Fortsätt till huvudinnehåll

Sommar på landet

 Doften av nyslaget hö slog emot henne när hon kom cyklande på grusvägen ner mot sjön. Hon stannade till en stund och insöp allt, doften, himlen, åkern och den röda stugan som låg nästan ner vid sjön, mer svensk sommar än så här blir det inte tänkte Anna. Det var nästan så hon fick nypa sig i armen när hon tänkte på att hon skulle få bo här i den där röda stugan hela sommaren. Anna hade fått sitt största jobb någonsin när förlaget ringt och frågat om hon kunde översätta en romanserie som de köpt in. Som vanligt hade hon tackat ja innan hon hunnit tänka efter. Hennes sommarplaner med partyhäng på rivieran hade genast gått upp i rök och Anna hade ställt in sig på en sommar i stan.

Men när en bekant på Facebook efterlyst stugvakt till sitt torp strax utanför Alingsås hade hon anmält sitt intresse direkt. Kravet för att få låna torpet var att hon vattnade grönsakslandet, klippte gräset och matade katten. Inget av kraven hade känts allt för betungande. Efter en vecka trivdes hon så bra att hon fasade för augusti och flytten hem till lägenheten i Göteborg. Dagarna hade varit rätt enahanda då hon hade en tuff deadline för den första romanen men att kunna gå ut och vattna grönsakslandet eller ta ett dopp i den iskalla sjön när hon tog en välbehövlig paus var ändå  lyxigt. 

Hon satte sig på cykeln och trampade de sista hundra meterna ner till stugan. Sen hon kom för drygt en vecka sen hade hon inte pratat med någon mer än den den äldre kvinnan i kassan på ICA och ett snabbt hej till bonden som hade åkern som omgav stugan. Tvärtemot vad Anna trott var det skönt och hon saknade inte att ständigt vara omgiven av folk. Men i övermorgon var det midsommar och enligt brevet som väntat på henne brukade det vara ett stort midsommarfirande vid festplatsen ett par kilometer bort. Anna var tveksam om hon skulle gå. Planen hade varit att hennes bästa vän sen lågstadiet skulle komma men en elak sommarinfluensa hade satt stopp för det och nu skulle hon bli ensam på midsommar. Enligt brevet skulle det vara både dans kring midsommarstången på dagen och knytkalas kring de stora gemensamma grillarna och dans till ett lokalt dansband på kvällen.

Att gå ensam kändes så där och hon funderade starkt på att stanna hemma, stänga av sociala medier och begrava sig i jobb. Men både bonden och kvinnan på Ica hade frågat om hon skulle komma. Kanske skulle väderprognosen ändras och solen och värmen som utlovats bytas mot regn, blåst och 10 grader, då skulle det kännas helt ok att stanna hemma.Hon behövde inte bestämma sig än tänkte hon medan hon packade upp matkassarna hon släpat hem på cykeln.

Katten, som hette Bosse var en stor gråspräcklig hankatt, kom och strök sig runt benen på henne samtidigt som den jamade högljutt för att Anna på inget vis skulle missa att han var nära att svälta ihjäl. Hon lyfte upp skålen för att ta fram en påse med kattmat och höll nästan på att snubbla över Bosse när snodde sig fram och tillbaka kring fötterna på henne. Men ett lågt skratt ställde hon ner skålen samtidigt som hon småpratade med katten.

Hon blev ståendes i köksfönstret som vette ner mot sjön och blicken fastnade på ekan som sakta gled ut från stranden men en ensam man vid årorna. Det var som att betrakta en tavla och  Anna suckade när han försvann runt udden. Hon ruskade på sig för att hitta tillbaka till sitt arbets fokus sen fyllde hon på sin vattenflaska och satte sig framför sin laptop.

Det var först när Bosse återigen pockade på uppmärksamheten genom att helt sonika hoppa upp på bordet och promenera rakt över tangentbordet som hon blev medveten om att klockan var efter sju och att hon arbetat i nonstop i sju timmar. Hon sträckte på sig och axlarna protesterade mot den dåliga sittställningen. Efter en enkel middag bestående av jordgubbar och mjölk samt ett par knäckemackor med lagrad prästost, tomat och massor av svartpeppar sittandes i kvällssolen bestämde hon sig för att både kroppen och hjärnan behövde ta en promenad ner till sjön.

