Fortsätt till huvudinnehåll

Första dejten

 

Hettan i bilen slog emot henne när Elin öppnade bildörren och klev in och satte sig. Hjärtat dunkande och illamåendet som funnits där hela morgonen kramade till om magen. Hon svalde, vred om nyckeln och styrde ut i den intensiva Malmö trafiken. 

Allt gick runt i huvudet på henne, var hon helt från vettet? Hur hade hon tänkt när hon bestämt dejt med Jens på en strand och på en nudiststrand dessutom? 

Hon och Jens hade möts på match.com för nästan två månader sen. De hade skrivit, pratat och FaceTime:at men hon hade inte känt sig beredd att träffas IRL.

Det var tre år sen Martin omkom i en mc-olycka. Martin hade varit hennes livs kärlek, de hade träffats när hon var 20 och han 27. De hade fått två fina pojkar och 25 år tillsammans. Hon hade aldrig trott att det skulle komma en dag när hon skulle känna sig redo att träffa någon igen. Men när Simon, yngste sonen, också lämnade boet och  flyttade till Stockholm efter jul hade hon insett hur ensam hon var.

Visst hon hade ett rikt socialt liv med vänner och fritidsintressen men de flesta av hennes vänner var gifta och mitt i livet med tonårsbarn, karriärer, hus i Spanien och så all den där träningen. Hon simmade gärna några längder före jobbet ibland och gick långa promenader. Men alla dessa pass med spinning, militarytaining och löpning, helst flera mil, nä det var inte hennes grej.

I februari hade hon lagt ut sin livs första kontaktannons. Hon hade fått massor av svar, vilket hade förvånat henne. Hon visste inte vad hon vänta sig men inte svar från 20 åringar som ville knulla hennes bröst, eller för den delen från några 50 åringar som vill ses för sex eftersom frun inte förstod dem.

Hon visste inte vad hon letade efter. Hon ville inte träffa en ny man, samtidigt var hon inte beredd att träffas efter några meddelanden med målsättningen att bara ha sex. 

Efter ett tag hade hon gett upp och lagt ner alla försök. När hon efter en dryg månads uppehåll gick in på sin profil igen hittade hon ett meddelande från Jens. Det var över tre veckor gammalt och hon trodde inte att han skulle vara intresserad längre. Men han grymt snygga profilbild tillsammans med meddelandet som fått henne att skratta till hade gjort att hon skrivit några rader till svar. Det hade inte dröjt länge innan det plingade till och han hade svarat. Snart hade de flyttat över sin konversation till Messenger och sen FaceTime. Jens hade flera gånger föreslagit att de skulle ses men hon hade backat och han hade tålmodigt accepterat alla hennes olika ursäkter. 

Han hade berättat att han skulle ta husbilen och ställa sig på en känd camping strax norr om Båstad första veckan på semestern. Hon hade först blivit nervös och trott att han skulle be henne bo där med honom, men istället hade han frågat om hon inte kunde ta bilen upp över dagen. De kunde hänga på stranden, sola, bada och äta glass. Det hade känts helt ofarligt till han nämnde att det var en nakenbad. Men han hade peppat henne och sagt att känns det alldeles för obekvämt går vi över till den andra stranden istället. Av någon anledning som hon just nu inte kunde komma på hade hon i alla fall sagt ja och nu satt hon här på väg norrut på E20.

Hon hade skickat ett sms innan hon åkte och han hade svarat direkt med ett “jag längtar” följt av en massa hjärtan. Magen gjorde en volt och hjärtat slog några extra slag. Leende försökte hon fokusera på något annat än deras kommande dejt och hon var väldigt  tacksam för att det var så mycket trafik så hon inte hann fundera så mycket på vad som väntade. Resan gick snabbare än hon trott och efter lite drygt en timme svängde hon av motorvägen.  Nervositeten gjorde det nästa svårt att andas och när hon parkerade på gästparkeringen utanför campingen var hon nära att vända och åka hemåt igen. Men hon steg ur bilen och knappade fram Jens nummer och ringde upp honom.

Hej! hans varma röst fick henne att le.

-Hej, nu är jag framme, svarade hon och hon förvånades hur lugn hon plötsligt kände sig.

