Fortsätt till huvudinnehåll

Krokimodellen

Ljudnivån var nästan öronbedövande men Sebastian hörde ingenting. Han stod som fastfrusen framför den stora anslagstavlan i estetkorridoren. En liten obetydlig lapp skriven med en snirklig handstil hade fångat hans uppmärksamhet. Manlig krokimodell sökes till ett experimentellt konstprojekt, var allt som stod följt av ett telefonnummer. Han trodde inte att det gick till en mobil utan en fast telefon då det började med 019.

Han gick tredje året på estetprogrammet med inriktning Bild och formgivning på Karolinska gymnasiet eller Karro som skolan kallades och han hade älskat varje dag på skolan. Klassen var en härlig mix av galna kreativa människor som bjöd på sig själva. Idag på lunchen hade de bestämt att de skulle åka på studentresa i maj.  Det skulle bli så sjukt roligt men han hade inte en aning om hur han skulle få ihop pengar till resan. Nog för att de bestämt sig för det billigaste alternativet - Bulgarien, men han behövde ändå minst 4500:- troligen 5000:-. Och så plötsligt som en skänk från ovan verkade det dyka upp ett jobb.

Han såg sig snabbt omkring men trots att det var lunchrast och korridoren full med folk verkade ingen lägga märke till honom. Snabbt grep han om lappen  och drog ner den innan han snabbt knölade ner den i bakfickan på jeansen. Bäst att försäkra sig om att ingen annan sökte jobbet. Han hade aldrig stått modell själv men de hade haft flera lektion med både teckning och skulptering där de jobbat med krokimodeller. Hur svårt kunde det vara egentligen, ta av sig kläderna och sitta still i olika konstiga ställningar?

En snabb koll på den stora klockan på väggen i slutet på korridoren visade att han hade 25 minuter kvar tills hans nästa lektion skulle börja. Han tvekade en kort stund men bestämde sig för att det var lika bra att ringa på en gång. Men han kunde inte ringa  här då skulle han inte höra någonting. Snabbt skyndade han mot sidodörren som ledde ut på en bakgård där de brukade sitta hänga när solen sken. Nu i mitten på december var den upplyst av en stor julgran men ljusslingor. Försiktigt tog han upp lappen ur bakfickan och slog numret.

En kvinna svarade:
Flodin.
Sebastian harklade sig och sa med viss tvekan:
- Hej! Jag heter Sebastian och ringer om jobbet som krokimodell.
- Ja ha, när kan du komma, frågade kvinnan som tydligen hette Flodin.
- Eh, vart vill du att jag kommer? Det stod ingen adress, sa han försiktigt.
Hon uppgav en adress på Väster och han lovade att komma dit efter skolan.

När han klickat bort samtalet insåg han att han inte frågat någonting om vare sig henne eller jobbet, men men som sagt hur svårt kunde det vara.

När lektionerna var slut för dagen tog han bussen genom stan till Väster. Överallt var det ljusdekorationer som lyste upp den mörka december eftermiddagen. När han klev av bussen märkte han att det börjat snöa och luften var fylld av vita stora flingor som sakta föll till marken. Efter en kort promenad från busshållplatsen med Google Maps uppe på telefonen stod han utanför en stor gammal villa i sekelskiftes stil. I de stora fönstren hängde enorma julstjärnor som spred ett varmt ljus. Det pirrade till i magen och han svalde innan han med lätt darrande hand ringde på den gamla ringklockan. Ljudet hördes som en dov klang genom dörren. Ingenting hände och han blev stående och tveka. Han hade precis lyft handen för att ringa på en andra gång när dörren öppnades. Den öppnades så hastigt att han tog ett steg tillbaka av ren förvåning. 

I dörröppningen stod en kvinna som han gissade var ungefär jämngamla med hans farmor, det vill säga runt 65. Men där slutade alla likheter, den här kvinnan lyste av energi där hon stod iklädd leopard tights en svart trikå klänning med djup urringning och det röda håret, där han anade vita rötter, uppsnott med en guld sjal till en rufsig knut mitt på huvudet. Klänningen smet åt om hennes kropp så hennes byst och rumpa drog till sig hans blick. Hon studerade honom uppifrån och ner och verkade nöjd med vad hon såg för hon klev åt sidan och sa:
- Kom in!

Det var ingen fråga utan en ren order och Sebastian skyndade sig in i den rymliga hallen och stängde dörren bakom sig innan alltför mycket kall luft skulle smita in. Han slogs av hur prydligt allt var det syntes varken några skor eller jackor så han stod lite handfallen med jackan som var alldeles snöig i handen utan att veta var han skulle göra av den. Den enda platsen som fanns att lägga ifrån sig den var en enorm högryggad fåtölj i ett svart blankt tyg och trädetaljer i guld.

Kvinnan som fortfarande inte presenterat sig upptäckte hans dilemma och sträckte sig efter han jacka, ruskade av den och öppnade en väl dold garderobsdörr där hon hängde in den. Han klev ur sina välanvända röda sneakers som var blöta efter promenaden i snön och blev stående. Kvinnan var både skrämmande och spännande så han stod tyst, det verkade vara det enda rätta. Hon fortsatte att iaktta honom lät blicken glida över honom, stanna till och fortsätta. Han svalde och började undra om det varit ett misstag att komma hit.

