Fortsätt till huvudinnehåll

Heta samtal om kvinostyrda förhållanden

Jag vet inte om det var jag som hittade honom eller han som hittade mig. Men plötsligt fanns hans konto där i flödet. Hans texter kittlade mina sinnen, utmanade mina tankemönster och jag började se fram emot hans inlägg. För visst måste det väl vara en man bakom det där anonyma kontot. Det visste jag ju nästan helt säkert. Sen kom avgörandet, det som gjorde att min nyfikenhet inte gick att avstyra längre.

Det som fick mig helt fast var ett svar i min story på Instagram. Frågan var:
”Har du några roliga helgplaner?”
Svaret blev:
”Skönhetsbehandling”
Det kanske ändå dolde sig en kvinna bakom kontot. För ärligt talat hur många män känner du eller jag för den delen som svarar skönhetsbehandling när du frågar vad de vill göra för roligt?
Av lite olika anledningar började vi chatta och efter en stund frågade jag vilken behandling hen skulle få.
Svaret blev makeup. Nu var jag faktiskt rätt säker på att det var en kvinna.
Dagen efter bestämde jag mig för att min nyfikenhet krävde svar och jag hörde av mig igen.

Ibland kan jag skämmas för min vilja att placera människor i fack. Det första och många gånger mest självklara och viktiga är tyvärr vilket kön du tillhör. Det är ju som sagt tur att mina döttrar inte läser den här bloggen, för hjälp va skäll jag hade fått om de vetat att jag utifrån en makeup utbildning ”bestämt” att personen bakom kontot var kvinna.

Så min första fråga blev faktiskt lite tvekande:
- Jag var helt säker på att du var man men sen blev jag osäker. Är du man eller kvinna?
- Jag är man men lever i en kvinnostyrd relation, svarade han.
Kan ju lika gärna erkänna direkt, jag hade aldrig hört talas om kvinnostyrda relationer och visste inte alls vad det betydde. Så jag frågade, vi kan kalla honom M, vad det innebar.
Han svarade;
- Female led relationship, flr är väl ett vanligare uttryck. Vi insåg över tid att det är något vi alltid haft inslag av så vi uttalade det. Hon har sista ordet om allt, hennes sexualitet styr, hennes sexualitet är fri, min är kontrollerad av henne. Skönhetbehandling är en del av det, hon har rätten att testa min följsamhet även om jag tvingas ut i obekväm kontext.
Hmm det här låter ju ändå rätt bekant så jag frågar:
- Är det ungefär som undergiven och dominant fast med ett annat ord.
M ler lite och svarar:
- Det finns inslag av undergivenhet, men brukar oftast kalla det unnsamhet, jag
väljer att följa henne, ger henne makten.
Det här är ju superspännande och jag måste få veta mer.
- Hur funkar det rent sexuellt att hennes sexualitet styr?
- Ja det kan innebära extra män, sex på hennes vilkor. Att jag måste kontrollera min lust, när jag får komma, om jag får tillfredsställa mig själv etc.
- Du säger att din frus sexualitet var fri, betyder det att hon kan träffa andra om hon vill?
- Hon kan träffa andra men jag vet att det är mig hon älskar. Jag är med om hon önskar eller så träffar hon någon på egen hand. Det som är viktigt för mig är att jag vill ha träffat personen innan så att jag känner mig trygg med att det är någon som inte är dum på något sätt.
I min extremt monogama relation känner jag mig ledsen och sårad å M vägnar, fånigt men sant. Så jag måste ju fråga hur han känner inför den här situationen och han svarar:
- Jag är liksom inte alls svartsjuk, ser det mer som att vår kärlek är så genuin att vi kan ta sådana steg, inte alls som någon otillräcklighet.
- Hur länge har ni varit ett par?
- Hela våra vuxna liv d.v.s. i över 20 år, jag var 20 och hon 18 när vi träffades.
- Hur träffades ni? undrar jag.
- Genom gemensamma vänner, svarar M. Hon är mitt livs stora kärlek och allra bästa vän.
Hans kärlek till sin fru går inte att ta miste på och den gör mig varm. Sen kan jag inte förstå deras relation men den fortsätter att väcka min nyfikenhet så jag frågar vidare:
- Om vi går tillbaka till det här med extra män.
- Ja, vad tänker du? frågar M.
- Är det också ett av sätten hon använder för att “pressa” dig och se att du är följsam? 
- Ja det är ett sätt för mig att visa mig följsam gentemot hennes lust.
- Är det så att ni tillsammans ska tillfredsställa henne eller ger du den extra mannen njutning på egen hand?
- Det kan vara både och.
Nu var de det där med fack igen.
- Ser du dig som hetero eller bisexuell? frågar jag.
- Jag anser mig vara hetero men kan känna en tändning i att det är en utmaning i att vara följsam mot hennes lust och fantasi.
- Vad kräver hon av dig? Är det analsex eller har det stannat vid oralsex och smekningar.
- Hittils har jag givit oralt och smekt men hon drömmer om att få se mig få analt med, jag är ok med att göra det för henne.
- Jag läste igenom dina inlägg igår. Och när det gäller det här att inte få komma vid sex. Var det svårt i början? Och tyckte du att det var ok till en början? Förstår ju av dina texter att det är fantastiskt numera.
- Jag kan ju liksom gå ingång på att saker är svårt och utmanande. Så på det sättet kan jag ju driva en sådan utveckling.
- Så ni har hittat er väg tillsammans, fast hon har sista ordet?
- Jo så är det, var ju vana tidigare att komma varje dag, onanerade mycket. Nu får jag komma max en gång i veckan, hon prövade mig i fem veckor som längst.

