Fortsätt till huvudinnehåll

Målarhjälp del 2.


Stockholm höll sakta på att vakna till liv under solens gassande strålar. Det doftade nybakat bröd från bageriet på hörnet. Och några morgontidiga joggare sprang förbi. Den intensiva värmen som hade hållit i sig i nästan tre veckor visade inga tecken på att avta. Trots att klockan bara var strax efter åtta var det redan 23 grader och Stefan höll sig i skuggan där han stod och väntade på bussen. Han var glad för att han valt shorts och linne det skulle bli svettigt idag. Doften av varm asfalt började sprida sig och en viss sommarlunk blev tydlig även mitt i stan. Medan han stod och väntade passade han på att iaktta människorna som passerade, det märktes att det var semestertider, antalet kostymnissar var betydligt lägre än vanligt medans antalet japaner med kameran i högsta hugg var onödigt högt. Stefan skakade på huvudet och suckade lite, det skulle onekligen bli skönt att få jobba ute i skärgården några dagar.

När Joel, hans chef på målerifirman, först frågat om han kunde tänka sig att komma ut till hans landställe för att gör några jobb var hans första impuls att tacka nej. Hur cringe skulle det inte kännas att tvingas hänga med honom och hans fru hela dagarna, de var ju jättegammla. Och Joel kunde väl måla sin stuga själv. Men va fan, hellre måla en stuga på landet där man kunde ta ett dopp i havet på lunchen än att tillbringa hela sommaren i den här betongdjungeln. Så efter lite tvekan hade han sagt ja och med tanke på hur sommarvädret hade utvecklats var han tacksam för det nu.

Bussen kom och Stefan slängde bagen över axeln och klev på. Nöjt konstaterade han att bussen hade fungerande AC och att han var rätt ensam, bara han och ett gäng gamlingar.
Han gick nästan längst bak och slog sig ner, letade fram en bra spellista och lutade sig mot fönstret för att sova. Det var svårt att somna, tankarna ville inte sluta vandra. Hur skulle det bli? Joel var schysst och en kul chef, Stefan var glad över att ha fått sommarjobb hos honom. Han hade trivts bra under praktiken och hade blivit väldigt glad när Joel frågat om han vill ha jobb under sommaren, lite underförstått hade han antytt att om det funkade bra fanns det goda möjligheter till att han kunde få fortsätta till hösten. Men Joel var ju en sak tänk om hans fru var en gammal surfitta. I och för sig hade han svårt att tro att Joel som var så glad och kul skulle ha en otrevlig fru men man visste ju aldrig. Han hade aldrig träffat henne men visste att hon hette Malin och var lärare. Han undrade hur hon skulle se ut, Joel var i rätt bra form för att vara så gammal så han kunde ju hoppas att hans fru var en härlig milf så han hade nått att spana på medan han målade. Men med hans vanliga otur skull hon väl vara ful som stryk. Bussens brummande och gamlingarnas lågmälda pladder gjorde honom sömnig och när bussen lämnade höghusen bakom sig sov Stefan.

Han vaknade med ett ryck av att någon petade honom på axeln. När han såg upp stod en kort gråhårig tant i rosa blommig klänning framför honom och petade honom på axeln med sitt krokiga finger
- Du skulle visst av här sa busschauffören, sa hon med en förvånansvärd stark röst för att komma från den lilla bräckliga kroppen.
Det tog några sekunder innan Stefan var tillräckligt vaken för kunna fokusera ögonen, med en snabb förvirrad blick ut genom bussfönstret kunde han ändå konstatera att de måste vara framme vid båtklubben. Han fick bråttom att samla ihop sin saker, tacka den äldre damen, vinka till chauffören och hastigt ta sig av bussen.

När han klev av bussen slog sommarhettan emot honom med full kraft och den starka solen bländade honom. Med handen som hjälp för att skugga ögonen fick han syn på Joel som kom gående mot honom glatt vinkandes. Stefan slängde upp bagen på axeln och började gå honom till mötes. Det kändes lite konstigt att möta Joel så här i jeansshorts och pikétröja och han visste inte riktigt hur han skulle hälsa men tog Joels utsträckta hand och sa ett enkelt hej.
Men Joel pratade på som vanligt och tog täten ner mot bryggan där han stannade framför en grå öppen båt som låg förtöjd. En Buster Magnum föreläste Joel stolt och Stefan som hade noll erfarenhet av båtar försökte se intresserad ut när Joel pratade hästkrafter och maxhastighet. Snart var de på väg ut ur hamnen och när de kom ut på öppet vatten frågade Joel honom om han ville köra, Stefan skakade på huvudet men stod kvar intill Joel vid styrpulpeten. Det var en härlig känsla med fartvinden och vattnet som stänkte. Det var verkligen tur att han hade tackat ja tänkte han och drog handen genom det vindrufsiga håret. Han sneglade på Joel, han såg yngre ut här med de fransiga jeansskjortan, den vita piké tröjan, solglasögonen och den vita Champion kepsen. Det skulle nog bli en bra vecka tänkte han och log när Joel gav full gas.

Malin tittade på mobilen nästan tolv, hon hade tittat på mobilen var femte minut sen Joel åkte för fyrtio minuter sen. Hon visste att det borde ta nästan en timme innan Joel och Stefan kunde vara tillbaka och för att få tiden att gå reste hon sig från bryggan och dök ner i vattnet. Det var fortfarande svalt i vattnet med temperaturen hade stigit med flera grader sen de kom ut i fredags. Malin njöt när hon med kraftiga simtag klöv vattenytan, det här var något av det bästa med att vara här ute tänkte hon, alla bad. Varje morgon oavsett väder simmade hon sin samma tur ut till en sten som skymtade under vattenytan och tillbaka, en sträcka på ungefär 250 m. Och varje år inför semestern köpte hon en ny bikini, i år var den ljusblå med rosa flamingos på. Malin visste att den precis som de tidigare bikinisarna skulle vara i stort sett oanvänd när semestern var slut. Här ute passade hon på att både sola och bada naken. Visst kunde grannarna råka se henne men det fick väl vara hänt, det var ju inte så att det var något märkvärdigt med en naken kropp. Och det skulle till mer än ett par nyfikna grannar för att hindra henne från att slippa blöta badkläder och kanske framförallt känslan när vattnet omslöt hennes nakna kropp. Med tankarna på Joel som borde vara på väg tillbaka med Stefan nu klättrade hon upp bryggan och la sig för att torka på solsängen.

