skrattade:
- Det här var bara början killar. Men ni hade ju utlovat middag hur går det med den?
Alexander som fascinerat hade tittat på hur Ing-Marie hade slickat och sugit Martins kuk såg besviken ut.
- Ingen idé att deppa Alexander jag lovar att du ska få mer sex i natt en du upplevt sammanlagt i livet, sa Ing-Marie och strök mjukt över hans kuk som genast började fyllas med blod igen.
- De borde inte bli så svårt, suckade Alexander teatraliskt
Både Martin och Ing-Marie skrattade hjärtligt med Alexander.
När Martin hämtat sig lite gick de ut och rullade sig ytterligare en gång i snön.
Ing-Marie kände sig härligt ren och pigg efter bastu och snöbad.

Hon gick in och tog på sig sin pyjamas en varm skön flanellpyjamas i rött. Medvetet lät hon bli att knäpp mer än ett par knappar över magen. Hon visste att hennes bröst skulle synas tydligt och hon visste att killarna inte skulle kunna låta bli att titta och hon skulle njuta av deras blickar.

När hon kom ut i storstugan höll Alexander på att göra köttfärssås och Martin dukade. Ing-Marie slog sig ner i en av de två fåtöljerna som fanns i stugan. Braskaminen sprakade och spred ett hemtrevligt ljus.

- Vill du ha en öl medan du väntar? frågade Martin.

- Tack gärna, svarade hon.

Alexander tittade upp och såg hur Ing-Marie halsade ur ölen och sen slickade bort några droppar som hamnade utanför. Bara åsynen av hennes tunga fick det att pirra i skrevet. 

Hon hade sagt att han skulle få mer sex än han någonsin haft och precis som han skämtat tidigare skulle de inte bli särskilt svårt. Han var verkligen svältfödd när det gällde sex.

När han flyttade till Järpen för tre år sen hade alla pratat om den vilda festerna och allt sex folk hade. Och visst hade det festats men inte alls så mycket som han trott. För med träning sex dagar i veckan och tävlingar på helgerna blev det ingen tid över till festande. Och det där med sex ja av det hade inte blivit någonting. Lina och han hade hållit ihop i fyra månader och hade väl fått till lite fumligt hångel och tre gånger hade de haft sex på ”riktigt”. Om man nu kunde kalla det på riktigt, första gången kom han nästan innan han var inne i henne och de andra gångerna hade han pumpat på för allt han var värd men Lina verkade inte imponerad. Och han undrade om det var för att han var så dålig i sängen som hon gjort slut.