Plötsligt började hon gå uppför den stora vita trätrappan som ledde upp till andra våningen. 
- Kom! sa hon kort.
Sebastian följde långsamt efter. Trappstegen var blanka under hans fötter och den breda ledstången var nött så att det mörka träet sken igenom den vita färgen på vissa ställen. När de kom upp på andra våning kände han doften av färg och lösningsmedel som påminde om ateljén i skolan det fick honom att på något konstigt sätt känna sig lugnare. Kvinnan gick före honom in i ett stort rum med takfönster som även nu i december gjorde att det kändes ljust och luftigt. Det var helt klart hennes ateljé det fanns ett litet podium där det stod en röd schäslong framför en vit skärmvägg, längs ena väggen fanns en diskbänk, köksskåp och kylskåp som alla bar spår av färgade fingeravtryck och i taket fanns massor av spotlights. Det fanns flera stora fönster med djupa fönsterbänkar och i varje fönster hängde en stor vit julstjärna. Mitt på golvet stod ett staffli med en stor duk uppspänd, när han såg sig om såg han att det stod flera uppspända dukar lutade mot väggen, alla med baksidan ut. Fascinerat iakttog han allt och hörde henne inte först.
- Klä av dig!
- Va? frågade han förvirrat.
- Klä av dig! upprepade hon.
Sebastian tvekade men började sen långsamt dra tröjan över huvudet och knäppa upp jeansen. Snart stod han i kalsonger och strumpor framför hennes brännande blick. Han visste inte riktigt var han skulle göra av händerna.
- Klä av dig! sa hon med en tydlig betoning på varje ord.
Generat drog han av sig resten också och stod helt naken framför henne.
- Vänd på dig! kom det kort från kvinnan. 
Tacksamt vände han sig om och han kände hur hon studerade varje muskel och varje hårstrå på hans kropp.
- Vänd dig och sträck armarna rakt ut.
Han gjorde som hon sa och hon fortsatte att studera honom. Hennes blick vandrade från fötterna och uppåt tills hennes blick mötte hans innan den sakta gick neråt innan hon stannade med blick på hans skrev. Han svalde och det kändes som han kuk drog sig inåt, blyg för den intensiva uppmärksamheten. Han visste att hans kuk var rätt stor, det hade han jämfört i duschen på efter idrotten och på gymmet men så här hade aldrig någon tittat på honom och han kändes sig osäker.
Hennes röst skar genom tystnaden och han ryckte till:
- Du kan klä på dig, vi börjar på torsdag kl 16.30. Se till att vara i tid.
Sen vände hon sig om och gick ner för trappan innan han hann svara.
Förvirrad stod han still med munnen gapande innan han lyckades samla ihop sig och snabbt drog på sig kläderna. Hur han än såg sig om kunde han inte se sina kalsonger så kuken dinglade löst under jeansen när han nån minut senare gick ner för trappan.
Där nere stod hon med hans jacka över armen, när han fått på sig sina sneakers räckte hon honom jackan och öppnade dörren och stängde den bakom honom.

Mindre än tio minuter efter att han ringt på dörren stod han på trappan utanför igen. Hade det ens hänt?  När han började gå bort mot busshållplatsen insåg han att han fortfarande inte visste vad hon hette men när han sökte på hennes nummer på hitta.se kom det upp att hon hette Monica Flodin och var 67 år. När han satt på bussen hemåt kollade han upp henne på Facebook. Hon var hyfsat aktiv och hade en öppen profil, enligt den var hon singel men hade tydligen barn men även barnbarn som visade sig vara i hans egen ålder. Det fanns även länkar till hennes hemsida där det fanns bilder på hennes tavlor, de flesta färgstarka oljeporträtt av kvinnor i olika åldrar och situationer. De hade en nerv något som fick betraktaren att sugas in i bilderna. Men även en del mindre kolteckningar med olika nakenstudier, vackra, sensuella och innerliga. Hemsidan gjorde honom något lugnare, hon var ingen galning som bara utgav sig för att vara konstnär. Efter att ha klickat runt på hemsidan en stund, läst hennes presentation och ett antal olika recensioner av olika utställningar släckta han ner skärmen. I sitt minne återkom han gång på gång till urringning och klyftan mellan hennes bröst, hur huden på hennes generösa byst varit täckt av små rynkor. Han skämdes när han kände det välbekanta pirret stråla från kuken och ut i låren och upp mot magen. Han kunde ju inte bli kåt på en gammal kärring, det vore ju helt sjukt?

På torsdag fick han överge klasskompisarna mitt i ett grupparbete för att säkert hinna i tid Monica. Han förklarade sig med att han måste få ihop pengar till studentresan. Hela kroppen pirrade av nervositet när han stod i mörkret framför den stora dörren och väntade på att Monica skulle öppna. Lika plötsligt som sist  slog hon upp dörren och klev åt sidan. Hon höll fram en galge och tog hans jacka. Den här gången var hon klädd i ett par blåa tights och en röd storskjorta där de översta knapparna var uppknäppta så han återigen såg hennes tydliga klyfta men även den vita spetskanten på hennes bh. Håret var precis som förra gången uppsatt i en rufsig tofs den här gången hopbunden med en färgsprakande sjal.
- Du kan gå upp och klä av dig och lägga dig på schäslongen, sa hon och försvann in genom en dörröppning som såg ut att leda till köket.

Sebastian tog av sig skorna och gick upp. Han passade på att se sig om i ateljén, bakom skärmväggen fanns en klädhängare och en stol. Han drog av sig kläderna och gick upp på det lilla podiet och la sig på schäslongen. Nöjt konstaterade han att det i alla fall inte var kallt i ateljén så hans kuk skulle inte krypa baklänges och gömma sig. Han försökte hitta en ställning som kändes avslappnad men var hela tiden väldigt medveten om sin nakna kropp. När han hörde hennes steg i trappan fick han anstränga sig för att inte lägga händerna för skrevet och skyla sig. 

Monica kom in, han hade gjort som hon bett honom och låg nu naken på schäslongen. Han såg så extremt obekväm ut att hon fick lust att skratta. Bäst att börja med några enkla posér så han slappnade av, tänkte hon. Hennes projekt skulle kräva att han slappnade av och litade på henne. Hon kostade på honom ett av sina sällsynta leenden och hoppades att hon inte missbedömt honom. Hon plockade fram sitt skissblock satte sig i sin korgstol och gav Sebastian några korta instruktioner. De skulle börja med korta fem minuters sessioner som uppvärmning för dem båda.
Snart såg hon hur han började slappna av och hur hans fokus flyttade från att han var naken framför henne till att hålla sin position hela tiden ut. Han var bra konstaterade hon nöjt, det här skulle bli bra.