-Redan? Det var ju underbart. Jag kommer och möter dig direkt. Du kan börja gå mot receptionen så kommer jag dit.

De la på och Elin plockade ut sin bag ur bagageluckan och började gå mot receptionen. Det var nästan folktomt och hon gissade att de flesta nog redan var på stranden klockan hade redan hunnit bli halv elva. Hon stannade utanför reception byggnaden och såg sig nyfiket omkring. De hade facetime:at otaliga gånger och även skickat en del naken bilder, hon rodnade när hon tänkte på det, så hon visste hur han såg ut men det var ändå något helt annat att ses på riktigt. 

-Elin! Jens ropade och vinkade glatt åt henne.

Hon började snabbt gå honom till mötes och när det möttes slog han armarna om henne och kysste henne mjukt. Han var större än hon trott, hon visste att han var 1,79 men hans kroppsbyggnad gjorde att han kändes större. Elin förvånades över hur enkelt och naturligt deras kyss kändes. Hon visste inte vad hon trott men det var mer än 28 år sen hon kysst någon annan än Martin och tre år sen hon kysste någon överhuvudtaget. Men han mun var mjuk och han smakade gott. Deras tungor möttes, lekte med varandra och en ilning av välbehag löpte genom kroppen. Hon tryckte sig närmare honom och när de tillslut drog sig ifrån varandra var de båda rosiga om kinderna och läpparna röda och svullna. 

Jens ville inte släppa henne, hon kändes helt perfekt i hans famn. Han hade dejtat en hel del de senaste fem åren sen han och hans fru separerat, men det hade direkt känts annorlunda med Elin. Det var därför han tålmodigt väntat på att hon skulle våga ta steget och ses. Nu med hennes kropp mot hans visste han att det varit rätt. Jens log mot henne på ett sätt som fick hennes hjärta att svälla och sa sedan:

-Som jag har längtat efter det här. 

-Jag med, förvånade Elin sig själv med att svara.

-Vill du ha något att dricka innan vi går ner till stranden, eller ska vi ta en glass här? frågade han och la armen om hennes axlar. Den enkla gesten fick henne att rysa av välbehag och hon fascinerades av hur bra hennes kropp passade in bredvid hans. 

En stråk av nervositet kom över henne igen inför tanken att klä av sig naken på strand inför inte bara Jens utan massor av okända människor. Hon hade aldrig varit så förtjust i att vara naken, sov alltid i pyjamas och undvek badhus för att slippa den obekväma stunden i duschen. Tillsammans med Martin hade hon förstås varit naken men hon hade velat ha lampan släckt så hon slapp känna hans blickar på sin kropp. De gånger de haft sex i dagsljus hade det varit under täcket. Hur hade hon tänkt när hon tackat ja till en date på ett nakenbad?

-Jo men en glass hade nog varit gott, fick hon ur sig lite kvävt.

-Vad vill du ha? frågade Jens och drog med sig henne bort till kioskluckan. Egentligen var hon inte alls sugen på glass men en Piggelin skulle väl alltid slinka ner.

Glassen tog slut alltför fort och de gick till Jens husbil för att hämta upp picknickkorgen han förberett. Sen promenerade de den korta sträckan ner till stranden. Elin kämpade med att inte stirra på alla de mötte. Överallt var det nakna kroppar i alla storlekar och former. Hon kände hur hennes leende blev allt stelar. Hon visste inte var hon skulle titta, hennes blick drogs hela tiden till bröst, stora och små, toppiga silikonbröst och skrynkliga hängbröst och kukar som dinglade mellan benen på alla killar, män och gubbar. Jens verkade inte märka något utan pratade glatt på hela tiden. De gick en bit längs med stranden och hon märkte att det blev mindre barnfamiljer och fler par. 

-Jag tänkte att vi skulle lägga oss här uppe bland sanddynerna så vi får lite för oss själva, sa Jens och strök med handen över hennes rygg.

Tyst sände hon en tacksam tanke till honom för att han var så omtänksam. Om de låg uppe bland sanddynerna skulle hon inte behöva ligga och titta rakt in mellan benen på någon som låg intill. 

-Det låter jättebra, svarade hon lättad.