Kvällen var ljum och solen som sakta sjönk över himlen gav en mjukt varmt gyllene ljus. Hon tog ett djupt andetag och drog in doften av sommar när hon sakta promenerade ner mot sjön. Nere vid badplatsen hade en grupp ungdomar gjort upp eld vid grillplatsen. En kille spelade gitarr och alla verkade sjunga med. Hade hon varit 15 år yngre hade hon gått dit och gjort dem sällskap tänkte hon leende. Nu gick hon vidare och såg att det gick en stig, som hon inte sett tidigare, längs med vattnet. Hon bestämde sig för att följa den och se vart den ledde och snart hörde hon bara gitarren som svaga toner i sommarkvällen. Stigen gick längs med sjön med små partier genom skogen som på vissa ställen gick ända ner till vattnet. 

Hon kom upp på en liten höjd och såg ner mot en liten vik där det fanns en brygga med en båt, en smal grusväg slingrade sig ner genom skogen. Det stod en fyrhjuling parkerad vid slutet av vägen men hon såg ingen. Hon blev stående och titta, någon borde ju vara där, då hörde hon hur det plaskade i vattnet. En man kom simmande med långa kraftfulla tag, hur kunde han ha undgått henne? När han kom fram till bryggan hävde han sig upp och Anna drog ofrivilligt efter andan. Han var lång, muskulös och utan en tråd på kroppen, hans armar och ansikte var gyllenbruna medan resten av honom var nästan löjligt bleka, en klassisk ”bonnbränna” tänkte hon och log.


Han hade plockat upp en handduk från bryggan och torkade sig i ansiktet. Sen blev han stående och vände ansiktet mot solen.  Anna tvekade skulle hon gå tillbaka eller skulle hon gå förbi som ingenting, men istället blev hon stående och stirrade plötsligt kände hon igen mannen det var bonden, Anders trodde hon han hette. Han la sig ner på bryggan med handduken som kudde, blundade och såg väldigt avslappnade ut.

Det var över ett år sen hennes senaste relation tagit slut och hon kunde inte hjälpa att åsynen av den extremt läckra och nakne mannen där nere på bryggan var upphetsande.Solens strålar fick vattendropparna på hans kropp att glittra och hon gick så tyst hon kunde lite närmare och hoppades att han inte skulle se henne.

Anders hade haft en lång dag på åkern, skörden var i full gång. Den fina våren med både sol och regn hade gett en fin första skörd och ensilagebalarna låg som stora vita bollar på åkrarna. När han äntligen varit klar för dagen hade han bestämt sig för att ta fyrhjulingen ner till sjön för att skölja bort allt damm och sträcka ut kroppen.  Nu låg han på bryggan och lät solen torka kroppen. Han var rätt säker på att ingen skulle komma förbi, det var sällan någon som kom den vägen eftersom han kor betade en liten bit längre fram. Han njöt av hur solen värmde hans kropp och började förstrött stryka med handen över bröstkorgen och ner över magen. När hans grova fingrar strök över bröstvårtorna gick det en ilning ner i skrevet och han log. 

Slåtter betydde långa och hårda arbetspass och det fanns ingen tid till att ens tänka på att dejta. Sen var väl utbudet inte så överdrivet stort heller om han inte räknade in den där tjejen som passade Larssons stuga i sommar. Hon hade varit skitsnygg helt enkel, rött burrigt hår,en stor fast rumpa, rejäla bröst och ett stort leende som nästan golvat honom. Som livet sett ut de sista veckorna hade han inte ens orkat runka så bara tanken på hennes stora härliga bröst, att få ta dem i sina händer och krama dem tills hennes bröstvårtor styvnade. Mer behövdes inte innan hans kuk styvnade. Medan solen torkade hans kropp började han låta fingrarna smeka mjukt över kuken och ner över pungen som genast drog ihop sig. Kåtheten sköljde över honom i vågor och medan ena handen smekte hans känsliga bröstvårtor lekte den andra med kuken som var hård och pulserade i hans hand. Med ett mjukt tag drog han tillbaka förhuden och ofrivilligt höll han andan en sekund innan han lät sin valkiga tumme leka över det blanka ollonet. Han kände upphetsning öka och känslan av hur det drog ihop sig i magen och ljumskarna fick honom att röra handen snabbare upp och ner längs skaftet. Efter bara några minuter kom han i en kraftig orgasm och sperman sprutade kladdig över magen och rann ner på bryggan. Han blev liggande och dåsade bort härligt avslappnad medan solen sakta sjönk över sjön.