När de hållit på i en halvtimme tog de en kort paus och hon erbjöd honom att ta något att dricka och lämnade rummet. Han tog en cola från kylskåpet bredvid diskbänken och drack i stora klunkar. Nyfiket slängde han en blick mot hennes skissblock men hon hade noggranna stängt igen det. Han kom på sig med att obesvärat gå runt naken och kunde inte låta bli att skratta lite för sig själv. Han förstod att det hade varit hennes plan att få honom att slappna av men han hade inte trott att de skulle gå så fort. Nu kändes det faktiskt helt ok även om han fortfarande tyckte att att Monica var rätt skum. Undra om hon tänkte presentera sig någon gång? Det skulle ju kännas rätt udda att presentera sig nu efter så lång tid.

Monica kom in och fick se honom stå och titta ut genom fönstret som vette ut mot gatan. Ljuset från spotlightsen gjorde att vissa delar av hans kropp hamnade i skugga. Han var vacker, precis rätt proportioner och med tydliga muskler utan att de tog över.
- Stå kvar så, sa hon och plockade upp skissblocket.
Sakta växte hans breda ryggtavla och den härligt putande rumpan fram på blocket. Att skissa fram hans kropp var nästa erotiskt, som att smeka den och en berusande känsla spred sig i kroppen. Det var så länge sen hennes kropp reagerat och hon njöt av hur fittan pirrade till innan den blev våt och blygdläpparna började svälla.
Med rösten som blivit  lite hes av den plötsliga åtrån hon känt sa hon lågt:
- Lägg dig på schäslongen. Dra upp ena benet och låt de andra ligga rakt.
Han gjorde som hon sa men det var något som saknades.
- Lägg höger arm bakom nacken.

Han lydde genast men det blev inte riktigt som hon tänkt. Bestämt klev hon fram och med fasta händer placerade hon honom som hon ville ha honom. Han ryckte till när hon placerade handen på knät och vinklade benet lite mer. Hans hud var mjuk och håren på hans kropp kittlade mot hennes fingertoppar. En rysning gick genom kroppen och hon lät medvetet handen ligga kvar en liten stund extra.
När hon hade honom i precis den position hon ville log hon nöjt.
- Är det ok att jag tar en bild så posen blir likadan nästa gång? frågade hon och gjorde sig redo med mobilen.
- Visst, svarade han och försökte låta helt obesvärad.
Nog för att han fotat sig själv naken många gånger med det här var annorlunda och han svalde nervöst.
När hon tagit bilden satte hon sig tillrätta i korgstolen och började skissa. Först några snabba grova skisser. Sen tog hon fram blocket och lät handen börja skapa. Snart var hon helt uppfylld och pennan flög över pappret samtidigt som bilden började växa fram.

Sebastian förvånades av hur bekvämt och avslappnat han låg. Den här posen skulle han kunna hålla länge. Han lät tankarna vandra fritt men de envisades med att återvända till hur Monicas varma händer hade känts mot han knä. Han försökte ursäkta sig med att som nyss fyllda nitton var hans kropp ett vandrade hormoninferno som reagerade på allt utan urskillning. Ändå kunde han inte hindra hjärnan från att fundera på hur det hade känts om hon fortsatt och börjat smeka hans lår och hur hennes händer känts runt hans kuk. Till sin fasa började kuken att styvna och snart pressade den sig hård mot hans mage. Förtvivlat försökte han tänka på iskalla duschar, mammas upprörda ansikte och allt annat som han trodde kunde få den att slakna, men ingenting fungerade. Han kastade en snabb blick mot Monica som fortsatte att teckna som om inget hade hänt. Hur fan kunde han vara så kåt, musklerna i magen drog ihop sig och han kände hur kuken ryckte till. 

Efter en stund gav han upp alla försök att tänka på vinterbad och kallduschar och använde all självbehärskning till att inte flytta handen så han skulle börja smeka sig själv. I sina tankar lät han fingrarna stryka lätt över kuken från ollonet ner över skaftet. Han skulle leka med pungen tills den drog ihop sig, smeka den tunna huden bakom pungen. Han hade inte märkt hur han började andas tungt förrän ett stön smet över läpparna. Han såg upp och märkte hur intensivt Monica såg mot hans skrev. Hon log och uttrycket i hennes ansikte var otroligt nöjt, som en katt som fått en stor skål grädde.

Tanken på Monica som likt en  katt skulle låta sin tunga lapa sig hela vägen från pungen upp till ollonet innan hon tog hans kuk i munnen och lät honom komma mellan hennes röda läppar var nästan för mycket. Utan att tänka började han spänna rumpan och röra höfterna långsamt upp och ner.
- Ligg still! kom det dovt från Monica. Du vågar inte komma förrän jag säger att du ska komma och då gör du det på sättet jag bestämmer.

Sebastian ryckte till och han låg helt stilla, ville hon att han skulle ha stånd? Vad var hon för ett pervo? Var han rädd, hennes order hade definitivt skrämt honom och tankarna på att runka var utbytta till att - fortsätt ha stånd gör fan. Självklart var de det bästa sättet för att få det präktiga ståndet att börja slakna. Ju mer han försökte tänka på att hålla kuken hård desto mjukare blev den. Han vågade inte titta på Monica, skulle hon skrika åt honom, skälla på honom?

