Fortsätt till huvudinnehåll

Sexualkunskap på schemat

Tangenterna klickade och det låg ett koncentrerat lugn över klassen.

Hon tittade ut över klassrummet, kursen i naturkunskap hade gått bra. Det här var en rolig klass att undervisa skärpta, engagerade och positiva. Som mentor hade hon hunnit lära känna dem rätt bra tyckte hon.

Under sista halvåret märktes det tydligt att framför allt killarna hade växt till sig och klassen kändes jämnare mer homogen. 

Det här var hennes sista kurs i klassen och hon hade lovat dem att komma ut till hennes hus i Sandhamn om alla klarade minst D. Och det hade tydligen funkat som morot för så här hade hon aldrig sett dem skriva.

Men nu började en efter en skicka in provet och snart satt det bara tre stycken kvar. Tova och Alicia som alltid var sist kvar och alltid presterade på A nivå men också Marcus. Han hade klarat varje kurs med ett nödrop och hon hade varit rätt säker på att han skulle se till att klassen inte fick komma ut till Sandhamn.

När även Tova och Alicia lämnade klassrummet satt Marcus kvar och skrev så tangenterna smattrade.

Hon hade alltid undrat hur han hade hade hamnat på naturprogrammet, han kändes mer som en kille som gick bygg eller möjligen samhäll. Det mesta av hans  tid verkade gå till till träning. Vid ett av deras första mentorsträffar hade hon försiktigt fört det på tal men han hade svarat undvikande. Han hade på tre år aldrig missat en lektion så kanske hade hon fel.

När det poppade upp ett meddelande om att alla prov var stängda tittade hon upp. Marcus hade rest sig och höll på att packa ihop sina saker.

- Kändes det bra? frågade hon och reste sig.

- Tror det gick bra, svarade han, men vi får väl se om det räcker ända till Sandhamn.

- Jag ska skynda mig och rätta så vet vi snart om ni ska planera för en helg i skärgården, sa hon.

När hon stod framför honom såg hon hur lång och muskulös han blivit. Den tighta tröjan spände över axlarna och bicepsen och en maskulin doft letade sig in i hennes näsa. Hon kände en attraktion som aldrig funnits där tidigare och hon tittade bort.

Han drog handen genom det långa håret som för ovanlighetens skull inte var uppsatt i det annars obligatoriska bullen.

- Hade ju varit nice men vi får väl se, sa han och släntrade ut ur salen på det där slängiga sättet som var så typiskt för tonårskillar.

Hon skakade på sig, hög tid att installera någon av alla dejtingappar. Hennes sexuella frustration började tydligen bli för stor om hon började spana in eleverna. Det var snart ett år sen hon och Michael separerat och hon hade hittills inte känt sig redo för något nytt, men tydligen kände hennes underliv något annat än hennes hjärta.


Hon var både stolt och överraskad när hon veckan därpå kunde meddela klassen att sista helgen i maj var de välkomna till Sandhamn. Alla hade klarat provet med minst D och Marcus hade fått ett B. Några små detaljer till och det hade blivit ett A. Han strålade av stolthet när han fick resultatet och återigen kände hon en attraktion hon hade svårt att förklara ens för sig själv.


Marcus gav till ett glädjevrål när han gick ut från skolan. Han hade fixat det och inte bara precis utan han hade faktiskt varit näst bäst, till och med bättre än Alicia. Men det kvittade egentligen, det som spelade roll var att hela klassen skulle åka ut till Malins hus på Sandhamn. Sen första lektionen i ettan hade han fantiserat om henne. Hade det inte varit för henne hade han nog bytt program till samhäll istället, för matte och NO hade egentligen aldrig varit hans grej men farsan hade tjatat. 

