Fortsätt till huvudinnehåll

Jag har aldrig...


Helena plockade fram och putsade champagneglasen. Efter alla glöggmingel kändes det fräscht med en kall torr prosecco. En snabb blick på klockan sa henne att det var bara en timme tills de andra skulle komma.  ”De andra” lät fånigt även i hennes egna öron. Det var ju ändå Cissi hennes bästa vän sen barnsben och Robban hennes man som var på väg. Det hade varit planerat sedan länge att Cissi och Robban som skulle komma över på lite fredagsbubbel. Sen hade Cissi  ringt under eftermiddagen och frågat om det var ok att Robbans gamla jobbarkompis, Johann, från Oslo kunde följa med. Helena misstänkte att det var ett av Cissis alla försök att tussa ihop henne med någon. Det var snart två år sen Fredrik lämnade henne i en soppa av otrohet, skilsmässa och gräl om soffor, kastruller och andra meningslösa grejer. Efter det hade hon inte träffat någon som varit tillräckligt spännande för att hon skulle orka dejta igen.

Hon skyndade sig in i badrummet, satte upp sitt långa kastanjebruna hår i en ruffsig knut på huvudet och klev in i duschen. Hon älskade känslan av varmt vatten som sköljde över hennes kropp. En stund stod hon bara där och njöt av värmen, sen stängde hon av och tog en stor klick av den dyra duschtvålen hon gett sig själv i julklapp. När hon arbetat upp tvålen till ett mjukt lödder började hon tvåla in kroppen. Hennes händer gled glatt över kroppen och bröstvårtorna styvnade när hon kramade lätt om dem. Sedan fick hennes tvåliga händer lekfullt tvätta magen och när hon strök över sitt lena kön som hon rakat under morgonen, drog fittan ihop sig och en ilning av upphetsning strålade genom kroppen. Det var sällan hon orkade raka sig men när hon väl gjorde det älskade hon att smeka den mjuka huden, stryka med fingrarna över de slätrakade blygdläpparna. 

När hela hon var intvålad slog hon på duschen och sköljde av sig. Hon tvekade en kort stund men vred sen lite på duschmunstycket så strålen blev hård sen  riktade hon strålen mot sin fitta och rörde duschen så att vattnet masserade hennes klitoris och de känsliga, svullna blygdläpparna. Hon lutade sig lätt mot det blanka kaklet och kände hur orgasmen byggdes upp. Snart kom hon i en snabb ryckig orgasm som fick henne att andas stötvis. Hon visste att orgasmen skulle blivit större och kraftigare om hon hade plockat fram sin dildo och fått känna den i sig och det störde henne.

Så trots orgasmen kände hon sig otillfredsställd och lite irriterad när hon klädde på sig en liten stund senare. Efter en djupdykning in i garderoben valde hon ett par vita siden trosor som smekte hennes hud och passade perfekt på hennes fylliga rumpa. BH struntade hon i, brösten var så små att det kändes onödvändigt. Hon hade medvetet valt att inte smörja in benen så att hennes nya stayups verkligen skulle stanna uppe. Hon valde den röda omlottklänningen, den var smickrande för hennes figur och urringningen fick hennes bröst att se betydligt större ut än de var. Några drag med mascaraborsten fick räcka ikväll, orgasmen hade gett henne en härlig  lyster på kinderna så den övriga makeupen fick vara. Förresten hann hon inte, klockan var tio i sju och när som helst skulle de ringa på dörren. 

Hon hann knappt tänka tanken till slut innan det ringde hysteriskt på dörren samtidigt som någon bultade hårt. Skrattande lämnade hon sovrummet och småsprang till hallen för att öppna. En blick i spegeln påminde henne om att håret fortfarande var ihop snott på huvudet. Snabbt drog hon ut hårbandet och ruskade ut sin ostyriga lockar så de föll ner över ryggen.

När hon öppnade möttes hon av Cissi och Robbans glada leende som på sitt direkta sätt nästan kastade sig in och överöste henne med pussar och kramar. Robban passade på att låta händerna glida över hennes rygg och rumpa. När de hälsat klart fick hon syn på mannen som stod kvar ute i trapphuset och hon drog nästan efter andan. Herre jävlar vilken snygging. Han var lång och välbyggd med ett stort om än lite avvaktande leende i de maskulint grovhuggna ansiktet. Både håret och det välansade skägget var vackert kopparrött. Han såg på henne med de grönaste ögon hon någonsin sett. Helena svalde, jäklar va snygg han var. 

Innan hon hann samla sig hade Robban tagit kommandot och presenterat dem för varandra och hängt in allas jackor i garderoben och frågat var bubblet var.

Helena föll tacksamt in i hans jargong och tog täten in i vardagsrummet.

- Varsågoda att slå er ner så kommer jag med bubblet.

Hon skyndade sig ut i köket och la fingrarna mot kinderna för att känna om de hettade lika mycket som det kändes. Hon kunde inte minnas sist en man hade påverkat henne på det sättet.

Några djupa andetag, sen tog hon fram proseccon och det stora fatet med tapas som hon hade förberett.