De gick upp längs en lite stig och hon såg att det var nästan som små rum med lite strandvass som delade av de mjuka groparna. I varje grop låg det par och solade obesvärat. I någon av groparna låg ett par tätt sammanslingrade och Elin tittade snabbt bort. Efter en liten stund hittade de en ledig grop och Jens ställde ner picknickkorgen och plockade fram ett stort överkast. 

-Jag köpte det här, tycker det är så smidigt att ha en rejäl filt att ligga på, sa Jens.

De hjälptes åt att sträcka ut de rödgula överkastet som hon gissade att han köpt på Indiska. Sen fortsatte Jens med att ställa korgen i den lilla skuggan strandvassen gav innan han drog av sig T-shirten och shortsen. Tydligen hade han inte haft några kalsonger på sig, för plötsligt stod han naken framför henne. Generad vände hon sig om och drog av sig den solgula sommarklänningen. Hon hade så små bröst att hon sällan använde bh och nu stod hon där i bara sina vita spetstrosor. Fortfarande med ryggen mot Jens vek hon ihop klänningen och böjde sig ner för att lägga ner den i strandväskan. Sen tvekade hon en kort stund, svalde och drog av sig trosorna och la sig snabbt ner på mage bredvid Jens på filten utan att möta hans blick.

Jens hade sett hur nervös hon blev när de kom ner på stranden. Hon hade berättat att hon aldrig varit på ett nakenbad tidigare, men han hade aldrig föreställt sig att hon skulle vara så blyg. Sättet hon tittat bort på när han tog av sig kläderna hade varit så gulligt. När hon sen vänt sig bort för att klä av sig var han tacksam för att att hon inte kunde se hur hennes kropp påverkade honom. Han hade längtat så efter att få träffa den här kvinnan. Det hade varit något särskilt mellan dem från första början. Han undrade om hon förstått hur mycket hon påverkade honom.

När hon böjde sig ner för att lägga ner klänningen hade hennes perfekta rumpa putat inbjudande mot honom och han hade fått använda all sin viljestyrka för att inte sträcka ut en hand och smeka den. En pirrande känsla av lust spred sig genom kroppen och fick hans kuk att rycka till. Han iakttog henne när hon tvekade en liten stund innan hon drog ner trosorna och lämnade en hennes vita rumpa bar. Snabbt hade hon mer eller mindre dykt ner på filten intill honom.

Han la sig ner intill henne och efter några minuters spänd tystnad började de småprata och spänningen släppte nästan direkt. Hon var så vacker och han kunde inte slita blicken från hennes läppar, han förstod att hon väntade på svar men allt han kunde tänka på var hur hennes läppar rörde sig. Han lutade sig närmare och lät sin läppar nudda hennes. Hon svarade genast och deras kyss djupnade, blev mer krävande. Att ligga på magen gjorde att han hade svårt att röra vid henne och hela hans kropp skrek av längtan efter att få smeka hennes underbara kropp. När hon drog sig undan för att hämta andan bara log han mot henne och sa med en röst som var skrovlig av lust:

-Du är så vacker.

Elin var helt oförberedd på att hon skulle reagera så kraftigt på hans kyssar och på hans ord fick bara fram ett knappt hörbart: 

-Tack.

Jens satte sig upp för att sträcka sig efter vattenflaskan, en blick på hennes vita skinkor gav honom en idé.

-Jag tror att du håller på att bränna dig, ska jag smörja in dig? frågade han obesvärat.

Elin som kände att hon nog kunde behöva en paus från hans intensiva blick och förföriska läppar svarade:

-Tack gärna.

Sen la hon ner huvudet på marken och lyfte upp det mörka håret som dolde nacken.

Jens tog fram solskyddsfaktorn och tog en rejäl klick i handen och strök handflatorna mot varandra för att fördela solkrämen på båda händerna. Han ställde sig på knä intill henne och började smörja in hennes axlar med mjuka smeksamma rörelser. Ett lätt stön kom ifrån Elin när han lät fingrarna leka i hennes nacke. Noggrant smörjde han in hennes rygg, lät sina händer upptäcka hennes kropp. Kuken som hade hållit sig lugn när de legat intill varandra vaknade och började svälla när han njutningsfullt smekte hennes mjuka hud. Försiktigt lät han händerna utforska den tunna huden på sidorna och såg njöt att hennes hud knottrade sig av välbehag. Sakta närmade han sig den vita baken, tvekade lite skulle han smörja in den nu eller vänta lite. 