Anna hade knappt trott sina ögon när den snygga bonden där nere på brygga börjat smeka sig själv. Hon visste att hon borde ha gått men hade inte kunnat låta bli att stanna. Det pirrade av upphetsning och hennes fitta var våt och svullen. När hon såg hur han snabbt smekte kuken upp och sen spände hela kroppen innan han med ett tyst stön, som hon bara anade på sin plats bakom buskarna, slappnade av och blev liggande helt stilla på bryggan började hon dra sig därifrån. Trots att hon försökte smyga råkade hon kliva på en gren som bröts. Efter att först ha stelnat till skyndade hon på stegen tacksam att han även om han hört grenen som bröts borde han inte ha kunnat se henne genom den täta vegitationen av buskar och träd.

Anders ryckte till när han hörde en gren som bröts och satte sig häftigt upp  samtidigt som han försökte skyla sig och såg sig omkring. Ingen syntes till och han andades ut, troligen var det väl bara en av korna. Men han reste sig ändå upp och dök i vattnet för att tvätta bort satsen som börjat torka i kvällssolen

Men hettande kinder skyndade sig Anna tillbaka längs stigen, medan hon tyst formulerade ursäkter hon skulle tvingas säga nästa gång hon mötte honom. När hon passerade badplatsen låg doften av grillad korv tät. Nu satt ungdomarna på stockarna kring eldstaden och och killen med gitarren spelade Sommaren är kort och de andra skrålade glatt med.  Hon höjde handen till en hälsning och nästan sprang de sista hundra meterna till stugan. Kroppen bultade i en blandning av skam och upphetsning. Hade hon just tittat på när en främmande man runkade? Varför hade hon inte gått? Tänk om han sett henne? Efter att ha virrat runt i köket en stund gick hon till skafferiet och hällde upp en rejäl whisky och satte sig vid köksbordet. Den första klunken var lite för stor och brände till i halsen när den råkade komma i fel strupe, häftigt hostade hon för att bli kvitt den brännande känslan. Gång på gång spelades scen upp för hennes inre och den pirrande känslan i fittan ville inte försvinna, omedvetet började hon gnida sig mot stolen med benen tätt sammanpressade.

Hon svepte resten av whiskeyn och värmen spred sig genom bröstet och ner i magen. Hon reste sig upp drog av sig kläderna och bestämde sig för att kyla ner sig med en kall dusch. Det kalla vattnet som strilade ner över hennes kropp fick henne att ge ifrån sig ett: Iiiii!

Bröstvårtorna drog ihop sig och det kylan från vattnet kändes oväntat eggande när det rann över hennes svullna fitta. När hon stängde av vattnet och började tvåla in sig fick hon svårt att hålla andningen stadig när hon med mjuka händer masserade in brösten med löddrigt tvålskum. Allt hon kunde tänka på var Anders hans nakna kropp och hur hans hand smekt kuken med lugna rytmiska tag. Hennes fingrar sökte sig ner över magen och över hennes röda lockar. När hon lät fingrarna sära på blygdläpparna lutade hon sig mot den kalla kakelväggen. Kåtheten pulserade i kroppen och när fingrarna nådde hennes svullna klitta drog magen ihop sig och sakta byggdes orgasmen upp. Med ena handen som ömsom kramade ömsom nöp i hennes bröst samtidigt som hon med tre fingrar häftigt smekte sin fitta kom hon snart snabba starka sammandragningar som fick henne att gny till. Orgasmen gjorde hennes ben helt lealösa och hon sjönk ner på badrumsgolvet och vilade pannan mot knäna medans andningen blev normal. Härligt avslappnad efter orgasmen kröp hon ner i sängen och somnade nästan direkt. När hon vaknade på morgonen var Anders och händelsen vid sjön det första hon tänkte på, hans seniga starka kropp och hur hans hand smekte kuken långsamt.

Rodnande av sina egna tankar reste hon sig och skyndade upp för att försöka fokusera på annat. Flera gånger under dagen kom hon på sig själv med att sitta och stirra tomt framför sig medan hon i tanken lät sina händer gå på upptäcktsfärd över hans hårda kropp. Nästan desperat försökte hon koncentrera sig på romanens handling och komma framåt med sitt arbete. Inte blev det bättre när hon kom till en het sexscen där bokens huvudperson träffade Mr Right. När hon kämpade med att hitta de rätta orden för att beskriva deras svettiga älskog började fittan pirra igen och Anna kände sig tvungen att ta en paus.