Ingen middag men lite plock hade de bestämt. När hon kom tillbaka till vardagsrummet såg hon att Cissi och Robban satt sig i den lite mindre tvåsitssoffan medan Johann satt  i den större tresitssoffan med ryggen mot henne. Det ilade till i magen när hon tänkte på att hon skulle sitta tätt intill  den här mannen hela kvällen.

Men stämningen var lättsam, de drack bubbel, plockade med oliver och vitlöksklyftor, skrattade, lyssnade på musik och hade det helt enkelt väldigt trevligt.

Cissi höll på att pika Robban för hans ständiga träning.

- Han är värre än jag när det gäller att kolla sig i spegel, skrattade hon vänd mot Helena.

- Det ska du väl vara glad för, du gillar allt när jag håller om dig med mina starka armar, svarade Robban och spände sina biceps med liten retsam grimas.

- Äh du vet att det inte är dina armar jag är ute efter, replikerade Cissi och tittade menande mot Robbans skrev.

- Du är en sån gottegris, skrockade Robban. 

Han drog Cissi till sig och kysste henne, först lätt men Cissis gensvar fick  det att pirra till och han lät tungan söka hennes.

Stämningen mellan dem blev snabbt elektrisk och Robban lät handen glida ner längs hennes rygg och grep om Cissis väl tilltagna rumpa. Helena och Johann tittade besvärat på varandra och skrattade lite generat. 

- Hörni skaffa ett rum eller uppför er, sa Johann tillslut med ett skämtsamt tonfall.

Motvilligt drog de sig ifrån varandra, Helena tittade med en blandning av avundsjuka och fascination på Cissis läppar som var svullna av kyssen. Hon undrade längtansfullt när hon hade blivit  kysst på det sättet senast.

- Du är bara avundsjuk Johann, fnittrade Cissi.

- Klart jag är vem vill inte hångla upp en sån läcker kvinna som dig, flinade Johann,

Det var sant Cissi var verkligen läcker. Det är omöjligt att tro att hon hade passerat 40. Hela hon sprudlade av energi och hon både rörde och klädde sig som en betydligt yngre kvinna, men utan att bli patetisk på det där sättet som en del kvinnor blev som försökte se ut som 20 resten av livet. Helena älskade att hänga med Cissi, hon fick henne att våga lite mer när hon var tillsammans med henne. De hade upplevt så mycket tillsammans. Helena blev varm inombords när hon tänkte på allt kul de haft tillsammans. Det blev väl så när man hade hållit ihop från barndom till ungdom och vidare in i vuxenlivet. De hade utforskat det mesta tillsammans, tänkte hon och de pirrade till när hon tänkte på hur de tränade kyssar på varandra när de var 15 och hur de ena lett till de andra. Hon lät tankarna vandra till minnena och hennes fitta svarade med att dra ihop sig av längtan.

- Hallå!

Helena ryckte till, det var Robban som tydligen försökte få kontakt med henne. Hon skakade lite generat på sig och svarade med en medvetet kaxig ton:

- Ja hallå, var det något särskilt du ville? 

- Va sitter du och tänker på? Du verkade vara långt borta, Säkert något snuskigt, flinade han och blinkade.

- Självklart, det gör jag väl jämt, har ju lärt mig av dig, svarade Helena och log sött.

- Haha! Men skämt å sido jag frågade om vi skulle spela Jag har aldrig?

- Och jag frågade vad är det? föll Johann in.

Cissi började förklara med stora yviga gester och Johann såg inte direkt klokare ut när hon var klar.

Helena och Robban skrattade hysteriskt, det var allmänt känt att Cissi var helt värdelös på att förklara men själv levde hon i total förnekelse.

När Robban lyckades samla sig efter skrattanfallet började han lugnt och tålmodigt att förklara för Johann.

- Du dra ett kort och läser ett av påståendena på kortet, t.ex. Jag har aldrig snattat. Om påståendet är sant måste du dricka en klunk av bubblet om det är falsk står du över. Solklart, eller hur?

Johann nickade och Robban fortsatte:

- Sen är det nästa persons tur att läsa ett påstående. Kan ju tillägga att alla påståendena inte är fullt så oskyldiga, avslutade Robban och blinkade menande.

Johann var genast på och Helena hämtade en ny flaska bubbel så alla hade fulla glas när de började.

Helena tog fram kortleken och läste tyst på det första kortet, skrattade till lite och sa sen:

- Mmm jag väljer den här. Jag har aldrig badat med kläderna på. 

Alla tre lät sina glas bli stående på bordet och Helena såg sig besviket omkring och fortsatte:

- Ska vi lägga till en fråga? Den som håller i kortleken får ställa en följdfråga till en av de andra.

- Ja, det kan ju bli hur kul som helst, svarade Johann snabbt.

Cissi och Robban höll med och Helena tittade sig runt på dem innan hon lät blicken fastna på Robban.

- Varför badade du med kläderna på?

Robban skrattade:

- Nu valde du fel person för det här var helt oskyldigt. Vi tränade livräddning med jobbet och då ingick klädsim. Min tur att läsa.

