Fortsätt till huvudinnehåll

En paus i julstressen

Äntligen var de på väg. Helgen på Tylösand hade varit planerad i flera månader och hade gjort att allt känts lättare när livet kört ihop sig under hösten. Emma la sin hand på Jonas lår och kramade till. Ett leende spred sig på hennes läppar, så underbart det skulle bli.

Ur högtalarna kom julmusik och samtalet mellan dem hoppade som vanligt mellan himmel och jord.

Emma kunde fortfarande bli förvånad över att det kändes så rätt och tryggt samtidigt som han gjorde henne alldeles pirrig i magen trots att de nu varit ett par i snart trettio år. Men hon tog inget för givet och de arbetade hårt båda två på att hålla lågan mellan dem brinnande.

När hon tänkte på alla snuskiga bilder och texter som de skickat till varandra i många år nu, blev hon lite fnissig.

Vad skrattar du åt? undrar Jonas.

Jag tänker på oss.

Vad är så kul med det?

Tror du många andra par i vår ålder skickar dickpics och sexnoveller till varandra?

Alldeles för få, tänk va mycket roligt de går miste om.

Mmmm men i helgen blir det äkta vara och inte bara fantasier. Vilken ring blir det ikväll?

Tänker jag inte berätta, det blir en överraskning.

En behaglig tystnad la sig i bilen och utanför hade det börjat snöa. Det skulle bli en magisk helg.

När de parkerade utanför hotellet hade det redan börjat skymma och snöandet hade tilltagit. Det verkade blåsa upp till en rejäl snöstorm, men det gjorde inget de hade inga planer på att lämna hotellet de närmaste dygnen.

Nu checkar vi in så vi får dricka lite champagne snart, sa Jonas.

Istället för att strosa in hand i hand, småsprang de lätt hukande mot den iskalla vinden. Snöiga och vindrufsiga gick de fram till receptionen.

Hej vi har bokat rum för två nätter, sa Jonas.

Välkomna, i vilket namn frågade den blonda receptionen.

Jonas Flink.

Ett ögonblick, receptionisten knappade en stund på datorn.

Var det Jonas Flink sa du?

Ja precis.

Hmm, och med ankomst idag?

Ja två nätter, nu var det Emma som la sig i samtalet. Är det några problem?

Eh jag hittar ingen bokning, svarar receptionen som nu ser lite stressad ut.

Men vi har fått en bekräftelse, jag ska ta fram den, sa Jonas som som vanligt hade koll på detaljerna.

Han tog upp telefonen och letade fram mailet där han stämt av med att det skulle finnas rosor och bubbel på rummet när de kom.

Receptionen läste och såg om möjligt ännu mer stressad ut.

Eh det är lite fullt idag men vi ska givetvis lösa det på något sätt. Om ni tar något att dricka i baren så kommer jag strax.

Hon gav dem varsin drinkbiljett och de lämnade väskorna och gick in i den julpyntade baren.

Efter att ha beställt varsitt glas bubbel satte de sig i en djup soffa vid fönstret med utsikt över havet. Men trots att det är tidig eftermiddag gjorde det kraftiga snöfallet att man knappt såg bortom altanräcket.

Är du förvånad? skrattade Emma.

Inte ett dugg, svarade Jonas. Det är väl som vanligt när vi ska iväg på nått.

Sen sa de i mun på varandra.

Det löser sig.

Vet du vad jag har packat ner? frågade Jonas och såg nästan lite generad ut.

Nä men nu blir jag nyfiken.

Men innan Jonas hann svara kom den blonda receptionisten fram.

Nu är ert rum klart, jag var bara tvungen att stämma av lite. Eftersom er bokning kommit bort på något sätt finns det inga rosor på rummet men som kompensation har jag uppgraderat er. Jag hoppas ni ska få en trevlig vistelse och tveka inte att höra av er om ni behöver något.

De tackade hjärtligt och inte gjorde det nått att det inte blev några rosor.

När de kom in i hissen smög sig Emma nära och lät händerna krama om Jonas rumpa.

Har jag sagt att jag älskar dig?

Kanske nån gång, men hur mycket då?

Det vanliga små gnabbet fortsatte blandat med varma pussar.

När det klev ur hissen stod  de i en korridor med bara två dörrar. Deras rum var det längst bort.

När de klev in tänds lamporna och de såg sig häpna omkring. En svit! Framför dem stod en stor mysig soffgrupp med utsikt över det som måste vara en terrass, när de gick närmare såg de att det fanns en bubbelpool där ute. Nästa rum var sovrummet som gick i dova färger med en enorm dubbelsäng med höga sängstolpar.

Det här ser ju lovande ut, var ska vi börja? log Emma och tog Jonas hand.

Vi får väl spana in badrummet också innan vi börjar hångla.

Varför ska du alltid vara så praktiskt? gnällde Emma. 

Men hon följde nyfiket med in i det stora badrummet som hade både ett stort hörnbadkar och en sån där dusch med superstort duschmunstycke som Emma drömt om.

Mmmm det kanske är den här helgen jag ska få dig att förstå det mysiga med att duscha tillsammans?

Kanske, log Jonas. Men först bubbel.