Hon bestämde sig för att ett svalkande dopp i sjön var precis vad hon behövde. När hon var nästan nere vid stranden kom en grön traktor åkande mot henne på den smala grusvägen. Hon kände genast igen den och försökte vinka lite nonchalant och samtidigt se upptagen ut. Anders log stort när han fick syn på henne. Det röda håret var uppsatt i en knut på huvudet och den ljumma sommarvinden fick den gröna klänningen att smita åt om hennes kropp så hennes fylliga kropp syntes tydligt. Han stannade traktorn precis när han passerade och slog upp dörren.

Anna rodnade när hon såg upp i traktorn där Anders satt i bar överkropp. Den pirrande kåtheten som hon planerat att kyla av sig blommade upp och hon kunde nästan känna hans ljust håriga bröst under händerna. Generad visste hon  inte var hon skulle titta,  Anders var mer är nöjd där han att upp i traktorn och kunde se ner i hennes generösa urringning när han frågade: -Du kommer väl på midsommarfirandet imorgon? -Jag har inte bestämt mig än, svarade Anna undvikande. -Jag kan hämta upp dig så slipper du komma ensam, erbjöd han sig. Anna tvekade, skulle hon kunna umgås med den här mannen utan att se hans hård stånd för sin inre syn varje gång hon tittade på honom? Anders märkte hennes tvekan och fortsatte snabbt:

-Du kan ju inte sitta ensam på midsommarafton. Vi blir ett stort gäng och det är klart du ska med! Jag möter dig här så cyklar vi bort tillsammans det blir kul, jag lovar. Ta med dig ombyte till kvällen också för vi brukar spela brännboll mellan midsommardansen och grillen på kvällen. Han kände att han pladdrade men han ville verkligen lära känna henne. Fortfarande tveksam lät hon honom övertala henne att möta honom vid badplatsen klockan kvart i två imorgon.

Anders leende var om möjligt ännu större när han slog igen dörren och startade traktorn och körde vidare. Imorgon skulle han få känna hennes kropp mot sin även om det skulle vara flera laget kläder emellan. Bara tanken på att få hålla henne nära på dansbanan och dra in hennes doft fick det att gå ilningar genom kuken ut i pungen och låren. Men lite tur kunde det kanske  bli mer än en dans. Anna stod kvar såg hur traktorn försvann uppför backen och undrade osäkert hur hon låtit sig övertalas. Samtidigt kunde hon inte hindra en liten del av hjärtat att  se fram emot att få träffa honom så igen.

Efter att ha provat alla klänningar, vilket i sanningens namn bara var tre stycken, hade hon till slut valt ett par tighta jeansshorts och en blommig blus istället. Det pirrade i magen av spänning och förväntan när hon låste dörren och stoppade tygkassen med ombyte i cykelkorgen och trampade den korta backen ner till badplatsen. Anders stod redan där och väntade, klädd i ljusa chinos och en ljusblå sommarskjorta var han helt enkelt skitsnygg. Han gav henne en uppskattande blick och hälsade glatt innan de cyklade iväg. Efter att ha cyklat bredvid varandra en kort stund lät han henne ta täten. Anders ögon fastnade på hennes breda rumpa som gled från sida till sida på cykelsadel. Han ville dra henne tätt intill sig och låta sina stora händer gripa om hennes skinkor och pressa hennes mjuka kropp mot sin hårda. Tankarna på att känna hennes fylliga bröst pressas mot honom fick det att ila och rycka i hans kuk och han försökte förtvivlat tänka på något annat.  Men uppenbarligen hade han inte tankarna på cyklingen för när Anna saktade in för att svänga in vid festplatsen höll han på att cykla rakt in i henne och han fick ursäkta sig.

Det var redan mycket folk på den stora gräsmattan där stången snart skulle resas. Längs ena långsidan stod små röda bodar där det såldes lotter, vid en samling små stugor strax intill serverade idrottsföreningen hembakt fika och överallt sprang det omkring skrattande och skrikande barn. 

Anna hoppade tveksamt av cykel och såg sig omkring. Det var så mycket folk och alla verkade känna Anders. Genast började hon undra om hon inte skulle stannat hemma istället. En lång blond kvinna reste sig från ett av långborden  framför kaffestugan och ropade högt på Anders samtidigt som hon vinkade med båda armarna. Anders drog med sig Anna fram till gänget där nu alla nyfiket vänt sig om för att stirra på henne. Hon ville sjunka genom jorden och försökte desperat le avslappnat. När de var framme vid bordet la Anders sin arm runt hennes axlar och sa med sin glad röst:

-Det här är Anna, hon passar Larssons stuga i sommar. Tyckte inte att hon skulle sitta ensam på midsommarafton, så jag räknar med att ni hjälper mig att ta hand om henne idag. Det utbröt ett glatt hälsande från alla runt bordet och snart hade hon glömt alla namn. De blonda långa kvinnan som hette Ingela gjorde genast plats bredvid sig och Anna satte sig. Hon kände sig verkligen välkommen och hennes vanliga blygsel fick aldrig någon chans.  Anders satt mitt emot henne och lite för ofta kom han på sig med att stirra på Anna. Hennes röda hår hade slitit sig från den strama knuten och hängde i lockiga slingor ner längs hennes vackra hals.