Han tog kortleken och läste på nästa kort:

- Jag har aldrig brutit mig in någonstans.

Helena och Johann höjde glasen och skålade med varandra medan Cissi såg lite lagom besvärad ut där hon satt med sitt orörda glas.

- Det här var något nytt, var har du brutit dig in älskling? frågade Robban Cissi.

- Alltså det här är preskriberat, det var när jag var typ 15 och jag var på ridläger. Jag och en annan tjej bröt oss in i kiosken en natt och tog två påsar chips, Cissi fnissade när hon berättade  hur de smög ut på natten och med hjälp av en kniv lyckades få upp det enkla låset.

- De andra hade svårt att tänka sig den förståndiga Cissi som knappt gick mot röd gubbe hade brutit sig in i en kiosk, men de gick vidare och snart började de välja de lite mer oseriösa frågor.

När det blir Johanns tur att läsa flinade han och såg sig runt:

- Det här ska bli intressant. Få se nu Jag har aldrig fantiserat om att ha sex med en kompis.

Cissi, Helena och Robban såg besvärat på varandra men ingen av dem rörde sina glas.

Johann garvade högt och sa:

- Får jag bara fråga en av er alltså? Synd för här skulle jag vilja höra alla.

Alla tre försökte se osynliga ut och hoppades att Johann skulle fråga någon annan. Tillslut stannade Johanns blick på Helena och han frågade:

 - Men jag frågar väl dig Helena, vem av dina kompisar har du fantiserat om att ha sex med?

Helena kände hur kinderna hettade och grep efter glaset och tog en stor klunk av den bubblande proseccon och svalde. Hjärnan gick på högvarv och hon bestämde sig för att fantasin om att få smeka Cissis bröst igen nog var bäst att hoppa över och valde det den näst jobbigaste.

Helena öppnade munnen och sa knappt hörbart:

- Robban.

Hon vågade inte titta upp tacksam för att det inte var ok med följdfrågor. Sen hörde hon hur Cissi frustade ut bubblet över bordet innan hon flämtande fick fram:

- Är det för att jag har berätta hur bra han är i sängen eller. Du skulle inte sagt något Helena nu kommer han bli odräglig och outhädligt mallig.

Helena andades ut och tog ytterligare en klunk av bubblet lättad över att Cissi verkade så cool, men satte den i halsen när Robban sa:

- Tack snygging, jag känner mig hedrade och strunta i Cissi hon är bara besviken för att du sa mitt namn och inte hennes, hon har fantiserat om att få ha sex med dig så länge vi varit tillsammans.

Innan Helena hann svara eller reagera alls tog Robban kortleken och läste på nästa kort med ett brett leende:

- Nu ni, nu börjar det hetta till. Jag har aldrig haft sex med fler än en.

Helena förde sitt glas till läpparna och drack en stor klunk fortfarande lite chockade över det Robban hade sagt om Cissi att hon först inte märker att hon var den enda som lyft glaset.

Förvånad tittade hon från Johann till Cissi som båda såg påkomna men också väldigt nöjda ut och verkade vänta förväntas fullt på Robbans fråga.

Han å sin sin tur var uppenbarligen mycket nöjd med situationen och tittade nöjt från den ena till den andre innan han började tala lite prövande:

- Ja egentligen är det ju inget svårt val, jag vet ju redan vad du har haft för dig Cissi, flinade han innan han vände sig mot Johann och frågade:

- Men Johann det här tror jag att du glömt att nämna för mig, så låt höra. Vilka hur du rumlat om med?

Det märktes att de hade  skålat en hel del vid det här laget för Johann såg inte det minsta generad ut snarare upprymd när han började prata:

- Jo det har väl hänt ett par gånger. Jag och mitt ex gillade att gå på klubb tillsammans. 

Helena förstod att hon måste sett precis så dum ut som hon kände sig för Johann började förklara:

- Alltså vi gillade att gå på sexklubbar tillsammans.

Robban såg imponerad ut och sa:

- Det har vi aldrig provat, hur är det?

Johann fortsatte glatt som om de diskuterat den senaste restaurangtrenden.

- Jo men vi gillade det. Mycket trevliga människor och väldigt härlig atmosfär. Man kan ju välja vad man själv känner sig bekväm med och hon mitt ex alltså gillade att titta på när jag hade sex med andra kvinnor helst flera stycken.

- Häftigt, men hur funkar det, går man fram och fråga om man får vara med eller? undrade Robban nyfiket.

Helena stirrade på de andra och frågade sig själv om alla utom hon blivit galna. Satt de här människorna här i hennes soffa och pratade om sexklubbar och galna ormgropar. Hon sträckte sig efter kortleken i ett försök att gå vidare men ingen tog någon notis om henne och Johann började prata igen:

- Vi har ofta knutit kontakter i baren där man brukar börja kvällen. Slagit oss ner med några vi tyckt sett trevliga ut eller som vi träffat tidigare. Ofta är det väldigt rakt på sak, vill ni göra det här eller det här med oss. Ska vi gå till de eller de rummet. I början brukade vi ha sex med varandra intill andra. Grymt upphetsande att se och höra hur andra människor knullar runt omkring.

