Fortsätt till huvudinnehåll

Kick-off i Sälen

Stämningen i bussen var hög, folk sjöng med i högtschlagerlistan som Mats satt ihop. Det mousserande vinet som de bjudit på innan avfärd hade satt precis rätt touch på resan. Bussbolaget hade varit noga med att poängtera att de inte fick serveras alkohol på bussen och det passade rätt bra då kunde han styra hur mycket som dracks så ingen blev full innan de ens var framme i Sälen. Det hade varit ett riktigt bra första halvår och han tillsammans med ledningsgruppen för Carlsson Bygg AB hade beslutat att årets höst kick-off skulle bli något extra. Så nu var hela personalen och deras respektive på väg till en långhelg i Sälen. Det här med att bjuda med respektive var väl investerade pengar.

Han hade bittert fått erfara att 30 testosteronstinna snickare på kick-off brukade innebära ölhävar tävlingar, armbrytning och andra macho utmaningar. Utmaningar som ofta slutade i att någon skadade sig och blev sjukskriven några dagar. För ett par år sen hade två av hans yngre anställda utmanat varandra på en klättervägg. Helt ok om det funnits 1) instruktör 2) de haft skyddsutrustning 3) de varit nyktra. Nu slutade det med att båda hade fallit och den ena fått en lättare hjärnskakning och den andra hade brutit armen på två ställen och blev sjukskriven i 8 veckor.

Så efter den resan hade de bjudit med respektive till kick-offen och det värsta som hänt var att ekonomichefen och hans fru blivit påkomna med att ha sex på spa avdelning efter middagen för nått år sen. Mats log vid tanken, han tyckte faktiskt att det var rätt roligt och väldigt uppiggande att Claes och hans fru som båda var en bra bit över 50 hade sex någon annanstans än i sängen.

Han tänkte på sin ex.fru och leendet försvann. Deras förhållande blivit så tråkigt de sista åren och ja sexlivet hade varit i stort sett obefintligt. Han visste att det till stor del var hans fel, han hade definitivt inte bidragit till att pigga upp det de sista åren. Men deras olika intressen hade gjort att de prioriterat olika saker. Hon hade åkt på träningsresor med väninnorna och han hade prioriterat jobbet. Skulle han vara helt ärlig hade väl han börjat titta åt andra håll redan innan hon sa att nu fick det vara bra och ville skiljas. 

Han hade inte varit otrogen men han hade börjat hänga på olika forum på nätet och även besökt några klubbar i Stockholm. Han hade alltid varit öppen mot sig själv och sitt ex  med att han var bisexuell och när deras förhållande började knaka hade det känts så enkelt att kasta sig in den kravlösa och lite galna gayvärlden. Där kunde sex få vara just bara sex utan några förpliktelser eller krav. Sen hade det inte varit fullt så lätt, det hade bara blivit en natt med en läcker ung man från Sydeuropa mer hade det inte blivit av olika skäl.

Ska jag dela ut kuverten med information nu, det var hans assistent Victor som väckte honom från funderingar.

Är vi redan framme, Mats såg sig förvirrat ut genom fönstret.

Utanför sken solen på de magiskt vackra höst fjällen.

-Ja, enligt min GPS borde vi vara framme på Högis om lite drygt 10 minuter, svarade Victor lika effektiv som vanligt.

-Gör det, delar du ut dem så lånar jag micken och hälsar välkommen.

Victor hade jobbat för honom i snart två år och var den bästa assistent han haft. Effektiv, ordningsam, rolig och dessutom fantastiskt charmig. Mats visste inte hur många gånger Victors lättsamma sätt räddat upp hans möten med både kunder och personal. Mats visste inte om det var hans charmiga sätt som fick honom att bli så snygg. För han var inte bildskön med sin bleka hy med fräknar och rödlätta hår men något var det för han hade alltid nån tjej på gång. Just nu var han tydligen singel i alla fall  sen hans senaste tjej hade kommit in på universitet i Lund och flyttat dit i början på september.