Malin hade läst en bok under våren där huvudpersonen hade gått en kurs i tantra sex. Hon hade blivit lite nyfiken men än så länge hade hon inte gjort något åt sin nyfikenhet. Men hon mindes en av övningarna som bokkaraktären hade utfört. Övningen hade gått ut på att man skulle ligga naken med benen brett isär och låta solen värma könet samtidigt som man tänkte positiva tankar om sin kropp och sitt kön.

Spänningen inför Stefans uppdykande hade gjort att hon gått omkring och känt sig kåt hela dagen. Snabbisen som hon och Joel hunnit med imorse,innan han åkt för att hämta Stefan, hade på inget sätt släck hennes lust utan snarare ökat på den.
Med ett litet leende satte hon sig upp och flyttade solsängen så att den stod rakt mot solen och placerade benen så att knäna hängde över armstöden. Ställningen gjorde att solen strålade rakt på hennes sköte som pirrade och redan började kännas härligt tungt och blodfyllt. Hon försökte tänka positiva tankar om sitt kön som det stått i boken att man skulle göra men tankarna vandrade hela tiden vidare till hur skönt det skulle vara att ligga här och ha Stefan sittandes framför henne. Hur hans nakna kropp skulle blänka av svett och hur han muskulösa armar skulle spela. Hon kunde riktigt känna hur hans stora händer, valkiga av arbete, skulle smeka hennes kropp. Hur de skulle kännas raspiga mot hennes känsliga bröstvårtor.
Med ett drömskt leende försökte hon föreställa hans kuk. Skulle den vara stor, lite, smal eller grov? Egentligen spelade det henne ingen större roll men hellre grov än lång så att den fyllde henne. Generad kom hon på sig själv med att stöna till när hon fantiserade om hur han satt gränsle över solsängen mellan hennes ben med ett kraftigt stånd i skrevet som darrade till när ha böjde sig framåt mot henne. Det pirrade och pulserade i hennes fitta när hon föreställde sig hur han förde in två fingrar i henne samtidigt som han lät den andra handen leka med hennes klitoris. Hennes våta fitta skulle ge ifrån sig ett sugande plaskande ljud när han förde fingrarna ut och in i henne. Längtansfullt föreställde hon sig hur hon i sin halvsittande ställning skulle kunna se både hur hans kuk ryckte och den blank droppen av hans försats som skulle blänka på toppen av hans ollon. Kanske skulle hon ta över smekandet av klittan så att han kunde ha en hand i henne och en om sin svällande lem. Då kunde han låta händerna röra sig i samma takt, in och ut ur hennes plaskvåta fitta och upp och ner över hans stenhårda kuk.

Den lätta brisen fick Malin att rysa till och hennes bröstvårtor att styvna, hon strök lätt över bröstvårtorna nöp till och kände hur fittan drog ihop sig.
Aaah hon var så kåt. Hon fortsatte att fantisera om hur Stefan skulle fingerknulla henne och hur han skulle spänna kroppen när han började närma sig sin utlösningen. Hon kunde se för sig hur han såg på henne med åtrå ja ren kåthet, såg hur hans fingrar rörde sig ut och in ur henne, hur fingrarna glänste av hennes safter i solen. När hon slöt ögonen kunde hon höra hans stönande när han rörde handen allt snabbare tills handen mellan henne stannade och Stefan lutade sig bakåt och utstötte ett lågt aaahhh medan han sprutar sin sats över henne. Hon älskad sperma, älskade när de varma dropparna träffade hennes kropp, fyllde hennes fitta eller hur hon lapade i sig de salta dropparna från ollonet. Tanken på hur Stefan skulle spruta på henne gjorde henne om möjligt ännu kåtare.

Rytmiskt började hon knipa med sina fittmuskler, hon hade blivit rätt bra på det sen operationen och träningsprogrammet som följt efter. Nu fick knipningarna tillsammans med solens värme, fantasien om Stefan och hennes händer som smekte brösten hennes fitta att bli allt tyngre och den drog ofrivilligt ihop sig i små ryckningar.
Malin andades med en blandning av korta ytliga andetag och långa djupa allt medan hon hade hela sitt fokus på hur hennes fitta kändes. Utan att låta fingrarna känna efter visste hon att hennes klitoris var svullen och den längtade efter beröring. Hon lät handen smeka sig ner från bröstet, ner över magen och strök lätt längs insidan på låren. Huden var varm av solens strålar och kändes underbart mjuk under hennes fingertoppar.

Det skulle inte behövas lång stund, hennes fitta drog ihop sig och bad om mer, men Malin tänkte dra ut på det och njuta länge. Hon fick svårt att andas och hörde hur hon stönade för sig själv. Mjukt lät hon fingertopparna följa kanten på de yttre blygdläpparna. Hela underlivet känsligt och hennes blygdläppar var svullna, hon undrade om det där tantra tjafset faktiskt fungerade. Hennes sköte bultade av kåthet och hon ryckte till när hon lät fingertopparna undersöka hennes fittmyning tills de var våta och gled lätt då förde hon dem försiktigt över blygdläpparna och upp över hennes klitoris som pulserade och längtade efter lite tuffare behandling. Långsamt och med lätta fingrar upprepade hon rörelsen fram och tillbaka, byggde upp energin och hon älskade känslan när hennes fitta blev tyngre och började dra ihop sig.
Men inte än, lite till ville hon dra ut på det, den där känslan när hela kroppen ville spänna sig innan vågorna av njutning skulle få skölja över henne. Hon önskade att hon hade haft sin g-punktsstav, den rosa av glas, här så att hon kunde ge g-punkten en ordentlig omgång men istället lät hon fingrarna glida in igen massera sig fram till punkten som fick henne att vilja skrika högt.

Ofrivilligt ryckte hon till när hon hittade rätt och började andas stötvis. Hon önskade att Joel hade varit där, att han skulle fylla henne och älska med henne. Han visste precis vad hon behövde och ville ha. Och nej hon ville inte ha någon mjuk långsam älskog, hon ville bli knullad helst stående på alla fyra med honom bakom. Med hans händer i ett bestämt tag på hennes höfter så det vita hullet på hennes höfter bullade ut mellan hans grova fingrar och hans kuk stötte in i henne med hårda sugande stötar.Hon kände att orgasmen var nära och placerade fingrarna som glänste av hennes safter på klittan som var så svullen att den nästan ömmade. Försiktigt började hon röra fingrarna över den svullna pärlan mellan sina blygdläppar medan hon rytmiskt rörde hon höfterna upp mot fingrarna. Allt hennes fokus låg på hur fittan drog ihop sig och hon ökade takten snart skulle hon komma hon andades häftigt. Plötsligt var det något som störde och hon stannade flämtande upp, det störande ljudet hon hört var en båt som närmade sig och sakta ner.