Det fick vänta, han ville att hon skulle längta efter hans händer lika mycket som han längtade efter att få smeka henne. Snabbt ändrade han ställning och tog mer solkräm på händerna. Nu smörjde han in hennes vader, ett i taget. Han hörde att hennes andning blev tyngre, när hans händer började smeka sig upp längs hennes lår särade hon på benen och han såg hennes blygdläppar sära på sig så hennes blanka fitta blev synlig. Det bultade i kuken och i sitt huvud hade han redan en klar bild av hur han skulle lägga sig ner och dra henne över sig så hon kunde rida honom medan solen värmde dem. Han tog ytterligare lite solkräm och lät sina stora händer sluta sig runt hennes lilla runda rumpa. Ett stön han inte kunde hålla tillbaka kom från någonstans djupt ner i halsen. Herregud, hon gjorde honom så kåt. Nu hade han fullt stånd och kuken pressades mot magen när han böjde sig fram för att kunna smeka hennes rumpa. Hon lyfte höfterna och pressade sig upp mot hans händer, rörde sig oroligt under dem. 

På avstånd hördes skratt och glada röster som närmade sig. Jens kände hur Elin stelnade till under hans händer. Han visste att ingen av de som passerade på den här delen av stranden skulle reagera men han ville inte att Elin skulle känna sig obekvämt så han drog tillbaka sina händer och la sig ner intill henne. Hans styva kuk pressades mot marken och han gav ifrån sig ett lågt stön när hans kropp tryckte den mot filten. Han provade att röra sig lite men det blev bara värre och han bet sig i läppen för att inte ännu ett stön skulle slippa ut. Två par i 25 årsåldern passerade dem, de var nakna förutom ett par flipflops. Elin fnittrade till och såg på honom med busig blick. När paren försvunnit en bit bort sa hon med skratt i rösten:

-Ligger du bekvämt?

- Bekvämt? muttrade han och fortsatte med ett farligt leende. Jag skulle bra mycket hellre lagt mig på dig. Hennes leende kom av sig och hon drog efter andan oförberedd av hans direkta sätt.

Fittan pulserade och längtade efter att känna mer av hans händer. Hade inte de där ungdomarna kommit hade det varit hon som kommit tänkte hon och kinderna hettade. Hon hade känt Jens hårda stånd pressas mot henne när han böjt sig över henne och hon hade nästan hoppats att han skulle dra upp henne på knä och knullat henne bakifrån så hon fått utlopp för all upphettning som bultade och pulserade i kroppen. Hon måste kyla av sig. Elin svalde hårt ett par gånger och försökte samla sig men tillslut sa hon:

-Ska vi svalka av oss lite?

Jens skrattade till, hans kuk kunde verkligen behöva en avkylning men han undrade hur hon skulle reagera när han reste sig och hon insåg att han fortfarande hade stånd men va fan:

-Det vore nog skönt. Sisten i är en rutten sill.

Han reste sig snabbt och började små springa ner mot vattnet. Tävlingsmänniskan i Elin vaknade direkt och hon kastade sig efter och när de var nere vid vattenbrynet var hon ikapp honom. Skrattade sprang de ut i vattnet som även om det nog var en bit över 20 grader kändes isande mot kroppen efter att ha legat i solen så länge. Elin dök i så fort de räckte henne en bit över knäna. Känslan av det kalla vattnet som slöt sig om hennes kropp och fick bröstvårtorna att dra ihop sig var magisk. Hon tog några simtag och den ovana känslan när det kalla vattnet rörde vid hennes öppna oskyddade fitta fick henne att le. Varför hade hon aldrig provat det här?

Hon vände sig på rygg och la sig för att flyta. Jens drog efter andan, hennes små bröst stack upp över ytan och bröstvårtorna hade styvnat av kylan i vattnet. Mellan benen flöt de svarta lockarna som täckte hennes kön. Allt han kunde tänka på var att få suga in hennes bröstvårtor och låta tungan leka med dem. Det pirrade till av kåthet och gick som en stöt genom kroppenn till hans ännu halvstyva kuk.