Mats ställde sig upp och grep tag om mikrofonen och påkallade lite uppmärksamhet:

Välkomna till årets kick-off! Nu när vi kommer fram kommer det finnas mackor och kaffe eller öl för de som önskar. Rummen ska vara klara och vi har abonnerat bastun. Det är egen tid fram till middagen, den serveras halv åtta men vi ses i pianobaren klockan sju för en drink. Nu ser vi till att ha en fantastisk helg ihop det är ni verkligen väl värda.

Jubel och applåder mötte honom och han såg verkligen fram emot helgen med sin personal de var ett gott gäng.

Mats klev ur bussen först och gick in för att kolla att allt var klart för incheckning. Det var mycket folk

i rörelse i lobbyn och det verkade som att en annan grupp just checkat in för det var kvinnor i trikåer överallt alla bar på väskor och yogamattor det pratades och skrattades högt.

Han sände en tacksam tanke att kick-offen var med respektive, han ville inte ha några otrohetsaffärer på sitt samvete. Men själv kanske han skulle unna sig en ny bekantskap, tänkte han när den kurviga kvinnan med långt rött hår stötte in i honom.

När han kom fram till receptionen möttes han av en lugn och trevlig receptionist som lämnade ut en låda med kuvert.

Varmt välkomna! Här är era nycklar. Hotellet är helt fullbokat så för er skulle är det viktigt att ni håller tiderna ni bokat annars riskerar ni att få vänta länge på maten i matsalen. Ni är inbokade på höghöjdsbanan i morgon klockan elva. Lunch serveras i våffelstugan 13.30 och middagen imorgon är bokad på Lammet och Grisen kl 20.00.

-Tack, vi ser verkligen fram emot det här.

Mats tog med sig lådan med nycklar alla i noggrant namnade kuvert. Han delade ut nycklarna och bytte några ord här och där. När alla nycklar var utdelade och alla gått iväg till sina rum stod han och Victor kvar i lobbyn med sina väskor.

Tillsammans gick de fram till receptionen:

-Jaha, då var det bara våra nycklar kvar, sa Mats till den trevliga receptionisten. Kvinnan bakom disken såg frågande på honom, knappade på hastigt på  tangentbordet innan hon svarade:

-Era nycklar? Ni fick alla nycklar i lådan. Men hur var era namn nu igen?

-Mats Strand och Victor Westbo, svarade Mats och hans röst var hård.

Hon knappade på, hämtade en mapp med papper och kom tillbaka igen;

-Jag är ledsen men jag kan inte hitta någon bokning i ert namn.

Mats kände hur irritationen kom krypande här hade de lagt en kick-off för gud vet hur många tusen och de kunde inte ens hålla koll på rums bokningarna. Med så mycket manlig pondus han kunde uppbringa lutade han sig fram och sträckte på sig för att kunna se ner på den där inkompetenta receptionisten:

-Ursäkta mig, men det råkar vara jag som beställt allt. Så se bara till att fixa fram våra nycklar.

-Kvinnan bakom disken verkade helt oberörd när hon svarade:

-Jag är ledsen, men som jag nämnde är hotellet fullbokat. Det enda jag kan erbjuda är att ni får dela på sviten.

Mats var nu högröd i ansiktet och gjorde sig redo för att fortsätta sin utskällning när Victor la en lugnande hand på hans axel. I handen hade han mappen med alla papper och mail de skickat inför resan. Han såg besvärad ut när han efter en viss tvekan öppnade munnen och sa:

-Tror att både du och jag har missat oss själva när vi gjorde rumslistan. Vi är inte med på namnlistan vi skickade till hotellet.

Mats bara gapade med munnen innan han till sist stängde den igen.

Med ett djupt andetag vände sig Mats om mot receptionisten som fortfarande stod där med samma lugna uppsyn. Han måste ge henne att hon var otroligt proffsig, inte med en min visade hon att hon tyckte att han var en idiot.

-Vi tar gärna sviten, pressade han fram mellan sammanbitna käkar.

Hon svarade med ett artigt leende:

-Då ska jag bara skriva in er här.