Tror du att det är en hångelsoffa? frågade Emma.

Vet inte, men vi får väl prova.

De kröp upp i soffan med varsitt glas och det dröjde inte länge innan Emma började smeka Jonas under tröjan och hon kände  hur hans bröstvårtorna blev hårda. Hon visste hur snabbt det brukade ‘hetsa upp honom så hon fortsatte och lät naglarna som helgen till ära blivit både röda och spetsiga retas och  rita cirklar på sidan av bröstkorgen. När hon såg hur han slöt ögonen och lutade huvudet bakåt log hon nöjt. När handen började smeka honom ner över magen stönade han lågt och hon såg att hans kuk spände mot jeanstyget.

Vi har alldeles för mycket kläder för att leka så här, fnissade Emma och reste sig för att snabbt komma ur kläderna innan hon smet iväg och kom tillbaka med en ny flaska olja. 

Tänkte att vi kunde prova den här

Jonas hade också fått av sig kläderna och sjunkit ner ännu djupare i soffan.

Vill du ha händer eller mun? frågade Emma lågt när hon kröp nära. 

Frågan var välkänd för dem båda och hon visste vad han skulle svara medan hon lät handen smeka honom över brösten och magen med ögonen på kuken som ryckte till när hon lät tummen reta bröstvårtan.

Måste man välja, jag vill ha allt, sa han med ett leende.

Hennes försök att få honom att säga att han ville känna hennes mun runt kuken eller att hon skulle ta den mellan sina stora mjuka bröst var en lek de lekt länge. Men kanske skulle han chocka henne en dag det hade ju hänt förr.

Du är en sån gottegris min älskling.

Med handen smekte hon hans mage och såg nöjt att idag var det favorit ringen med blingbling som satt runt pungen och roten av hans kuk. När hon kupade handen kring pungen och kramade till mjuk kom ett lätt stön över hans läppar. Emma kunde inte motstå att dra tillbaka förhuden halvvägs med munnen och sen låta tungan retas genom att låta den cirkla mjukt runt ollonet. Hon kände hur kåt hon blev av att hetsa upp honom. Långsamt drog hon tillbaka förhuden den sist biten och hon såg hur han rycker till och bet sig lätt i läppen för att inte stöna högt. Hon älskade verkligen att suga av honom. För att kunna njuta fullt ut kröp hon ner på golvet och ställde sig på knä mellan hans ben. Hon tog fram oljan och masserade in sina bröst i rikligt av den nya oljan. 

Bland det bästa hon visste var att se hur han såg på henne och hur han  fortfarande tände på hennes kropp trots att den efter tre barn och en stor svaghet för godsaker inte hade samma figur som när det träffats. När hon retat bröstvårtorna att styvna böjde hon sig fram och lät brösten sluta sig kring hans nu stenhårda stånd. Han grep brösten och förde dem upp och ner. Hon älskade att se hans händer på sina bröst, hur brösten svällde ut mellan hans fingrar när han kramar åt precis lagom hårt. Hennes fingrarna masserade den mjuka huden under pungen och gled bakåt mot rumpan och började mjukt massera hans stjärthål. Han stönade högt. Gud va hon älskar när han stönade. Hennes fitta var så våt och han hade knappt rört henne, det var likadant varje gång, han gjorde henne så galet kåt.

Samtidigt som hon förde in ett finger i honom och slöt hon munnen om hans ollon och tog sedan in hela kuken i munnen. Sakta fick munnen glida upp och ner över kuken medan fingret gled in och ut i samma takt. Nu var hans andning kort och kom stötvis. Och han smekte sig över bröstet  och ner över magen. Tillslut började hans hand smeka den känsliga hude i ljumskarna och bakom pungen. Emma bestämde att det är dags att öka takten och sög in kinderna för att öka trycket och  han lyfte höfterna mot hennes mun.

Med tungan spelande över ollonet märkte hon hur han närmade sig utlösningen och hon tog honom i munnen och lät tungan leka med ollonet i munnen och trycker in ytterligare ett finger i honom. Han stönade högt och rörde sig snabbt mot henne. När han kommer i häftiga kramper sög hon ytterligare en stund tills han precis som hon efter en orgasm vred sig undan när känslan blev för intensiv.

Hon drog ut fingrarna och kröp upp intill honom för att komma nära och andas i takt.

Var gör du? Försöker du ta livet av mig, kom det skrovligt från Jonas.

Hihi jag gör mitt bästa, svarade hon innan hon kysste honom djupt så han också fick känna smaken av sin sperma. 

Förresten jag älskar dig, spann hon fram.

När andning var normal igen och det började kännas lite kyligt bestämde de sig för att ta en tur ner till spa avdelningen. De tillbringade ett par timmar med att bada i varma pooler, simma några längder och mysa stund i bastun. Hela tiden nära med händer som söker sig till känsliga delar. Emma kände sig fortfarande kåt och trycker sig mot Jonas i poolen och han smeker hennes nacke och kysser henne djupt när de en kort stund trotsade snöovädret för ett dopp i utepoolen.

Med tanke på det fantastiska badrummet som fanns i sviten bestämde de sig för att duscha och piffa till sig på rummet.

