Fortsätt till huvudinnehåll

Hett julfirande i ett snöigt Åre

 Snön vräkte ner och Håkan kunde inte köra fortare 50. Han rullade med axlarna och gäspade.

Är du trött älskling? frågade Britt-Marie.

Det är ingen fara, men det ska bli väldigt skönt att komma fram, svarade Håkan.

De hade firat jul i Åre i flera år och i år när de båda blivit pensionärer hade de bestämt att åka upp några dagar tidigare.

Åren innan hade de hyrt en stuga i Björnen men i år hade de fått tag på en lägenhet alldeles intill

Åretorg. Om de skulle tro på bilderna var det en riktigt lyxlägenhet. Den hade en stor bastu med utsikt över Åresjön, ett stort vardagsrum med en öppen spis, ett lyxigt kök med gasspis och två stora sovrum.

Nu är det bara 15 min kvar sen ska jag skämma bort dig med rödvin och massage, sa Britt-Marie.

Mmmmm du vet vad en man behöver, svarade Håkan med ett stort leende.

Var vill du ha massage? frågade Britt-Marie utmanande.

Får man välja det själv? svarade Håkan i samma ton.

Självklart får man det, vad önskas? svarade Britt-Marie glatt.

Tack men först vill jag nog bara ha dig i soffan intill mig.

Samtalet flöt på och snart var de framme och de bar in all packning. Det var nackdelen med skidsemester, det blev alltid så mycket packning. När allt var inne fick Håkan fart på gasolspisen och Britt-Marie kom med vinet. Tillsammans kröp de upp bredvid varandra i hörnet av soffan och satt i behaglig tystnad och tittade på lågorna som smekte vedträden, brasa såg ut som en vanlig vedbrasa. Så mysigt.

Efter en stund säger Håkan:

Minns du förra julen?

Hur skulle jag kunna glömma den, skrattar Britt-Marie lågt.


Under alla deras snart 40 år tillsammans hade de haft ett aktivt och roligt sexliv och sen barnen lämnar hemmet hade de verkligen utforskat hur mycket mer det fanns att göra både i och utanför sängen. Och när de för några år sedan blivit presenterade för ASEA hade det blivit ett stort uppsving för deras sexliv, Håkan hade fått tillbaka samma sexlust som för kanske 15 år sen och Britt-Marie mådde bättre och orkade mer. Förra julen hade blivit ett härligt minne som de pratat om många gånger under året.

På afterski:n på juldagen hade de träffat en kvinna som bjudit med dem hem på en drink. Tonen hade snabbt blivit ganska flörtig och det var ingen tvekan om vad hon ville. Britt-Marie och Håkan hade till och från under åren gått på swingers klubb så ingen av dem var främmande för en trekant.

Britt-Marie använde deras hemliga kod för att fråga Håkan om han ville stanna. Ett system de hittat på för många år sen för att säkert veta att båda var med på att bjuda in någon mer till deras säng.

Det var så enkelt med hade fungerat bra i alla år. Den som var sugen på att bjuda in en eller flera till att leka och njuta med dem frågade den andre:

Har du kommit ihåg att köpa ägg till frukost?

Den andre svarade att visst det fanns ägg i kylen eller nej tyvärr det hade hen glömt bort. Och det hade alltid varit ett beslut som båda måste stå bakom.

Den lilla frågan hade gett dem flera oförglömliga minnen och så även förra julen. Håkan hade valt att vara åskådare och upphetsad sett på när Britt-Marie och den betydligt yngre kvinnan hade smekt och slickat varandra. Han älskade att se henne bli så kåt och hur hon började skälva under tungan som masserade hennes klitta tills hon hade skrikit rakt ut. Han hade låtit handen glida upp och ner över kuken i samma takt och hade kommit strax efter att Britt-Marie och den andra kvinnan kommit i varsin häftig orgasm.