Men några snabba knapptryck hade hon checkat in den, meddelat att de fick sviten till samma pris som ett vanligt dubbelrum eftersom de var en så stor grupp och gett dem varsin nyckel. På väg mot hissen hade Victor svårt att hålla sig för skratt.

-Ingen vidare ordning på reseledarna på den här turen, frustade han fram när hissdörrarna stängdes om den.

Mats tittade surt på honom men kunde inte hålla tillbaka skrattet. 

-Hur fan kunde vi missa det? undrade han.

-Jag vet inte, men sviten kan ju inte vara fel, log Victor stort samtidigt som de klev ur hissen.

Sviten var riktigt lyxig och Victor gick in och såg sig nöjt omkring. En stor dubbelsäng stod framför panorama fönstret som vette mot backen.

Badrummet i svart och vitt hade ett stort hörnbadkar, en takdusch med ett enormt duschhuvud och det fanns till och med en egen bastu, i taket satt infällda spottar som gav ett behagligt ljus.

-Jag tänker ta en dusch och sätta på bastun om det är ok för dig? sa Victor när han kom ut från badrummet. 

Mats som hade satt sig tungt tillbakalutade i den pösiga soffgruppen och slängt upp benen på armstödet svarade trött:

-Gör det jag sätter mig och svarar på några mail.

-Får jag fresta med en whisky, undrade Victor på väg mot sovrummet.

-Gärna! Det är nog precis vad jag behöver, konstaterade Mats.

Victor försvann in i sovrumsdelen, Mats hörde hur han höll på med väskan. Han lutade sig bakåt och slöt ögonen och önskade att han var ensam. Han skulle velat bli av med irritationen som fanns i kroppen och han visste att bästa sättet var att runka eller ja det allra bästa sättet vara att ha sex. Vilt, galet sex utan hämningar eller begränsningar. Tanken fick det att pirra i kuken och han hann precis börja fantisera om den rödhåriga skönheten med de evighetslånga benen som han stött på i lobbyn. Hon hade varit den där yogatypen, lugn, smidig, graciös och rent ut sagt skitsnygg. Han skulle älska att se henne rida honom, se hur hans kuk försvann in i henne samtidigt som hennes bröst guppade i takt. Pirrandet i kuken hade gått från en darrande känsla  till ett dovt bultande när kuken började spänna mot boxershortsens mjuka tyg.

-Varsågod! kom det glatt ifrån Victor.

Mats öppnade ögonen och precis framför honom stod Victor utan en tråd på kroppen med kuken glatt dinglande i skrevet och sträckte fram ett glas whiskey. Mats fick hejda sig för att inte sträcka fram handen och röra vid honom. Han kunde inte slita ögonen från honom. Hans unga kropp var inte vältränad med precis som med allt annat hos Victor fanns det något som fick honom att lysa upp och dra till sig allas uppmärksamhet. Hans redan bultande kuk reagerade på den nakna kroppen och tanken på att få smeka den mjuka huden och suga hans kuk styv. Besvärat sträckte han sig efter whiskyglaset och muttrade fram ett inte helt trevligt “Tack!”

Men Victor verkade inte bry sig utan frågade med samma smittsamma skratt som vanligt:

-Du ska inte göra mig sällskap i bastun så kan vi prata igenom hur vi lägger upp morgondagen.

Mats visste att han borde säga nej, han skulle skämma ut sig om kuken fortsatte att reagera på Victors kropp ändå hörde han sig själv säga:

-Ja men visst, varför inte.

Härligt jag går in nu så kan du väl komma när du är redo.

Mats väntade tills han hörde hur Victor klev in i duschen, då reste han sig och gick in i sovrummet och klädde av sig. När han hörde hur dörren till bastun slog igen gick han in i duschen. Kuken var fortfarande halvstyv och han insåg att det skulle behövas en rejält kall dusch för att få den att slakna. Med ryggen mot bastun som hade fönster ut mot badrummet gick han in i duschen och skruvade på vattnet.

När det iskalla vattnet träffade honom gav han till ett väldigt omanligt:
-Iiii!
Inifrån bastun hördes Victors muntra skratt:
-Var de kallt?