- Kan tänka mig det, va säger du Cissi? Det kanske är dags göra slag i saken och prova det där med klubb snart?

Helena tittade på Cissi och förväntade sig att hon skulle protestera högt säga att han var dum i huvudet men istället lutade hon sig närmre och smekte ogenerat Robban över låret och upp över skrevet när hon svarade:

- Mmm, låter onekligen väldigt lockande. Vi får kanske boka in en tur till Norrköping eller har du någon klubb du kan ta med oss till i Oslo Johann?

Helena hade nu sin blick på Robbans skrev där en rejäl bula började synas. Hennes frustration från tidigare gjorde sig påmind och en bultande kåthet gav sig till känna i hennes fitta.

- Jo visst kan jag rekommendera klubbar i Oslo men Adam och Eva är ju känt för att vara bra. Vi var där en gång, riktigt nice och många sköna människor, skrattade Johann.

Han hade lagt betoningen på sköna och det var ingen tvekan om på vilket sätt de varit sköna. Han tittade på Helena och blinkade. 

- Du då Helena, har inte du varit nyfiken på att ha träffa några trevliga män för lite skön samvaro?

Hon hostade till chockad över frågan och fick stammande fram:

- Eh nja det är väl inget jag tänkt på direkt.

Det var en grov lögn för hon fantiserade ofta om att ha sex med mer än en man. Särskilt på sistone när hon inte ens hade haft sex med EN man utan när dildon och hennes svarta buttplugg hade fått står för orgasmerna.

Johann verkade inte märka att hon var generad för han fortsatte obesvärat:

- Tycker du borde fundera på det, alla kvinnor borde få känna sig ordentligt uppvaktad av minst två män någon gång. Det är häftigt att dela på en kvinna och knulla henne tills hon skriker av njutning. Eller för den delen att ha två kvinnor som suger på ens kuk tillsammans.

Han slutade prata och Helena såg hur dimmig hans blick blev och hon behövde inte använda så mycket fantasi för att förstå vad han tänkte på.

Nu var hon rejält kåt och rörde sig otåligt i soffan så hennes fitta pressades mot soffkudden. En blick på Robban och Cissi visade att hon inte var ensam om att vara kåt. De kysstes intensivt igen och Cissi kramade rytmiskt om Robbans skrev. Helena blev torr i munnen när hon såg hur han rörde sig mot Cissis hand och hon kunde inte låta bli att undra hur det skulle vara att göra det där som Johann sagt, att få suga på en kuk tillsammans med någon annan.

Hon märkte att hon andades stötvis och hur fitta pirrade och drog ihop sig av upphetsning.

- Ser rätt härligt ut.

Det var Johann som pratade med henne och hon ryckte till. När hon inte svarade fortsatte han:

- Det var oförskämt länge sen jag hade sex och så sitter de där två där och formligen äter upp varandra. Väntar vi tio minuter till har vi nog liveshow på andra sidan bordet.

Försiktigt tog han hennes hand och började smeka hennes handled med mjuka rörelser och det gick som elektriska stötar genom kroppen på Helena. Bröstvårtorna styvnade och fitta drog ihop sig i längtan efter mer. Hon kunde inte hindra sig från att stöna till, hela kroppen skrek efter beröring. Han log mot henne och med sin blick i hennes förde han upp hennes hand till munnen, kysste hennes handflata och vidare upp längs armen. Herregud Helena trodde hon skulle komma bara av den lätta beröringen. Hon slöt ögonen och lutade sig bakåt i soffan medan hjärtat bultade allt häftigare. 

Johann log nöjt när han såg hur hans läppar påverkade henne. Hennes ögon var slutna och hennes läppar lätt särade. Han böjde sig fram och började placera lätta kyssar längs hennes djupa urringning. Hon doftade underbart och han smakade på henne rusig av att äntligen ha hennes kropp så nära. Helena stönade till igen när hans skägg kittlade hennes känsliga hud och fick hennes styva bröstvårtor att längta efter hans mun. Han fortsatte med ett irriterande lugn att undersöka varje centimeter av hennes kropp. 

Frustrationen bultade i henne och hon vred sig under hans krävande mun. Det enda hon kunde tänka på var hur hon ville bli knullad av den här vackra norska mannen. Känna hur hans kuk trängde in i henne och hur han fyllde hennes längtande fitta. Försiktigt sträckte hon ut handen och la den på hans lår, sakta som om han inte skulle märka något om hon gjorde det tillräckligt långsamt flyttade hon den tills den låg över han skrev. Han ryckte till när hon strök över den tydliga bulan som dolde sig under hans chinos. Johann drog efter andan när hennes hand slöt sig om hans stånd genom tyget. Han hade undrat hur hon skulle vara hela kvällen och han insåg att han skulle inte bli besviken. Kuken svällde under hennes hand och han ville slita av sig byxorna så han fick hennes mjuka händer runt kuken eller ännu hellre hennes mun. Han pressade sig mot hennes hand.