Men Malins läckra kropp hade fått honom att gå på varje lektion. Sättet hennes

honungsblonda hår svängde mot ryggen när hon gick. Hur hon reste sig på tå för att nå att skriva överst på tavlan så hennes häck spändes. Mer än en gång hade han fått gå därifrån med jackan framför skrevet för att dölja bulan som spände där. Hon hade aldrig sett honom, aldrig på det sättet och han hade nästan gett upp när hon gett dem utmaningen om Sandhamn. Det skulle bli hans chans att förföra henne. Dessutom skulle betygen vara satta och hon skulle inte riskera att förlora jobbet. 

Han hade i fantasin smekt, slickat och älskat med henne säkert tusen gånger. Nu skulle det kanske bli verklighet det skulle han se till. Han tyckte att det hade varit en annan energi , en spänning, mellan dem där vid sista provet, att hon sett på honom på ett annat sätt. Så kanske skulle de gå lättare än han trott att förföra henne.


Maj rusade som vanligt iväg och Malin ångrade sig nästan när hon på onsdag eftermiddag släpade ombord alla kassar och väskor på färjan ut till Sandhamn. Klassen skulle inte komma förrän på fredag så hon hade hela amorgondagen på sig att fixa i ordning. Huset hade hon ärvt efter mormor och morfar. Hon älskade att vara där och åkte ut så ofta hon kunde oavsett årstid. Där ute hade hon tillbringat varje sommar så länge hon kunde minnas och snart var det sommarlov och då tänkte hon flytta ut och inte åka in till stan förrän i augusti.

Trots att alla skulle ha med sig egen mat och dryck var det mycket att förbereda.

Av klassens 20 elever skulle 18 stycken komma och alla skulle ha någonstans att sova och hon hade tänkt bjuda på lite snacks och fika under helgen.

Som tur var hade det utlovats vackert väder hela helgen så de skulle förhoppningsvis kunna vara ute störren delen av tiden.

Hon lutade sig mot fönstret och blundade. Tankarna började vandra och som vanligt de senaste veckorna handlade de om Marcus. Hon hade svårt att låta bli att tänka på hans muskulösa kropp, den fasta rumpan och det putande skrevet. Flera kvällar hade hon smekt sig själv till orgasm medan hon fantiserade om hur hans nakna kropp sänkte sig över hennes och hur han med tonåringens iver knullade henne hårt och intensivt. Det pirrade till av upphetsning och hon rörde sig oroligt mot sätet. En kort stund funderade hon på att smita in på toa för att ge sig själv en snabb orgasm, men kaptenens röst i högtalaren meddelade att de snart var framme.


Torsdagen hade gått i ett men på fredag när hela den glatt skrålande och skrattande gruppen välde av färjan med väskor, matkassar och en och annan klirrande påse var hon färdig. Alla gav hennes en kram när den möttes och när Marcus kramade om henne drog hon in doften av honom och det pirrade till, skärp dig sa hon till sig själv.

Så fort alla hade installerat sig högg de in på den buffé av bröd från bageriet, olika sorters pålägg och grönsaker som hon dukat upp tillsammans med flera termosar med kaffe och te. Hon hade tänkt att det var säkrast att se till att de åt något ordentligt så de inte började med ölen och cidern direkt och tanken hade nog varit helt rätt för  alla åt med god aptit.

När alla var mätta och nöjda begav de sig mot den stora stranden Trouville där hon hade ordnat med en femkamp. Hela gänget gick under högljutt prat tillsammans på den lilla vägen som kanske mer liknade en stig. Hon gick sist tillsammans med Ida och Alexander, en liten bit framför henne gick Marcus. Han hade tagit av sig tröjan och hade bara på sig sina svarta badshorts. Hon hade svårt att låta bli att stirra på honom, till synes utan ansträngning bar han den ena väskan som var fylld med tilltugg. På hans bara rygg spelade musklerna. Som om han kunde känna hennes blick vände han sig om och såg rakt på henne. Blicken fick det att suga till i magen och hon log osäkert. Han blinkade diskret mot henne innan han vände sig om gick vidare

På stranden blev det stafetter och lekar. Hon kunde inte låta bli att titta på Marcus och hans brunbrända bröst där bara ett smal sträck av svart hår försvann in under badshortsen. Hans muskler spändes när han sprang och kastade sig för att vinna, det syntes tydligt att han var en vinnarskalle. Alla deltog med liv och lust, skratten, skriken och de glada samtalen spred sig över stranden. Efter att de lekt och tävlat i nästan två timmar var alla svettiga och varma. Några började prata om att bada och alla verkade hänga på. 