Tanken med det nya projektet var att göra en erotisk serie i svartvitt. Hon hade inte väntat sig att det skulle gå så lätt. Hade faktiskt bävat lite för hur hon skulle säga åt sin modell att hon ville att han skulle ha stånd. Hon slängde en blick på blocket och såg nöjt att hon fångat hans slutna ögon och spända käke. Det var ingen tvekan för någon som såg bilden hur kåt han var. Monica som redan innan känt den pirrande lusten sprida sig i kroppen och hur hennes fitta blev våt och hur hennes blygdläppar svullnade rörde sig nu oroligt mot stolen. Hon hade målat mängder med krokimodeller under sin karriär men hon hade aldrig blivit kåt på någon av dem. När hon såg hur han långsamt började slakna fantiserade hon en kort stund om att be honom smeka sig själv styv framför henne och fortsätta till han kom. Hon gissade att det skulle gå rätt fort men istället reste hon sig hastigt och lämnade blocket i korgstolen och sa med en röst som var hes av åtrå: 
- Vi fortsätter på lördag morgon, halv tio.

Hon lämnade ateljén och Sebastian hörde hennes steg i trappan. Han reste sig snabbt och skyndade sig att klä på sig. Kuken hade slaknat betydligt men gjorde det ändå besvärligt att få igen de tighta jeansen. Han skämdes inför tanken på hur han legat där med tidernas stånd framför Monica en kvinna lika gammal som hans farmor. På väg ut ur ateljén fick han syn på blocket och den svartvita skissen av honom. Bilden var erotisk och hon hade fångat precis hur kåt han varit. Det kändes som hon fångat varje detalj på han kropp från hans sammanpressade käkar till den lilla droppen av försatsen som syntes på toppen av hans ollon. Han svalde, det var märkligt upphetsande att se bilden och tänka på att hon tecknat den. Det pirrade till i kuken och han skyndade ner för trappan. Monica syntes inte till någonstans men han jacka låg hängd över den enorma fåtöljen ovanpå låg ett kuvert. Han tog jackan och kuvertet och lämnade huset

Precis som förra gången kände han sig totalt förvirrad när han satt på bussen hem. Gång på gång spelade han upp scenen för sitt inre. Hur han fått stånd, hennes order att inte komma, hur hon plötsligt rest sig och gått och den erotiska teckningen.

Kåtheten låg som ett dovt muller i kroppen och han andades lättad ut när lägenheten var tom. Varken morsan eller farsan hade kommit hem än och en snabb blick på klockan sa honom att han borde ha lägenheten för sig själv i åtminstone en timme till. Han satte sig i fåtöljen som stod intill fönstret som var upplyst av en adventsljusstake. Bara tanken på att han snart skulle få runka sin kuk fick den att börja svälla. Han knäppte upp jeansen och hasade ner både de och boxershortsen över låren. Kuken låg mot hans lår och han vred fåtöljen så han kunde se in i lägenheterna på andra sidan gatan. Det var något upphetsande med att iaktta andra när han runkade. På somrarna när de var på stranden brukade han ställa sig så att vattnet gick en bit över midjan innan han sköt ner badbyxorna och runkade, kampen att försöka hålla ansiktet neutralt och passa så ingen skulle komma så nära att de såg vad han gjorde fick honom alltid sjukt kåt.

Med lätta handrörelser började han smeka sig över bröstet, ner över magen och ner längs ljumskarna och låren. Nästan genast styvnade hans kuk och den ryckte till när han slöt pungen i sin hand och kramade åt. Ilningen som fick magmusklerna att spännas och stråla ner i låren fick honom att andas tungt. Fingertopparna strök långsamt upp och ner över hans styva kuk., länge lät han dem bara nudda kuken. När han sakta drog tillbaka förhuden kom ett stön över hans spända läppar. Han slöt fingertopparna om ollonet och rörde dem lätt upp och ner njutningen sköljde genom honom. Explosionen närmade sig och han lät huvudet falla bakåt, men han ville vänta lite till ville dra ut på njutningen ännu en stund. 

Han släppte kuken tog ett djupt andetag och började massera sina bröstvårtor. De var som två hårda knoppar och han nöp hårt i dem och smärtan blandades men njutning och fick honom att ge ifrån sig ett ofrivilligt gnyende. Medan ena handens fingrar fortsatte att nypa växelvis i hans bröstvårtor placerade han den andra handen så han kunde massera den mjuka huden bakom pungen. Men dimmig blick såg han ner på kuken och hur pungen drog ihop sig. Han gillade att se hur kuken ryckte, se hur den svällde och bultade. Han hade glidit ner i fåtöljen och halvlåg, ställningen gjorde att han lätt kom åt att låta långfingret reta den känsliga huden kring hans anus. Nu var han så kåt att det bultade i kuken och ut i låren, han andades stötvis visste att snart skulle han komma. När han slöt handen om kuken och långsamt började röra den upp och ner närmade sig utlösningen snabbt och han spände rumpan och låren.  Med slutna ögonen och huvudet lutat bakåt ökade han takten och möte handens rörelser när höfterna rörde sig nästa av sig själv. När han nådde klimax gav han till ett lågt skrik och spände hela kroppen, pulsen bultade i hela kroppen och satsen sprutade över magen och han fortsatte att mjukt mjölka ur varenda droppe medan han sjönk tillbaka i fåtöljen.

Han måste ha somnat till för plötsligt hörde han nyckeln vridas om i låset och morsans:
- Hallå!  
Han ryckte till och han insåg att han var alldeles kladdig av sperman som runnit ut på magen.  Till sin lycka hörde henne skynda in på toaletten och han slet av sig T-shirten och torka av sig det värsta innan han reste sig och drog på sig kalsongerna och jeansen, vred på fåtöljen och snubblade in på sitt rum. Fan, det där kunde ha blivit pinsamt. Klart morsan visste att han runkade med det betydde inte att han ville bli påkommen med byxorna ner.