Elin sökte med blicken efter Jens där han stod still med blicken fäst på henne. Han såg ut att tveka inför att doppa sig i det kyliga vattnet. Hans kuk var fortfarande rätt svullen och hon passade på att titta och konstaterade att den så grov ut, den första tanken som flög genom hennes huvud var - hur skulle han smaka. Tanken fick henne att generad titta bort och hon vänder sig åter om och tog några simtag ut i havet. Hon hörde hur Jens dök i och kom crawlande efter henne. Snart var han ikapp henne och föll in i hennes tempo. De simmade så sida vid sida utan att säga något. Elin njöt av det kalla vattnet som smekte hennes fitta varje gång hon sparkade isär med benen. På stranden var det gott om folk men här i vattnet var de nästan ensamma. Elin stannade och ställde sig i vattnet, hon log nästan få ut stort och kände sig riktigt lycklig, kanske var det första gången sen Martin dog. Allt kändes så enkelt hon kastade huvudet bakåt och skrattade högt.

Jens stannade han också, såg på henne och hela hans inre pirrade. Hennes skratt fick hans hjärta att svälla, det kunde inte vara möjligt men han kände sig nästan kär. Han kom på sig med att fånle så han tog några steg mot henne och drog in henne i en kram. Först stelnade hon till men strax formade hon sig efter hans kropp och hennes styva bröstvårtor trycktes mot hans bröstkorg. Hon böjde huvudet bakåt och vände upp sitt ansikte mot honom så deras läppar möttes i en kyss. Åtrån som funnits mellan dem på stranden och som tillfälligt svalnat lite i det kalla vattnet vaknade med full kraft. 

Det var så länge sen hon känt en annan kropp mot sin. Och Jens var så olik Martin på alla vis. Martin hade varit lång och senig, nästan helt utan hår på bröstet, han hade varit lugn och trygg, efter alla deras år tillsammans hade han sällan överraskat henne. Han skulle aldrig ha föreslagit en tur till ett nakenbad, mest av omtanke om henne eftersom han visste hur pryd hon var.

Medan Jens trots att han nog var nästan tio centimeter kortare än Martin varit kändes större, större på alla sätt. Han var bred över axlarna och bröstkorgen och magen täcktes av ljusbruna lockar. Några magrutor hade nog aldrig funnits utan istället hade han en lätt ölmage. Han var impulsiv och busig och han fick henne att skratta. Hans slöt henne i sin stora famn lät händerna smeka hennes rygg placera dem på hennes rumpa och trycka henne mot sig så hon kände hur hans kön pressas mot sin mage, hon suckade njutningsfullt när hela kroppen pirrade till av upphetsning.. Hon lät sina fingrar smeka hans nacke och deras kyss blev allt djupare och hetare.

Hon drog sig undan och spanade in mot stranden men ingen verkade bry sig och hon tillät sig njuta i hans famn ytterligare en stund. Kyssarna och de smekande händerna lämnade heta spår på hennes kropp och hon längtade efter mer. Vill känna honom i sig, ville komma i en lång häftig orgasm. 

Jens kände hur kuken styvnade trots det ganska svala vattnet. Han lyfte upp henne mot sig och lät händerna smeka rumpan och ner så hans händer strök över hennes fitta och hon såg honom i ögonen med åtrån lysande ut hennes ögon. Hon flyttade sig så hans kuk hamnade mot hennes firar och hon gned sig mot honom. Med ett finger började han smeka över hennes stjärthål och hon böjde huvudet bakåt slöt ögonen och stönade högt. Snart öppnade sig hennes lilla hål gör hans sökande fingrar och han lät sitt grova långfinger pressa sig in i henne och hon rörde sig allt häftigare mot honom.

Elin flämtade, kroppen pulserade och hon var så kåt att hon inte visste var hon skulle ta vägen. Hans finger i hennes bak var så skön och hon kände hur orgasmen var nära. Med nästa desperata rörelser gungade hon mot honom och när orgasmen kom gav hon till ett skriv som hon gjorde sitt bästa för att kväva mot hans axel.