På väg upp i hissen frågade Emma med ett leende:

Var det idag du skulle tvätta mig på ryggen?

Mmmm kanske det.

Det spratt till av glädje och förväntan inom Emma.

Uppe på rummet gick Emma in och satte på duschen, den var underbar. Hon gick in och slöt ögonen och det varma vattnet sköljde över henne. När Jonas en liten stund senare klev in till henne under duschstrålarna gick en rysning lust och förväntan genom hennes kropp. Han ställde sig tätt bakom henne och smekte hennes bröst. Hon lutade sig bakåt och pressade rumpan mot han skrev. Med en hand om hennes bröst började den andra leta sig ner över magen och hennes slätrakade fitta.

Tror vi behöver lite tvål här, sa Jonas med skrovlig röst och stängde av vattnet.

Med en otrolig noggrannhet tvålade han in henne och händerna dröjde lite extra vid låren, rumpan och brösten.

Emma trodde inte att hon skulle klara att stå upp länge till, kåtheten bultade inte bara i fittan utan ner i låren.

Plötsligt slog han på vattnet igen med orden:

Nu är det säkrast vi lugnar ner oss lite grann jag har ju en överraskning åt dig där ute.

Emma som var alldeles dimmig av upphetsning hörde knappt vad han sa.

Han lämnade henne med orden:

Jag går ut och fixar det sista.

Trots att hjärna var dimmig av upphetsning vaknade hennes nyfikenhet och hon sköljde bort det sista tvållöddret innan hon svepte in sig i det stora fluffiga hotell badlakanet. När hon steg ut från badrummet någon minut senare drog hon efter andan. I hela sovrummet brann det levande ljus och på sängen låg ett  svart paket med röda breda band runt och väntade.

Varsågod det är till dig, sa Jonas och han såg nästa generad ut.

Emma gick fram till sängen, hon var tvungen att krypa upp i den för att nå paketet. Plötsligt var hon nervös, fånigt visst men inte desto mindre nervös. Fingrarna ville inte samarbeta när hon skulle få av snöret. Men till slut var både snöre och papper borta och hon lyfte på locket till asken. Först förstod hon inte vad hon såg men sen spred sig ett leende över hennes läppar när hon såg att det var svarta remmar.

Är det här vad jag tror att det är? frågade hon med ett stort leende på läpparna.

Kanske det, log Jonas tillbaka. Varsågod att lägg dig ner.

Emma la sig ner och Jonas kom fram till hennes högra sida och lyfte upp hennes hand. Han smekte insidan av armen, kysste hennes handflata och band den första remmen kring hennes handled och den andre änden kring sängstolpen. Sen fortsatte han till andra sidan och upprepade samma ritual där. Han gjorde det så långsamt och Emma rös av välbehag.

Hon undrade hur mycket hon skulle  klara, helst skulle hon velat känna hans underbara händer mot sin fitta nu på en gång. Men Jonas verkade inte ha någon brådska. Han hade satt sig på sängkanten och smekte hennes ben med fjäderlätta rörelser som började vid ljumskarna och löpte hela vägen ner till fotknölen. 

Hon stönade tyst och funderade på om hon skulle be honom sluta och bara smeka henne som vanligt. Men hon bet ihop och drog häftigt efter andan när hennes ben drogs ut mot stolpen och hennes fitta lämnades helt öppen.

Hon sökte Jonas blick men han stod helt still en liten stund och såg på henne med en blick som utstrålade kärlek och upphetsning. När han tog den sista remmen och band den om hennes fotled kom en kort våg av panik. Hon hade  aldrig känt sig så utlämnad. Han gick fram och satte sig vid hennes sida och böjde  sig ner och kysste  henne. Sen reste han sig och hämtade något mer ifrån väskan. Hon lyfte huvudet för att se bättre men Jonas gömde det bakom ryggen och sa skrattande:

-Du ska inte vara så nyfiken min älskling.

Han släppte något på golvet och satte sig åter ner intill henne. När han tog fram det han gömt bakom ryggen såg hon att det är en mask, en som man brukade ha när man flög men den här var lyxig i svart siden. Han hjälpte henne på med den och allt blev mörk, hon såg ingenting.

Hon spände sig för att höra allt, Jonas reste sig från sängen och tog upp något från golvet. 

Hon andas stötvis och han skrattade lågt , böjde sig ner och kysste henne mjukt.

-Litar du på mig? frågade han lågt med mun tätt intill hennes öra.

Hon förmådde bara nicka tyst, hela kroppen var spänd, väntar på hans beröring. Sängen gungade till och hon förstod att han rest sig på knä. Kåtheten pulserade i kroppen och hon längtade efter att få röra honom, smeka hans kropp, suga hans kuk, bita lätt i hans bröstvårtor - innan hon hann längre i sin fantasi kände hon något som rörde vid insidan av hennes lår.

Jonas såg på henne och log när hon ryckte till när han lät piskas läderremmar glida längs insidan på hennes lår. Han spred ut dem så remmarna täckte hennes fitta och svepte med piskan över hennes blodfyllda svullna blygdläppar. Emma stönade högt och lyfte sina höfter mot honom. Han böjde sig över henne och bet lätt i hennes styva bröstvårta.