Mats valde att inte svara men stod kvar till kuken slaknat och krupit in och gömt sig av det kalla vattnet. Sen grep han om en handduk för att ha något att svepa om sig och för att dölja eventuella pinsamma känsloyttringar från hans kropps sida.

När han klev in i bastun låg Victor utsträckt på den översta bastulaven med handduken som huvudkudde. Hans kuk vilade mjukt mot hans lår och Mats fick anstränga sig för att slita blicken från den. Han fattade inte, Victor var inte alls lik den typ av kille han brukade finns sexig. Han brukade dras till latino killar, ganska korta, smala och olivfärgade hy och svart hår. Victor var inget av det, han var lång, blek, rödlätt men ganska grov på det sätt man blev av kroppsarbete,

Mats satte sig på den nedre bastulaven och lutade sig mot väggen så han kunde se Victor, vilket han snart insåg var ett misstag. Handduken placerade han bakom nacken.

Victor började genast prata om vilka grupper de skulle släppa iväg först imorgon  och om de skulle göra några justeringar i dem. Mats ansträngde sig för att hänga med i samtalet men tankarna ville bara glida tillbaka till Victors nakna kropp och vad han ville göra med den. Kuken hade han tvingat in mellan låren annars hade den snart stått rak och om inte ståtlig i alla fall stolt. Fan va han var kåt. Han skulle behöva ragga upp någon av det där yoga tjejerna annars skulle det här bli outhärdligt. Det enda problemet var att just nu var han inte lockad av mjuka bröst och våta fittor, han ville ha det hårda hos en man, rumpan, kuken, låren, bröstet och inte vilken man som helst han ville ha Victor. Det var ju helt knäppt, han kunde ju inte stöta på Victor, hans assistent. Han svalde högt och drog upp knäna så att hans stånd doldes av låren

Om Victor märkte något sa han inget, men om han inte var både blind och döv borde han märka att Mats inte betedde sig som vanligt. Han svarade fåordigt och kom gång på gång på sig med att titta på Victors skrev där hans kuk vilade mjukt.

Tillslut kunde inte Mats sitta kvar, kuken bultade hårt och han vill inget hellre än att känna Victors mun runt hans kuk eller allra helst få pressa in sitt pulserande kön i han tighta hål. Han slet till sig handduken och höll den framför sig sen reste han sig mitt i en mening och gick ut i duschen med bestämda steg.


Victor satt kvar, tittade efter Mats när han slängde handduken på badkarskanten och gick in i duschen. När han vred sig undan duschstrålarna såg han det han tyckte sig ha anat i bastun. Mats hade ett rejält stånd som han försökt dölja med handduken. Han visste inte riktigt hur han skulle reagera. Var det honom han var tänd på? Borde han bli smickrad, äcklad eller upphetsad. Han hade aldrig varit i en sån här situation och hade noga aldrig funderat på hur han kände för det här med män när det kom till sex. 
Visst hade han spanat in de andra killarnas kroppar och ja självklart även deras kukar i duschen efter träningen men så mycket mer hade det aldrig varit. Men något hade pirrat till i honom när han hade märkt hur Mats försökt dölja sin tydliga upphetsning. Kanske var det bara det faktumet att han inte hade haft sex sen Alice flyttat till Lund för en och en halv månad sen. Men han var helt klart mer nyfiken än nervös. Tänk att hans machoman till chef var intresserad av honom, tanken var lite spännande. Han visste inte så mycket om Mats privatliv mer än att han och hans fru separerade förra sommaren. Det hade aldrig funnits något som tytt på att han gillade killar, men var visste han. 

Han blev sittande en liten stund och när han lämnade badrummet var Mats redan klädd och på väg mot dörren. Medvetet hade Victor låtit bli att sno handduken om midjan utan istället hängt den över axeln och nu var det inte någon tvekan Mats blick drogs till hans skrev och Victor kände sig märkligt nöjd med sig själv.

-Jag går ner till baren så jag finns på plats när de andra kommer, sa Mats men en röst lät spänd. 

-Vi ses där nere sen, svarade Victor och kliade sig medvetet på pungen.