Sen hade dom gjort något de sällan gjorde de hade sovit kvar och på morgonen hade Håkan som sov i mitten blivit smekt och tillfredsställd av två par händer. Och när den andra kvinnan hade böjt sig ner över hans kraftiga morgonstånd och tagit honom i munnen samtligt som han hade sett på när Britt-Marie smekt henne med en massagestav som gled ut och in ur hennes våta fitta hade han kommit i utlösning som fått honom att tappa andan. De hade skämtat om att orgasmen var så kraftig att han ramlade omkull fast han redan låg ner.

Efter en härlig frukost hade de sagt hej och även fast de sett kvinnan flera gånger till under veckan hade inget mer hänt mellan dem.

Kan ju inte låta bli att undra om vi får några ny härliga minnen med oss hem i år, säger Håkan och låter fingrarna leka i Britt-Maries nacke.

Mmmmm, nästan spinner hon. Kan inte du starta bastun så plockar jag undan här.

De reser sig upp men blir stående i en lång öm kram. Efter en mjuk kyss smeker Britt-Marie Håkan över bröstet och ner över skrevet. Han suckar och pressar sig lätt mot hennes hand.

Längtar efter dig, allt prat om förra julen har gjort mig alldeles kåt, viskar han i Britt-Maries öra.

Skrattande svarar hon:

Vi kanske ska strunta i bastun och gå till sängs direkt.

Vi kan ju alltid krypa ner där tills bastun är varm, håller Håkan med.

Slår du på bastun och värm upp sängen så kommer jag snart, ler Britt-Marie till svar.


När ost och charkbrickan är undanstuvad gör hon Håkan sällskap. Han ligger naken ovanpå täcket och smeker sig själv, hans kuk har redan börjat styvna.

Klä av dig framför mig, ber han.

Hon är genast med på leken och ställer sig framför sängen. Med blicken på hans händer som smeker bröstkorgen och sakta masserar bröstvårtorna drar hon sakta ner dragkedjan i mjukiströjan när den är helt nere skakar hon den av axlarna så den faller till golvet. Det är länge sen hon kunde visa upp nån platt mage och några fasta toppiga bröst. Men tänker hon, när hon knäpper upp jeansen och hasar ner dem över höfterna, att hellre hängbröst, slapp mage, breda höfter och våga njuta av sin kropp än den ungdomliga osäkerheten då hon aldrig vågade ge sig riktigt hän. Hon möter Håkans blick och ser hur upphetsad han är. Hon drar ner de breda axelbanden i bh:n och knäpper upp den. Bh:n faller och hon tar sina mjuka bröst i händerna. Lyfter upp dem och smeker dem sakta, tvinnar bröstvårtorna och känner hur det går en stöt ner till fittan.

Håkans kuk är rejält styv nu och han låter handen smeka sakta upp och ner. Britt-Marie ställer sig bredvid honom och sätter upp ena foten på sängen sen smeker hon insidan av låret och låter handen glida över de blanka trostyget. Håkan sträcker ut handen och låter fingrarna greppa om hennes bröst. Hon stönar lågt när hon ser den vita huden bulla ut mellan hans fingrar.

Du gör mig alltid lika kåt, säger han.

Mmmm jag är alldeles våt. Ser att du har min favoritring, fortsätter hon leende.

Man får ju piffa till sig när det är jul, skrattar han lågt.

Hon drar av sig trosorna, inga små sting varianter utan rejäla svarta siden trosor som håller in. Hon vänder sig om smeker rumpan som tack vare träningen varje vecka fortfarande är ganska fast. Hon böjer sig lite framåt och putar med rumpan.

Smek min rumpa, ber hon.

Håkan är inte sen att göra som hon ber, han låter handen smeka hennes rumpa och hör nöjt hur hon stönar till när handen smeker sig in längs insidan på låren. När han drar med fingrarna över hennes svullna blygdläppar känner han hur våt hon är och låter ett finger glida in mellan blygdläpparna. Han känner hur det går vågor av kåthet från kuken ner i pungen och ut mot mage och lår. Herre jävlar tänk att hennes kropp fortfarande fick honom att vilja knulla henne.