På fredag kväll tackade han nej till en fest så han skulle vara pigg på lördagmorgon när han skulle vara tillbaka hon Monica. Vad höll han på med tacka nej till en fest för en gammal kärrings skull, en jävligt läcker kärring i och för sig tänkte han när han gick till sängs. Han hade varit konstant kåt sen han lämnade ateljén igår och han hade runkat i duschen alldeles nyss men ändå pirrade de i kuken. Han hade funderat på att stanna hemma, men något drog honom dit.

Han var nästan ensam på bussen och den här gången var det inte nervositet som fick det att pirra i kroppen och han bävade för hur det skulle gå.

Monica öppnade nästan direkt och han misstänkte att hon väntat på honom i hallen. Idag är hon klädd i en vid knallröd skjortklänning  och ett par grå grovstickade strumpbyxor. Det röda håret hänger fritt i vilda lockar och hennes läppar är lika ilsket röda som vanligt. 

Ett kort hej kostar hon på sig innan hon gick före upp till ateljén. Sebastian la ifrån sig sin jacka i fåtöljen och gick efter Monica upp till ateljén. Hon hade ställt fram ett par spotlights som hon riktat mot schäslongen.
Nonchalant sa hon:
- Klä av dig lägg dig i samma position som senast.

Då märkte han att hon tagit bort skärmväggen och han insåg att det inte fanns något att klä av sig bakom. Trots att hon sett honom naken flera gånger nu blev han generad när han skulle klä av sig framför hennes granskande blick. Men några snabba ryckiga rörelser fick han av sig kläderna och la sig tillrätta på schäslongen. Hon gav honom några korta instruktioner och verkade  nöjd.

Monica såg på honom och lusten vaknade igen. Hon hade tänkt på honom sen i torsdags, fantiserat om att få smaka på hans unga fasta kropp, suga hans kuk tills han kom i hennes mun, hon hade vaknat imorse med handen mellan benen och fingrarna som sökt hennes klitoris. Hon kunde inte minnas när det hänt senast. Inför dagens sittning hade hon klätt sig med omsorg och hon längtade efter att se hans reaktion. 

Hon plockade upp blocket och fortsatte att fylla i alla detaljer på hans fantastiska kropp. När hon såg att han slappnat av gjorde hon sitt första drag. Lite nonchalant la hon benen i kors och låtsades som att klänningen råkade glida upp så hennes lår blev synligt. Hon höll blicken stadigt fäst på honom och såg precis när han upptäckte att hennes grova strumpor inte var ett par strumpbyxor utan slutade en bit över knät.

Han stelnade till och hon såg i utkanten av sitt synfält hur han stirrade. Hon fortsatte att teckna som ingenting hade hänt. Det var otroligt upphetsande att han kunde reagera på henne och hennes gamla kropp. Hon visste att hon såg bra ut för sin ålder och tack vare dagliga stretchövningar var hon fortfarande rätt smidig. När hon märkte att hans kuk än en gång började svälla bytte hon nonchalant ställning och la upp ena benet över armstödet.

Sebastian höll på att flämta högt. Han hade fascinerat sett på den grova grå strumpan som slutade mitt på hennes lår. Studerat de runda låren, hur skör huden såg ut med fina linjer. Han hade inte kunnat hindra tankarna från att fantisera om att sära låren och se vad hon hade för trosor. Var det stora vita bomullstrosor eller läckra i svart siden? Fantasin tillsammans med de grova strumporna mot de runda låren fick det att ila och pirra i kuken. Just som han fastnat för de stora i bomull och hur han skulle dra av dem hade hon bytt ställning. När hon la upp benet över armstödet särades hennes lår och han såg rakt in på hennes fitta som öppnade sig som en blomma, runt de blanka mörkt röda blygdläpparna syntes hennes rikliga grå könshår. Han svalde högt, ingen av tjejerna han träffat hade haft minsta lilla hårstrå kvar de hade varit helt slätrakade. Men det här, det var så sexigt. Kuken stod snart hård och han kunde inte sluta stirra på hennes fitta och tanken på att få knulla henne, få pumpa hennes fitta full med sin säd fick det att bulta i kuken.

Utan att sluta teckna sa hon med neutral röst, som om hon frågat om han ville ha en kopp kaffe:
- Vill du slicka min fitta?
Sebastian tänkte att han måste ha inbillat sig i sitt kåta tillstånd och sa ingenting utan svalde bara tyst.
Hon gjorde en paus med pennan såg på honom med en sträng blick och sa långsamt och tydligt:
- Jag frågade, vill du slicka min fitta?
Sebastian vågade inte röra sig men nickade knappt märkbart.
- Svara! sa hon och nu med en röst som inte tålde några motsägelser.
- Ja, kom det lågt från Sebastian.
- Kom hit då, du kan väl för fan inte slicka fitta när du ligger där.

Han reste sig snabbt och kuken som var så hård att den nästan värkte gungade i takt med han steg över till Monica som vridit sig så hon lagt ett lår över varje armstöd. Han hade aldrig slickat en fitta tidigare tyckt att det verkat lite äckligt. Försiktigt ställde han sig på knä framför henne. Helst hade han kört in kuken i den vidöppna fittan, fått känna hur den slöt sig om hans kuk, borrat sig in tömt sig i henne.