Återigen viskade han i Emmas öra:

Egentligen hade jag planerat för att vända på dig och låta piskan arbeta lite hårdare över dina härliga lår och din fantastiska rumpa, men det får vänta tills en annan gång.

Emma bara gnydde och ålade sin kropp i ett försök att komma närmare honom.

Jonas tog oljan från sängbordet och ringlade den över hennes mage tills hon glömde allt utom hans händer som smeke,  nöp och retades. När han böjde sig ner över henne och lät munnen lämna ett spår av lätta kyssar från halsen ner till hennes bröstvårta andades hon tyngre.. Han sög och bet  försiktigt tills hon lyfte höfterna och gnydde:

Snälla låt mig komma.

Han bara skrattade lågt och fortsatte att kyssa henne ner över magen. När han nådde hennes våta fitta tvekade han en stund. Sen började han fingrarna smeka låren, ljumskarna  och retsamt stryka den slätrakade fittan. 

Fittan pulserade och Emma pratade stötvis när hon sa: 

Får jag smaka på din kuk?

Jonas ställde sig villigt på alla fyra över henne och sänkte höfterna så hans kuk snuddar vid hennes läppar och hon sög girigt in den och lät tungan smeka hans ollon. Sen glömde hon allt när hans tunga plötsligt trycke sig mot hennes klitoris. Hennes mun slöt sig om hans kuk och han måste koncentrera sig för att slicka och suga  in hennes klitta i mellan sina läppar, hon lyfte höfterna och pressade sin fitta mot hans mun. Och när han spände  tungan och drog den fram och tillbaka flämtar hon stötvis och släpper hans kuk sen spände hon kroppen i en båge. När han fortsätter att slicka kom  ännu en våg av sammandragningar och hon skrek till och försökte förgäves vrida sig undan. När han stack in ett finger  i henne samtidigt som han sög in hennes svullna och ömmande klitta munnen kom hon i en tredje orgasm på lika många minuter kändes det som.

Jonas la sig intill henne och pressade sitt hårda ståndet mot hennes, han drog försiktigt av henne ögonbindeln och hon blinkade mot ljusen. Hennes andhämtning var fortfarande ansträngd när hon med grötig röst fick fram:

Tror jag säger som du, försöker du ta livet av mig?

Jonas bara log och kysste henne djupt.

Kanske läge att piffa till sig så vi får någon mat ikväll? sa Jonas lågt.

Mmmm kanske det, men jag sitter fast så det kan bli svårt, svarade Emma lite frånvarande. Hon låg med slutna ögonen och var helt slapp i kroppen.


Får väl släppa loss dig, du blir så sur om du inte får mat.

Förstår inte alls vad du menar, jag sur? Emma öppnade ögonen och såg på honom med all den kärlek han fick henne att känna.

En halvtimme senare var de redo för middag. Maten var underbar och vinet slank ner fort. Samtalet hoppade mellan skämt och allvar, ofta var Emma tvungen att ta Jonas hand bara för att känna honom. Som så ofta fick stunder när det var bara de hennes hjärta att svämma över av kärlek. Hur kunde hon ha haft sån tur.

Många timmar senare gick de mätta, små fulla och mycket nöjda med dagen mot hissen och upp mot rummet.

Insvepta i de lyxiga mjuka morgonrockarna mös de ihop sig i soffhörnet och njöt av att vara nära. Jonas lät handen leka med hennes nacke och Emma stack in handen under morgonrocken och smekte frånvarande han bröst och blev fånigt glad när bröstvårtorna styvnade. Men trötta, fulla och fortfarande härligt tillfredsställda gick de till sängen där de la sig tätt intill varandra i sängen och somnade nästan genast.

Jonas befann sig i det där underbara drömlika tillståndet mellan sömn och vakenhet. Emmas fingrar strök honom försiktigt över ryggen och ner över hans rumpa. Det pirrade till och han drog fram ena benet så hon lättare skulle komma åt. När hennes fingrar smekte sig fram mot pungen och sen cirklade lätt på den tunna mjuka huden gick  det en våg av upphetsning genom honom. Han låg kvar en liten stund till och njöt av hennes fingrar som smekte  och retades genom att låta fingrarna smeka upp och ner längs hans rumpskåra. När kuken pressade mot lakanen och pungen drog ihop sig vände han sakta på sig så hennes fingrar skulle komma åt att smeka honom bättre. Nu var han klarvaken men som vanligt var de helt tysta. Han älskade dagarna när han fick vakna av hennes värme och hennes händer som smekte honom vaken. Bättre start på dagen kunde han inte önska sig.

Hon slöt handen om hans kuk och den bultade mot hennes hand. När hon med lätta fingrar långsamt lät handen glida upp och ner för hans kuk kunde han inte låta bli att undslippa sig ett lågt stön. Efter alla år tillsammans visste han att hon blev  precis lika kåt som han av det här och det fick honom att le. 

Men leende försvann snabbt när hennes tumme började massera ollonet lätt. Hennes lek fortsatte ytterligare en stund innan hon sa:

Nu måste vi tyvärr sluta annars får vi ingen frukost och den tänker jag inte missa.