Kom hit, bad han med rösten grötig av upphetsning.

Trodde aldrig du skulle be mig, svarade hon och böjde sig ner för att kyssa honom.

Han passar på att låta sina händer greppa om hennes bröst. Hon svarar med att greppa om han kuk och krama lätt, den pulserar och han drar ner henne bredvid sig i sängen. När han ställer sig över henne och sakta låter kuken söka sig in i hennes våta varma fitta drar de båda efter andan. Skillnaden från när de hade sex som yngre är att nu är det inget fokus på prestation utan allt fokus ligger på närhet. De känner varandras rytm och vet precis vad den andre behöver för att komma och det dröjer inte länge innan Britt-Marie trycker sig mot honom och kramar om hans rumpa, hennes andning kommer stötvis och han ökar takten och tränger ännu djupare in i henne. När hon böjer sig uppåt mot honom i en båge känner han hur hennes fitta kramar till lätt om honom kommer han också och han sjunker ner över henne.

Efter lite vila blir det både bastu, gemensam dusch och middag. Trötta efter en lång dag somnar den tidigt i den underbara sängen.


När Håkan väckt Britt-Marie genom att smeka hennes över ryggen kryper hon närmare honom, De ligger där och låter händerna smeka den andres kropp. Håkan känner nöjt att han återigen har ett stånd som gör det svårt att koncentrera sig på något annat än Britt-Maries hand som förstrött smeker honom över kuken och ner så hon kan låta fingrarna krama om hans pung. Så först hör han inte vad hon säger då allt hans fokus ligger på hur hon låter fingrarna dra tillbaka förhuden.

Hörde du vad jag sa? frågade hon muntert.

Håkan stönar svagt och svarar:

Nä va sa du?

Jo jag sa att om du fick önska dig nått av den här semestern, vad skulle det vara då?

Att du inte slutar med det där du gör nu, svarar han innan han trycker sig mot hennes hand och andas tungt.

Hon skrattar till och säger:

Inget mer avancerat än så alltså?

Det skulle vara nån läcker man då kanske. Men annars är jag helt nöjd med bara dig.

Då får vi se vad tomten har med sig till oss. Men nu ska jag gå upp och ordna frukost så vi kommer ut i backen nån gång.


Det är en underbar vinterdag soligt, snöigt men som så ofta i december rejält kallt. Så efter den sena lunchen i Hummelstugan bestämmer de sig för att åka ner till byn och besöka spa-avdelningen på Copperhill. Det blir en underbar eftermiddag med bubbelbad, några längder i poolen och en tidig julklapp till Håkan med en helkroppsmassage. Under tiden passar Britt-Marie på att njuta i den gemensamma bastun. Hon är nästan ensam så hon passar på att lägga sig på den översta laven och måste ha somnat till när två män kommer in i bastun. De hälsa glatt på Britt-Marie.


Hon svarar och sätter sig upp och tittar på dem, den ene är lång, säkert 1,90, med blont hår han ser ut att vara i 35 årsåldern. Den andre är kortare runt 170 gissar hon med ett sydländskt utseende, gyllenbrun hud och svart hår med stänk av grått både på bröstet och huvudet. Britt-Marie har svårt att bestämma hans ålder men hon gissar att han har passerat 55.

De sätter sig på laven mittemot och börjar småprata. Något i sättet de pratar med varandra gör att hon förstår att de är ett par.

Det visar sig att de heter Jesper och José, kommer från Göteborg och har varit uppe snart en vecka och ska åka hem igen på juldagen. De frågar vad hon gör här upp och hon berättar att hon och Håkan brukar fira jul i Åre. De har en väldigt trevlig stund i bastun och Britt-Marie kan inte låta bli att tänka på Håkans önskan om en läcker man. Så tillslut tar hon mod till sig och frågar:

Vad gör ni på julafton? Skulle ni vilja komma över till oss på julmiddag? Vi tänkte skippa julbordet och beställa middag från nån ny cateringfirma. Sen blir det champagne, rödvin och lite mera bubbel.