Han undrade hur hon doftade och hur det skulle kännas att kyssa henne precis under örsnibben, låta fingrarna lossa knuten och låta håret falla ner över axlarna och ryggen. När hon vände sig om och mötte hans blick höll han fast den och log mot henne.  Hon hade känt sig iakttagen och när hon tittade dit mötte hon Anders blick och den klädde av henne. Trots att hennes blus var allt annat än utmanande fick hans blick henne att föra handen till knapparna i halsen för att kolla att den verkligen var knäppt. Han log och ögonen glittrade när han med en skämtsam blinkning höjde kaffekoppen i en skål. Tvärtemot hennes vanliga beteende såg hon honom djupt i ögonen och hennes mage drog ihop sig. Vad höll hon på med? Flörtade hon? -Kom, vi går och hjälper till med stångresningen, sa Anders och reste sig. Anna följde med honom och låtsades inte höra gliringarna om “vilken stång dom skulle resa” som kom från killarna runt bordet.

Sakta strosade de bort och blev snabbt satta i arbete. Alla följde de tydliga direktiven som den äldre mannen ropade ut och snart var stången på plats. Ett gäng herrar med dragspel drog igång ringdansen och till Annas förvåning slöt alla upp, inte bara barnfamiljerna. Skrattande tog hon Anders hand och det pirrade härligt när deras händer kramade om varandra. En halvtimme senare drog de sig skrattande och andfådda tillbaka till en bänk. Anna kunde inte minnas när hon senast haft en så roligt midsommar. Brännbollen och grillningen var lika trevlig alla pratade och skrattade. Det bjöds på vin och öl och sjöngs snapsvisor. Hela tiden fanns Anders i närheten och spänningen mellan dem var så intensiv att den nästan gick att ta på.  

Varje gång han fick tillfälle rörde han lätt vid henne, lät en hand stryka henne över armen eller försiktigt pressa sitt ben mot hennes under bordet och varje gång gick det som en stöt ner i skrevet. Han fick svårt att koncentrera sig, ville kyssa henne, känna hur hon smakade, se om hennes läppar var lika mjuka som de såg ut, trycka henne intill sig så han fick känna hennes fylliga bröst. När bandet äntligen började spela drog han med sig henne upp på dansbanan direkt. Anna som sällan eller aldrig dansade blev nervös när han tog hennes hand och drog upp henne på dansgolvet. Men Anders var en skicklig dansare och med ett fast tag om henne styrde han henne säkert runt dansbanan. När den första nervositeten lagt sig slappnade hon av och njöt av att känna hans starka armar runt sig och dra in hans maskulina doft. 

Anders suckade tyst av välbehag, äntligen fick han ta i henne i sina armar och hennes kropp passade perfekt mot hans, hon doftade sommar och det lockiga håret kittlade mot hans haka. Värmen och närheten fick hans kuk att börja styvna. Anna märkte det och såg upp på honom med ett utmanande leende samtidigt som hon tryckte sig ännu lite närmare honom. Han lät handen som styrt henne i dansen glida ner över ryggen tills den hamnade på hennes rumpa. Hans hand sände heta ilningar till hennes fitta och deras ögon utbytte löften om en fortsättning. Trots att dansen just börjat gjorde sig Anders redo för att dra med sig Anna bort från dansbanan. Innan han hann börja fick han en knackning på axeln, där stod Magnus.