Hon kysste honom mjukt och reste sig upp och gick mot badrummet. Han låg kvar och smeker sig själv lätt över bröstet, magen och ner över den hårda kuken, han gillade att hon såg på honom när han smekte sig själv. Precis innan hon skulle stänga dörren frågade hon med ett stort leende.

Vill du duscha med mig idag också?

Nej då får vi nog ingen frukost så det är säkrast att jag ligger kvar och pillar på mig själv.

När han hörde duschen reste han sig och gick fram till fönstret och drog isär gardinerna. Utanför sken solen över ett magiskt vinterlandskap. Han tog fram mobilen och filmade dagens snuskiga morgonhälsning till Emma med all snö i bakgrunden. Texten på dagens snap blev ”Känner mig het i kylan”, sen tryckte han på skicka och Emmas mobil plingade till. Det pirrade till när han tänkte  på att de har ett helt dygn till här bara de två.

Efter frukost satte de sig i en varsin fåtölj och drack lite extra kaffe och te medan de bläddrade i sina mobiler. Han skrattade till när han såg ett meddelande blinka till från Emma.

”Tack för igår, helt magiskt. Tror aldrig jag varit så kåt eller så tillfredsställd. Med ögonbindel, piska, händer och tunga tror ärligt att det kommer in som etta på lista över mitt livs bästa sex” följt av ett hjärta.

Han svarade:

”Tack själv, du var inte så tokig du heller”

Det dröjde inte många sekunder så dök det upp ett nytt meddelande

”Jag har en idé, vad tror du om att hänga upp stör ej skylten och tillbringa dagen nakna i sängen ”

”Är du trött och behöver sova ”

”Nja kanske de också, men jag har några andra idéer. Vill du höra? ”

”Gärna ”

Det kom ett långt meddelande där Emma berättade hur hon tänkte smeka honom hård, låta honom suga hennes bröst, att hon skulle binda honom och plocka fram massagestaven hon hade packat ner. Han kände hur upphetsad han blev och reste sig.

Tror det är säkrast att vi går upp på rummet innan jag gör något opassande.

Emma såg nästan oförskämt nöjd ut när hon reste sig och tog hans hand.

De var ensamma i hissen och Emma passade på att krypa nära och kramade hans rumpa innan hon viskade i hans öra:

Vad vill du ha först?

Vad tror du om att börja med ett bad?

Det blir nog inte idag som jag får suga av dig på poolkanten ute, fnissade Emma.

Nä det såg lite kyligt ut, då kanske jag blir sjuk, skrattade Jonas tillbaka och fortsatte. Men jag säger som vi brukar. ”Jag vet att det inte går men om det hade gått va hade du gjort då?”

Jag kanske ska berätta det när vi badar, klarar du det?

Han kände hur det gick som en stöt ner i skrevet när han tänkte på att få höra Emmas röst berätta vad hon ville göra och rösten var lite kvävd när han svarade:

Jag är nog tuffare än somliga tror.

Som alltid i deras relation gjorde de saker utan att de behövde prata om det. Emma började fylla badkaret och flyttade in alla ljus som Jonas hade fyllt sovrummet med igår. Jonas ordnade med högtalaren och letade reda på en bra spellista. Sen hängde han ut Stör ej-skylten och klädde av sig och gick in i badrummet. Han klev ner i det stora badkaret och det varma vattnet fick honom att rycka till. Emma gjorde honom strax sällskap efter att ha släckt taklampan och stängt dörren så att det enda ljuset i badrummet kom ifrån alla levande ljusen som hon placerat ut. Hon satte sig mellan Jonas ben och lutade sig mot honom så han kunde lägga armarna om henne och krama henne. Inga ord behövdes. Efter en stund med behaglig tystnad sa Jonas:

Hur var det nu, vad var det du skulle berätta för mig?

Ella såg lite besvärad ut:

Tänk på att jag är lite pryd. Vet inte om jag vågar.

Jo just det, du är ju så himla pryd, fnös Jonas.

Emma satt tyst, tog sats men visste inte riktigt hur hon skulle börja.

Jonas höll  om henne och tankspritt började han smeka henne.

Emma blundade och tog ny sats. Sen började hon lite trevande:

Du vet ju att det här är en fantasi jag haft länge. Men det har liksom aldrig varit läge. Men jag tänker mig, hon svalde innan hon fortsatte, att vi badar tillsammans, nakna. Att vi är nära varandra, kramar och smeker varandra, myser helt enkelt. Att jag står bakom dig och trycker min nakna kropp mot dig och smeker ditt bröst med mjuka händer, masserar dina bröstvårtor.

Hon kände  hur Jonas kuk började svälla och styvna mot hennes rygg och hon hörde att hans andning blev tyngre och det gjorde henne modigare. Hans händer sökte sig till hennes bröst och kramade dem mjukt. Det gick en ilning från brösten ner till hennes fitta hon hörde att hennes röst blev lite grötig när hon fortsatte :

När jag inte kan hålla mig längre kommer jag smeka mig ner över magen och låta dem leka i ljumskarna och krama pungen mjukt med ena handen medan den andra får..