Va trevligt det låter. Vad säger du Jesper låter inte det roligare än julbord på hotellet? frågar José.

Absolut, vi kommer gärna. Ska vi ta med oss något? svarar Jesper.

Om ni vill får skulle det vara roligt om en av er kom som tomte. Tänkte att det kunde vara en överraskning till Håkan, säger Britt-Marie.

Både Jesper och José skrattar högt och lovar att göra sitt bästa för att tomta till sig. Efter att ha bytt nummer och Jesper och José fått Britt-Marie och Håkans adress skiljs de åt och Britt-Marie går iväg för att gör sig i ordning för att möta upp Håkan i baren.

Dagarna fram till julafton går fort, långa sovmorgnar, massor av frisk luft, härligt sex och god mat och dryck.


Så kom julafton och flera dagar med strålande sol byts mot ett rejält snöfall. Snön föll tätt och stilla så Håkan och Britt-Marie bestämde sig för att strunta i skidor och ha en mysig hemma dag.

Håkan hade köpt röda sexiga underkläder som Britt-Marie går omkring i hela förmiddagen och Håkan tar varje tillfälle att smeka hennes bara skinkor, nypa i bröstvårtorna som sticker ut i spets prydda hål i BH:n. När det började närma sig Kalle Anka gör de sig i ordning under muntert småprat.

Nu kommer nog cateringfirman snart, sa Britt-Marie.

Det var hon som beställt för att Håkan inte skulle märka att hon beställt till fyra istället för två.

Istället för glögg korkar de upp en flaska champagne och slår sig ner i soffan.

När Britt-Marie kryper upp i Håkans famn börjar han förstrött smeka hennes nacke och bröst. Hon får svårt att koncentrera sig och njuter av hans varma händer som smiter in i den djupa urringningen och hittade bröstvårtorna som redan har styvnat. Britt-Marie börjar ångra att hon bjudit in gäster, tanken på att få älska med Håkan här direkt på den stora soffan kännes väldigt lockande. Men innan hon hinner komma längre i varken tanke eller handling ringer det på dörren.

Vem kan det vara? undrar Håkan

Du får väl öppna, kanske är det tomten som kommer, skämtar Britt-Marie.

Haha troligare att catering är tidig, svarar Håkan skrattande.

Han går ut i hallen och öppnar. Britt-Marie hör hur Jesper säger:

Finns det några snälla barn här.

Du har nog kommit till fel lägenhet, här finns inga barn, svarar Håkan som låter klart förvirrad.

Britt-Marie går efter honom ut i hallen och får se Jesper i full tomtemundering men med tomtejackan öppen så man såg hans bara vaxade bröst och den vältränade magen. Hon ler stort när hon säger:

Ja här är det barnfritt men om tomten kan tänka sig lite champagne och löjrom är han välkommen in.

Låter som ett underbart avbrott från alla skrikiga barnfamiljer, svara Jesper.


Håkan bara gapar och ser chockad ut men har svårt att slita blicken från Jespers bara bröst och mage.

Jesper gör en rörelse för att kliva in och José kliver fram bakom dörren. Håkan backar in utan att säga något och killarna kliver in.

Britt-Marie böjer sig fram och kramar om honom samtidigt som hon viskar:

Det var en läcker man du önskade dig i julklapp, eller hur var det?

Sen vände hon sig mot José och Jesper och hälsar dem varmt välkomna.

Det här är Håkan min man och det här är Jesper och José, vi träffades i bastun på Copperhill här om dagen och jag bjöd in dem på julmiddag.

Ja tack för senast det här ska bli så trevligt. Vi har sett fram emot det hela veckan, svarar Jesper.

Håkan som fortfarande är lätt chockad skakar deras händer och hummar nått om att det var trevligt.

Kom in vetja så ska ni få lite champagne.

Det tar inte lång stund så börjar skratten höras och samtalet flyta allt lättare. Det visar sig att Håkan och José delar samma brinnande intresse för fotboll och Jesper är precis som Britt-Marie helt ointresserad.