Trodde du att du skulle få ha Anna för dig själv hela kvällen, skrattade han och knuffade lekfullt undan Anders. Anna som i tanken redan klätt av Anders och börjat smeka hans bleka vältränade bröstkorg, dragit lätt i den ljusa lockiga matta av hår som hon visste försvann ner över magen mot hans kuk ryckte till och kände sig påkommen när Magnus drog med dig henne i en bugg. Efter Magnus kom den ena mannen efter den andra och Anna skrattade och dansade. Många av männen var riktigt duktig på att dansa andra betydligt sämre, men roligt var det. Hela tiden sökte hennes blick efter Anders och han mötte hennes, Deras ögon lovade mer och när bandet efter två timmar tog en välbehövlig paus fanns Anders direkt vid hennes sida. Han la armen om hennes axlar och drog med sig henne bort mot korvkön. På vägen sa han med låg röst: -Ska vi strunta i korven och gå härifrån. Anna som ändå såg sig som lite pryd märkte hur en rodnad spred sig upp över bröstet och halsen och var tacksam för den ljusa sommarnatten dolde det mesta när hon med spänd röst svarade: -Jag är inte särskilt hungrig, så vi kan väl gå en sväng.

Anders styrde stegen mot ängen där midsommarstången stod och in bakom raden av små bodar där det såldes lotter tidigare under dagen. När de var borta från allas blickar stannade han och drog henne intill sig och böjde sig ner för att kyssa henne. Hon välkomnade hans läppar och lät sin tunga leta sig in i hans mun. Deras tungor sökte varandra och lekte. Spänningen som funnits mellan dem under hela dagen och blossade upp när de äntligen fick röra vid varandra. Anders fingrar gled in i hennes röda lockar och smekte hennes nacke. När hennes händer grep om hans rumpa och drog honom närmare sig blev hans andning ansträngd och upphetsningen steg i kroppen,

Hans röst var grötig när han med ett lågt skratt sa: -Kom vi åker, stannar vi här kommer väl Magnus snart och letat efter oss. -Mmmm, låter förnuftigt, fnissar Anna och kysser honom djupt. Hand i hand småsprang de bort till cyklarna och trampade iväg mot Annas stuga, -Ska vi ta ett midsommarbad, frågade Anders när de närmade sig badplatsen. Anna kunde inte låta bli att minnas senast hon såg honom bada och svarade glatt: -Ja, det låter underbart.

När de svängde in vid badplatsen satt ett gäng ungdomar vid grillplatsen de pratade, sjöng och drack öl. Anna tvekade, bada med publik verkade inte så lockande. Men Anders hade redan parkerat cykeln och stod och väntade på henne. Hon ställde sin cykel bredvid hans och gick fram och tog handen han sträckte ut. Men istället för att gå ner mot bryggan drog han med sig henne mot stigen hon gick på här om dagen. 

Min brygga och båtplats är bara en liten bit bort, där får vi bada själva, sa Anders och gav hennes hand en kram. Anna funderade på om hon ska berätta att hon sett honom där, men bestämde sig för att vara tyst. Sommarnatten var ljus och de hade inga problem att se stigen som löpte längs med vattnet. När de kom över krönet och började gå ner mot sjön som låg spegelblank pirrade det till i Annas mage. Snart skulle hon få se hans nakna kropp igen och den här gången skulle hon få känna och smaka på den också. Det här är min plats, sa Anders och lät stolt, jag brukar åka hit när jag har jobbat klart. Skölja bort dammet och sträcka ut kroppen.

Han började ta av sig kläderna och la dem i en ordentligt vikt hög på bryggan tills han stod där i sina boxershorts.

Anna följde efter och drog sin tjocka fleecetröja över huvudet och knäppte upp jeansen. Anders följde hennes rörelser och Anna njöt av hans blick. Onödigt långsamt sköt hon ner byxorna över höfterna så hennes vita silkestrosor med spets blev synliga. Hon klev ur jeansen och böjde sig ner så han såg hennes rumpa som bara skyldes av den smala stringen som försvann in mellan hennes skinkor. Anders svalde hörbart och hon log busigt mot honom. Sakta en knapp i taget knäppte hon upp sin blommiga blus, hon lät fingrarna smeka den nakna huden som blottas. När alla knappar var uppknäppta skakade hon av sig blusen och lät den ligga på bryggan. En rejäl bula syntes under Anders boxershorts och det gick en ilning till Annas fitta. Hon som brukade se sig som ganska pryd undrade var hon fått modet ifrån när hon med snabba fingrar knäppte upp bh:n och släppte fram sina stora fylliga och mjölkvita bröst. Anders stönade till när hon med lätta händer smekte sina bröst tills hennes bröstvårtor styvnade till hårda spetsar. Hon lyfte dem mot honom och kramade till om de mjuka fylliga brösten och det kom ett lågt stön från Anders som stod som hypnotiserad och såg på henne med åtrå. 