Han höll om henne och drog ut fingret och smekte henne över ryggen. Efter en liten stund satte han ner henne på botten. Trots att hennes ben skakade fortfarande började de simmade längs med stranden en stund innan de hand i hand gick upp ur vattnet. Jens konstaterade tacksam att kuken slaknat igen även fast kåtheten fortfarande bultade i honom. De hade kommit upp en bit ifrån sin lilla undanskymda del av stranden så de gick sakta tillbaka längs strandbrynet så att vågorna slog mot deras fötter, Förundrad konstaterade Elin att det redan kändes lättare att gå här naken. Hon njöt av de uppskattande blickarna hon fick och tillät sig att diskret iaktta alla kroppar som låg på stranden. Det var vackert på något sätt alla olika storlekar, former och åldrar. Hon skulle ljuga om hon inte erkände att hon spanade in alla kukar lite extra. Hon hade bara haft ett par korta förhållanden innan hon träffat Martin men utöver det hade hon inte sett några andra män nakna i verkliga livet. Fascinerat insåg hon att de var väldigt olika. 

Återigen pirrade det till när hon tänkte på hur Jens stånd pressats mot henne och hur hans finger känts i henne. Hon kramade till om Jens hand och kom återigen på sig med att le stort. Efter att ha letat en kort stund hittade de tillbaka till sin filt. Jens kramade om henne bakifrån och kysste den tunna känsliga huden bakom örat. Elin suckade och njöt av ilningen av vällust som gick från örat och ner till hennes sköte. Hon lutade sig bakåt mot honom, kände hur det lockiga håret på hans bröst kittlade henne på ryggen.

Lågt viskade han i hennes öra;

-Kan du inte sätta dig framför mig. Jag vill fortsätta känna din kropp mot min. Orden och hans varma andedräkt mot hennes hals fick henne att dra efter andan.

Hennes vanliga pryda jag verkade ha försvunnit för hon nickade, log brett och rörde lite retsamt sin rumpa mot hans kropp och kände hur hans kuk reagerade direkt och ryckte lockande mot hennes kropp. Han satte sig ner på filten och särade på benen så hon kunde sätta sig tillrätta framför honom.

Hans kramade henne bakifrån och hon hasade sig ännu närmare honom tills hon satt så nära att deras kroppar nästan kändes som en. Så satt de länge, då och då kramade Jens om henne lite extra och sa med låg röst hur glad han var att hon kvar där. Efter en stund räckte det inte att krama henne, han ville känna mer. Försiktigt började han utforska hennes kropp, smekte hennes mage, hittade hennes små bröst. Kände hur hennes bröstvårtor styvnade när hans stora grova fingrar rörde vid dem. Elin suckade av njutning och lutade huvudet bakåt och lät honom utforska hennes hud. Upphetsningen sköljde över henne och hon fick bita ihop för att inte stöna högt istället kom ett lågt gnyende ljud ur hennes strupe. 

När hans fingrar fångade in hennes bröstvårtor och masserade dem drog hennes fitta ihop sig. Hon rörde sig mot hans kuk som åter hade styvnat och spände mot hennes bak. Han andades tungt och hon förstod att han var lika kåt som hon. Medan en hand fortsatte nypa, dra och smeka hennes bröst flyttade han den andra ner till hennes fitta. Med lätta fingrar strök han över den svarta busken som täckte hennes kön. Mjuk ner mellan benen utanpå hennes svullna blygdläppar där de svarta lockarna var  fuktiga av hennes fittsaft och sen smekte sig fingrarna upp längs ljumskarna. Hon andades stötvis och särade brett på benen, rörde sig mot hans hand försökte få honom att sära på blygdläpparna och smeka hennes innersta. Med ett lågt skratt drog han sig undan:

-Inte än, jag måste ju retas lite först.

Ett lågt och hest:

-Aaaaah, kom från Elin.

Han lät tummen glida längs den våta fittmynningen och han log belåtet när hon spände hela kroppen, lyfte höfterna mot honom och när han nöp till om den ena bröstvårtan kom hon i små korta ryckiga spasmer samtidigt som hon stönade fram ett;

-Jaaa, snälla mer.