Middagen kommer och den är fantastiskt god. Vinet flödar och Britt-Marie ser nöjt hur Håkan nästan dreglar när han tittar på Jesper.

Så hon är ganska säker på vad svaret ska bli när hon frågar:

Har du köpt ägg till frukost?

Absolut jag tog ett helt flak, svarar Håkan snabbt.


När middagen är uppäten erbjuder sig José att hjälpa Håkan att plocka undan medan Jesper och Britt-Marie plockar fram kaffe, whiskey och lite choklad.

När Håkan börjar skölja av tallrikarna ställer sig José tätt bakom honom så att hans skrev pressas mot Håkans rumpa.

Håkan rycker till men står kvar, det går som en stött rakt till kuken. José fortsätter med att låta sin hand smeka över kostymbyxornas blanka tyg från magen och ner över skrevet. Håkan känner hur han börjar styvna och kommer sig inte för att flytta sig utan står och känner hur Josés kuk pressas mot honom.

Står ni här och leker för er själva, det var inte snällt, det är Jesper som kommit in i köket för att se var de tagit vägen.

Var bara tvungen att krama om vår läckre värd lite, skrattar José glatt.

Ja nu är i alla fall kaffet klart så kom ni också.

Håkan dröjer sig kvar och hoppas att hans stånd inte ska vara allt för uppenbart.

Inne i soffan har José satt sig bredvid Britt-Marie och är uppe i ett livligt samtal så Håkan sätter sig bredvid Jesper och böjer sig fram för att ta sig en whiskey. Och han är helt oförberedd när Jesper med låg röst frågar:

Har du varit med en man nån gång?

Håkan sväljer högt innan han svarar:

Nä, vi har haft trekanter med en man men då har vi bara fokuserat på Britt-Marie.

Är du sugen på att prova?

Kanske, jag vet inte, svarar Håkan samtidigt som han tänker, herregud jag låter som en osäker tonåring inte som en erfaren man på 65 år. Han tar ett djupt andetag och ser Jesper i ögonen och fortsätter prata:

Jo jag är nyfiken, har alltid varit velat ta reda på hur det skulle kännas att ha sex med en man.

Britt-Marie som hört vad han sa höjer sitt glas och säger:

Betyder det att det är jag som är åskådaren i år?

Du får gärna vara med och leka om du vill säger José och lägger handen på hennes lår och låter den glida upp och stannar när fingrarna nästan snuddar vid hennes venusberg.

Men vi behöver väl inte stressa. Vi kan väl börja med att dela med oss av vad vi gjort, vad vi gillar och ogillar, säger Jesper, jag kan börja. Jag gillar ganska hårda tag.

Hur menar du då, frågar Britt-Marie nyfiket.

Men innan Jesper hinner svara tar José ordet:

Han älskar när jag biter i han bröstvårtor och att bli knullad när han står på alla fyra, det får

honom att komma nästan direkt, han ler väldigt nöjt man han fortsätter:

Vad gillar du Britt-Marie?

Jag gillar sexiga underkläder, öppna trosor där vi kan älska utan att ta av dem, korsetter som lyfter brösten men lämna vårtorna fria så Håkan kan suga dem. Men jag gillar också olika leksaker till både mig och Håkan, dildos, handklovar och annat skoj. Du då José vad gillar du?

Tror att min favorit är att bli avsugen gärna med en vibrator i rumpan. Sen är min pung extremt känslig och med rätt behandling kan jag nästan komma bara av det.

Ja, ibland kan jag suga in ena kula i munnen och låta handen krama om den andra. Då brukar han få svårt att ligga still, skrattar Jesper lågt. Du då Håkan vad gillar du?

Håkan harklar sig för att inte låta helt grötig på rösten, deras samtal har fått kuken att styvna igen. Han låter blicken vila på brasan en stund men till slut säger han:

Jag gillar nästan allt, men långa förspel där man får njuta av upphetsningen länge är underbart. Sen gillar jag skedställnigen där jag kan komma in i Britt-Marie bakifrån, då kommer jag så långt in i henne dessutom kan jag samtidigt massera hennes klitoris med handen.