Jag har valt att citera en av M texter:

En gång i tiden hade jag orgasmer varendaste dag. Åtminstone en gång per dag sprutade jag, antingen via sex eller så runkade jag. Ibland både tre och fyra gånger per dag. Nu har jag sex i stort sett varje dag, ibland både tre, fyra eller fem gånger per dygn. Ja dessemellan kan min tunga bli kallad på för att tillfredsställa.
Nu när jag skriver detta är jag just uppstigen efter en natt med sex fyra gånger.
Sprutar det gör jag på lördagar. Om hon inget annat säger! De andra gångerna får jag kontrollera mig, balansera på nästan orgasmen. Driva på gränsen, stanna upp och börja om. Har aldrig knullat bättre än idag, När jag kommer, när hon säger att jag får komma. Min orgasm är så uppdämd, vulkanisk och förlösande. Satsen pumpar och flödar, avslappningen är monumental.
Sen när jag kommit, när kroppen är tung och trött.
Då!
Nej det är inte färdigt!
Jag är inte klar.
Ty då ska min tunga få jobba. Satsen det har hon sagt, den är min. Från fitta eller bröst får jag slicka, från hennes mun via kyss. Från mage, madrass eller hand via läppar och mun.
Seså och svälj brukar hon säga.
Du glömde lite, en rödmålad nagel som pekar.
Dessutom har hon sagt, samma gäller när hon är med han eller han, en rödmålad nagel som pekar, en mun som plutar.
Seså och svälj.
En gång i tiden hade jag orgasm varendaste dag. Idag är det som om orgasmen aldrig tar slut.
Och detta mina vänner, är alldeles sant.”

Jag tänker att just den här delen av förhållandet tycker nog ganska många män låter spännande och lite lockande. men att leva i en kvinnostyrd relation är ju så mycket mer än sexet.

Jag frågar M på vilka andra sätt hon provar hans följsamhet och han berättar med ett litet leende:
- Hon kan erbjuda att jag hjälper hennes väninnor med saker utan att tillfråga
mig innan. T.ex. var jag jultomte åt några av hennes vänner på julafton trots jag är obekväm sådant. Sen visade hon bilderna på mig i makeup för sin mamma, lite för att göra mig obekväm.
- Hur märks det här i vardagen? Bestämmer hon vad ni ska ha till middagen och när du ska plocka ur och i diskmaskinen.
M svarar:
- Jag sköter mat och hem enligt hennes önskemål.

När jag har läst M texter har jag förstått att han överför hela sin lön till hennes konto och får be henne om saker när han behöver eller vill han något för egen del. Just det tror jag kräver mycket av någon oavsett om en är man eller kvinna, för det är att på något sätt ge upp sin självständighet. 