Att bada i havet i maj var inget som lockade så Malin ropade glatt:

- Jag tror jag går hem och tar en dusch istället. Är en sån badkruka, badar aldrig innan det är minst 22 grader. Men ha så kul ni!

Flera stycken protesterade och försökte övertala henne att stanna och bada men hon ruskade bara på huvudet och skrattade åt dem.

Hon började gå när hon kom på att hon glömt en sak och vände sig om:

- Matlag 1 vi ses i köket halv sju.


På vägen hem gick hon glatt gnolade  medans hon tänkte på klassen hon följt i tre år, dom var verkligen trevliga och roliga. Tankarna vandrade vidare till Marcus och blinkningen han gett henne, för visst var det till henne han blinka? Kanske hade hon inbillat sig. Det här var ju helt idiotiskt, hon kunde inte flörta med en elev. Det var absolut förbjudet, ändå var det något i tanken som fick det att pirra till.

När hon kom hem plockade hon i ordning i köket innan hon gick upp till badrummet och öppnade fönstret så hon kunde se ut över havet. Hon kopplade in mobilen till högtalaren och satte på sin favorit spellista med klassisk musik. Pianokonserten strömmade ut i badrummet och hon drog av sig kläderna och gick in duschen. Den var nog en av hennes bästa investeringen, takduschen med det enorma duschhuvudet som gav känslan av att stå i ett vattenfall. Med det varma vattnet strömmande över henne fick hennes fantasi återigen fritt spelrum. Tänk att få krama Marcus långa vältränade kropp smyga sig nära och känna hans starka armar kring sin kropp. Själv var hon av naturen liten och nätt. Precis över 1,60 strecket, små nästan obefintliga bröst och heller ingen direkt rumpa. Hon hade länge hatat sin kropp men med åren förlikat sig med att hon saknade kvinnliga former och kompenserat det med sitt långa honungsblonda hår. En tanke på att få rida Marcus, känna hans hårda kuk i sig och smeka hans nästan hårlösa bröst fick det att pirra härligt i hennes fitta. Hon lutade huvudet bakåt och lät strålarna spola bak hennes långa hår och händerna smeka hennes små bröst och ner över den platta magen när fingrarna särade på blygdläpparna och försiktigt letade sig in mot hennes svullna klitta kom ett lågt stön över hennes läppar.

Men sen skrek hon, högt!


När Marcus hörde Malin berätta att hon skulle gå hem och duscha insåg han att det var nu eller aldrig. När hon gått iväg stannade han kvar en liten stund med de andra. Men strax efter reste han sig och sa till Krille som satt intill:

- Du jag tar en löprunda runt ön innan middagen.

- Men för fan, du är ju inte klok. Vi har ju precis sprungit i två timmar, invände Krille och garvade.

- Äh det där var ju knappt en uppvärmning, din late fan, svarade Marcus och flinade. Man vill ju inte lägga av sig inför studenten.


Medvetet sprang han åt ett annat håll än det Malin gått åt.

Så fort han var utom synhåll från stranden vände han och sprang tillbaka till huset. När han öppnade dörren hörde han klassisk musik på hög volym från övervåningen. Han smög upp och förstod att musiken kom från badrummet. Han kände på dörren och ville jubla högt av glädje när han märkte att hon inte låst dörren. Duschen skvalade och han såg henne genom den frostade dörren. Han slet av sig badshortsen och ståndet han haft sen han lämnade stranden sprätte ut. Som tur var avslöjade imman i rummet att hon duschade varmt.