Jesper låter handen smeka Håkans lår en stund innan han undrande säger:

Förlåt att jag frågar men har ni sex ofta, ni är ju rätt gamla?

Gamla det var det värsta jag hört, skrattar Håkan. Men ja det tycker jag, vi brukar väl ha någon form av sex i alla fall tre gånger i veckan.

Tre gånger i veckan, det har ju inte ens vi, säger Jesper förvånat.

Sånt hinner man med när man är pensionärer, skrattar Britt-Marie.

Håkan har hämtat sig och bestämmer att nu är det hans tur att ta initiativet och låter handen leka i Jespers nacken och sen glida ner över hans bröstkorg och söka efter bröstvårtorna som styvnar när han låter fingrarna leka med dem, han nyper till om bröstvårtan och de går en stöt genom kuken när Jesper stönar högt. Han känner hur både José och Britt-Marie följer varje rörelse han gör och det gör honom ännu modigare. Han söker Jespers blick som är lite dimmig sen böjer han sig fram och började nafsa i hans underläpp innan han låter tungan söka Jespers tunga. Kyssen djupnar och Håkan känner hur det drar ihop sig i nedre delen på magen och ner i pungen. Att känna Jespers lätta skäggstubb mot munnen istället för Britt-Maries släta kinder är så upphetsande, han smakar whiskey och hans tunga är krävande. När Jesper började knäppa upp skjortan och dra av den bultar det kuken som spänner mot byxorna.

Ett ljud får förtrollningen att brytas, det är José och Britt-Marie som håller på att flytta på soffbordet.

Tänkte att den här tjocka mattan var mer lämplig än den smala soffan, säger José.

Bra tänkt, svarar Håkan med en röst som knappt bär.

Men innan han hinner flytta ner ställer sig José framför honom på mattan och smeker hans lår och skrev genom tyget Håkan stönar lågt.

Jesper har rest sig upp och klär sakta av sig medan han låter blicken vila på Josés händer som håller på att knäppa upp Håkans byxor. Hans kuk spänner hårt mot boxershortsen och Håkan är så kåt att de nästan gör ont. Herregud det var länge sen han var så kåt och inte blir det sämre av att titta på Jespers nakna kropp. Han måste vaxat sig för han hud är helt utan hår och när han låter blicken söka sig till hans kuk är den redan hård och reser sig stor och grov. Jesper går närmare och Håkan sträcker ut handen och låter den smeka över Jespers mjuka spänstiga hud. Det är nått otroligt eggande i att känna hans fortfarande ungdomliga hud under sina händer. När José drar av även boxershortsen och kuken får fritt spelrum ger han ifrån sig ett ofrivilligt stön. José drar med händerna över bröstkorgen och ner över magen och masserar mjukt runt roten. Håkan greppar om Jespers kuk, känslan av att smeka en annan mans kuk är enormt upphetsande. Han kan inte annat än att titta på sin händer som smeker Jespers kraftiga stånd. Mitt i all förvirring är han ändå trygg, han vet hur det känns, vet hur en mans kropp fungerar, vad han själv tycker om. Men när José börjar smeka hans kuk med lugna bestämda tag tappar han fokus och bara njuter.

Han kåtheten kommer i vågor och pungen drar ihop sig och blir lika hård som hans kuk. Han drar sig undan lite och säger:

Vänta lite jag vill ju njuta länge av det här och du har ju alla kläder på dig än.

José får snabbt av sig kläderna och Jesper drar honom intill sig och kysser honom djupt och kärleksfullt. De är slående vackra tillsammans den långe hårlöse och välbyggda Jesper och den betydligt kortare José med en gyllenbrun hy och mörkt lockigt hår som går från magen och upp över bröstet. Han är inte bara kortare utan han en betydligt mindre kuk också. Håkan minns vad sagt om att han gillade att bli avsugen och går ner på knä framför honom. Jesper flyttar på sig och ställer sig bakom José och smeker honom över bröstet.