Med paniken bultande i bröstet satte hon sig upp och tittade ut över viken. Hennes kön bultade häftigt mot solsängen och hon andades stötvis medan hon kisade för att se om det  var Joel och Stefan som kom. Visst var det deras Buster som var på väg mot bryggan, de var nästan framme och när hon såg Joels breda leende förstod hon att han hade sett vad hon hade gjort. Hastigt slet hon åt sig handduken och svepte den om sig innan hon gick fram för att ta emot tampen som Stefan kastade.

Stefan hade svårt att tro på det han nyss sett. Hade Joels fru legat naken på en solsäng mitt på bryggan med benen brett isär och smekt sig själv. Det var svårt att möta hennes blick när han  på Joels order kastade repet till henne. Hon tog emot repet och började med ryckiga rörelser knyta fast båten i ringen som var placerad på bryggkanten. Joel sa något bakom ryggen på honom men han kunde inte koncentrerar sig på något annat än Malins fräkniga byst som svällde under handdukskanten.

Med ett underliv som pulserade av en avbruten orgasm och med kinder som hettade och, misstänkte hon, matchade den röda stugväggen  bakom henne sträckte hon fram handen för att hjälpa Stefan upp på bryggan. När hon sträckte fram handen insåg hon att fingrarna fortfarande var kladdiga och blanka av hennes safter. Hastigt drog hon tillbaka handen och backade några steg.

Stefan tittade undrande på henne och log rodnande när han såg hur hon gömde handen bakom ryggen. Han hade inte sett fel, hon hade onanerat där på brygga och hon ville inte ta honom i hand med handen som nyss varit mellan hennes ben, smekt hennes fitta. Som nästan alla 19 åriga killar behövde hans kuk inte mer uppmuntran än så, ja vanligtvis betydligt mindre faktiskt, utan den började genast resa sig och spänna mot shortsen. Fan, generad placerade han bagen framför sitt avslöjande skrev när han kom upp på bryggan.

Joel hade sett sin fru ligga i solsängen med benen brett isär med handen över fittan och sen hennes panikslagna reaktion när hon upptäckt att de närmade sig. Han blev full i skratt när han såg sin frus högröda ansikte och Stefans besvärade uppsyn där han stod med sportbagen tryckt mot skrevet. Han måste säga att det blev en bättre början på besöket än han vågat hoppats på. Stefan skulle nog inte bli så svårövertalad efter det här tänkte han. Vigt hoppade han upp på bryggan intill Stefan som fortfarande stod med väskan i ett fast grepp framför sig.

Joel gick fram till Malin och drog henne intill sig, kysste henne precis under örsnibben där han visste att den skulle få henne att rysa och viskade lågt:
- Du har varit en stygg flicka, ligga där så att alla som passerar i sina båtar kan se din fitta. Den var säkert så våt att solens strålar speglades i den och bländade alla som råkade titta dit. En riktig trafikfara älskling.
Men en sista kyss vände han uppmärksamheten mot Stefan samtidigt som han la sin hand på hennes rumpa och kramade till.
- Malin det här är Stefan som ska hjälpa oss med målningen. Stefan det här är min underbara hustru Malin som ska stå för mat och underhållning, log Joel och avslutade meningen med en menande blinkning åt Stefan.

Malin log och sa hej men höll fortfarande handen bakom ryggen. Hon tyckte att hela hon osade av kön ville bara gå iväg för att duscha och tvätta av sig eller allra helst skulle hon vilja dyka i vattnet och kyla ner sig. Joels kyss på halsen hade inte alls gjort någonting bättre, den hade fått det att gå ilningar längs halsen, via bröstvårtorna som styvnat och ner till hennes sköte som pirrade och bultade av längtan. Med en röst som inte var helt stadig fortsatte hon:
- Du kan väl visa Stefan vart han ska sova så fixar jag lite lunch under tiden. Ska bara duscha av mig först känner mig lite svettig.
- Du kan nog behöva kyla av dig du ser verkligen het ut, skrattade Joel och kramade åt om hennes rumpa och lät fingrarna smeka den nakna huden under handdukskanten så att hon ryckte till.
Malin gled besvärad ur hans grepp och gick iväg mot uteduschen på darrande ben och hoppades att vattnet skulle vara riktigt kallt så hon fick skölja bort all åtrå som pulserade i ådrorna.

Stefan lät blicken hänga kvar vid Malin när hon rundade den röda sjöboden. Den korta handduken som hon hade svept runt sig visade mer än den skylde och hon var verkligen en äkta milf. Han var tvungen att svälja hårt när han tänkte på det röda håret i den slarviga knuten där några lockar rymt och letade sig ner över halsen och ryggen. Hennes generösa bröst och breda höfter och mjuka runda lår hade nästan varit mer än han klarat av. Hon var så sexig och när han tänkte på hur hon hade smekt sig själv, åtminstone var det de han trodde att hon hade gjort när de hade närmat sig bryggan, rykte det i kuken. Herregud han skulle bli tvungen att låsa in sig och runka snart annars skulle det här bli pinsamt på allvar.

Joel kunde inte låta bli att flina när han såg Stefans kåta blickar efter hans fru och tältet i han vida shorts. Visslande tog Joel oberört täten och gick småpratande framför Stefan påväg upp mot huset utan att bry sig om att Stefan inte svarade med mer än små grymtningar. När de kom in tvekade han en kort stund. De hade sagt att Stefan skulle få ta rummet bredvid köket men det skulle bli mer praktiskt att ha honom närmare sovrummet tänkte han och flinade för sig själv. Nöjd med sin idé fortsatte Joel förbi gästrummet och uppför trappan och visade in honom i Oscars gamla rum som låg vägg i vägg med deras sovrum. När han kom in insåg han att Stefan dessutom skulle ha fri insyn mot uteduschen där Malin precis slog på vattnet. Det kunde knappast bli bättre tänkte han nöjt.
- Gör dig hemmastadd så blir det lunch om en kvart eller så. Vill du ta en dusch har du badrum längre ner i hallen, sa Joel och lämnade snabbt rummet.