Han öppnade tyst dörren in till duschen. Hon stod vänd med ryggen mot honom och huvudet lutat bakåt, det såg ut som att hon smekte sig själv.  Så jävla vacker, kuken pulserade och stod rakt upp. Han tog ett steg in i duschen och ställde sig tätt intill henne så hans kropp rörde vid hennes och lät händerna glida från axlarna och ner över hennes bröst.

I samma ögonblick som hans kropp rörde vid henne skrek hon rakt ut och hoppade till.

Hon vände sig om och hennes ansikte gick från skräck till upphetsning till bestörtning.

Flämtande fick hon fram:

- Vad gör du här? Var är de andra?

Han log och strök henne lätt över axeln med tummen.

- Tänkte att jag skulle hjälpa dig att tvätta dig på ryggen, svarade han och lät handen glida ner från axeln till de perfekta små brösten. Bröstvårtorna styvnade och Malin ryckte ofrivilligt till.

- Men du kan inte, kom det kvävt.

- Vill du att jag ska gå? Jag skulle aldrig göra något du inte vill, han lät pekfingret cirkla kring hennes bröstvårta medan han pratade.

Hans blick var så intensiv , så krävande Malin tittade ner. Men då hamnade den på han kuk, hans kuk som var hård och grov. Fittan drog ihop sig av längtan och hon tog ett halv steg bakåt och försökte säga något vettigt:

- Men vi får inte, jag är din aaah, den intensiva njutningen som strömmade från bröstvårtorna ner i skötet fick henne att sluta prata.

Marcus böjde sig ner och kysste hennes redan öppna mun. Sög på hennes underläpp, smakade på hennes mun och när hon svarade och mötte hans tunga slog han armarna om henne och drog henne intill sig.

Hon flämtade bet lätt i hans läpp, lät kyssen djupna och kände hans hårda kuk mot sin mage. Det gick ilningar i hela kroppen och hon pressade sig ännu närmare honom. Hennes fitta pulserade och hon kände hur våt hon var hon ville bli knullad av honom här och nu. Känna hur han fyllde henne, hur han stötte  hårt in i henne. Hon lösgjorde sig från hans krävande tunga och stötte fram:

- Knulla mig, snälla knulla nu.

Han skrattade lågt och lyfte upp henne. Då hörde de skratt och höga röster genom fönstret och båda frös till.

Malin gjorde sig fri och drog sig undan;

- Vi kan inte, inte nu, fick hon fram.

Kåtheten bultade i kroppen och benen ville knappt bära henne. 

- När? viskade  Marcus. Var ses vi? Jag tänker knulla dig bortom vett och sans, så var?

Han har dragit henne närmare så hans stånd pressas mot henne igen. 

- Båthuset, stönar hon fram när han masserar hennes rumpa och lät  ett finger glida längs hennes stjärtskåra.

- Vi ses i båthuset längst ner i trädgården när alla gått och lagt sig.

Han lyfte åter upp henne och förde in sitt finger i hennes fitta. Den var våt och slöt sig runt hans finger, när ha än rörde lite försiktigt på det stönade hon högt och lutade huvudet bakåt.

Han kuk bultade och ryckte  och han kände att han snart skulle komma.

- Får jag komma på dig? stönade han fram.

Malin nickade tyst, hennes blick var glansig och när han ställde ner henne igen grep hon med båda händerna om hans hårda kuk och runkade honom snabbt och hårt inget mjukt och smekande utan krävande och intensivt. Nästan genast kom den domnade känslan, som kom strax innan explosionen, den byggdes upp och allt svartnar när han kom i våg efter våg över hennes mage och sköte. Han bet sig i läppen för att inte skrika högt. Tre års fantasier sprutade ur honom och han sjönk flämtande ner lutade  mot väggen.