Håkan sväljer högt och tvekar en kort stund innan han låter tungan cirkla kring toppen av ollonet. Josés kuk är fortfarande inte helt hård så Håkan bestämmer sig för att prova det som Britt-Marie brukar göra med honom, suga honom hård. Han tar hela kuken i munnen och suger den med mjuka tag, han känner hur den sväller i munnen och när han hör José stöna drar magen ihop sig i en våg av upphetsning.

Plötsligt kommer han att tänka på Britt-Marie, var är hon. Han släpper Josés kuk och söker efter henne med blicken, hon sitter i soffhörnet och ser på honom. När deras ögon möts mimar hon ”God jul älskling” och skickar iväg en slängkyss. Kärleken mellan dem är så stark att den nästan går att ta på.

Trygg i att ha hennes välsignelse tar han åter Josés kuk i munnen samtidigt som han smeker hans pung. José lägger sina händer på Håkans huvud och bestämmer takten. När José ökar takten låter Håkan handen massera runt roten och när José med ett högt stön kommer i flera kraftiga sprut i hans mun sväljer han varje droppe fascinerad av den salta och lite beska smaken. Jesper håller om José bakifrån och kysser honom på halsen och axeln medan han mumlar saker bara José kan höra.


José sjunker ner i soffan och Jesper går ner på knä mittemot Håkan. Dom smeker varandras bröst och Håkan stirrar på Jespers vältränade mage och låter händerna leta sig ner mot hans hårda kuk som står rakt upp.

Med kåtheten bultande vänder han Jesper om så han lutar sig mot soffan. Han smeker Jespers fasta rumpa och greppar om hans pung med ett mjukt men fast tag och kramar lätt. Jesper stönar lågt och svankar för att pressa sig mot honom.

Håkan ser oljan han hade när han masserade Britt-Maries axlar här om dagen stå på hörnbordet och tar den. Han låter oljan rinna ner över Jespers rumpa och börjar försiktigt låta fingrarna cirkla runt hans stjärthålet. När Jesper börjar röra sig mot hans fingrar flyttar han sig närmare och låter kuken sakta pressa sig in i Jesper. Han drar häftigt efter andan när han känner hur trångt och tight det är kring hans kuk. Så helt annorlunda än Britt-Maries mjuka fitta. Sakta sakta pressar han in kuken en liten bit i taget tills hela hans kuk bultar och pulserar i Jespers tighta rumpa sen väntar han en stund. Men Jesper vill inte vänta utan han börjar röra sig. José har satt sig nära intill och runkar Jespers kuk medan Håkan sakta rör sig ut och in i Jesper.

Håkan biter sig i läppen för att inte komma direkt, sen börjar han stöta ut och in i ett allt snabbare tempo. Han har allt fokus på sin egen njutning och märker knappt att Jesper börjar röra sig mot honom och mot Josés hand i ett allt snabbare tempo tills han skriker till. Håkan fortsätter med några hårda stötar innan han också kommer och faller ihop över Jespers rygg.

Efter en stund när både Jesper och Håkan hunnit hämta sig säger Britt-Marie:

Va tror ni om lite kaffe nu killar?

Det låter som en bra idé, svarar Jesper.

De blir sittande och prata en stund till innan José och Jesper tackar för sig. De skiljs åt efter några varma kramar.


När dörren stängs vänder sig Håkan mot Britt-Marie och kramar henne hårt.

Tack för den finaste julklappen jag någonsin fått, du är den mest generösa människa jag någonsin mött.

Varsågod min älskling. Men nu måste det nog vara min tur.

Va tror du om lite champagne och ett bubbelbad? frågar Håkan.

Trodde aldrig du skulle fråga, fnissar Britt-Marie.

Efter en stund är badet upphällt och de kryper ner i det varma badet. I det breda hörnbadkaret får de plats bredvid varandra.

Var det som du trodde? frågar Britt-Marie.