Stefan slängde bagen på sängen, rummet var hyfsat stort med ljusa tapeter med små blå blommor på och  en 120 säng, ett skrivbord, en fåtölj och en garderob. På väggen satt en affisch med Liverpool. Han gick fram till fönstret och tittade ut över vattnet, det låg stilla och glittrade i solen. Ute på fjärden såg han några segelbåtar som tvingades gå för motor den här vindstilla eftermiddagen. Han slog upp fönstret och slogs av tystnaden, det var så långt från hur det var hemma där det alltid hördes bilar, syrener och människor som tjoade och skrattade. Här hördes bara fåglarna som kvittrade, en radio som Joel slagit på nere i köket, en och annan motorbåt på avstånd och vatten som skvalade. Vatten, var kom det ifrån? Stefan sökte av vyn han hade framför sig och då såg han henne. Hon stod i duschen, hade lutat huvudet bakåt så det långa röda håret låg tillbaka slickat och lät vattnet skölja över henne. Han svalde, kuken som nästan hade hämtat sig efter chocken på bryggan vaknade genast till och stod stolt och hård i skrevet medan han stirrade på den nakna kvinnan framför honom.

Malin stängde av duschen tog en stor klick av den nya lyxiga tvålen som hon hade köpt inför semestern. Efter att ha masserat upp ett härligt skum i händerna började hon tvåla in sig. Hon lät händerna stanna lite extra vid brösten, masserade bröstvårtorna tills de stod hårda innan hon nöp till i dem och suckade av njutning. Undra om hon skulle avsluta det hon blivit avbruten i tidigare. Varför inte, Joel fick ta hand om Stefan en stund till, det var ju ändå hans gäst resonerade hon.

Beslutsamt slog hon på duschen igen och sköljde hastigt av tvållöddret samtidigt som hon lät ett finger glida in mellan hennes blygdläppar och smeka lätt över hennes klitta, som fortfarande var svullen efter hennes stund på bryggan, innan hon slog av vattnet igen. Några snabba steg på den solvarma trätrallen sen satte hon sig ner och lutade sig mot sjöbodsväggen. Den var varm och stack lite mot ryggen men hon flyttade sig lite och hittade en hyfsat bekväm ställning. Solen värmde och började redan torka vattendropparna på hennes hud. Hon särade benen och nu var det inte frågan om att dra ut på det, hon ville komma fort och hårt. Fingrarna fick glida in i hennes våta varma fitta, ut och upp över klitoris. Hennes kladdiga safter fick fingrarna att glida lätt och varje gång fingrarna strök över klittan gick det rysningar genom kroppen. Spänning byggdes snabbt upp och hon önskade återigen att Joel hade varit där och tagit henne, hårt.
Ikväll skulle hon be honom binda henne och ta henne precis som han önskade. Tanken på att vara bunden till händer och fötter med en ögonmask som hindrade henne från att se vad han skulle göra härnäst var nästan plågsamt sexig. Nu kunde hon inte hålla emot längre utan lät fingrarna röra sig i cirklande rörelser över klitoris i en allt snabbare takt. Hon kände hur orgasmen närmade sig och spände hela kroppen, lyfte höfterna mot fingrarna och kände de underbara sammandragningarna som sände vågor av njutning genom kroppen. Orgasmen var ryckig och kort och hon tvingade sig att fortsätta massera klitoris en lite stund till och lyckade komma i en andra kraftigare orgasm. Flämtande sjönk hon ihop mot väggen, kroppen darrade och det pulserade häftigt inte bara i fittan utan ner i benen och ut i armarna.

Uppe i huset stod Stefan lutad mot väggen och flämtade han också, han hade inte trott sina ögon när Malin hade klivit ut från duschen och satt sig mot sjöbodens vägg och börjat onanera. Snabbt hade han stängt dörren och gått tillbaka till fönstret, hasat ner shortsen och släppt ut kuken som stod som ett spett i skrevet. Med blicken på Malin som var lite för långt bort för att han skulle kunna se några detaljer, men som utan någon som helst tvekan njöt helhjärtat av den behandling hon med hjälp av fingrarna gav sin fitta. Måtte hon inte titta hitåt, han visste att han borde dra sig undan men han kunde inte, det här var det häftigaste han någonsin upplevt. Han runkade med en hand om kuken och en om pungen. Det tog inte lång stund innan pungen drog ihop sig i kramp och njutningen strålade från kuken och upp längs ryggraden. Stönande sprutade han ut genom det öppna fönstret och fortsatte att röra handen tills han mjölkat ut varenda droppe av hans sats.
Där stod han nu flämtande och lät lemmen slakna medan han såg hur Malin tydligt kom så kraftigt att hennes kropp spändes som en båge och hur hon sen nästan föll ihop mot väggen. Han måste erkänna att han inte trott att så gamla människor onanerade och om de gjorde det inte på det där sättet.

Nerifrån köket hördes Joels röst:
- Vill du ha en öl Stefan?.
Stefan fick bråttom att dra upp shortsen och stänga fönstret. När han efter att ha smitit in i badrummet för att tvätta av sig lite snabb gick han på darrande ben ner för trappan. Det var ingen i köket så han gick ut genom den öppna dörren. På altandäcket på framsidan hade Joel dukat fram potatissallad, kallskuret, ett stort fat med vattenmelon och i en zinkbalja hade han lagt fram öl och cider som badade i isvatten.

Joel stod på den lilla gångstigen som gick mellan huset och sjöboden med armarns om Malin och kysste henne mjukt. Malin hade fortfarande bara handduken på sig och Stefan tänkte på hur hennes nakna kropp spänt sig i en båge när hon kommit, det pirrade återigen i hans kön han kunde väl omöjligt vara kåt igen.
Joels händer strök över hennes rygg och upp mot nacken där de leksamt rörde sig längs hennes käklinje. Det såg så intimt ut att Stefan vände sig om och såg ut över den glittrande fjärden istället. Han hörde Joels bullrande stämma bakom sig:
- Har du tagit dig någon öl än Stefan? Jag tänkte att vi väntar med att dra igång med målningen till imorgon så vi dricka lite öl och chilla idag.
Stefan visste inte riktigt vad han skulle svara med tog en öl från zinkbaljan och försökte febrilt tänka på något annat än Malins fingrar som gled in och ut ur hennes fitta.
- Mmm det låter bra. Ska jag hjälpa till med något? frågade han och hörde generat att rösten lät pipig.
- Nej allt är klart vi väntar bara på Malin som skulle få på sig lite kläder. Det är en av de få regler vi har här, skrattade Joel, att man måste ha kläder på sig vid matbordet.
- I alla fall när man äter, la han till med en menande blinkning.
Stefan satte ölen i halsen och frustade ut ölen över altandäcket.