- Nu ser du så där bekymrad ut igen Alexander. Du får skynda på med maten så ska jag pigga upp dig sen, sa Ing-Marie och blinkade åt honom.
Han log och svarade:
- Vi kanske ska strunta i maten?
- Nej ni måste få i er lite mat så ni orkar, jag vill ju inte att ni blir trötta och somnar.
Maten var snart klar och de började äta. Killarna skyndade sig men Ing-Marie åt lugnt och med god aptit. Helt ogenerat förde hon in samtalet på sex.
- Vad tänder ni på för typ av tjejer? frågade Ing-Marie.
- Typ alla, flinade Alexander.
- Jag gillar rumpor så tjejer med snygg häck är min favorit, fortsatte Martin.
Om det var deras stund i bastun eller öl nr 5 så fått killarna att sluta skruva generat på sig visste hon inte men nu svarade dom glatt på alla frågor.
- Runkar ni ofta då?
- Några gånger om dagen blir det väl, svarade Martin och Alexander nickade instämmande.
- Har ni något favoritställe att runka p?
Alexander garvade så ölen sprutade:
- Alltså så jävla kräsen är i alla fall inte jag funkar överallt typ. Men längst bak på bion i Järpen är väl det konstigaste stället.
- På bion? Ing-Marie ser chockad ut men fortsätter.
- Brukar ni kolla på porr när ni runkar?
- Mmm, kom det bekräftande från båda.
- Vad gillar ni att titta på?
- Jag brukar titta på tjejer som har sex med varandra, slickar varandra, använder dildos eller knullar varandra med strapon, svarade Martin. 
Hon märkte på hans röst att han blev kåt av att allt prat om sex.
- Du då Alexander va tittar du på?
Han rodnade och mumlade nått.
- Va sa du? frågade hon nyfiket.
- Äh inget särskilt, jag brukar kolla på det som kommer upp.
Ing-Marie förstod att här fanns något mer spännande än så och beslöt sig för att fråga vidare.
- Gillar du trekanter?
- De kan väl vara rätt häftigt, höll Alexander med.
- Vill du ha två tjejer och en kille eller tvärtom?
Han såg besvärad ut men svarade:
- Två killar och en tjej.
Martin som uppenbarligen släppt alla spärrar la sig i samtalet:
- Det är bra, särskilt när killarna börjar sexa sig med varandra också.
Alexander ryckte till lite och tittade på Martin.
Ing-Marie försökte hålla tillbaka ett leende, vilken kväll hon hade framför sig:
- Hur då sexa sig?
- Ja men du vet typ kramas så kukarna rör vid varandra.
Hon gjorde sitt bästa för att se oförstående ut innan hon fortsatte:
- Jag fattar fortfarande inte kan inte ni visa hur du menar?
Killarna stirrade på henne med en blandning av skräck och upphetsning.
- Nu? klämde Alexander fram tillslut.
- Ja om ni inte är mer hungriga förstås?
- Nej inte direkt, svarade Martin men såg fortfarande tveksam ut.
- Jag tycker vi tar in renskinnen och lägger här på golvet framför braskaminen, fortsatte Ing-Marie utan att ta någon hänsyn till deras tveksamhet.
Hon reste sig och hämtade renskinnen och la ut dem på golvet. Killarna satt kvar vid bordet utan att släppa henne med blicken. Hon knäppte upp de sista knapparna i flanellpyjamasen och drog av sig pyjamasbyxorna. Obesvärat slog hon sig ner i fåtöljen som var placerad precis framför renskinnen. 
Hon tackade sig själv för alla år av daglig yoga när hon la upp benen över armstöden på fåtöljen så hennes fitta blev helt synlig. Hon njöt av deras blickar, njöt av att känna sig åtrådd igen. Hennes fitta pirrade och fittsaften började rinna till tänkte hon och log nöjt.
- Ja ha är ni redo så ni kan visa vad du medan Martin? undrade Ing-Marie samtidigt som hon började smeka sig bröst. 
Hennes händer doldes till viss del av pyjamasjackan och hon gillade att känna det mjuka tyget mot bröstvårtorna.
Alexander och Martin tittade på varandra och som om de fört en ljudlös dialog och sen reste de sig upp samtidigt. Snabbt drog de av sig tröjor och byxor innan de efter en kort stund ställde sig framför henne på renskinnen. Efter hennes lilla show hade båda killarna börjat få stånd men Ing-Marie var inte riktigt nöjd än.
- Jag tror att ni får bättra på fjongen lite, runka varandra, jag vill att ni ska vara riktigt hårda.

Alexander svalda, va höll de på med. Ing-Marie såg på dem samtidigt som hon började smeka insidan av sina lår. Han tog ett tveksamt steg närmare Martin och grep lite tafatt om hans kuk. Martin ryckte till men drog sig inte undan, istället kom det ett lågt stön över hans läppar. Kuken svällde under hans fingrar, fan va häftigt. Han kände hur kåt han blev och glömde nästa bort Ing-Marie. Han grep hårdare om kuken med ena handen och kände hur den pulserade när han med långsamma tag runkade honom. Samtidigt lät han den andra handen smeka Martin över den hårda platta magen ner mot ljumskarna. Hans egen kuk stod som ett spätt och han andades tungt.

Ing-Maries låga röst som lät skrovlig avbröt honom:
- Hur var det killarna brukade göra?
Utan att säga något klev de närmare varandra, båda hade sett filmerna och visste precis vad hon väntade sig. Nu var båda två så kåta att det fanns ingen tvekan. Martin hade nästa kommit när Alexanders hand börjat glida upp och ner för hans kuk. Han var lite chockad trodde liksom inte att han skulle bli kåt av en kille. Men när han klev närmare och hans kuk som var sprängfylld snuddade mot Alexanders lika hårda kuk gick en stöt från kuken och ut i mellangärdet. Han placerade sina händer på Alexanders höfter och de gned sina kukar mot varandra. Martin tittade ner och såg hur hans långa kuk gneds mot Alexanders grova och åsynen fick det att dra ihop sig i ljumskarna och upp i pungen. Han spände skinkorna och ökade trycket, snart skulle han komma.