Mats ryckte till och lämnade snabbt rummet.

Victor skrattade till han hade alltid älskat känslan av makt och sovrummet hade inte varit något undantag. Med en whiskey i handen slog han sig ner i soffan, dämpade belysningen och lutade sig tillbaka. Scenen från duschen där han fått en skymt av Mats hårda kuk spelades upp för hans inre gång på gång och en pirrande känsla spred sig från ljumskarna och pungen ut i kuken. Förstrött började han smeka med handen över bröstet och magen. Ville han något mer eller skulle han se till att hitta en annan säng att sova i  inatt? Han borde kanske nöja sig med vetskapen om att hans chef var kåt på honom. Men samtidigt vem visste när tillfället skulle yppa sig nästa gång och vem fan ville dö nyfiken? Han bestämde sig för att ge några små hintar under kvällen och se hur de togs emot.

Kuken hade styvnat och kåtheten skickade ilningar genom kroppen. Tanken på Mats och vad som kanske skulle hända fick kuken att rycka till i hans hand. Han ställde glaset på bordet och lutade sig tillbaka i soffan. Handen slöt sig om kuken, kramade mjukt och pungen svarade med att dra ihop sig. Mjukt drog han tillbaka förhuden och lät den ena handen massera den känsliga huden på ollonet medan han rytmiskt runkade kuken med den andra. Kuken pulserade och det kändes som allt blod samlades i skrevet, han flyttade handen från ollonet och lät fingrarna smeka och trycka på huden bakom pungen. Han andades stötvis, spände skinkorna och svankade uppåt med höfterna, blodet pulserade i öronen. Med tankarna på Mats hårda kuk gav han till ett stön när orgasmen kom och säden pumpade ut och upp över magen. Han tyckte att han hörde något men han kunde inte fokusera på något annat än säden som han mjölkade ur kuken med lugna tag och hur kroppen darrade i spasmer i efterdyningarna till orgasmen.

Mats hade insett att han glömt mobilen på soffbordet i sin brådska att lämna rummet och hade motvilligt gått upp för att hämta den. När han öppnade dörren hade de första han sett varit Victor som låg utsträckt i soffan och runkade. Tydligen hade han prickat in den stora finalen för han stönade högt och lyfte höfterna, spände hela kroppen när hans sats sprutade. Mats frös i rörelsen innan han snabbt tog ett steg tillbaka och hoppades att Victor inte skulle höra dörren. Helvete! Hur skulle han kunna tänka på något annat ikväll, som tur var kom Lasse och hans fru ut från ett annat rum och gjorde honom sällskap så han tvingades fokusera på något annat.

Victor såg upp, var det dörren han hört? Panikslagen såg han ditåt men den var stängd och Mats syntes inte till så han slappnade han och blev liggande utslagen i soffan. Satsen började kallna och rann sakta längs sidan så han grep efter handduken han slängt på golvet och torkade bort den kladdiga satsen från magen. 

En stund senare var han ombytt och klar och skulle precis gå ner till pianobaren när han såg Mats mobil på bordet framför soffan. Han måste ha glömt den, Victor stoppade ner den i innerfickan på kavajen och gick ner.  I baren var det redan gott om folk och han banade sig väg fram till bardisken och beställde en öl. Han blev stående med Claes och hans fru och han kunde inte låta bli att skämtsamt fråga om de provat spa-avdelningen. Claes fru Eva rodnade och såg märkbart generad ut men Claes drog henne intill sig och svarade:

-Ja vi var ner och spanade in det men det var alldeles för mycket folk så vi tog ett bad på rummet istället.

Han drack en klunk av det mousserande vinet och såg retsamt på Victor innan han sa:

-Jag trodde att det var du och Mats som skulle stå för skandalerna i år. Hyra svit och allt. Men var det verkligen nödvändigt att vänta med att boka tills vi kom hit? Det är ju Mats som betalar ändå eller försöker ni vara lite diskreta. Han skrattade högt åt sitt eget skämt och Victor försökte skratta med men han hörde att det lät lite ansträngt.