 Hans reaktion gav henne lite mer mod och hon kramade hårdare om kuken genom tyget och han stönade mot hennes bröstkorg. Det var som om han stön var signalen till för att det långsamma och försiktiga skulle försvinna. Med ena handen drog han bestämt undan tyger i klänningen så att hennes bröst blottades. När han sög in hennes bröstvårta gnydde hon av njutning och pressade sig mot hans mun. 

Robban och Cissi hade slutat upp med att kyssas och såg nu fascinerat på hur Helena låg utslagen av upphetsning i soffan och hur Johann girigt sög och slickade på hennes små perfekta bröst. Cissi såg längtansfullt på Helenas långa vackra ben som hon nu särade villigt för Johanns stora grova händer. Den våta fläcken på hennes trosor visade hur kåt hon var och Cissi riktigt kände doften från hennes våta fitta.

Robban viskade lågt i hennes öra:

- Ska vi göra dem sällskap?

Cissi nickade utan att släppa Helenas våta fitta med blicken och hur Johanns stora hand strök lätt över det spetsklädda låret och hur Helena gnyende särade ännu mer på låren.

Han drog upp hennes klänning så att hans hand strök över det spets täckta låret som hon så villigt särade på. Helena var så uppfylld av Johanns mun mot hennes bröst som sög nafsade och bet lätt i hennes bröstvårta att hon först inte förstod vad det var hon kände mellan sina lår. Men någonstans långt bort insåg hon att det var mjuka kyssar hon kände längs kanten på sina stay-ups. Hon gjorde en ansats att protestera men njutningen var för stor så hon särade istället ännu mer på benen och stönade högt. När Robban satte sig på hennes andra sidan och böjde sig fram för att suga hennes andra bröstvårta visste hon inte vart hon skulle ta vägen.

Alla händer och munnar fick det att gå runt i huvudet på henne. Munnen som hon  i någon avlägsen del av hjärnan insåg måste var Cissis började närma sig hennes fitta och hon flämtade till när mjuka händer drog trosorna mjukt åt sidan så hennes svullna fitta blottades. Johann och Robban fortsatte att leka med hennes bröst och bröstvårtorna var så styva att de ömmade. När Cissis tungspets försiktigt särade på hennes blygdläppar gav Helena ifrån sig en låg dov grymtning. Tungspetsen rörde sig försiktigt mot hennes klitoris och Helena höll andan och lyfte sina höfter mot Cissi. Hela kroppen brann av åtrå och hon kunde inte ligga still utan rörde sig under deras händer och munnar. När Cissi försiktigt lät tungan smeka hennes svullna och ömma klitta spände hon kroppen och andades flämtande. Långsamt förde Cissi in två fingrar och började jucka med dem i hennes fitta samtidigt som hon pressade tungan mot hennes klitta. Helena kom i en  orgasm som fick henne att bita Johann i axeln för att inte skrika högt. Den sköljde över henne i våg efter våg tills hon låg helt utslagen i soffan oförmögen att prata eller röra sig.

När hon långsamt började hämta sig insåg hon att hon fortfarande hade alla kläder på sig. Vad hade hänt? Hon var alldeles omtumlad och kunde knappt ta in vad hon varit med om. Mjuka händer strök över hennes kropp och hon visste inte om hon skulle vara generad eller bara härligt nöjd.
Cissi var den som först bröt tystnade.
- Känns det ok? undrade hon lågt.
- Jag tror det, svarade Helena med en röst som var alldeles skrovlig.
- Förlåt om vi kastade oss över dig, men du var så fantastiskt läcker när du låg där och bara osade kåthet, sa hon och hennes röst lät uppriktigt orolig.
Helena tvekade och slöt ögonen innan hon tog sats och svarade:
- Det var något av det häftigaste jag har upplevt och jag är glad att det hände.

Alla fyra skrattade ett lättat skratt och Johann drog Helena intill sig och kysste henne lätt på håret.

Som vanligt var det Robban som tog kommandot och genom att glida ner på golvet bredvid Cissi och medan han lät handen glida in i urringningen på Cissis silvriga jumpsuit och ta ett bestämt tag kring hennes bröst sa han med ett skämtsamt tonfall.
- Vi kan ju omöjligt sluta nu, det vore inte rättvist. det är faktiskt bara Helena som fått komma än.
- Nä de har du ju förstås rätt, förvånade Helena sig själv med att säga. 
- Så vad föreslår du Robban? undrade Johann medan han förstrött strök Helena över armen och ner över hennes bröst.
- Ja jag vet inte men man brukar ju säga damerna först, så vad önskar du dig Cissi?
Cissi som verkade ha allt fokus på Robbans hand som masserade och kramade hennes bröst ryckte till och gav ifrån sig ett lågt:
- Va?
Robban skrattade till och upprepade frågan samtidigt som han kysste henne precis under örat vilket fick Cissi att stöna mjukt.
- Mmmm, vet inte men lite mindre kläder och lite mera händer, kukar, bröst och munnar är väl en bra start, svarade hon.