Här avbröt hon sig, för hur ofta hon än hade skrivit ordet kuk i sina noveller och hälsningar hade hon svårt att säga det högt. Jonas kysste henne uppmuntrande i nacken och smekte henne ner över magen. Hon stönade lätt svalde, blundar och tog sats:

Sakta får smeka din kuk upp och ner. När du är hård vill jag att du sätter dig på bryggan eller poolkanten så att jag kan ställa mig mellan dina lår.

Hon gnydde till när hans fingrar rullade hennes bröstvårtor så hårt att linjen mellan njutning och smärta blev hårfin.

Då kan jag kyssa den mjuka huden bakom pungen, slicka dina ljumskar och sen suga in pungen i munnen tills du stönar. Sen vill jag dra tillbaka förhuden lite i taget medan tungan får leka över ollonet.

Nu spände hans kuk hård mot ryggen och hon ville vända sig om och smeka honom tills han kommer. Men nu  ar det en annan lek de leker och hon fortsatte  med en röst som var hes av upphetsning:

När hela förhuden är tillbakadragen tar jag din kuk i min mun och låter en handen följa samma takt som munnen. När du börjar luta dig bakåt och pressa höfterna upp mot min hand ökar jag takten. När jag känner hur du kommer låter jag handen göra jobbet medan tungan masserar ditt ollon tills varje droppe av din säd är i min mun.

Hon skrattade till lite blygt och sa:

Typ så skulle jag göra om jag fick.

Jonas svarade med en röst som inte riktigt bar:

Jag tror vi måste åka tillbaka hit i sommar.

Mmmm inte mig emot, log Emma.

Vattnet började kallna och de bestämde sig för att kliva upp.

En liten tupplur kändes lockande och de kröp ner i sängen tätt intill varandra.

Jonas vaknade först och vände lite på sig för att kunna titta på Emma där hon låg och sov. Skulle han väcka henne? Han lät handen glida in under täcket och placerade den på hennes mjuka mage. Den smekte sig uppåt till hennes bröst, som han älskade dessa bröst. Hennes bröstvårtor drogs samman och han kramade till lätt. Hon vaknade direkt men flyttade sig bara lite närmare och bytte ställning så hans händer fick fritt fram.

Han förde ner handen över magen och smekte över hennes fitta. Bara helt lätt, han visste att hon älskade det och att hon snart skulle börja stöna lågt. Tanken på det fick det att suga till i skrevet och han pressade sig mot hennes lår och kände kuken svälla igen. Och mycket riktigt snart stönade hon lågt och särade på benen, som en inbjudan att låta fingrarna leta sig in i fittan. Den var redan våt och blygdläpparna var svullna. Skulle  han göra som hon vill eller ska hon också få vänta?

Tror vi måste sluta nu och äta lite lunch, sa han lågt. Medan han lät tummen cirkla över hennes klitoris.

Mmm, snart, svarade hon.

Han böjde sig fram och tog hennes bröstvårta i munnen och sög tills den var alldeles hård och Emmas stönande mer började låta som ett kvidande.

Då reste han sig upp och tog på sig morgonrocken. Sen böjde han sig ner och kysste henne lätt innan han gick ut till det andra rummet.

Emma tog några minuter och samlade sig, funderade en stund på att smeka sig själv till orgasm men bestämde att hon också fick vänta.

När hon kom efter ut i vardagsrums delen hade Jonas letat upp en roomservice meny på tv:n.

Vad tror du om burgare och en flaska rött här på rummet, frågade han

Kan vara en av dina bästa idéer, svarade hon.

Med burgare, rödvin och en härlig julfilm på tv:n slappade dom i soffan. Emma kunde inte låta bli att retas lite och låta handen smyga in under morgonrocken och smeka hans lena kuk tills den styvnade lite. Men filmen tog hennes intresse och hånglet fick vänta.

När filmen var slut satte sig Emma upp och frågade:

Det där jag skrev om att jag också ville binda dig, får jag det?

Mmmmmm vet inte, vågar jag det? Vad tänker du göra nu?

Inget särskilt bara driva dig till vansinne med att hetsa upp dig så mycket att det enda du kan tänka på är att få komma.

Hmm när du uttrycker dig så låter det dumt att avstå.

Nu orkade Emma inte tända alla ljus igen utan hon nöjde sig med att låta några smålampor lysa.

Funderade på ögonbindel, sa hon med ett busigt leende.

Precis som hon gissat svarade han:

Me, då ser jag ju inget?

Nä just ja, tänkte inte på det, små skrattade Emma samtidigt som hon band fast den ena foten.

Hon fortsatte med den andra foten. När benen var klara ställde hon sig på knä mellan dem och lät naglarna rispa lätt från fotknölen och upp till pungen, den drog ihop sig. Kuken låg fortfarande slapp och hon funderade på hur hon skulle hetsa upp honom den här gången. Men först band  hon fast händerna också.

När han låg helt fast sträckte hon sig efter oljan som stod kvar på nattduksbordet.

Du ville titta var det så? frågade hon lurigt.

Jag vill se allt vet du väl, svarade Jonas säkert.

Emma log och sa:

Då får jag väl ge dig något att titta på.