Malin ställer sig över honom så hennes gotta hamnade precis framför hans ansikte och lät duschen spola bort hans säd. Samtidigt la hon handen över fittan och förde in långfingret så det kunde smeka hennes klitta. Med blicken fäst på Marcus som följde hennes handens minsta rörelse kände hon orgasmen komma och hon stönade lågt när vågorna av njutning spred sig från klittan ut i kroppen.

Sen som om inget hade hänt stängde hon av duschen och klev ut ur duschen , svepte in sig i sitt stora fluffiga badlakan och lämnade badrummet. På tröskeln stannade hon och vände sig om:

- Vi ses i båthuset!


Sen gick hon, lämnade honom flämtande på badrumsgolvet. Hennes föreställning där hon smekt sig själv mitt framför ansiktet på honom hade fått det att pirra i kroppen igen. På skakiga ben reste han sig och klev ur duschen och låste dörren. Han var definitivt inte redo att möta de andra än.

Genom fönstret hörde han hur de fått fram högtalare och det är först då han märkte att pianokonserten hade tystnat. Hon måste ha stängt av den när hon gick. Han såg det röda båthuset nere vid bryggan och tanken på vad han skulle göra med henne där fick magen att dra ihop sig på ett väldigt härligt sätt.

Han klev tillbaka in i duschen och skruvade på vattnet, lät det spola tills det var riktigt kallt och klev in. Han måste kyla ner sig, bli klar i hjärnan igen.


När han en halvtimme senare anslöt till de andra var festen i full gång. Ett gäng höll på med middagen inne i köket med Malin. Några andra spelade kubb och ytterligare några andra satt vid den stora utegruppen och pratade.

Krille fick syn på honom och ropade:

- Var har du varit, hur många varv blev det runt ön egentligen?

- Ja du vet, ett par tre varv får man ju satsa på för att det ska ge något, svarade han självsäkert och slängde sig på solsängen som stod bredvid matgruppen.


Genom de öppna terrass dörrarna hörde han Malin skratta och bara ljudet fick det att gå heta ilningar ner i skrevet.

Han hävde sig upp igen och tog en sväng in i köket där det var full fart med middags förberedelserna. Det var bestämt att de skulle laga tacos då det funkade bra med alla allergier och specialkost, så nu hackades det för fullt. Malin stod vid bardisken och delade ut order till alla. Stämningen var god och alla hjälptes åt. Marcus gick till kylen och hämtade sig en Cola, Tova såg det och kastade ur sig en spydig kommentar  om att Cola inte brukar höra till hans standardutbud. Han svarade och skyllde på huvudvärk och fyllde ett glas med is och Cola. Sen ställde han sig bredvid Malin vid bardisken. Lågt viskade han:

- Jag lovar att jag ska knulla dig tills du inte klarar mer.

Hon rycker till och kommer av sig mitt i en mening. Skyddad av bardisken smekte han henne snabbt över rumpan innan han tog med sig glaset och gick ut till de andra.


Hon har sett honom sen han kom ut, slängt ett ögonkast för att se var han var. Hon undrade hur hon inte hade kunnat missa hur otroligt läcker han var. När han kom in in i köket måste hon anstränga sig för att inte stirra på honom. Hans tight jeans smet åt om hans vältränade ben och rumpa. När han ställde sig bredvid henne och viskade att han skulle knulla henne bortom vett och sans samtidigt som han smeker hennes över rumpan kunde hon inte hindra ett lågt gryende från att lämna hennes läppar. Fittan pirrar och hon hade svårt att tänk på något annat än hans grova kuk och hur den skulle fylla hennes våta väntande fitta.


När hela gänget samlades kring långbordet såg Marcus till att hamna intill henne. En bit in i middagen grep om hennes hand och la den över den hårda bulan i hans jeansklädda skrev. Hon kunde inte låta bli att retas lite och kramade mjukt om hans stånd som måste ha det nästan plågsamt trångt innanför de tighta jeansen. Hon kände hur hela han spände sig och hur han omärkt försökte gnida sig mot hennes hand. Kvällen verkade evighetslång, ingen ville gå och lägga sig. Men när en plötslig regnskur drog in bröts den mysiga stämningen och alla började bryta upp.