Robban tog henne genast på orden och drog ner axelbanden på hennes jumpsuit så hennes svarta bh blev synlig. Både Johann och Helena såg med stort intresse på när Robban efter vissa problem lyckades knäppa upp hennes bh och släppa loss Cissi bröst. De var stora mjuka och Robban lyfte upp dem och i sina händer innan han började kyssa den med fjärilslätta kyssar. Cissi såg på hur hans mun närmade sig hennes bröstvårtor och andades allt tyngre när han slutligen slöt sina läppar om hennes bröstvårta och sög först lätt sen allt hårdare innan han släppte den och flyttade sin läppar till hennes mun.

Johann vände sig mot Helena och viskade lågt på sin sjungande norska:
- Vill du vara med eller vill du bara titta på?
- Jag vet inte vad jag ska göra, svarade Helena utan att slita blicken från Cissi som nu lagt sig ner på hennes tjocka matta. 
Robban drog av Cissi hennes jumpsuiten men lämnade spetstrosorna på innan han böjde sig över henne för att kyssa hennes mage längs troskanten.
Johann smekte lätt Helenas nacke för att fånga hennes uppmärksamhet och föreslog sen med en blinkning:
- Du kan ju börja med att klä av mig.

Fast hennes fingrar skakade av nervositet och upphetsning började hon långsamt att knäppa upp hans skjorta en knapp i taget och märkte till sin glädje att hans bröst var täckt av en tunn matta av koppar röda lockar. Leende flätade hon in fingrarna i dem och såg belåtet hur hans bröstvårtor styvnade under hennes fingrar och nöp lätt i dem tills Johann stönade högt. Försiktigt strök hon med handen ner över magen till hon nådde byxlinningen. Bulan i hans skrev fick det att pirra härligt i hennes fitta igen. Hon hasade sig ner på golvet så hon hamnade mellan hans ben. Helena märkte att hon höll andan när hon knäppte upp byxknappen och drog ner dragkedjan. Han var så läcker och det var så längesen hon rört vid en man. När hon grep om linningen och försökte dra net byxorna lyfte han villigt på höfterna. Deras ögon möttes och stämningen mellan dem var elektrisk, hon hjälpte honom av med byxorna och njöt av att känna hans hårda benmuskler under sina fingrar. Snart var det bar de blanka mjuka boxershortsen som hindrade henne från att gripa om hans kuk. Hon strök med hand utanpå och Johann gav ifrån sig en grymtning och han höjde höfterna så hans stånd trycktes mot hennes hand.

Upphetsningen rev i Johann och han kunde inte vänta längre utan lyfte på höfterna och drog av sig kalsongerna. Hans kuk var så hård och han ville inte vänta längre utan ville känna hennes händer runt hans kuk nu.

Cissi som följt deras lek i soffan medan Robban smekt henne med både händer och mun sträckte ut handen och smekte Helena lätt på låret. 
- Ska vi hjälpas åt? frågade hon med skrovlig röst.
Helena ryckte till, så koncentrerad hade hon varit på Johann att hon tillfälligt glömt att Cissi och Robban var där. Men nu var hon så kåt att det mesta kändes ok och lockande.
- Kom hit båda två, sa hon och undrade om det verkligen var hon som sagt det.
- Har du tänk på att du är den enda som fortfarande har kläder på dig? frågade Robban Helena.
- Oj, var allt hon fick ur sig.
- Bäst jag hjälper dig på traven, sa Robban och ställde sig på knä intill henne. 

Helena studerade nöjt Robbans nakna kropp, hans italienska ursprung syntes på hans lätt olivfärgade hud och hon förstod vad Cissi menade med att han var fåfäng. Han var vältränad men utan de där bulliga musklerna som fick män att se biffiga ut. Men vem försökte hon lura hon såg lystet på hans stånd som stod stolt från hans skrev som han måste ha vaxat för det fanns inte ett hårstrå runt hans grova kuk. När han flyttade sig närmare henne snuddade hans stånd mot hennes mage och det gick en stöt genom kroppen. Robban tog ett tag om klänningsfållen och drog det av henne i ett snabbt ryck. Han såg med beundran på Helena där hon stod i stay-ups och sina vita spetstrosor. Helena placerade ett finger på var sida och sköt sakta ner trosorna så att hennes  slätrakade kön blev synligt. Robbad placerade sina händer på hennes små bröst och smekte henne mjukt över brösten, ner över magen och över hennes lena venusberg. Helena drog efter andan och särade lite på benen så hans hand lätt hittade vägen över hennes känsliga blygdläppar. 

Cissi hade tagit Helenas plats mellan Johanns lår och hade böjt sig fram för att smaka på hans kuk. När Helena såg hur Johanns kuk gled in och ut ur mellan Cissis röda läppar kom tanken på att suga kuk ihop med någon tillbaka.
- Ska vi dela? frågade hon.
- Jag har en bättre idé, svarade Cissi och fortsatte, om ni ställer er mot varandra mellan oss så kan vi leka med er båda två.
Både Robban och Johann var snabbt med på noterna och ställde sig nära varandra med Cissi och Helena på varsin sida. 