Hon ställde sig gränsle över honom med ett knä på var sida om hans höfter. Sen tog hon rejält med olja i händerna och började massera in den på sina bröst. Förde ihop dem och retade bröstvårtorna tills de var alldeles styva och gick från ljust röda till mörkt brunröda. Jonas släppte inte hennes händer med blicken och Emma njöt av att se hur hans blick blev dimmig. Hon visste inte om det var massagen eller Jonas blick fick fittan att pirra och bulta. Hon lät händerna smeka över hennes mjuka mage och lår. Hon visste att hon varlångt ifrån nån fotomodell men att han älskade hennes kropp med alla rynkor och extra kilon. Det fick henne att våga njuta. När hon lät två fingrar sära på hennes blygdläppar och den andra handen strök lätt över klitoris var hon redo att komma direkt. Men det var inte dags riktigt än.

Hon klev av honom för att hämta en liten överraskning i väskan såg hon att hennes lilla föreställning haft önskad effekt, kuken hade börjat svälla och hon skulle vilja smeka den riktigt hård, men inte än.

Nämnde jag att jag hade med mig en massagestav?

Mmm du sa visst nått om det, borde jag bli orolig?

Jag vet inte, kanske, svarade hon och höll upp ett paket. Du kan ju tyvärr inte öppna så jag får väl göra det själv.

Men stor försiktighet öppnade hon paketet och plockade fram en lång mjuk smal silicon stav med små kulor på och en ring i ena änden.

Hon ler stort och säger:

Jag har läst att den ska vara snäll men kraftfull, sen är tydligt tanken att jag ska dra ut den när det går för dig, allt för maximal effekt. Vad tror du?

Jonas såg inte helt nöjd ut men svarar:

Hmm man vill ju inte dö nyfiken.

Säg till om det inte känns bra, men du får allt vänta en stund. Först ska du vara riktigt kåt.

Jonas flämtade till när det gick en stött från ljumskarna, genom pungen och ut i kuken som rycker till.

Emma ställde sig gränsle över honom på alla fyra och hennes tunga bröst gungade mjukt mot hans bröstkorg. Som en ren reflex försökte han smeka dem men påmindes om att han satt fast. Emma flyttade sig lite framåt och lät det ena bröstet strykas mot hans mun. Han sög in bröstvårtan och när tungan lekte med den stönade Emma till och han bet lätt i den.

Emma blir yr av upphetsning och svankade så att Jonas kunde suga in mer av hennes bröst efter en liten stund flyttade hon  sig bakåt igen.

Jonas följde henne med blicken och upphetsningen steg redan innan hennes händer började smeka hans bröstkorg och mage.

Hon böjde sig ner över honom och gav honom samma behandling som han gett henne. Hennes tungan cirklade runt bröstvårtan, sög in den hårt och han stönade högt, sen kysste hon sig ner längs magen och ner till kuken som nu bultade och han lyftet  höfterna för att komma närmare hennes mun. Emma drog sig bakåt och ligger log lite busigt. Hon plockade upp den svarta silikon staven. Hon satte sig på knä och förde in knäna under Jonas lår, sen tog hon rikligt med olja på händerna och masserade sig långsamt bakåt från pungen till hans stjärthål. Försiktigt lät hon ett finger mjuka upp han hål tills han stönade när både ett och två fingrar gled in. När han var mer än redo började hon föra in den mjuka staven sakta en kula i taget. Allt Jonas kunde tänka och känna var när varje kula pressades in och fick det att gå stötar från stjärthålet till pungen som drog ihop sig och strålade ut i låren. Emma slutade och började massera hans ljumskar och lår med båda händerna och han höll andan en kort stund innan han släppte ut luften i en häftig utandning. Hon fortsatte  att smeka, leka, reta och suga på alla delar utom kuken som nu var så hård att det nästan gjorde ont. När hon äntligen börjar  smeka hans kuk med mjuka händer tror han nästan att han ska komma direkt. Det gjorde han såklart inte men när hon förde tillbaka förhuden ryckte han till i hela kroppen och kunde inte hålla tillbaka det låga stönet som kommer.

Hon masserade ollonet med ena handen medan den andra smekte den mjuka huden bakom pungen. Herregud, känslan av staven som vibrerade inuti i honom samtidigt som hon smekte hans ollon blev nästan för mycket. Han rörde sig mot hennes hand. När hon tog honom i munnen kved han till av njutning. Hon slöt munnen om hans hårda stånd pressade med tungan mot ollonet. Han drog  frustrerat i händerna för att komma loss, ville ta på henne, styra takten med sina händer kring hennes huvud, men han satt hopplöst fast.

När hon slutar gav han ifrån sig ett grymtande ljud av besvikelse. Men hon tog ingen notis om det utan bytte ställning och ställer sig gränsle över honom med sin stora välformade stjärt mot honom. Med halvslutna ögon följde  han hennes rörelser och lyfte höfterna för röra henne med sitt stånd. Emma tog god tid på sig, smekte  sina bröst ner över magen och låren. När hon inte kunde hålla sig längre grep hon om Jonas hårda kuk och lät  den röra vid hennes våta svullna fitta innan hon sjönk ner över han hårda kuk och lät honom fylla hennes fitta. När hon hade hela hans kuk i sig väntade hon en stund och kände hur hans kuk pulserade.