Med en snabb rörelse drog hon av sig trosorna och sprang ut på bryggan. Framme vid kanten stannade hon, vände sig om och frågade: -Kan man dyka? Anders nickade bara fortfarande med sina ögon fästa på hennes kropp. Anna tackade sina många timmar av simträning och gjorde ett snyggt dyk ner i det mörka vattnet. Hon simmade under vattnet och kommer upp en bit längre ut där hon vände sig om och skrattande frågade Anders som verkade ha frusit fast på bryggan: -Tänkte du göra mig sällskap eller ska du bara stå där, du står i och för sig väldigt snyggt, avslutat hon med en menande blick på hans stånd som spänner under tyget.

Hennes skämtsamma ton fick förlamningen att brytas och han drog av sig kalsongerna så hans kraftiga stånd blev synligt och skyndade sig att dyka i efter henne. Det kalla vattnet mot hans hårda stånd var nästan smärtsamt och han drog häftigt efter andan när han kom upp till ytan. Anna log stort mot honom där hon låg och flöt några meter ut. Hennes bröst flöt upp mot ytan och även i det skumma ljuset såg han hennes styva bröstvårtor. Med några kraftiga simtag var han fram hos henne. Han simmade upp jämsides med henne och smekte henne mjukt, hennes underbara kropp var mjuk som sammet och det lockiga könshåret kittlar hans hand. Lekfullt kopplade han ett livräddnings grepp om henne och börja simma in mot land med sin hand över hennes bröst. När han bottnade ställde han sig upp och drog henne mot sig. Skratten var borta och han kysste henne med en intensitet som fick henne att flämta. Deras kroppar pressades mot varandra och hon kunde inte hindra handen från att söka sig ner till hans stånd som trots vattnet fortfarande spände och pulserade mot hennes mage. Han var grov och hennes fitta drog ihop sig i längtan efter att få känna honom fylla henne.

Han lyfte upp henne så han kunde smaka på hennes lockande bröstvårtor. Han sög in bröstvårtan hårt och hörde hur hon stönade och spände sig i en båge mot honom. Flämtande försökte han ta sig mot bryggan utan att släppa taget om henne, han måste få ta på henne, smaka på henne och det nu.

Han lät henne klättra upp på bryggan först och passade på att kyssa insida på hennes lår och hon stanna upp och lät honom sprida lätta kyssar längs hennes lår upp över rumpan allt med hon gav ifrån sig en rad otydbara grymtningar. Snart var han upp på bryggan med henne. Deras händer utforskade varandras kroppar, tungorna möttes i djupa kyssar och efter en kort stund rullade Anna upp på Anders. Han höll andan när hela hennes ljuvliga kropp pressades mot hans. Hon rörde retsamt på sig så hennes lår gled fram och tillbaka över hans stånd. Han stönade högt och lyfte sina höfter mot henne. Hon ställde sig gränsle över honom och böjde sig fram för att kyssa honom. Hennes bröst gungade lockande och han grep om dem. Hon njöt av hur hans händer kramade, smekte och nöp mjukt i hennes bröst. Fittan pulserade och det gick ilningar från magen till hennes underliv som fick henne att andas stötvis. Stående på knä tog hon ett mjukt tag om hans kuk och lät den nosa på hennes fittmyning. Hans ollon blev blankt av hennes fittsaft. Försiktigt sänkte hon sig över honom kände hur han fyllde hennes fitta och hur hans kuk pulserade i henne. Hon lät honom fylla henne helt och satt sen alldeles stilla med sin blick i hans tills han började röra höfterna mot henne. Hennes varma våta fitta slöt sig om hans kuk, upphetsningen sände stötar från kuken ner i pungen å låren och upp till magen. När hon satt helt stilla kunde han känna hur hennes fitta kramade om han kuk och kåtheten bultade i honom. Hon mötte hans stötar och red honom i en allt snabbare takt. Han lyfte sina höfter och juckade mot henne så hennes svullna blygdläppar ömmade. När hon böjde sig fram för att kyssa honom grep han om henne och rulla runt. När han var överst kunde han styra takten och han stötte in i henne med långa mjuka tag, med varje stöt sköljde en våg av njutning över honom och han bet sig i läppen för att inte komma, inte än. Hon kände hur hans mjuka stötar byggde upp hennes orgasm tills den kom i som stötar från fittan ut i hela kroppen och hon skrek rakt ut i den tysta midsommarnatten. 