För att inte väcka några misstankar drog sig Marcus tillbaka till den soffa han bokat som sovplats. Malin stannade uppe till sist, hon städade och plockade undan efter kvällen allt medan hon sa godnatt till alla som drog sig tillbaka. När Marcus hörde att Krille snarkar lätt klev han försiktigt upp och tog med sig sina skor och kläder och smög ut genom dörren. Väl ute klädde han på sig, han såg i fönstret in till köket att Malin stod och pratade med Tova och Lisa. Han skyndade på stegen för att slippa bli dyngsur. Dörren till båthuset var olåst och han gick in. Med hjälp av mobilens ficklampa såg han sig omkring. Båthuset bestod av ett enda stort rum med fönstervägg ut mot vattnet. Det fanns ett matbord med sex stadiga trästolar och en stor divansoffa. Runt om i rummet fanns det gott om värmeljus och han hittade en tändare på bordet och började tända ljusen. Snart badade rummet i det mjuka skenet från ljusen. När han hörde stegen på bryggan vände han sig om och gick för att möta henne. Nästan tveksamt öppnade hon dörren och klev in. Regnet måste ha slutat för hon var torr. Utan att säga något slog han armarna om henne och böjde sig ner för att kyssa henne. Hans kropp reagerade direkt och kuken styvnade. Kåtheten som han försökt dölja under kvällen var så stark att den nästan knockade honom. Han drog snabbt av sig sina kläder och stod snart naken framför henne. Han drog upp hennes mjuka klänning och insåg till sin förtjusning att hon inte hade några trosor. 

När han lyfte upp henne slog hon benen om hans midja och hennes mun sökte hungrigt hans. Kyssarna blev djupare och han bar henne fram till bordet där han la ner henne. Han lät ett finger glida in i henne och kände hur hon rös till. Fittan var våt och hon lyfte villigt sina höfter mot hans finger, men han drog ut det och särar mer på hennes ben så han skulle komma åt att stöta in i henne. Han var så kåt att det fanns ingen tid till finesser. Kuken var så hård att han fick hjälpa till med handen för att få den rätt. När hans blanka ollon snuddade vid hennes blanka blodfyllda blygdläppar stönade han högt och med en enda hård stöt var han inne i henne. Hon gnydde och vred sig under honom. Han grep om hennes höfter och började stöta in i hennes våta fitta som slöt sig om hans kuk och kramade den i varje stöt. Svetten hade brutit ut hans bröst blänker i skenet från ljusen. Malin slickade sig om munnen, andades med med kort grunda andetag. Hon märkte att Marcus inte skulle kunna hålla emot så länge till och började massera sin klitta med bestämda fingrar. Han kom så djupt i henne och hans hårda stötar tillsammans med hennes fingrar drev henne mot orgasmen. Han tittade på hennes fingrar som gled snabbt över hennes svullna klitta och han bet ihop käkarna och juckade allt snabbare. Hans pung slog mot henne och orgasmen fick fittan att dra ihop sig och när hela hon krampade i spasmer skrek hon hans namn rätt ut. När hennes fitta kramade hans kuk kom han och han pressade sig in i henne samtidigt som det kom att lågt gutturalt läte han inte kände igen som sitt eget. Orgasmen var så kraftig att han nästan tappar medvetandet, när han åter var medveten pulserade hela kroppen och han la sig ner på bordet och drog henne intill sig.


Efter några minuter hade Malin hämtat sig nog för att kunna säga nått. Medan hon lät fingrarna smeka över hans bröstkorg mumlade hon:

- Tror aldrig jag haft bättre sex.

- Inte jag heller, stötte Marcus fram fortfarande andfådd.

- Synd att det är slut redan, log Malin.

- Slut? Det här är inte slut vänta bara en lite stund tills jag orkar flytta dig till soffan, skrattade Marcus lågt.