Eftersom de har barn måste jag höra mig för om hur eller kanske om de märker av deras speciella relation.

- Det som de märker är att jag tar hand om deras mamma, att jag engagerar mig i dem, kanske mer än norm pappan. Att jag respekterar henne samt att vi ofta har en feministisk grundsyn på saker.

Alla de sakerna tycker jag är positiva saker att föra vidare till sina barn.

Jag avslutar samtalet med att fråga vad i deras sätt att leva som är svårast respektive bäst.

M svarar utan att tveka:

- Svårast, för mig att finna tillit till den andre mannen. Bäst, vi utvecklas, vi delar de innersta tankar man kan ha, vi upptäcker nytt, vi har otroligt aktivt samliv.

Tänk återigen har jag fått ta del av något nytt, spännande och väldigt personligt. Stort tack till dig M för ett otroligt roligt samtal som fått mig att återigen utmana mina tankebanor


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Målarhjälp del 2.

Stockholm höll sakta på att vakna till liv under solens gassande strålar. Det doftade nybakat bröd från bageriet på hörnet. Och några morgontidiga joggare sprang förbi. Den intensiva värmen som hade hållit i sig i nästan tre veckor visade inga tecken på att avta. Trots att klockan bara var strax efter åtta var det redan 23 grader och Stefan höll sig i skuggan där han stod och väntade på bussen. Han var glad för att han valt shorts och linne det skulle bli svettigt idag. Doften av varm asfalt började sprida sig och en viss sommarlunk blev tydlig även mitt i stan. Medan han stod och väntade passade han på att iaktta människorna som passerade, det märktes att det var semestertider, antalet kostymnissar var betydligt lägre än vanligt medans antalet japaner med kameran i högsta hugg var onödigt högt. Stefan skakade på huvudet och suckade lite, det skulle onekligen bli skönt att få jobba ute i skärgården några dagar. När Joel, hans chef på målerifirman, först frågat om han kunde tänka sig at

Heta samtal om Strapon.

Det var ingenting jag ens funderat på det här med strapon. Sen var det en kväll i höstas, jag och Peter hade bestämt oss för att dricka lite för mycket vin så vi skulle våga fylla i vår sida på Hemligg. När vi kom till listan över vad vi gillade i sängen och jag rabblar alla alternativ så säger Peter plötsligt JA när vi kommer till strapon. Jag ryckte till och tittade på honom, han såg lite lagom generad ut. Är det sant vill du prova det frågade jag och såg nog rätt tvivlande ut. Mmm är väl lite nyfiken kommer det från Peter. Min hjärna spinner igång, vad tycker jag om det? Vi har ju lekt med buttplugg och vibrator men sele och att jag ska sätta på honom, tanken var lite skrämmande. Men allt är värt att prova minst en gång. Sagt och gjort så började jag surfa runt på Wish för att hitta en sele som gick om min inte så späda kropp. Hade ingen lust att lägga tusen kronor på något som varken han eller jag visst om vi skulle gilla. Men där och då sköt jag lite på beställningen, men så någo

Tur på fjället

Ing-Marie satt på tåget och såg ut på det fantastiska landskapet som passerade. Det var med blandade känslor hon närmade sig Undersåker. Att gå på tur i den jämtländska fjällvärlden var något hon gjort varje vinter de senaste 20 åren. En vecka sent på våren när det var nästan tomt på turister hade hon njutit av frisk luft, bländande vit snö och en strålande sol från en klarblå himmel. Men det hade alltid varit tillsammans med Sture.  Hjärtat snörptes samman när hon tänkte på Sture. 42 fina år hade de fått tillsammans innan han helt utan förvarning dog av en hjärtinfarkt två dagar före midsommarafton i fjol. Det gjorde fortfarande så ont och hon torkade några tårar som började rinna. Döttrarna hade tyckt att hon skulle ta en charterresa till Kanarieöarna istället men Ing-Marie ville inte träffa massa folk. Hon kände att hon behövde få komma upp på fjället känna stillheten och kanske skulle smärtan bli mindre om hon fick vara någonstans där de delat några av sina bästa stunder hon och St