Han stannade upp för att kyssa henne mjuk, andas in hennes flåsande andetag  innan han åter började stöta in i henne nu hårdare och snabbare.  Hennes orgasm fick fittan att krama om hans kuk och han kände att han inte hade långt kvar. Hon mötte honom i det allt häftigare tempo  hörde hur han flåsade han mot hennes hals och hon kände hur ännu en orgasm var på väg. Med benen om hans midja stönade hon njutningsfullt när hans kuk borrade sig djupt in i henne. Anders spände kroppen och med ett stön stötte hårt in i henne, utlösningen pulserade från pungen och ut i kuken, hans säd fyllde henne. Han hörde att hon var på väg att komma igen och gned sig mot henne i några djupa stötar tills hon gnyende pressade sig mot hans kön.

Andfådd rullade han av henne och låg flämtande intill henne på bryggan. Med inte så lite ansträngning la hon sig tillrätta på hans arm. Låg där när och lät fingrarna fläta in sig i det lockiga håret på hans bröst. Solen som nyss gått ner var åter på väg upp och himlen färgades svagt rosa och de första fåglarna hade vaknat. Hans varma sats rann längs hennes lår och med rösten skrovlig av tillfredsställelse sa hon:

-Det här var till och med bättre än förra gången. Med ett ryck reste han sig på armbågen  och titta på henne:

-Förra gången? sa han upprört. -Ja i onsdags, svarade hon med ett retsamt leende. -I onsdags, sa han frågande. -Ja då fick jag ju bara titta på. 


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Målarhjälp del 2.

Stockholm höll sakta på att vakna till liv under solens gassande strålar. Det doftade nybakat bröd från bageriet på hörnet. Och några morgontidiga joggare sprang förbi. Den intensiva värmen som hade hållit i sig i nästan tre veckor visade inga tecken på att avta. Trots att klockan bara var strax efter åtta var det redan 23 grader och Stefan höll sig i skuggan där han stod och väntade på bussen. Han var glad för att han valt shorts och linne det skulle bli svettigt idag. Doften av varm asfalt började sprida sig och en viss sommarlunk blev tydlig även mitt i stan. Medan han stod och väntade passade han på att iaktta människorna som passerade, det märktes att det var semestertider, antalet kostymnissar var betydligt lägre än vanligt medans antalet japaner med kameran i högsta hugg var onödigt högt. Stefan skakade på huvudet och suckade lite, det skulle onekligen bli skönt att få jobba ute i skärgården några dagar. När Joel, hans chef på målerifirman, först frågat om han kunde tänka sig at

Heta samtal om Strapon.

Det var ingenting jag ens funderat på det här med strapon. Sen var det en kväll i höstas, jag och Peter hade bestämt oss för att dricka lite för mycket vin så vi skulle våga fylla i vår sida på Hemligg. När vi kom till listan över vad vi gillade i sängen och jag rabblar alla alternativ så säger Peter plötsligt JA när vi kommer till strapon. Jag ryckte till och tittade på honom, han såg lite lagom generad ut. Är det sant vill du prova det frågade jag och såg nog rätt tvivlande ut. Mmm är väl lite nyfiken kommer det från Peter. Min hjärna spinner igång, vad tycker jag om det? Vi har ju lekt med buttplugg och vibrator men sele och att jag ska sätta på honom, tanken var lite skrämmande. Men allt är värt att prova minst en gång. Sagt och gjort så började jag surfa runt på Wish för att hitta en sele som gick om min inte så späda kropp. Hade ingen lust att lägga tusen kronor på något som varken han eller jag visst om vi skulle gilla. Men där och då sköt jag lite på beställningen, men så någo

Tur på fjället

Ing-Marie satt på tåget och såg ut på det fantastiska landskapet som passerade. Det var med blandade känslor hon närmade sig Undersåker. Att gå på tur i den jämtländska fjällvärlden var något hon gjort varje vinter de senaste 20 åren. En vecka sent på våren när det var nästan tomt på turister hade hon njutit av frisk luft, bländande vit snö och en strålande sol från en klarblå himmel. Men det hade alltid varit tillsammans med Sture.  Hjärtat snörptes samman när hon tänkte på Sture. 42 fina år hade de fått tillsammans innan han helt utan förvarning dog av en hjärtinfarkt två dagar före midsommarafton i fjol. Det gjorde fortfarande så ont och hon torkade några tårar som började rinna. Döttrarna hade tyckt att hon skulle ta en charterresa till Kanarieöarna istället men Ing-Marie ville inte träffa massa folk. Hon kände att hon behövde få komma upp på fjället känna stillheten och kanske skulle smärtan bli mindre om hon fick vara någonstans där de delat några av sina bästa stunder hon och St