Malin som precis kom ut på altanen i en kort åtsittande sommarklänning såg från sin man till Stefan som hostade och frustade.
- Har du satt i halsen? frågade hon trots att det var helt uppenbart.
Med tårarna rinnande nedför kinderna försökte Stefan samla ihop sig och svara men Joel hann före.
- Han blev visst lite generad när jag antydde att man kunde använda köksbordet till mer än att äta vid, skrattade Joel och höjde ölflaskan i en skål.
Malin ruskade på huvudet och kröp in i sin makes famn och sa leende:
Han är knäpp men det visste du väl redan.
Stefan fortfarande lite chockad av sin chefs skämt, för det var väl ett skämt, bara log och nickade medan han försökte hämta sig efter hostattacken.

Lunchen blev uppsluppen och de fortsatte eftermiddagen med att sola, bada och dricka ytterligare några öl. Tyvärr hade Malin nu på sig en bikini, i och för sig en väldigt snygg sådan som lyfte hennes generösa bröst och fick Stefan att fantisera om hur han smekte dem. När hon kom upp på bryggan efter en simtur hade han svårt att slita blicken från hennes bröstvårtor som syntes tydligt genom bikinityget och han vände sig om tills han låg på mage för att undvika några pinsamheter.

Stefan förvånades över hur trevligt de hade det. Joel och Malin var några år äldre än hans egna föräldrar men de var roliga, lättsamma och
han kände sig verkligen välkommen hit. Till skillnad från Joel och Malin som rörde vid varandra mest hela tiden hade hans föräldrar aldrig rört vid varandra och stämningen hemma var rätt tryckt. Många gånger hade han undrat om de inte skulle må bättre av att skiljas och när han såg hur Joel såg med sån kärlek på Malin förstärktes känslan. Varför leva med någon man så uppenbart inte gillade?
Malin tindrade som en förälskad tonåring när hon slog armarna om halsen på Joel och pressade sin kropp mot hans. Han svarade med att krama hennes rumpa och kyssa hennes hals och mumla något i hennes öra.
Det hade varit många kommentarer med sexuell underton under dagen och det fanns verkligen ingen tvekan om hur kära och kåta de var på varandra. Varje gång de passerade varandra rörde de vid den andra och det gick inte att ta miste på den sexuella spänning som formligen sprakade mellan dem.

Stefan hade svårt att se på Malin utan att tänka på scenen han hade bevittnat i duschen tidigare och lätt berusad av ölen kände han hur kåt han blev av att se hur de rörde vid varandra. Joel strök med fingret längs med urringningen på Malins klänning, hela vägen ner i klyftan, samtidigt som han såg henne djupt i ögonen. Malin svarade med att luta huvudet bakåt så att hennes röda hår svallade ner över ryggen varpå Joel böjde sig fram och kysste sig ner längs hennes hals. Det sög till i magen och Stefan tog upp mobilen, 22.30, han borde kunna dra sig tillbaka. Han behövde runka igen, vem hade trott att det skulle vara så hett att kom hit. Efter att ha svept det sista av ölen reste han sig och ursäktade sig med att han gått upp tidigt och var trött. Varken Joel eller Malin verkade ta någon större notis om honom när han lämnade altanen och gick in.

Joel såg Stefan försvinna uppför trappan och lät handen glida in under urrungningen och in i bh:n. Malin suckade fram:
- Jag har längtat efter dina händer hela dagen.
- Tror minsann att du har roat dig på egen hand min älskling, skrattade Joel och kysste sig vidare ner från halsen ner mot urringningen.
- Det var faktiskt fruktansvärt pinsamt, ni måste ha varit tidiga, fnissade hon. Höll precis på att komma när jag hörde båten.
- Du skulle ha fortsatt så hade vi kunnat anslutit direkt, viskade Joel och sög på hennes örsnibb tills Malin stönade lågt.
- Vi kan inte skrämma ihjäl honom direkt, då kanske han hade simmat tillbaka, skrattade Malin till.
- Hade nog inte varit någon fara, du såg väl hur kåt han blev, svarade Joel och nöp till hårt om hennes styva bröstvårta.
- AJ! Malin skrek till när smärtan blandes med njutning.
När hon hämtat sig sa hon med smeksam röst:
- Vet du vad jag har fantiserat om hela dagen?
- Nej vad, fick han fram medan han flyttade händerna och började leta sig in under hennes klänningsfåll.

- Jag har längtat efter hur du ska binda mig ikväll. Hur du ska ta mig utan att jag kan göra något annat än ta emot.
Joel log stort mot henne, det var en lek de ägnade sig åt då och då. Nu var det länge sen och tanken på att tända upp sovrummet med levande ljus och fästa de svarta lädermanschetterna runt fötter och händer och binda henne vid sängstolparna var minst sagt lockande. Han visste att allt låg på plats i leksakslådan i sovrummet. Det pirrade till i skrevet och när hans hand strök över blanka trostyget som täckte hennes sköte märkte han hur fuktigt det var. Deras ögon möttes och som en tyst överenskommelse drog de sig i sär och började plocka ihop på altanen. Snabbt och fnissigt röjde de undan och skyndade sig snart upp till andra våning. På vägen upp viskade Malin:
- Varför la du Stefan här? Han kommer ju höra allt väggarna är ju papperstunna.
- För att man har så bra utsikt mot duschen därifrån, svarade Joel och log oskyldigt.
Malin ryckte till, hon hade inte tänk på det och i tanken gick hon tillbaka till stunden i duschen. Hade Stefan sett henne när hon hade avslutat sin avbrutna hedersstund.
Joel såg på henne och skrattade till:
- Oj då! Fick han se något mer än när du tvättade håret?
Lekfullt slog Malin till honom och rodnade klädsamt:
- Mmm kanske det trodde ju inte att jag skulle ha några åskådare