-Du får vänta, viskade han med grötig röst mot hennes hals.

Hans kuk bultade och helst skulle han vilja lägga sig ner och låta henne glida ner över hans pulserande stånd, rida honom tills de båda kom men inte ens han kunde med att göra det på en allmän strand. Istället la han sig ner och drog med sig Elin så de låg sked. Han makade sig tillrätta bakom henne tills han med lite hjälp kunde komma in i henne bakifrån. När hans kuk särade på hennes svullna blygdläppar och mötte hennes våta varma grotta kom ett lågt aaaah ur hans strupe. Försiktigt hittade han rätt, flyttade sig lite så han kunde stöta djupare in i henne. Hon var så tight och han hörde på hennes stötvisa andning hur kåt hon var. Hon rörde sig mot honom och han skulle vilja komma direkt, spruta sin varma säd i henne. Ett par röster kom åt deras håll och han försöker ligga helt still.

Paret som närmade sig hördes tydligare och Elin blev helt stel. Hon låg på en strand - naken och med en kuk som svällde och ryckte i sin fitta. Alldeles innan de kom fram till deras lilla grop stannade de och började prata med killarna som låg där. Hon skulle precis börja dra sig undan när Jens flyttade sin hand till hennes fitta. Med väldigt långsamma och små rörelser började han röra sig i henne samtidigt som han med ett finger hittade hennes klitta. Lågt med munnen mot hennes öra så att han blåste små varma pustar mot hennes hals sa han:

-Du gör mig galen. Jag har fantiserat om att få älska med dig i en evighet. Att få känna hur din våta fitta kramade min kuk. 

Han kysste den mjuka huden på hennes hals och fortsatte:

-Det finns så mycket jag vill göra med dig.

Han stötte försiktigt in i henne och hon stönade lågt.

-Jag skulle vilja se dg rida mig baklänges så jag kan se hur min kuk glider ut och in i din fitta.

Hon rörde sig mot honom tydligt upphetsad av hans ord. För med en röst som var hes av upphetsning kom det stötvis:

-Vad ..skulle du….. göra mer?

Han log mot hennes hals och pressade sig så långt in han kunde och rörde sig i små rörelser i henne tills hon gnydde av åtrå och stönade högt.

-Ditt lilla kåta stycke, sa han med kärleksfull röst. Jag skulle slicka dig, låta tunga leka längs din öppning, köra in den i din fitta.

Samtidigt som han sa det sista stötte han in i henne och hon andades häftigt ut i ett kort:

-Ååååh!

Sen skulle jag lapa din fitta som en katt lapar mjölk. Mjuka lätta rörelser över din klirra  som skulle få reta och bygga upp din njutning tills du kom i en högljudd orgasm.

Jens såg i ögonvrån hur paret som stod och pratade en bit bort vände sig åt deras håll. Mannen log menade och grep henne om axlarna. Han hoppades att inte Elin skulle märka något, rädd att hon skulle dra sig undan. Men han hade oroat sig i onödan för tydligen var hon så kåt att hon slutat bry sig om vart de var. Hon rörde sig mot honom och mötte hans stötar, hennes trånga fitta kramade om honom och drev honom mot utlösningen. Kuken bultade och pungen drog ihop sig och skickade som  en kraftig stöt genom kroppen. Han kunde inte ta det lugnt längre utan stötte häftigt in i henne och hon mötte honom. Nu flämtade hon högt och svankade mot honom, hans fingrar gled över hennes klitta varje gång de möttes i en stöt och när orgasmen kom stötte han hårt in i henne och masserade hennes klitoris med våg efter våg efter våg av hans säd pulserade in i hennes fitta. Elin kände hur allt snurrade, hans grova fingrar som pressades mot hennes klitta samtidigt som hans kuk rörde vid något djupt inom henne fick allt att svartna . Orgasmen övermannade henne och om hon inte bitit sig i handen hade hon skrikit rakt ut när hon kom, fittan kramade om kuken i en ljuvlig serie kramper som inte ville ta slut.

Flämtande blev de liggande tätt intill varandra medan deras hjärtan rusade. 