Han visste hur jargongen var inom firman och brukade inte ha några problem med den men det var innan han fantiserat om att ha sex med Mats. Han tog en djup klunk av ölen, gav Claes en klapp på axeln och rörde sig vidare i baren. Han såg Mats i andra änden av baren och gick dit med mobilen. 

Mats hade sett Victor när han kom ner i baren. Varje gång han såg på honom kom bilden av hur hans ansikte hade förvridits av njutning när han kommit i kraftiga sprut. Tanken på att få smaka hans säd fick det att pirra i skrevet och han försökte förgäves hålla fokus på samtalet han hade med några av fruarna som samlats kring honom. När Victor la sin hand på hans axel hoppade han till.

-Du glömde mobilen, tänkte att du ville ha den.

-Tack! var allt han kom sig för med att säga.

Kvällen förflöt med höga skratt och glada samtal. Mats tyckte att Victor gav honom menande blickar men gjorde sitt bästa för att undvika dem.

Som vanligt samlades både män och kvinnor kring Victor, hans glada leende fungerade som en magnet. Han misstänkte att han skulle få ha sviten för sig själv i natt när han såg hur en blond tjej strök sig mot Victor. Irriterande gick han iväg till toaletten och när han kom tillbaka var Victor borta.

Han kände sig märkligt besviken, han insåg att han faktiskt hade hoppats även om han visste att det var dumt. Han stod kvar en stund till men när allt fler drog sig tillbaka till sina rum smet han iväg utan att säga något till någon.

På väg upp i hissen tillät han sina fantasier få fritt spelrum och han hade handen på byxknappen för att snabbt göra sig av med byxorna när han kom in på rummet. När han öppnade dörren var allt hans fokus på att han snart skulle smeka kuken hårt och snabbt så han äntligen fick komma. Därför tog det en lite stund innan han fattade vad han såg när han öppnade dörren. 

Victor hade sett när Mats gick iväg mot toaletterna och skyndat sig att säga godnatt till den blonda tjejen, hon hade inte på något sätt försökt dölja att hon ville att han skulle göra henne sällskap upp på rummet och blivit rätt sur när han sa att han behövde vara pigg dagen därpå. Sen hade han skyndat sig upp och tänt alla smålampor, klätt av sig och nu låg han naken i soffan. Hjärtat bultade och han hade varit på väg att att resa sig och klä på sig ungefär 1000 gånger de senaste tjugo minuterna. Tänk om han missuppfattat allt, herregud han skulle få sparken. När han hörde nyckeln i dörren slutade han nästan att andas, fan vad hade han gjort.

Rummet var svag upplyst och jazzmusik hördes på låg volym. På soffan låg Victor lojt tillbakalutad utan en tråd på kroppen. Han bara stirrade, glömde helt att han hade tänkt knäppa upp byxorna. Victor öppnade munnen och försökte få rösten stadig och kaxig när han sa:

-Tänkte att vi skulle leka lite innan det blir dags att sova för det var väl det du ville?

Mats fortsatte stirra men sa inget och paniken växte hos Victor, hade han missuppfattat allt, han började resa sig och se sig om efter badrocken som han släppt på golvet. 

-Nej, vänta, kom det lågt ifrån Mats. 

Hans röst var knappt mer än en viskning när han som i slow motion rörde sig mot soffan.

-Är du säker? stötte han fram och sjönk ner på knä intill soffan.

Victor nickade tyst och mötte hans blick. Hjärtat hamrade i bröstet och hela kroppen bultade. Mats strök över hans hårlösa blekvita bröst med sina grova fingrar. Victors bröstvårtor styvnade och han gav ifrån sig en låg suck. Försiktigt strök Mats med handen ner över magen och han såg nöjt att det ryckte i kuken när hans fingrar närmade sig. Medvetet lät han bli att röra vid Victors kuk utan fortsatte ner över låren och lät handen smeka insidan av låret. När han nådde pungen igen slöt han handen om den och kramade mjukt. Kuken styvnade och ryckte som att visa att den ville bli smekt. Victor andades stötvis nu och reste sig upp så han satt mitt emot Mats med benen brett isär. Sakta började han knäppa upp skjortan, en knapp i taget. Mats bröstkorg var täckt av en tjock matta av mörkt lockigt hår och han lät fingrarna fläta in sig i lockarna, drog lite lätt i det mjuka håret, strök med händerna ner över magen.