Fnissande tumlade de in i sovrummet och stängde dörren efter sig. Joel tryckte upp Malin mot dörren och kysste henne hårt medan han drog upp klänningen så han kom åt att smeka hennes kropp. Han förde ner trosorna över höfterna och såg nöjt hur de gled ner på golvet, Utan att tveka placerade han handen över hennes sköte, lät den stora grova handen sluta sig om hennes fitta. Malin flämtade tyst, hon hade varit kåt hela dan och hans direkta sätt var så vansinnigt tändande. Joel lät långfingret sära på hennes blygdläppar och hon var underbart våt precis som han gissat. En kort stund tillät han sig att låta långfingret leka mellan hennes svullna blygdläppar. Men han ville ha mer och snart befriade han henne från klänningen och bh:n och förde henne baklänges mot sängen där han försiktigt puttade ner henne.  Malin hasad sig upp och la sig tillrätta i mitten av sängen där hon lutade sig mot några kuddar så hon kom i en halvsittande ställning. Nu var hon härligt upphetsad och fylld av pirrande förväntan. Joel hade tagit fram deras stora leksakslåda som de hade på golvet i garderoben och placerat den på nattduksbordet. Han satte sig ner på sängkanten och böjde sig fram och kysste hennes ena bröstvårta, sög in den och avslutade med att bita lätt i den.
- Är du beredd älskling? frågade han mjukt.
- Mmm, kom det spänt från Malin.
- Ok då börjar tysta leken nu, viskade Joel och smekte hennes lena kind.
Hon nickade och svalde hårt, Joel böjde sig fram och gav henne en mjuk kyss innan han satte på henne en ögonmask i svart satin och gav henne en lätt puss på näsan.
Med varsamma händer spände han på henne de mjuka manschetterna kring hand- och fotleder  innan han tog det svarta repet och började knyta fast henne vid de olika sängstolparna. Varje gång han fäste repet vid manschetterna kysste han huden runt och smekte lite retsamt och han kunde nöjt konstatera hur Malin ryckte till och gav ifrån sig små suckar och stön av hans beröring. När han särade på hennes ben såg han hur redo hon var, blygdläpparna var redan mörkt röda och han kunde ana hur våt hon var. Han dröjde en stund, tvekade skulle han smak lite på henne. låta tungan leta sig in mellan de svullna läpparna, lappa henne som en katt lappar grädde. Men nej det fick vänta lite han hade mer att göra först.

Innan han band fast vänster hand tog han ett par kuddar och la under hennes rumpa så att hennes sköte kom i en bättre vinkel. Han hade skrattat när Malin visat honom den trekantiga sexkudden på Wish men hon hade klickat hem den ändå och han hade kommit att älska den. Den gjorde att han kom in i henne på ett annat sätt, djupare på nått sätt, och hur det än var var han inte lika smidig längre och det underlättade verkligen när han ville smaka på henne att få hennes härliga fitta serverad i en bättre vinkel. Men här på landet fick det funka med några vanliga kuddar. När han tog hennes vänsterhand kysste han hennes handflata och sög girigt på hennes fingrar. Herregud va hon var sexig hans fru. Stefan i rummet intill hade han fullständigt förträngt nu fanns bara Malin och allt hans fokus låg på att få henne att njuta.

När Malin satt fast ordentligt tända han glaslyktan med massageljuset sen klädde han av sig så att han var lika naken som hon. Hans kuk hade redan börjat styvna och resa sig och han tillät sig att beundra Malin från alla håll medan han mjukt smekte sin lem tills den var riktigt hård.
Stående på knä i sängen började han smeka Malin från fötterna och upp längs låren tills hans fingrar snuddade vid hennes svullna blygdläppar. Han iakttog henne och såg nöjt hur hon ryckte till och hur hon höll andan en kort stund men han gjorde inget mer utan lät fingrarna leka sig ner samma väg igen. En besviken suck kom över hennes läppar. Han upprepade smekningen gång på gång och för varje gång fick fingrarna stanna lite längre och stryka lite längre över hennes venusberg. Malin andades tungt och lyfte höfterna i ett hopp om att han skulle röra vid henne.

Hon kände hur han reste sig och ansträngde hörseln för att få veta vad han gjorde men hörde inget mer än hur han gick några korta steg runt sängen. Sen var han tillbaka intill henne på sängen. Han rörde henne inte men hon kände värmen från hans hud. Plötsligt brände det till på hennes bröst och den plötsliga smärtan fick henne att skrika till. Smärtan gick över lika snabbt som den kommit för att sen återkomma på andra bröstet, den här gången var hon beredd och smärtan blandes med spänning och upphetsning. Han måste ha tänt massageljuset tänkte hon och bet sig i läppen för att inte ge ifrån sig några ljud medan den snabba brännande känslan fortsatte att sprida sig över hennes kropp,  droppe för droppe. När det varma stearinet droppade på hennes renrakade kön kunde hon inte hålla tillbaka utan stönande högt. När dropparna slutade komma kände hon sig nästan besviken men hon hann inte sörja lång stund innan han började massera ut dropparna över hennes kropp. Det var inte de mjuka smekande händerna han brukade använda utan de var krävande och lite hårdhänta. Han smekte och lekte fortfarande utan att röra hennes heligaste. Hennes fitta pulserade och längtade efter hans fingrar, tunga eller kuk ja någonting som rörde henne, fyllde henne, tog henne.

Joel var minst lika kåt, han älskade att se henne rycka till när han lutade glaset och en droppe av det rinnande stearinet träffade hennes vita hud. Nu hade hon fått hetta nu skulle hon få kyla tänkte han och tog den rosa g-punkts staven i glas. Helst hade han velat gå ut på toaletten och spolat den i riktigt kallt vatten för att få största möjliga effekt men han ville inte bryta stämningen och han tänkte att hon nog var tillräcklig het för att hon skulle känna av den blanka hårda kalla staven när han förde in den. Han satte sig på knä mellan hennes lår och såg längtansfullt på hennes fitta som öppnat sig som en blomma så redo för att ta emot beröring.  Hennes sköte var blodfyllt och blankt av fittsaft och när han böjde sig fram och blåste försiktigt mot hennes svullna klitoris gav hon ifrån sig ett kvidande ljud och lyfte åter höfterna mot hans ansikte. Han fick anstränga sig för att inte låta tungan slicka och leka med den blanka lilla pärlan som låg inbäddad där framför honom. Han skulle vilja suga in den hårt och höra hur hon flämtande drog efter andan innan han skulle forma tungan till en styv spets och reta henne tills hon kom i en orgasm så kraftig att hon skrek högt, men inte än.