Det var faktiskt ännu bättre än jag fantiserat om. Kan nog inte sätta ord på den än, svarar Håkan medan han drar Britt-Marie intill sig.

Han smeker hennes bröst och tvinnar hennes bröstvårtor mellan fingrarna tills hon lutar huvudet bakåt och stönar lågt. Han fortsätter att krama brösten hårt och för ner handen mot hennes fitta. När han smeker över hennes blygdläppar lyfter hon sig mot honom. Han låter ett finger glida in och strax hittar han hennes klitoris och låter fingrarna massera den mjukt tills hon rycker till och kommer i korta spasmer.

De ligger kvar l badet kramas, pratar och dricker bubbel tills vattnet kallnat.

De får ytterligare några härliga dagar i Åre innan de åker hemåt men nya minnen att se tillbaka på.





Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Målarhjälp del 2.

Stockholm höll sakta på att vakna till liv under solens gassande strålar. Det doftade nybakat bröd från bageriet på hörnet. Och några morgontidiga joggare sprang förbi. Den intensiva värmen som hade hållit i sig i nästan tre veckor visade inga tecken på att avta. Trots att klockan bara var strax efter åtta var det redan 23 grader och Stefan höll sig i skuggan där han stod och väntade på bussen. Han var glad för att han valt shorts och linne det skulle bli svettigt idag. Doften av varm asfalt började sprida sig och en viss sommarlunk blev tydlig även mitt i stan. Medan han stod och väntade passade han på att iaktta människorna som passerade, det märktes att det var semestertider, antalet kostymnissar var betydligt lägre än vanligt medans antalet japaner med kameran i högsta hugg var onödigt högt. Stefan skakade på huvudet och suckade lite, det skulle onekligen bli skönt att få jobba ute i skärgården några dagar. När Joel, hans chef på målerifirman, först frågat om han kunde tänka sig at

Heta samtal om Strapon.

Det var ingenting jag ens funderat på det här med strapon. Sen var det en kväll i höstas, jag och Peter hade bestämt oss för att dricka lite för mycket vin så vi skulle våga fylla i vår sida på Hemligg. När vi kom till listan över vad vi gillade i sängen och jag rabblar alla alternativ så säger Peter plötsligt JA när vi kommer till strapon. Jag ryckte till och tittade på honom, han såg lite lagom generad ut. Är det sant vill du prova det frågade jag och såg nog rätt tvivlande ut. Mmm är väl lite nyfiken kommer det från Peter. Min hjärna spinner igång, vad tycker jag om det? Vi har ju lekt med buttplugg och vibrator men sele och att jag ska sätta på honom, tanken var lite skrämmande. Men allt är värt att prova minst en gång. Sagt och gjort så började jag surfa runt på Wish för att hitta en sele som gick om min inte så späda kropp. Hade ingen lust att lägga tusen kronor på något som varken han eller jag visst om vi skulle gilla. Men där och då sköt jag lite på beställningen, men så någo

Tur på fjället

Ing-Marie satt på tåget och såg ut på det fantastiska landskapet som passerade. Det var med blandade känslor hon närmade sig Undersåker. Att gå på tur i den jämtländska fjällvärlden var något hon gjort varje vinter de senaste 20 åren. En vecka sent på våren när det var nästan tomt på turister hade hon njutit av frisk luft, bländande vit snö och en strålande sol från en klarblå himmel. Men det hade alltid varit tillsammans med Sture.  Hjärtat snörptes samman när hon tänkte på Sture. 42 fina år hade de fått tillsammans innan han helt utan förvarning dog av en hjärtinfarkt två dagar före midsommarafton i fjol. Det gjorde fortfarande så ont och hon torkade några tårar som började rinna. Döttrarna hade tyckt att hon skulle ta en charterresa till Kanarieöarna istället men Ing-Marie ville inte träffa massa folk. Hon kände att hon behövde få komma upp på fjället känna stillheten och kanske skulle smärtan bli mindre om hon fick vara någonstans där de delat några av sina bästa stunder hon och St