Monica märkte att han tvekade och sa med sarkastisk röst:
- Ska du slicka eller stå och dagdrömma.
Sebastian ryckte till och böjde sig ner, hans sexuella erfarenheter var begränsade till några fumliga ligg i mörkret under täcket. Han hade kommit nästan direkt och han var lite osäker på om hon kommit när han smekt henne efteråt. Så var skulle han börja, försiktigt började han placera mjuka pussar längs blygdläpparna de kändes blanka och mjuka mot hans läppar, hon doftade starkt av mysk, han lät tungan smaka på hennes salt saft genom att slicka varje blygdläpp bakifrån och fram. Ett litet otåligt grymtande hördes och hon sa:
- Slicka så det känns, jag är inte gjord av porslin.
Med lite större intensitet lät han hela tungan pressas mot hennes yttre blygdläppar och han blev lite modigare när hon gav ifrån sig ett lågt stön. Han drog sig lite bakåt såg på hennes blanka fitta och pulsen dunkade i kuken. Han trodde att han såg hennes klitoris och böjde sig fram och slickade hennes fitta som om hon var en glass med bred tunga över hennes den våta pulserande grottan upp mot klitoris, i alla fall trodde han det. Hon lyfte höfterna mot honom och sa med hes röst:
- Jag vill ha dina fingrar i mig.
Han drog sig undan och började smeka hennes fitta med båda händerna. Den ena över lockiga venusberget längs ljumskarna och ut längs insidan av hennes lår. Hon knäppte upp skjortklänningen så hennes  bröst blev synliga eller iaf den svarta bh:n men öppen kupa. Hon hade stora vårtgårdar och bröstvårtorna var som geléhallon. Så sexigt! Herregud va han ville suga på de där bröstvårtorna.
När han förde in två fingrar i henne rörde hon sig av välbehag mot honom.

Sebastian flyttade sig lite så han lättare kom åt att slicka henne. Hela tiden skrek kuken efter beröring. Han siktade in sig på det han trodde var klitoris och av hennes reaktion att döma trodde han att han hittat rätt. Hon suckade och hennes andning kom stötvis.

- Tryck fingrarna uppåt mot magen, stötte hon fram.
Han försökte men hon grymtade missnöjt, så han fortsatte att prova samtidigt som han lät tungan cirkla runt den lilla knoppen som han kände mot tungan. Plötsligt började hon andas allt häftigare samtidigt som hon började jucka mot hans hand. Han var så kåt att han trodde att han snart skulle komma utan minsta beröring. Monica grep om hans huvud pressade honom ännu närmare och hon stönade högt varje gång han kom åt den magiska punkten i hennes fitta. Orgasmen närmade sig och när han lyckades placera tungspetsen precis rätt skrek hon rakt ut:
- Jaaa.
Och sen med en röst hon inte kände igen själv:
- Sluta inte!
Sebastian lät sin tunga fortsätta röra sig över hennes klitta och han kände hennes fitta krama om hans fingrar. Kuken värkte och sprängde ändå visste han inte om han vågade röra sig. Monica låg nedhasad i stolen med halvslutna ögon och flämtade. Han reste sig så han stod på knä framför henne och hans kuk var i perfekt höjd för att knulla henne. Som om hon hört hans tankar sa hon:
- Få se om du kan använda den där hårda kuken, knulla mig.

Den här gången behövde han ingen uppmuntran. I en enda stöt var han inne i henne och han omslöts av hennes mjuka, varma och våta fitta. Förgäves försökte han räkna baklänges och tänka på något annat. Men han kunde inte hålla tillbaka utan stötte hårt in i henne och stönande vilt. Orgasmen var så kraftig att allt svartnade och han stötte så långt in han kunde och satsen pumpades ut ur hans kuk medan han med små cirklande rörelser pressade sig mot hennes fitta.

Hela kroppen pulserade efter den häftiga och snabba orgasmen så Sebastian drog sig ur henne och satte sig ner på knä eftersom benen inte verkade bära honom längre. Monica hasade sig upp i stolen men fortfarande med fitta blottad. Sebastian såg fascinerat hur hans säd rann ur hennes fitta och hamnade som blänkande pärlor i de gråa lockarna.

Med bestämd om än lätt andfådd röst sa Monica:
- Nästa gång kommer inte du förrän jag säger att du får komma. Lägg dig på schäslongen så fortsätter vi.
Sebastian ryckte till och släppte fittan med blicken och såg upp på Monica. Vad menade hon? Skulle de fortsätta ha sex på schäslongen? Men Monica plockade upp blocket som hamnat på golvet och gjorde sig redo som om inget hade hänt. Förvirrad och fortfarande skakig efter den kraftiga orgasmen gjorde han som hon sagt och intog samma posé som förut.

Monica såg på Sebastian där han låg, han kuk blänkte av hennes fittsaft och hon fick bita sig i läppen för att hindra sig från att le stort när hennes ömmande och tillfredsställda fitta gjorde sig påmind. Ok han hade så klart viss förbättringspotential vad det gällde att slicka fitta, men hans lydiga entusiasm var ett klart plus och med lite träning skulle han bli riktigt bra. Hans framtida partner skulle tacka henne tänkte hon nöjt. Hon fortsatte skissa mest för att se upptagen ut, bilden var klar och hon borde börja på en ny men hon tvekade på om hon kunde koncentrera sig tillräckligt för att lägga den ack så viktiga grunden. Hennes tankar vandrade vidare till hur han knullat henne. Det var säkert tre eller fyra år sen hon hade haft sex med en man senast och hans kuk hade varit grov och underbart skön när den fyllt hennes fitta. Hans hetsiga juckande och sättet hans ansikte förvreds när han borrade sig in i henne när han kom. Kåtheten började spira igen och den här gången skulle hon bestämma takten. Men först skulle hon se om han var lydig eller om hon måste straffa honom.

Precis som vanligt efter en orgasm blev han sömnig och det varma rummet, den mjuka schäslongen och det rytmiska skrapandet från Monicas penna gjorde det inte lättare att hålla sig vaken. Trots att han kämpade började han dåsa bort  och när han hörde Monicas röst ryckte han till.
Vad hade hon sagt? Förvirrad tittade han på henne hon hade flyttat korgstolen och satt närmare den röda schäslongen.
- Ställ dig vid fönstret!
Som vanligt kom hennes uttalanden som en order och han ställde sig upp och gick bort till det stora fönstret. Han insåg att det börjat mörkna utanför och att han nog syntes bra nere från gatan om någon vände blicken upp mot det väl upplysta fönstret på andra våning. Risken att bli upptäckt var inte skrämmande snarare upphetsande.
Han vände sig mot Monica:
- Hur vill du att jag ska stå? 