Tanken på vad han skulle göra fick det att rycka i hans stånd och han bestämde sig för att han också var värd lite njutning. Hon gav ifrån sig en besviken suck när han flyttade sig ner från sängen. Men snart hade hon honom intill sig igen och han flyttade sig närmare, strök henne mjukt över kinden för att sen vända hennes huvud mot sig. Hon öppnade munnen för att dra efter andan och kände hans lena ollon mot sina läppar. Girigt försökte hon ta honom i munnen, suga in honom, smaka honom. För första gången rykte hon i repen, hon ville röra honom,smeka honom men kom snabbt ihåg att hon satt fast. Med cirklade tunga smekte hon ollonet och reste sen på huvudet för att kunna ta mer av hans hårda kuk i munnen. Joel höll hennes fast hennes huvud och rörde sig fram och tillbaka mot hennes ljuvliga mun och han fick bita sig i läppen för att inte stöna högt. Hennes underbara mun utförde som vanligt mirakel och som vanligt hade han svårt att hålla tillbaka och han ville inte komma än. Han drog sig ur så att hon återigen bara kunde leka med hans ollon. Hon sög, slickade och lapade med sin mun och tunga och efter bara några minuter hade energin byggts upp och han visste att om han lät henne fortsätta skulle han komma. Det krävdes all hans självbevarelsedrift för att dra sig undan hennes lockande mun och det pulserade i pungen och han hade svårt att andas när han flyttade sig tillbaka mellan hennes ben. Utan någon förvarning förde han in den kalla blanka staven i hennes fitta. Precis som han hoppats var effekten direkt. Malin skrek till men började nästan genast röra sig mot honom. Han rörde staven i små cirklande rörelser innan han träffade rätt och hon slängde huvudet bakåt mot kuddarna och ett gutturalt läte steg ur hennes strupe. Nöjt lät han staven röra sig med små rörelser, lät trycket stiga och sjunka.

Malin stönade högt och knep om staven samtidigt som hon försökte möta honom. Det var så sexigt att se hur orgasmen byggdes upp och hon hur spände kroppen i båge för att få det perfekta trycket. När Joel med den andra handen började smeka hennes klitoris kom hon i en orgasm som fick henne att skrika rakt ut av njutning och hennes fittmuskler att dra ihop sig i en kramp som ville pressa ut staven. Men Joel visste vad som skulle komma och höll staven i ett fast grep. Njutningen var så stark att hon försökte vrida sig undan hans beröring. När han tillslut sakta drog ut staven rann hennes safter ur henne och hon skakade okontrollerat. Malins hela kropp pulserade och hjärtat slog så att det dånade i öronen. Varje centimeter av hennes kropp var som elektrisk och när Joel strök henne försiktigt över lår och mage gick det små stötar genom henne och hon ryckte ofrivilligt till. Han lät henne hämta andan och viskade ömma ord om hur underbar hon var.

När hon började andas lugnare la han sig över henne och kysste henne mjukt.
Matt protesterade hon:
- Inte än jag klarar inte mer just nu.
Men han var så kåt, pungen drog ihop sig och hans kuk bultade. Upphetsad till gränsen för vad han klarade andades han tungt. Nu ville han inte vänta längre, höjd över henne förde han sitt stenhårda stånd mot hennes öppning, lät lemmen retas genom att dra ollonet längs skåran och upp mot den ömmande klittan. Hennes våta fitta som gneds mot hans blanka ollon var magisk och han fick bita sig i läppen för att inte pressa sig in i henne direkt. Han visste att hon skulle omsluta honom och möta honom i varje stöt. Malin gnydde och visste inte om hon skulle pressa sig mot honom eller dra sig undan. Hennes sköte var fortfarande blodfyllt och klittan ömmade efter hans direkta och intensiva behandling nyss och varje gång han lät ollonet glida över den ryckte hon till av njutning på gränsen till smärta. Hennes gnyende övergick i dova stön och hon lyfte höfterna för att möta honom. Det var signalen han väntat på och i en enda stöt fyllde han henne och hennes stön övergick i ett skrik när han började knulle henne med långa stötar. Han andades tungt och försökte rabbla alfabetet baklänges för att kunna dra ut på njutningen av att känna hur hon omslöt hans kön och hur hon knep med musklerna för att hetsa honom. Men trots hans vilja att dra ut på det kom orgasmen allt närmare och när den kramande känslan gick från ollonet genom roten ner i pungen och vidare bak mot analen lät han känsla ta över. När utlösningen kom kunde han inte hålla tillbaka ett högt stön och han tömde sig i henne, pressade sig in och lät henne krama ur varje droppe av han säd. Malin mötte honom och rörde sig mot honom så att deras kön pressades mot varandra och hennes orgasm var så när och hon suckade til av besvikelse när hon kände honom sjunka ihop över henne. Han kuk pulserade i henne och hon rörde sig oroligt med den rastlösa känslan av att ligga precis på gränsen för att komma. Den där känslan som nästan gjorde ont, hade hon inte varit bunden hade hon fört in sin hand mellan dem och hjälpt sig själv över kanten.
Regeln var att när ögonbindel sattes på plats fick hon inte prata förens den togs av så hon kunde inte be honom utan bara försöka få honom att förstå med sin kropp och med små ljud.
Joel låg över henne och kunde knappt andas, han hade varit så vansinnigt kåt av den behandlingen han hade gett sin älskling att orgasmen när han äntligen tillät sig att komma in i henne hade varit nästan mer än han klarade av. Långt bort började han ana hennes missnöje och skrattade till.
- Så du vill ha mer min älskling? viskade han mot hennes öra.
- Mmm, kom det lågt samtidigt som hon lyfte sitt kön mot honom.
- Så du är fortfarande kåt vännen. Undra vad jag ska göra åt det, han småpratade för sig själv medan han rullade av henne. Pingvinen kanske eller ska jag slicka dig eller helt enkelt låta fingrarna göra jobbet. Alla dessa val, skrockade han.
Malin hörde honom och hennes kåthet hade gjort hela kroppen till en enda stor erogen zon och överallt där hans fingrar rörde henne kändes det som eldsflammor som strök över huden och hon stönade högt, böjde kroppen i en båge för att komma närmare hans händer.
- Oj du har visst bråttom, mumlade Joel kysste hennes bröstvårta.
Han var fortfarande darrig i hela kroppen efter orgasmen och insåg att han skulle inte orka vara så aktiv just nu och drog ut lådan i nattduksbordet på hennes sida och tog fram pingvinen. Han satte sig upp och tryckte igång den. Malin hörde det låga surrandet ljudet och gav ifrån sig en gillande suck. Han satte sig åter mellan hennes lår och tryckte på knappen för att öka lufttrycket men utan att placera den mot hennes svullna klitoris. När han hade den på max satte han den mot klittan samtidigt som han förde in tre fingrar i hennes fitta som var kladdig av hans utlösning. Orgasmen var nästan ögonblicklig och hon skrek rakt ut när den övermannade henne totalt. Hennes fitta krampade om hans fingrar och ögonen rullade bakåt när hon skakande kastade sig fram och tillbaka. Njutningen var så total att hon inte visste var hon skulle ta vägen, orgasmen kändes i hela kroppen och det bultade i huvudet på ett sätt som hon visste skulle utveckla sig till en hemsk huvudvärk men det hade det varit värt. När vågorna började ebba ut sjönk hon ihop mot kuddarna och hamnade i ett halvsovande tillstånd medan blodet pulserade genom kroppen.
Sakta spände Joel loss henne och precis som när han spände fast henne smekte och kysste han hennes hand och fotleder allt eftersom han lösgjorde henne. När hon var helt fri drog han av henne ögonmasken och kysste mjukt hennes läppar.
Sömnigt kom det ett:
- Jag älskar dig, från Malin.
Lojt kröp hon in under täcket och Joel gjorde henne sällskap och la sig bakom henne för att skeda med en hand om hennes bröst.