Johann såg på kvinnorna så olika men otroligt sexiga på sitt sätt där de stod på knä och viskade lågt till varandra innan de brast ut i ett pärlande fnitter. Som på en given signal började smeka både honom och Robban och han kunde inte hindra ett stön från att smita över läpparna. Hans kuk var redan så hård att det värkte ner i ljumskarna och med deras händer som smekte honom över magen, kuken. pungen och rumpan blev inte bättre direkt, Han visste inte om det var han eller Robban som svajar till men deras kukar rör vid varandra och Cissi börjar smeka dem tillsammans. Pressade ihop deras hårda kön med smekande händer som gled sakta upp och ner. Helena grep om deras pungar och kramade dem lätt. Nu stönade Robban högt och rörde höfterna mot honom så deras kukar gneds mot varandra och Johann bet sig i läppen. Njutningen sköljde över honom och när Cissi masserade deras ollon tätt ihop andades både Robban och Johann stötvis.

Cissis fitta bultade av kåthet när hon lät fingrarna smeka rytmiskt över deras blanka ollon. Det var något med att hålla om två kukar samtidigt, känna hur de ryckte och svarade på hennes smekningar. Hon böjde sig fram och lät tungan glida över ollonen, Helena mötte henne får andra sidan. De slickade sig upp mot toppen tills deras munnar möttes. Deras tungor sökte varandra och kyssen djupnade. Omedvetet släppte Cissi taget om de båda kukarna och lät händerna gripa om Helenas nacke, med fingrar som letade sig in i hennes mörka lockar. 

Johann drog sig undan och kände sig tacksam över avbrottet för han ville inte komma, inte nu, inte än. Han ville känna en våta fitta runt sin hårda kuk. Han såg på Robban som stod lätt bakåtlutad med de halvslutna ögonen på Cissi och Helena som kysste varandra djupt och hungrigt.
Johann andades tungt med kåtheten bultande i kroppen vände han sig mot Cissi och Helena och sa med hes röst:
- Hur vill ni ha det nu tjejer? 
De släppte varandras läppar och såg på honom med svullna läppar. Cissi var den som först klarade av att få rösten stadig tittade honom rätt i ögonen och sa:
- Jag vill att du tar mig bakifrån Johann, du kan få behålla honom i natt Helena så får du leka med Robban nu.

Det gick en stöt till skrevet och Johanns kuk ryckte till vid hennes ord, han drog upp Cissi från golvet och pressade hennes kropp mot sin. Med händerna om hennes fasta stjärt tryckte han sitt hårda stånd mot henne och hon svarade med att röra sig villigt mot honom. 

Robban hade satt sig ner på golvet och drog Helena mot sig och viskade lågt mot hennes öra så hans varma andedräkt mot hennes hals fick henne att rysa av välbehag.
- Är det nu vi ska förverkliga din fantasi, han var tyst en kort stund innan han lågt la till, och min.
Hans stora händer smekte hennes kropp över de styva bröstvårtorna och ner över magen. Helena stönade lågt av hans beröring och den varma hårda kuken som svällde och rörde sig mot hennes nakna hud.
- Jag älskar stay-ups, det är så sexigt, nu är Robbans röst grötig av upphetsning och han kysser henne girigt.
- Mmm och de får mig att känna mig sexig, jag tror att jag vill rida dig, svarade Helena utan att staka sig eller tveka.
Hon placerar händerna på hans hårda hårlösa bröst och trycker honom ner mot mattan. När han lagt sig tillrätta ställer hon sig grensle över honom och böjer sig fram för att kyssa honom.

Han smekte henne över ryggen ner över hennes rumpa och in längs insidan av hennes lår. Helena rörde sig ner mot hans händer och andades flämtande. Hennes längtan efter att få känna en kuk fylla henne igen gjorde att hon inte kunde vänta längre. Hon grep om hans kuk så hon kunde styra honom rätt, lät kuken sära på hennes svullna blygdläppar och glida in i hennes våta väntande fitta. Hon drog häftigt efter andan när hon långsamt sänkte sig över honom och hans grova kuk fyllde henne och fick henne att längta efter mer. Robban höll andan och bet ihop käkarna när hennes våta fitta omslöt honom. Hon var trång och kramade till om hans kuk. När han var helt inne i henne stannade hon och satt helt stilla ovanpå honom. Helena andades häftigt och han kände hur hennes fitta kramade om kuken och hur han höjde sig lätt mot henne rörde höfterna mot henne i små cirklande rörelser. Hon smekte sina bröst, nöp i bröstvårtorna och mötte hans långsamma rörelser. Men hon såg inte på honom, hon hade blicken fäst på Johann som stod på knä bakom Cissi som stod på alla fyra och gav ifrån sig små gutturala läten när Johann stötte hårt in i henne med händerna i ett bestämt tag på hennes höfter.  Johanns kuk var blank av fittsaft varje gång han drog sig ur Cissis fitta. Robban ökade takten upphetsad av se sin fru bli så brutalt knullad och uppenbarligen gillade hon behandlingen för hennes ansikte förvreds av njutning och hon gav ifrån sig små läten som lät som:

- Jaaa, mer, hårdare aaah.