När han såg på henne blev han åter medveten om att allt hon hade på sig var den svarta bh:n som lämnade det mesta av hennes bröst synliga. Han kunde inte sluta se på hennes kropp med magen som hängde lite rynkig och det lockiga grå mattan som gömde fittan han nyss knullat. Tanken på hur han nästan djuriskt stött in sin kuk i hennes fitta och hur han kommit med ett stön som nog mer låtit som ett skrik än ett stön fick kåtheten att göra sig påmind igen.

- Du gillar vad du ser, sa Monica och det var ingen fråga utan ett konstaterande.
- Du ska få knulla på ett sätt  som du aldrig ens drömt om. Men du ska göra som jag säger annars blir jag tvungen att straffa dig. Har du förstått? fortsatte hon med samma bestämda tonläge
Sebastian fick nästan svårt att andas och nickade sakta, hela tiden med blicken på hennes bröst. 
- Svara, har du förstått?
- Ja, hans röst var knappt mer än en viskning.

Hon hade rest sig och stod framför honom.
Han kände att hennes blick var riktad rakt mot honom och han slet blicken från hennes bröstvårtor så hans blick mötte hennes. Trots att hennes röst varit hård utstrålade hennes blick värme och begär. Någon sorts lugn spred sig genom kroppen när han förstod att hon var lika kåt som han.

Monica hade sett hur han stirrat på hennes bröst och hon längtade efter att han skulle sluta sina mjuka läppar runt hennes bröstvårtor och suga. Hon studerade honom och såg hur kuken hade svällt och hängde tung. Hon undrade hur han smakade och hur han skulle reagera om hon slickade honom från pungen hela vägen bak till hans anal. 

Han stod helt stilla och vågade inte röra sig. Monicas blick smekte hans kropp och kuken pirrade och svällde allt mer. Snart måste han väl få röra henne, kåtheten höll på att göra honom galen. 

Monica njöt av att se hur kuken reste sig och svällde under hennes blick. Hennes fitta pirrade och hon hade svårt att avgöra om det var hans sperma som fortfarande gjorde henne våt eller om det var kåtheten som fick hennes fittsafter att rinna. Hon flyttade blicken och såg på honom samtidigt som hon knäppte upp bh:n och släppte lös brösten. Sebastian drog efter andan när han såg hur de hängde tunga och runda med tydliga bröstvårtor. 
Monica kupade sina händer under dem och sa med låg släpig röst:
- Sug!
Han böjde sig ner och slöt sina läppar kring bröstvårtan och sög girigt. Hon stönade högt när det gick som en stöt från bröstvårtan till hennes fitta. Modig av hennes reaktion bet han lätt innan han bytt bröst och gav alla sin uppmärksamhet till de andra. Han fortsatte att suga växlevis på brösten medan hans kuk bultade av begär. Monica fick svårt att stå när benen började darra. Med hjärna dimmig av upphetsning försökte hon tänka ut nästa drag och till slut stönade hon fram:
- Lägg dig på schäslongen.
Med ett sista nästan brutal sug som fick avslutas med att tänderna bet mjukt i bröstvårtan drog han sig undan. Kuken stod som ett spett mellan benen och han längtade efter att hon skulle röra honom, låta honom komma. När han lagt sig ner på schäslongen ställde hon sig gränsle över honom så hennes fitta hamnade över hans ansikte. 
- Slicka! nästan väste hon fram.
Hon var så kåt att hon kände orgasmen närma sig utan att han ens kommit nära hennes fitta.

När hans tunga började cirkla runt hennes fitta grymtade hon av njutning och svankade så han skulle komma åt bättre. Han grep om hennes höfter och flyttade sig så han kunde knulla hennes fitta med sin tunga. Monica gnydde, stönade och flämtade och när han sög in hennes klitta medan tungan rörde lätt vid hennes hårda svullna kulan som var hennes klitta skrek hon rakt ut och hennes fittsaft spred sig över hans ansikte. Kuken bultade och han måste få komma men samtidigt vågade han inte trotsa henne. Hon hade satt sig ner på hans bröst och hennes våta pulserande fitta pressades mot hans bröstkorg. 

- Ge mig två sekunder så ska jag rida dig som du aldrig blivit riden, flämtade hon fram.
Sebastian gjorde sitt bästa för att inte tänka på hur kuken bultade och sprängde. Snabbare än han trott var möjligt började hon flytta sig neråt tills hon stod på gränsle över hans skrev. När hon grep om den var den så hård att det nästan gjorde ont när hon förde den uppåt så att kon kunde stryka sin våta fitta mot hans blanka ollon.

Han grep om kanten på schäslongen men kunde inte hindra sig från att lyfta höfterna mot den lockande fittan.
Genast höjde hon sig och sa med hård röst:
- Jag bestämmer, glöm inte det.
Han nickade med hårt sammanpressade käkar. När hon äter sänkte sig ner över honom placerade hon sig så att hans känsliga ollon gneds mot hennes klitta och båda stönade högt. En kort stund tillät hon sig att njuta av hans hårda kuk mot hennes svullna klitta som fortfarande var lite öm efter den första orgasmen, eller om hon skulle räkna noga den andra.