Med en kraftansträngning reste han sig och tog henne i armarna och bar över henne till soffan.


På grund av sin späda kropp var det här med män som ville bära henne ganska vanligt  och hon hade alltid ogillat det. Men det var något i Marcus sätt att nästa dyrka hennes kropp som fick henne att gilla det. 


Han la ner henne och började sen utforska hennes kropp med munnen. Kysste hennes nyckelben, ner över halsen och vidare till brösten. Mjukt säg han in hennes bröstvårtor lekte med tungan runt de hårda knopparna. Sög hårdare och bet lätt. Malin lyfte sig mot han mun hennes andning var återigen kort och ytlig. Han skrattade lågt och fortsatte sin upptäcktsfärd mer över magen. Kysste hennes navel tills hon stönade högt. Hon var redan kåt igen, hennes fitta vill ha mer. När hon sträckte ut handen mot honom kände hon att han också var det. Med ett nöjt leende mindes hon fördelen med tonårskillar de verkade kunna få upp den hur många gånger som helst. Hans tunga hade nått hennes rakade venusberg och kysste sig ner längs ljumskarna. Hon kved och rörde sig oroligt under honom. Hans säd rann längs hennes lår och han slickade girigt i sig den. Hon särade på benen så hennes fitta öppnade sig för honom. Han drog med ett bestämt tag ner henne från soffan och böjde henne framåt. Chockad skrek hon till, men skriket övergick hastigt i njutningsfullt stön när han körde in sin tunga i fittan. Hon doftade musk och och smakade salt. Hans tunga rörde sig över hennes fitta slickade, sög och hon svankade djupt för att få känna mer av honom. Men lika plötsligt slutade han och hon kände återigen han grova hårda kuk mot sin fitta. När han lät ollonet glida över henne från klittan bak till hennes stjärthål bet hon i filten som låg i soffan för att inte skrika högt. sen drog han sig undan och sög in hennes klitta i munnen och masserade den med tungan kom hon igen den här gången bara gnydde hon tyst, det var som kraftiga vågor som sköljde genom hennes kropp och hon sjönk flämtande ihop mot soffan. Men innan hon ens hunnit börja andas normalt fortsatte han att kyssa hennes stjärthål. Tog av hennes fittsaft och masserade det lilla hålet. Hon hade aldrig gillat tanken på analsex och skulle just protestera när alla nervtrådar exploderade när han mjukt lät ett finger glida in. Hon stönade av välbehag och rörde sig mot honom. Försiktigt fick han in ännu ett finger och hon höll andan.

Hon var nästan säker på att han ska försöka få in sin grov kuk och tänkte att det kommer aldrig gå. När hon kände något mjuk glida in och fylla henne. Det spände och när han stöter in sin grova kuk i hennes plaskvåta fitta tryckte det hon hade i rumpan mot hans kuk och han kändes ännu större. Hon hörde hur han frustade när han stötte in i henne och hennes fitta drog ihop sig och närmade sig ännu en orgasm. Marcus stönade varje gång hans kuk mötte motståndet från den stora buttplug han placerat i Malins lilla röv. Han hade inte trott att hon skulle gå med på det och om han skulle vara helt ärlig hade han inte frågat, men hon såg ju inte ut att misstycka direkt. Hon började återigen gnälla och pressade sin fitta mot honom. Hon skrek till och kom i en tredje orgasm och han kunde inte hålla emot längre utan stötte så hårt han kunde in sin kuk i hennes tighta fitta med ett vrål. 

Båda dråsade ner på golvet flåsandes och helt slut. Hon kröp upp på hans arm och de låg så tysta helt nära varandra. Svettiga och kladdiga av olika kroppsvätskor såg de att solen började färga himlen rosa. 

- Tror du får omvärdera det där med bad i maj, sa Marcus lågt. Vi måste nog skölja av oss.

- Mmmm, höll hon sömnigt med.

Marcus reste sig och drog upp henne mot sig och kysste henne mjukt.