Ing-Marie som såg att ingen av killarna hade långt kvar avbröt dem:
- Martin jag vill att du suger av Alexander. Kom lite närmare.
Hon var så kåt av deras uppvisning att hon helst hade velat komma direkt men hon skulle njuta lite till.
Den här gången tvekade de inte. Martin stod strax på knä framför Alexander och grep om hans kuk. Den var så hård, med så olik hans egen lem, grov och lite sned. Försiktigt och prövande böjde han sig fram lät tungspetsen nudda vad ollonet. Alexander rykte till, det var tur att Ing-Marie runkat av honom i bastun annars hade han kommit direkt. Kuken bultade och benen darrade. När Martins läppar som var nariga av solen rispade lätt vid ollonet höll han andan.

- Ta in så mycket som du kan i munnen, krävde Ing-Marie och hennes röst lät hes.
Martin gjorde som hon sa, först fick han lite kväljningar när Alexanders kuk kom för långt in.
- Du ska andas genom näsan, sen kan du ha ena handen om roten, instruerade Ing-Marie lågt.
Martin gjorde som hon sa och snart sög han girigt på Alexanders kuk. Alexander kunde inte stå still utan juckade mot Martins mun som slöt sig varm och mjuk om hans kuk.
- Åååh jaa, sug hårdare, väste han fram och pressade sig mot Martins hand och mun med händerna om Martins huvud försökte han få honom att suga hårdare och fortare.

Martin tappade takten en stund men snart hittade han en rytm där munnen och handen rörde sig i ett

snabbare tempo. Han grep mjuk om pungen och lät fingrarna smeka den mjuka huden bakom pungen. När han mjukt kramade till om pungen skrek Alexander till och kom. Martin svalde och sög tills Alexander bara kved tyst och nästan ramlade ner i den andra fåtöljen

Martin var alldeles darrig i benen och sjönk ner på renskinnen. Hans kuk var fortfarande hård. Ing-Marie reste sig och gav honom en mjuk puff i bröstet för att visa att hon ville att han skulle lägga sig ner. Han gjorde genast som hon ville och lade sig ner på rygg på renskinnen.  Ing-Marie ställde sig på alla fyra över honom. Stående över hans långa hårda kuk sänkte hon sakta ner sin svullna och våta fitta. Tog hjälpa av handen för att sära på blygdläpparna. Sänkte sig ner och lät hans ollon stryka sig mot hennes våta fitta, nosa på hennes öppning innan hon sakta sjönk ner över honom. Herregud vad hon hade saknat att känna en mans lem i sig. Hans kuk fyllde henne och hon red honom med lugna rörelser. Martin grep om hennes fylliga bröst som gungade alldeles ovanför honom. Han kramade dem hårt, nöp i hennes bröstvårtor samtidigt som han mötte henne med djupa stötar. Han kände att snart skulle han inte kunna hålla emot längre. Med armarna om Ing-Marie rullade han runt dem båda så han hamnade överst. När han hamnade överst började han stöta allt hårdare. Ing-Marie hade händerna på hans rumpa och mötte honom i varje stöt. När hela mellangärdet började dra ihop sig och det gick elektriska stötar genom hela kroppen till pungen och vidare ut i kuken stötte han sig in med en sista hård stöt.