Mats mötte hans smekningar, lät sina händer massera Victors bröst, leka med hans ollon, Victor slöt ögonen och bet sig i läppen. Hade han någonsin varit så här kåt? När Victors händer nådde jeansen började han kämpa med att få upp Mats  bältet och knapparna till hans gylfen. Mats kuk spände mot Victors fingrar och han stönade av kåthet när han kände hur Mats kuken ryckte och och bultade under hans fingrar. Han manade på honom att ställa sig upp och sköt ner jeansen över höfterna. Mjukt smekte han bulan under kalsongerna, kände hur hård den var. Mats flämtade till  och grep med händerna om Victors nacke när Victor slöt handen om  hans paketet, han tryckte sig mot Victors hand. Victor kuk var så hård nu att det gjorde ont och han ville komma direkt samtidigt som han ville han dra ut på det, njuta länge. Han stack ner händerna innanför kalsonglinningen och kramade om Mats rumpa, den var lite och hård så olik de tjejer han träffat. När han drog ner kalsongerna sprätte Mats kuk ut och Victor böjde sig fram, smakade på den. Den var hård, len och pulserade när han slöt sin mun om den. Han trodde att upphetsningen av att ha en annan mans kuk i munnen skulle få honom att komma. Han var tacksam över att Mats inte kunde komma åt att smeka honom. Han slickade kuken från roten och upp till ollonet, lät tungan cirkla kring ollonet, sög in det i munnen och pressade tungan mot det. Känslan att ha en kuk i munnen var ny och upphetsande. Mats stönade högt och drog sig undan hans mun. Han ställde sig på knä igen framför Victor. Deras händer smekte och lekte, hittade punkter som fick den andra att gny och grymta av njutning. Mats kände hur upphetsningen slet i honom, han måste få knulla honom nu. Han knuffade milt bak Victor så han hamnade på rygg i soffan. Sen började han mjuk smeka hans stjärthål, Victor stönade och smekte sig själv över bröst och mage. När Mats drog med fingrarna från pungen och ner mot hans tighta lilla hål gav Victor ifrån sig ett dovt:

- Gaaahh.

 Mats spottade på fingrarna och masserade Victors anus tills det öppnade sig för hans fingrar. Victor låg med sluta ögon och andades stötvis, hans kuk ryckte till av den intensiva njutningen. Mats lyfte upp Victors ben på sina axlar och flyttade sig närmare. Han bytte ut fingrarna och lät sin stenhårda kuk nosa på Victors trånga stjärthål. som alltid fick känslan när hans känsliga ollon pressades in i det tighta hålet honom att dra efter andan. Långsamt en liten bit i taget lät han sin kuk fylla Victor. Victor stönade och vred sig ömsom från honom ömsom mot honom. När han fått in nästan hela kuken i honom, började han sakta röra sig in och ut samtidigt som han med den ena handen smekte Victors kuk. 

-Snälla fortare, stönade Victor.

Mats ökade tempot med handen men fortsatte att stöta långsamt, men fast han tog det lugnt kände han hur orgasmen närmade sig och när Victor med ett dovt skrik kom i en orgasm som fick hans ringmuskler att krama om Mats kuk kunde han inte heller hålla tillbaka utan stötte hårt in i Victor och explosionen var så kraftig att den fick honom att tappa andan. Benen skakade och han drog sig försiktigt ur Victor, när kuken gled ut gav Victor till ännu en grymtning av välbehag. Mats sjönk ner på mattan och blev sittande medan andningen sakta blev normal.