Tillsammans gick de ut i den kalla morgonluften och klättrade snabbt ner längs badstegen i det kyliga vattnet. Frustande och skrattande skvätte de vatten på varandra och busade en stund innan de tyst smög upp till huset igen. Efter en snabb kyss gick det till varsin säng. Innan Marcus stängde dörren viskade han ut i mörkret:

- Samma plats imorgon?

- Jag kommer, viskade hon tillbaka och gick med stapplande steg uppför trappan med en fitta som ömmade.


Kommentarer

  1. Wow, wow, wow och åter WOW!
    Du kan berätta du!

    SvaraRadera
  2. Så läckert....Storyn berättas på ett sådant sätt att man blir rejält upphetsad och vill kunna byta plats med Marcus ��

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Målarhjälp del 2.

Stockholm höll sakta på att vakna till liv under solens gassande strålar. Det doftade nybakat bröd från bageriet på hörnet. Och några morgontidiga joggare sprang förbi. Den intensiva värmen som hade hållit i sig i nästan tre veckor visade inga tecken på att avta. Trots att klockan bara var strax efter åtta var det redan 23 grader och Stefan höll sig i skuggan där han stod och väntade på bussen. Han var glad för att han valt shorts och linne det skulle bli svettigt idag. Doften av varm asfalt började sprida sig och en viss sommarlunk blev tydlig även mitt i stan. Medan han stod och väntade passade han på att iaktta människorna som passerade, det märktes att det var semestertider, antalet kostymnissar var betydligt lägre än vanligt medans antalet japaner med kameran i högsta hugg var onödigt högt. Stefan skakade på huvudet och suckade lite, det skulle onekligen bli skönt att få jobba ute i skärgården några dagar. När Joel, hans chef på målerifirman, först frågat om han kunde tänka sig at

Heta samtal om Strapon.

Det var ingenting jag ens funderat på det här med strapon. Sen var det en kväll i höstas, jag och Peter hade bestämt oss för att dricka lite för mycket vin så vi skulle våga fylla i vår sida på Hemligg. När vi kom till listan över vad vi gillade i sängen och jag rabblar alla alternativ så säger Peter plötsligt JA när vi kommer till strapon. Jag ryckte till och tittade på honom, han såg lite lagom generad ut. Är det sant vill du prova det frågade jag och såg nog rätt tvivlande ut. Mmm är väl lite nyfiken kommer det från Peter. Min hjärna spinner igång, vad tycker jag om det? Vi har ju lekt med buttplugg och vibrator men sele och att jag ska sätta på honom, tanken var lite skrämmande. Men allt är värt att prova minst en gång. Sagt och gjort så började jag surfa runt på Wish för att hitta en sele som gick om min inte så späda kropp. Hade ingen lust att lägga tusen kronor på något som varken han eller jag visst om vi skulle gilla. Men där och då sköt jag lite på beställningen, men så någo

Tur på fjället

Ing-Marie satt på tåget och såg ut på det fantastiska landskapet som passerade. Det var med blandade känslor hon närmade sig Undersåker. Att gå på tur i den jämtländska fjällvärlden var något hon gjort varje vinter de senaste 20 åren. En vecka sent på våren när det var nästan tomt på turister hade hon njutit av frisk luft, bländande vit snö och en strålande sol från en klarblå himmel. Men det hade alltid varit tillsammans med Sture.  Hjärtat snörptes samman när hon tänkte på Sture. 42 fina år hade de fått tillsammans innan han helt utan förvarning dog av en hjärtinfarkt två dagar före midsommarafton i fjol. Det gjorde fortfarande så ont och hon torkade några tårar som började rinna. Döttrarna hade tyckt att hon skulle ta en charterresa till Kanarieöarna istället men Ing-Marie ville inte träffa massa folk. Hon kände att hon behövde få komma upp på fjället känna stillheten och kanske skulle smärtan bli mindre om hon fick vara någonstans där de delat några av sina bästa stunder hon och St