Ing-Marie mötte honom, rörde sina höfter mot honom, gned klittan mot honom, kände hur hans säd pulserade in i henne. När hon pressade sin klitta mot honom och kom även hon i en orgasm som fick henne att stönade skrika skrika ut sin njutning.
Martin sjönk ner över henne så hans svettiga kropp gned mot hennes, flåsande rullade av henne och blev liggande på golvet. 
Alexander hade sett på med stort intresse medan han mjukt smekte sin grova lem som återigen började vakna.
Ing-Marie som också låg på renskinnet och hämtade andan såg på honom under halvslutna ögonlock. Hon insåg att hon älskade tonårskillar, hade de inget stopp, kunde de komma hur många gånger som helst?  Det var härligt upphetsande att titta på när Alexander smekte sig själv hård igen.
Med rösten fortfarande hes av upphetsning sa hon:
- Jag vill att du slickar mig.
Alexanders hand stannade och han tittade på Ing-Marie som låg utslagen på golvet. Han såg på henne från det nöjda leendet ner över de fylliga brösten som liksom flutit ut åt sidorna, magen som var mjuk och bullig ner till hennes fitta som täcktes av den silvergråa busken. När hon beslutsamt särade på låren rykte det till i kuken.
- Jag vet inte om jag kan. Har aldrig gjort det förut, sa han tveksamt.
Ing-Marie så väldigt nöjd ut när  hon hörde det:
- Jag ska lära dig, du kommer tacka mig, kom hit nu. Sätt dig mellan mina ben och börja med att smeka mig.
Avvaktande satte han sig ner och började tveksamt smeka hennes lår. De var inte lika släta som Linas men mjuka och inbjudande, kuken pulserade, han skulle vilja köra den i henne nu direkt.
- Jag vill att du smeker med hela handen inte bara fingertopparna, sa hon lågt.
Han lydde genast, smekte henne mjukt upp och ner längst låren, följde ljumskarna tills han händer smekte hennes mage. Snuddade vid hennes fitthår, rös till när han kände den silkesmjuka busken mot sina fingrar. Flätade in fingrarna, drog lätt och kände sig väldigt nöjd när han hörde hur Ing-Marie drog efter andan. Han lät handen smeka lätt utanpå fittan vidare ner mot rumpan.
Nu var hon lika kåt igen och lyfte sina höfter mot honom. 
-Sicka mig nu, kom det med grötig röst.
Var det verkligen hon som lät så? 

Han ändrade ställning så han kunde komma åt att slicka henne, när han böjde sig ner spände det hårda ståndet mot hans mage. Han drog in hennes doft som blandades med doften av Martins säd, särade försiktigt på hennes blodfyllda blygdläppar. Med den yttersta tungspetsen nuddade han hennes fitta, hon suckade:

- Ta i lite, jag vill känna när du slickar. Tänk en mjukglass - slicka, sug, bit lätt med läpparna så du får glass runt hela munnen.

Han gjorde som hon sa och slickade henne med långa bestämda tag och fick den salta smaken av Martins sperma blandad med den kryddiga smaken av fitta, retades med tungspetsen över hennes svullna klitta. Flyttade sig så han kunde köra in tungan i hennes fitta. Han förstod att han gjorde rätt när hon lyfte sitt kön mot hans mun så hennes fittsaft smetade ut sig över kinderna. Hennes reaktion fick hans kuk att bulta och utan att vänta reste han sig, lyfte upp hennes ben på sina axlar och i en enda stöt körde han in sin kuk så långt han kunde.

Ing-Marie som inte var beredd stönade högt då Alexanders grova kuk stötte in i henne gång på gång. Med benen på hans axlar kom han så djupt och hon blev helt utlämnad till att följa hans takt.

Hon kände hur orgasmen var på väg igen och hon kom i ännu en orgasm. Det svartnade för ögonen och fittan krampade hårt om hans stånd. Alexander var inte redo att komma än utan han fortsatte stöta in i henne. Hennes fitta var alldeles öm och hon gnydde när han i stöt efter stöt tryckte sig in i henne.
Andfådd sa hon:
- Jag vill att du sprutar på mig.
Han fortsatte att köra sin kuk in i henne ytterligare en liten stund innan han drog sig ur.
Martin hade hämtat sig och även han hade runkat sig till ett rejält stånd igen. Nu ställde han sig på knä vid sidan av henne med Alexander stod mellan hennes ben. 
Båda runkade sina kukar snabbt och snart flämtade och stönade de högt innan de kom  båda två och lät sin säd rinna ner över hennes mage och bröst.

De blev liggandes på rygg bredvid varandra alldeles tyst, slöa och väldigt tillfredsställda. Efter en stund hasade sig Martin upp och frågar:
- Någon som  vill ha en öl?
- Vet ni jag tror jag behöver en whisky efter det här, svarar Ing-Marie.
Efter en whisky gick Ing-Marie in till sig och somnade nästan genast och sov som klubbad hela natten. När hon vaknade var det helt ljust ute kroppen kändes alldeles öm. hon lyssnade efter ljud men det var alldeles tyst. Hon gick upp och ut i köket på bordet i låg en lapp. 