Stefan hörde hur det blev tyst på andra sidan av väggen. Han hade precis somnat till när de komma tumlande upp för trappan, fnissande som två tonåringar hade han tänkt. Snart hade han hört hur Malin hade börjat sucka, flämta och stöna. För sin inre blick kunde han se hur Joel den lycklige satan fick slicka den där våta fittan. Hennes stönanden och skrik var så upphetsande och snart var han kuk vaken och hård igen, helt oberörd av att han runkat precis innan han somnade. Ett högt AJ fick honom att sätta sig upp i sängen. Vad gjorde dom? Han hörde inget ljud från slag så det var nog inget sånt. Sängen knarrade och någon gick ett par steg på golvet, han ansträngde sin hörsel till max och snart var det Joel som gav ifrån sig ett lågt stönande ljud.

Han önskade att han hade kunnat se vad de gjorde. Han hade legat på sängen och lyssnat medan hans stånd hade ryckt och pungen hade dragit ihop sig även fast han inte ens rört det än. Den här gången ville han inte komma så fort men till slut kunde han inte hålla sig utan lät fingrarna styka lätt över den svullna lemmen, men utan att sluta sig om den. Lätta strykningar från pungen och upp till ollonet som han upprepade gång på gångmen när han hörde hur sängen började dunsa taktfast mot väggen samtidigt som han kunde höra det plaskande ljudet från när en kuk stöts in i en riktigt våt fitta lät han handen få samma takt som den knarrande sängen på andra sidan. Varken Malin eller Joel verkade tänka en sekund på att han låg på andra sidan väggenoch deras flämtanden blev allt högre. När Joel gav ifrån sig ett gutturala dämpade skrik kunde inte Stefan hålla tillbaka utan kramade till lite hårdare om kuken och ökade takten samtidigt som han spände rumpan och ännu en underbar orgasm fick honom att återigen spruta. Han låg flämtande på sängen och hade torkat av sig från sperman som runnit över hans mage och höll nästan på att somna när han ryckte till av det ja han kunde inte annat än kalla det ett vrål som kom från Malin.
Sen blev det tyst, Stefan lyssnade intensivt men nu verkade de ha slutat. Det var utan tvekan den sexigaste dagen han upplevt så här långt i sitt liv. Men tanken på att äta frukost tillsammans med Joel och Malin imorgon utan att tänka på hur de hade sex kändes som en utmaning. Men efter en stund somnade även Stefan och drömde om Malins röda hår och blänkade våta fitta.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Tur på fjället

Ing-Marie satt på tåget och såg ut på det fantastiska landskapet som passerade. Det var med blandade känslor hon närmade sig Undersåker. Att gå på tur i den jämtländska fjällvärlden var något hon gjort varje vinter de senaste 20 åren. En vecka sent på våren när det var nästan tomt på turister hade hon njutit av frisk luft, bländande vit snö och en strålande sol från en klarblå himmel. Men det hade alltid varit tillsammans med Sture.  Hjärtat snörptes samman när hon tänkte på Sture. 42 fina år hade de fått tillsammans innan han helt utan förvarning dog av en hjärtinfarkt två dagar före midsommarafton i fjol. Det gjorde fortfarande så ont och hon torkade några tårar som började rinna. Döttrarna hade tyckt att hon skulle ta en charterresa till Kanarieöarna istället men Ing-Marie ville inte träffa massa folk. Hon kände att hon behövde få komma upp på fjället känna stillheten och kanske skulle smärtan bli mindre om hon fick vara någonstans där de delat några av sina bästa stunder hon och St

Heta samtal om Strapon.

Det var ingenting jag ens funderat på det här med strapon. Sen var det en kväll i höstas, jag och Peter hade bestämt oss för att dricka lite för mycket vin så vi skulle våga fylla i vår sida på Hemligg. När vi kom till listan över vad vi gillade i sängen och jag rabblar alla alternativ så säger Peter plötsligt JA när vi kommer till strapon. Jag ryckte till och tittade på honom, han såg lite lagom generad ut. Är det sant vill du prova det frågade jag och såg nog rätt tvivlande ut. Mmm är väl lite nyfiken kommer det från Peter. Min hjärna spinner igång, vad tycker jag om det? Vi har ju lekt med buttplugg och vibrator men sele och att jag ska sätta på honom, tanken var lite skrämmande. Men allt är värt att prova minst en gång. Sagt och gjort så började jag surfa runt på Wish för att hitta en sele som gick om min inte så späda kropp. Hade ingen lust att lägga tusen kronor på något som varken han eller jag visst om vi skulle gilla. Men där och då sköt jag lite på beställningen, men så någo