Hon såg ner på honom och sa med så stadig röst hon förmådde:
- Hasa dig upp lite. Jag vill att du ska se när jag rider dig.
Han gjorde som hon sa och när han halvsatt mot ryggstödet lutade hon sig fram över honom så hon strök sin bröstvårtor mot hans läppar. Genast öppnade han munnen och sög in bröstvårtan, nafsade i den, lekte med tungan tills den var alldeles hård. Han var bra, hon måste ge honom det. Han fick hennes fitta att krampa igen och hon drog sig undan. Men blicken riktad mot hans ansikte grep hon om hans kuk och styrde den rätt. Ollonet fick glida längs hennes svullna blanka blygdläppar innan hon sakta lät honom fylla henne. En blick på hans plågade ansikte sa henne att han inte skulle kunna hålla tillbaka många minuter till. Men hon skulle njuta maximalt av de minuterna tänkte hon och sa med ansträngd röst:
- Jag vill att du tittar på hur din kuk försvinner in i min fitta, hur du fyller den och hur blank den är av min fittsaft.
Han gjorde som hon sa och hans andhämtning blev allt mer ansträngd. Hon red honom långsamt och kände hur hennes egen orgasm närmade sig. Varje gång hon sänkte sig över honom gned hon sig mot honom och spänningen i henne byggdes upp för varje stöt. Sebastian stönade högt och när hon flämtade ur sig:
- Rör dig!
Grep han om hennes höfter och stötte in i henne med en kraft hon aldrig upplevt. Hennes orgasm kom plötsligt och hon svankade och gav ifrån sig ett:
- Aaaah jaaa, snälla aaaaah.

Sebastian körde in sin kuk en gång till och explosionen kom som en blixt. Han krampade i hela kroppen, greppet om Monicas höfter hårdnade när han höll henne mot sig så hennes krampande fitta mjölka hon på hans säd. När hans höga stön övergick i flämtningar drog han ner Monica mot sin bröstkorg och smekte henne förstrött över ryggen. Plötsligt gjorde sig Monica fri, klev upp från schäslongen förvånansvärt smidigt. Hon såg på honom, vände sig om, plockade upp den röda skjortklänningen, drog på sig den  och sa samma kontrollerade röst som innan:
- Då ses vi på tisdag kl 15.00.
Sen lämnade hon ateljen och gick ned för trappan.

Förvirrad reste sig Sebastian och klädde på sig. Hon var verkligen konstig. I hallen låg hans jacka på den stora fåtöljen och precis som förra gången låg det kuvert ovanpå med hans lön. Han tog på sig jackan tvekade en stund innan han la tillbaka kuvertet och gick ut genom dörren. när han kom ut på trappan hade det börjat snöa och skymningen färgade himlen mörkblå.

 Med ett stort leende på läpparna konstaterade han att han behövde fixa ett nytt jobb om han skulle kunna åka med på resan, för det här var bara en rolig och väldigt skön hobby.





Kommentarer

  1. Återigen regerar du med magiska fingrar som spelar upp fantastiska scener....

    Dessa scener fick mig att spruta ohämmat!

    Du är grym!

    /Adonis

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Målarhjälp del 2.

Stockholm höll sakta på att vakna till liv under solens gassande strålar. Det doftade nybakat bröd från bageriet på hörnet. Och några morgontidiga joggare sprang förbi. Den intensiva värmen som hade hållit i sig i nästan tre veckor visade inga tecken på att avta. Trots att klockan bara var strax efter åtta var det redan 23 grader och Stefan höll sig i skuggan där han stod och väntade på bussen. Han var glad för att han valt shorts och linne det skulle bli svettigt idag. Doften av varm asfalt började sprida sig och en viss sommarlunk blev tydlig även mitt i stan. Medan han stod och väntade passade han på att iaktta människorna som passerade, det märktes att det var semestertider, antalet kostymnissar var betydligt lägre än vanligt medans antalet japaner med kameran i högsta hugg var onödigt högt. Stefan skakade på huvudet och suckade lite, det skulle onekligen bli skönt att få jobba ute i skärgården några dagar. När Joel, hans chef på målerifirman, först frågat om han kunde tänka sig at

Heta samtal om Strapon.

Det var ingenting jag ens funderat på det här med strapon. Sen var det en kväll i höstas, jag och Peter hade bestämt oss för att dricka lite för mycket vin så vi skulle våga fylla i vår sida på Hemligg. När vi kom till listan över vad vi gillade i sängen och jag rabblar alla alternativ så säger Peter plötsligt JA när vi kommer till strapon. Jag ryckte till och tittade på honom, han såg lite lagom generad ut. Är det sant vill du prova det frågade jag och såg nog rätt tvivlande ut. Mmm är väl lite nyfiken kommer det från Peter. Min hjärna spinner igång, vad tycker jag om det? Vi har ju lekt med buttplugg och vibrator men sele och att jag ska sätta på honom, tanken var lite skrämmande. Men allt är värt att prova minst en gång. Sagt och gjort så började jag surfa runt på Wish för att hitta en sele som gick om min inte så späda kropp. Hade ingen lust att lägga tusen kronor på något som varken han eller jag visst om vi skulle gilla. Men där och då sköt jag lite på beställningen, men så någo

Tur på fjället

Ing-Marie satt på tåget och såg ut på det fantastiska landskapet som passerade. Det var med blandade känslor hon närmade sig Undersåker. Att gå på tur i den jämtländska fjällvärlden var något hon gjort varje vinter de senaste 20 åren. En vecka sent på våren när det var nästan tomt på turister hade hon njutit av frisk luft, bländande vit snö och en strålande sol från en klarblå himmel. Men det hade alltid varit tillsammans med Sture.  Hjärtat snörptes samman när hon tänkte på Sture. 42 fina år hade de fått tillsammans innan han helt utan förvarning dog av en hjärtinfarkt två dagar före midsommarafton i fjol. Det gjorde fortfarande så ont och hon torkade några tårar som började rinna. Döttrarna hade tyckt att hon skulle ta en charterresa till Kanarieöarna istället men Ing-Marie ville inte träffa massa folk. Hon kände att hon behövde få komma upp på fjället känna stillheten och kanske skulle smärtan bli mindre om hon fick vara någonstans där de delat några av sina bästa stunder hon och St