Robban grep om Helenas höfter och tvingade henne att följa hans takt och hans allt häftigare stötar.

Hon släppt Cissi och Johann med blicken och gav Robban allt fokus mötte hans stötar och kände hur orgasmen byggdes upp och lutade sig lätt framåt så hennes klitoris stötte mot honom och varje stöt drev henne närmare explosionen. Robban hörde Cissi stöna allt högre och när Johann gav till ett sammanpressat skrik stötte han hårt upp mot Helenas fitta som kramade om honom och han kom och sprutade hennes fitta full av hans sats. Helena pressade sig mot honom och gned sig mot honom till orgasmen fullständigt knockade henne och hon gnyende föll ihop över honom. Helena blev liggande på Robbans bröst och hörde hur hans hjärta bultade mot hennes öra och hur orgasmen fortfarande pulserade i hela kroppen. Intill dem hade Johann och Cissi lagt sig ner på mattan och Johann smekte lojt Cissi över armen och kysste henne lätt i nacken.  

Johann var den som först samlade sig tillräckligt för att prata.
- Har ni alltid så här trevligt när ni ses får jag nog fundera på att flytta hit, skrattade han med en röst som knappt bar.
- Tycker jag absolut att du ska göra eller va säger du Helena? flinade Robban.
Helena som lagt sig på mattan intill Robban rodnade och fick inte fram någon av de rappa replikerna som hon tänkt svara med utan istället blev det ett undanglidande:
- Låter väl som en bra idé men är det någon som behöver något att dricka?
De andra skrattade glatt och Cissi sa:
- Tror vi kan behöva lite vatten innan vi fortsätter spela. 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Målarhjälp del 2.

Stockholm höll sakta på att vakna till liv under solens gassande strålar. Det doftade nybakat bröd från bageriet på hörnet. Och några morgontidiga joggare sprang förbi. Den intensiva värmen som hade hållit i sig i nästan tre veckor visade inga tecken på att avta. Trots att klockan bara var strax efter åtta var det redan 23 grader och Stefan höll sig i skuggan där han stod och väntade på bussen. Han var glad för att han valt shorts och linne det skulle bli svettigt idag. Doften av varm asfalt började sprida sig och en viss sommarlunk blev tydlig även mitt i stan. Medan han stod och väntade passade han på att iaktta människorna som passerade, det märktes att det var semestertider, antalet kostymnissar var betydligt lägre än vanligt medans antalet japaner med kameran i högsta hugg var onödigt högt. Stefan skakade på huvudet och suckade lite, det skulle onekligen bli skönt att få jobba ute i skärgården några dagar. När Joel, hans chef på målerifirman, först frågat om han kunde tänka sig at

Heta samtal om Strapon.

Det var ingenting jag ens funderat på det här med strapon. Sen var det en kväll i höstas, jag och Peter hade bestämt oss för att dricka lite för mycket vin så vi skulle våga fylla i vår sida på Hemligg. När vi kom till listan över vad vi gillade i sängen och jag rabblar alla alternativ så säger Peter plötsligt JA när vi kommer till strapon. Jag ryckte till och tittade på honom, han såg lite lagom generad ut. Är det sant vill du prova det frågade jag och såg nog rätt tvivlande ut. Mmm är väl lite nyfiken kommer det från Peter. Min hjärna spinner igång, vad tycker jag om det? Vi har ju lekt med buttplugg och vibrator men sele och att jag ska sätta på honom, tanken var lite skrämmande. Men allt är värt att prova minst en gång. Sagt och gjort så började jag surfa runt på Wish för att hitta en sele som gick om min inte så späda kropp. Hade ingen lust att lägga tusen kronor på något som varken han eller jag visst om vi skulle gilla. Men där och då sköt jag lite på beställningen, men så någo

Tur på fjället

Ing-Marie satt på tåget och såg ut på det fantastiska landskapet som passerade. Det var med blandade känslor hon närmade sig Undersåker. Att gå på tur i den jämtländska fjällvärlden var något hon gjort varje vinter de senaste 20 åren. En vecka sent på våren när det var nästan tomt på turister hade hon njutit av frisk luft, bländande vit snö och en strålande sol från en klarblå himmel. Men det hade alltid varit tillsammans med Sture.  Hjärtat snörptes samman när hon tänkte på Sture. 42 fina år hade de fått tillsammans innan han helt utan förvarning dog av en hjärtinfarkt två dagar före midsommarafton i fjol. Det gjorde fortfarande så ont och hon torkade några tårar som började rinna. Döttrarna hade tyckt att hon skulle ta en charterresa till Kanarieöarna istället men Ing-Marie ville inte träffa massa folk. Hon kände att hon behövde få komma upp på fjället känna stillheten och kanske skulle smärtan bli mindre om hon fick vara någonstans där de delat några av sina bästa stunder hon och St