Han rörde sig under henne, pressade sig uppåt. Långsamt började hon rida honom mötte hans stötar, varje stöt fick henne att dra efter andan. Jonas stirrade som förtrollad på kuken när den gled in och ut hennes fitta, såg hur blank hans kuk var av hennes fittsaft. Hennes varma fitta slöts dg om honom varje gång hon sänkte sig över honom och staven som vibrerar driver på honom och han stötte in i henne allt häftigare, frustrationen att inte kunna ta i henne hetsade honom ytterligare och när hon red  honom allt snabbare drog pungen ihop sig och en spänning byggdes  upp i lår och mage. Staven vibrerade och tillslut kunde han inte hålla tillbaka längre och han kom med ett skrik och när Emma samtidigt drog ut staven med analkulor visste njutning inga gränser och han stönad, flåsade och gnydde samtidigt som han pressade sig så långt in i Emma som han kunde. Då kom hon också och ett djupt stön kom ur hennes mun när hon med svankande rygg mötte honom tills  hennes fitta kramade rytmiskt om hans kuk och hon sjönk ihop svettig och andfådd. Hela kroppen darrade efter den kraftiga orgasmen  när Emma försiktigt flyttade sig så hon kunde lägga sig tillrätta på Jonas fortfarande fastbundna arm.

När Jonas hade hämtat sig så pass att han kunde prata igen konstaterade han matt:

-Tur att vi ska åka hemma imorgon, vet inte om överlever mer.

-Jo klart du gör, men vi måste göra om det här snart igen, svarade Emma hest.

-Men det var väl redan bestämt, skrattade Jonas lågt.

-Va? undrade Emma förvirrat.

-Ja vi skulle väl åka tillbaka och prova poolen till sommaren.


Kommentarer

  1. Herrejäddrarrrr!
    Du har lyckats igen!
    Magiskt....
    Tack! ��
    /Charlie

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Målarhjälp del 2.

Stockholm höll sakta på att vakna till liv under solens gassande strålar. Det doftade nybakat bröd från bageriet på hörnet. Och några morgontidiga joggare sprang förbi. Den intensiva värmen som hade hållit i sig i nästan tre veckor visade inga tecken på att avta. Trots att klockan bara var strax efter åtta var det redan 23 grader och Stefan höll sig i skuggan där han stod och väntade på bussen. Han var glad för att han valt shorts och linne det skulle bli svettigt idag. Doften av varm asfalt började sprida sig och en viss sommarlunk blev tydlig även mitt i stan. Medan han stod och väntade passade han på att iaktta människorna som passerade, det märktes att det var semestertider, antalet kostymnissar var betydligt lägre än vanligt medans antalet japaner med kameran i högsta hugg var onödigt högt. Stefan skakade på huvudet och suckade lite, det skulle onekligen bli skönt att få jobba ute i skärgården några dagar. När Joel, hans chef på målerifirman, först frågat om han kunde tänka sig at

Heta samtal om Strapon.

Det var ingenting jag ens funderat på det här med strapon. Sen var det en kväll i höstas, jag och Peter hade bestämt oss för att dricka lite för mycket vin så vi skulle våga fylla i vår sida på Hemligg. När vi kom till listan över vad vi gillade i sängen och jag rabblar alla alternativ så säger Peter plötsligt JA när vi kommer till strapon. Jag ryckte till och tittade på honom, han såg lite lagom generad ut. Är det sant vill du prova det frågade jag och såg nog rätt tvivlande ut. Mmm är väl lite nyfiken kommer det från Peter. Min hjärna spinner igång, vad tycker jag om det? Vi har ju lekt med buttplugg och vibrator men sele och att jag ska sätta på honom, tanken var lite skrämmande. Men allt är värt att prova minst en gång. Sagt och gjort så började jag surfa runt på Wish för att hitta en sele som gick om min inte så späda kropp. Hade ingen lust att lägga tusen kronor på något som varken han eller jag visst om vi skulle gilla. Men där och då sköt jag lite på beställningen, men så någo

Tur på fjället

Ing-Marie satt på tåget och såg ut på det fantastiska landskapet som passerade. Det var med blandade känslor hon närmade sig Undersåker. Att gå på tur i den jämtländska fjällvärlden var något hon gjort varje vinter de senaste 20 åren. En vecka sent på våren när det var nästan tomt på turister hade hon njutit av frisk luft, bländande vit snö och en strålande sol från en klarblå himmel. Men det hade alltid varit tillsammans med Sture.  Hjärtat snörptes samman när hon tänkte på Sture. 42 fina år hade de fått tillsammans innan han helt utan förvarning dog av en hjärtinfarkt två dagar före midsommarafton i fjol. Det gjorde fortfarande så ont och hon torkade några tårar som började rinna. Döttrarna hade tyckt att hon skulle ta en charterresa till Kanarieöarna istället men Ing-Marie ville inte träffa massa folk. Hon kände att hon behövde få komma upp på fjället känna stillheten och kanske skulle smärtan bli mindre om hon fick vara någonstans där de delat några av sina bästa stunder hon och St