Victor makade sig upp på soffan och blev liggande.
-Ok det där var ju inte fel, oväntat men jävligt skönt, skrockade Victor med skrovlig röst.
-Helt klar oväntat även om jag såklart hade hoppats efter din föreställning i eftermiddags, svarade Mats med.  
Victor ryckte till och tittade på Mats:
-Vilken föreställning?
-Den på soffan efter bastun, flinade Mats.
-Då var det du som stängde dörren, tyckte väl att jag hörde nått.
-Japp det var jag, flinade Mats sen blev han allvarlig.
-Du vi hann ju inte prata nått innan men det här var bara en engångsgrej.
Victor skrattade till:
-Du kan vara lugn, jag är inte kär i dig. Ville bara testa hur det var nu när tillfälle bjöds liksom, vill ju inte dö nyfiken. Men hur ska vi kunna toppa det här, det är ju bara fredag?
Jag vet inte hur du tänker, men jag såg en bar full av läckra kvinnor där nere så för mig är planen klar, flinade Mats
Victor log stort och nickade instämmande:
-Jaha du tänker så, jag gillar hur du tänker.



Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Målarhjälp del 2.

Stockholm höll sakta på att vakna till liv under solens gassande strålar. Det doftade nybakat bröd från bageriet på hörnet. Och några morgontidiga joggare sprang förbi. Den intensiva värmen som hade hållit i sig i nästan tre veckor visade inga tecken på att avta. Trots att klockan bara var strax efter åtta var det redan 23 grader och Stefan höll sig i skuggan där han stod och väntade på bussen. Han var glad för att han valt shorts och linne det skulle bli svettigt idag. Doften av varm asfalt började sprida sig och en viss sommarlunk blev tydlig även mitt i stan. Medan han stod och väntade passade han på att iaktta människorna som passerade, det märktes att det var semestertider, antalet kostymnissar var betydligt lägre än vanligt medans antalet japaner med kameran i högsta hugg var onödigt högt. Stefan skakade på huvudet och suckade lite, det skulle onekligen bli skönt att få jobba ute i skärgården några dagar. När Joel, hans chef på målerifirman, först frågat om han kunde tänka sig at

Heta samtal om Strapon.

Det var ingenting jag ens funderat på det här med strapon. Sen var det en kväll i höstas, jag och Peter hade bestämt oss för att dricka lite för mycket vin så vi skulle våga fylla i vår sida på Hemligg. När vi kom till listan över vad vi gillade i sängen och jag rabblar alla alternativ så säger Peter plötsligt JA när vi kommer till strapon. Jag ryckte till och tittade på honom, han såg lite lagom generad ut. Är det sant vill du prova det frågade jag och såg nog rätt tvivlande ut. Mmm är väl lite nyfiken kommer det från Peter. Min hjärna spinner igång, vad tycker jag om det? Vi har ju lekt med buttplugg och vibrator men sele och att jag ska sätta på honom, tanken var lite skrämmande. Men allt är värt att prova minst en gång. Sagt och gjort så började jag surfa runt på Wish för att hitta en sele som gick om min inte så späda kropp. Hade ingen lust att lägga tusen kronor på något som varken han eller jag visst om vi skulle gilla. Men där och då sköt jag lite på beställningen, men så någo

Tur på fjället

Ing-Marie satt på tåget och såg ut på det fantastiska landskapet som passerade. Det var med blandade känslor hon närmade sig Undersåker. Att gå på tur i den jämtländska fjällvärlden var något hon gjort varje vinter de senaste 20 åren. En vecka sent på våren när det var nästan tomt på turister hade hon njutit av frisk luft, bländande vit snö och en strålande sol från en klarblå himmel. Men det hade alltid varit tillsammans med Sture.  Hjärtat snörptes samman när hon tänkte på Sture. 42 fina år hade de fått tillsammans innan han helt utan förvarning dog av en hjärtinfarkt två dagar före midsommarafton i fjol. Det gjorde fortfarande så ont och hon torkade några tårar som började rinna. Döttrarna hade tyckt att hon skulle ta en charterresa till Kanarieöarna istället men Ing-Marie ville inte träffa massa folk. Hon kände att hon behövde få komma upp på fjället känna stillheten och kanske skulle smärtan bli mindre om hon fick vara någonstans där de delat några av sina bästa stunder hon och St