”Tack den bästa natten vi upplevt! Alexander och Martin”

Köket var städat och alla spår efter deras underbara stund gårdagskvällen var undan städade. Om det inte var för att hennes fitta ömmade hade hon nästan trott att det varit en dröm.


Kommentarer

  1. "den kryddiga smaken av fitta"???
    Nu är de kvinnor som fått oralsex av mig inte fler än att jag kan räkna dem på fingrarna, men några är det i alla fall. Imgen av dem har smakat kryddigt, snarare kommer jag att tänka på en ganska fadd rednung vi fick göra i hemkunskapen i min ungdom. Inte särskilt mycket smak alls, men en mycket svag, lite pikant arom och doft som tyvärr försvinner alldeles för snabbt efteråt. Det är så att jag väntar med att ära och dricka för att hålla den kvar så länge som möjligt.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hahaha visst är det härligt att som författaren bakom orden få ta mig friheter att brodera ut och hitta på. Blir lika förvånad varje gång någon man tycker att jag lyckas beskriva den manliga njutningen utan att ha en aning om hur ni känner. Lika lite har jag hittills i mitt liv provat att slicka en kvinna så jag använder samma fantasi här. Hoppas du ändå fann lite härligt pirr när du läste trots att det inte var med verkligheten överensstämmande. //Karolina

      Radera
    2. Jodå, du skriver bra och det pirrar ofta, även om jag tänder av lite på (manligt) homo- och analsex.
      Min favorit hittills är nog den där du skrev om dig själv från ett utifrån-perspektiv. Hajade till på att du var så lång. Jag har alltid varit svag för storväxta välbyggda kvinnor, och så hade du tydligt låtit bli otyget med att raka, så dubbelt plus där i min bok.
      Du har ingen ledig syster? :)
      Btw, jag skrev en erotisk dikt på engelska för några år sedan, något som intresserar?

      Radera
  2. Suck, mobilskriva ...
    "imgen"="ingen"
    "rednung"="redning"
    "ära och dricka"="äta och dricka"
    Troligen ganska onödigt förtydligande, men perfektionisten i mig kan inte låta bli.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Målarhjälp del 2.

Stockholm höll sakta på att vakna till liv under solens gassande strålar. Det doftade nybakat bröd från bageriet på hörnet. Och några morgontidiga joggare sprang förbi. Den intensiva värmen som hade hållit i sig i nästan tre veckor visade inga tecken på att avta. Trots att klockan bara var strax efter åtta var det redan 23 grader och Stefan höll sig i skuggan där han stod och väntade på bussen. Han var glad för att han valt shorts och linne det skulle bli svettigt idag. Doften av varm asfalt började sprida sig och en viss sommarlunk blev tydlig även mitt i stan. Medan han stod och väntade passade han på att iaktta människorna som passerade, det märktes att det var semestertider, antalet kostymnissar var betydligt lägre än vanligt medans antalet japaner med kameran i högsta hugg var onödigt högt. Stefan skakade på huvudet och suckade lite, det skulle onekligen bli skönt att få jobba ute i skärgården några dagar. När Joel, hans chef på målerifirman, först frågat om han kunde tänka sig at

Heta samtal om Strapon.

Det var ingenting jag ens funderat på det här med strapon. Sen var det en kväll i höstas, jag och Peter hade bestämt oss för att dricka lite för mycket vin så vi skulle våga fylla i vår sida på Hemligg. När vi kom till listan över vad vi gillade i sängen och jag rabblar alla alternativ så säger Peter plötsligt JA när vi kommer till strapon. Jag ryckte till och tittade på honom, han såg lite lagom generad ut. Är det sant vill du prova det frågade jag och såg nog rätt tvivlande ut. Mmm är väl lite nyfiken kommer det från Peter. Min hjärna spinner igång, vad tycker jag om det? Vi har ju lekt med buttplugg och vibrator men sele och att jag ska sätta på honom, tanken var lite skrämmande. Men allt är värt att prova minst en gång. Sagt och gjort så började jag surfa runt på Wish för att hitta en sele som gick om min inte så späda kropp. Hade ingen lust att lägga tusen kronor på något som varken han eller jag visst om vi skulle gilla. Men där och då sköt jag lite på beställningen, men så någo