Elin vågade knappt öppna ögonen av rädsla för att upptäcka en publik som iakttagit dem. Men till hennes stora lättnad hade paret gått och killarna en bit bort syntes inte till. Jens drog sig försiktigt ur och vred på sig så han hamnade på rygg. Elin följde efter och la sig på hans arm och lekte med fingrarna bland lockarna på hans bröst. Varje hjärtslag kändes i hela kroppen och fortsatte skicka vågor av njutning genom hennes kropp. Mellan låren rann hans sats ur henne och hon drog efter andan, va hade hon gjort?

Jens kysste henne på håret och mumlade lågt:

-Det här var nog det härligaste jag nånsin upplevt. Kan du inte stanna kvar till imorgon? Jag vill inte släppa dig än.

Förvånad hörde Elin sig själv svara:

-Gärna, det har varit magisk hittills och jag skulle visst få rida också, eller hur var det.

Han skrattade till och svarade med ett stort leende:

-Det låter bra men vi kanske ska börja med att svalka av oss först?


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Målarhjälp del 2.

Stockholm höll sakta på att vakna till liv under solens gassande strålar. Det doftade nybakat bröd från bageriet på hörnet. Och några morgontidiga joggare sprang förbi. Den intensiva värmen som hade hållit i sig i nästan tre veckor visade inga tecken på att avta. Trots att klockan bara var strax efter åtta var det redan 23 grader och Stefan höll sig i skuggan där han stod och väntade på bussen. Han var glad för att han valt shorts och linne det skulle bli svettigt idag. Doften av varm asfalt började sprida sig och en viss sommarlunk blev tydlig även mitt i stan. Medan han stod och väntade passade han på att iaktta människorna som passerade, det märktes att det var semestertider, antalet kostymnissar var betydligt lägre än vanligt medans antalet japaner med kameran i högsta hugg var onödigt högt. Stefan skakade på huvudet och suckade lite, det skulle onekligen bli skönt att få jobba ute i skärgården några dagar. När Joel, hans chef på målerifirman, först frågat om han kunde tänka sig at

Heta samtal om Strapon.

Det var ingenting jag ens funderat på det här med strapon. Sen var det en kväll i höstas, jag och Peter hade bestämt oss för att dricka lite för mycket vin så vi skulle våga fylla i vår sida på Hemligg. När vi kom till listan över vad vi gillade i sängen och jag rabblar alla alternativ så säger Peter plötsligt JA när vi kommer till strapon. Jag ryckte till och tittade på honom, han såg lite lagom generad ut. Är det sant vill du prova det frågade jag och såg nog rätt tvivlande ut. Mmm är väl lite nyfiken kommer det från Peter. Min hjärna spinner igång, vad tycker jag om det? Vi har ju lekt med buttplugg och vibrator men sele och att jag ska sätta på honom, tanken var lite skrämmande. Men allt är värt att prova minst en gång. Sagt och gjort så började jag surfa runt på Wish för att hitta en sele som gick om min inte så späda kropp. Hade ingen lust att lägga tusen kronor på något som varken han eller jag visst om vi skulle gilla. Men där och då sköt jag lite på beställningen, men så någo

Tur på fjället

Ing-Marie satt på tåget och såg ut på det fantastiska landskapet som passerade. Det var med blandade känslor hon närmade sig Undersåker. Att gå på tur i den jämtländska fjällvärlden var något hon gjort varje vinter de senaste 20 åren. En vecka sent på våren när det var nästan tomt på turister hade hon njutit av frisk luft, bländande vit snö och en strålande sol från en klarblå himmel. Men det hade alltid varit tillsammans med Sture.  Hjärtat snörptes samman när hon tänkte på Sture. 42 fina år hade de fått tillsammans innan han helt utan förvarning dog av en hjärtinfarkt två dagar före midsommarafton i fjol. Det gjorde fortfarande så ont och hon torkade några tårar som började rinna. Döttrarna hade tyckt att hon skulle ta en charterresa till Kanarieöarna istället men Ing-Marie ville inte träffa massa folk. Hon kände att hon behövde få komma upp på fjället känna stillheten och kanske skulle smärtan bli mindre om hon fick vara någonstans där de delat några av sina bästa stunder hon och St