Fortsätt till huvudinnehåll

Sjuk hett sex

Solen värmde riktigt härligt för första gången i år och Helena njöt av den raska promenaden genom Borås. Hon var på väg till första dagen som AT-läkare, hon hade jobb på en privat vårdcentral i centrum och hon såg verkligen fram emot det. Visst kändes det nervöst men samtidigt var det ju det här hon kämpat för i så många år nu. Hon tog upp mobilen och kollade klockan, det var fortfarande 30 minuter tills hon skulle träffa klinikchefen för introduktion så på väg över busstorget stannade hon till och köpte en mjukglass och slog sig ner på bänk i solen.

Hon njöt av den kalla söta glassen och kom på sig själv med att slicka med långa tag från rånet upp till toppen av glassen. När hon nådde toppen sög hon in så mycket hon kunde av glassen och lät läpparna sluta sig om den när hon drog ut glassen. Det påminde henne om hur mycket hon saknade att suga kuk, lika mjukt med betydligt hetare tänkte hon. När hon fick syn på mannen som satt på en bänk en bit längre bort och stirrade på henne helt ogenerat förstod hon att han nog tänkt i samma banor. Hon fångade hans blick, gav honom ett leende innan hon med stor inlevelse sög på glassen en liten stund innan hon lät tungan slicka hennes läpparna. Han släppte henne inte med blicken och Helena funderade en kort stund på att ge honom en längre föreställning men efter en blick på klockan vid kiosken reste hon sig och gick tätt förbi honom. Precis när hon passerade blinkade hon åt honom och gav honom ett litet leende.

Efter den lilla föreställningen på torget kände hon sig mindre nervös och mer pirrig så det var med självsäkra steg hon tog de trappan upp till entrén. När hon kom in såg hon sig om efter någon skylt som visade var klinikchefen satt. Hon hade inte träffat honom tidigare. Han också var helt ny och det var hans företrädare som anställt henne. Det enda hon visste om honom var att han hette Rolf. Hon hade försökt googla honom men konstigt nog inte fått upp någon direkt information.

När Helena inte hittade någon skylt gick hon fram till receptionen och bad kvinnan bakom disken om hjälp. Hon ringde genast Rolf och berättade att jag kommit.
Han har varit ute ett kort ärende men  kommer och hämtar dig alldeles strax. Och du, varmt välkommen hit, sa hon med ett  glatt leende.

Helena ställde sig lite vid sidan om receptionsdisken och strax kom en lätt överviktig äldre man med kort vitt hår gående med bestämda steg och hon tog ett steg fram för att hälsa. Men mannen bara fortsatte förbi henne utan att ge henne mer än en blick. Rodnande tog hon ett steg tillbaka igen och såg därför inte den superläckra mannen som klev in genom entrén bakom henne..
- Helena Larsson?  sa han med frågande tonfall.

Hon visste inte vad hon väntat sig av Rolf Swedberg, kanske en trist man i övre medelåldern. Det hon inte hade väntat sig var den vältränade, mörkhåriga och brunögda mannen i fyrtio års åldern som bara några minuter tidigare stirrat på henne när hon med inlevelse ätit glass i solen. Fan, fan, fan..


Snabbt försökte hon samla sig och sträckte fram handen med ett som hon hoppades avslappnat leende och sa:
- Det är jag de.
- Välkommen, följ med mig så går vi in på mitt kontor.
Huvudet snurrade av ursäkter och bortförklaringar. När vi kom in på hans kontor bad han henne att sätt sig ner i en av de två besöksstolarna.

Sittande mitt emot honom försökte hon se honom i ögonen utan att rodna. Helena tackade sin lyckliga stjärna för solbrännan som hon fått under veckan i Sälen och hoppades att den dolde hennes blossande kinder.
- Jaha Helena, varmt välkommen hit. Nu ska du få nycklar, koder, inloggningar och arbetskläder.
Han pratade på som om glass incidenten på torget aldrig hade hänt och hon tänkte att kanske, kanske hade han inte känt igen mig.
Efter ytterligare tio minuter med information visade han henne till omklädningsrummet och berättade att hon skulle träffa sin mentor, eller som de kallade det här fadder, i personalrummet om fem minuter.

Rolf lämnade henne och hon bytte om till sina nya arbetskläder med löst sittande byxor, tight rosa topp och den klassiska läkarrocken över. När hon fäst namnbrickan tog hon ett djupt andetag och gick iväg mot personalrummet.
Där inne väntade Tommy den allmänläkare som skulle bli hennes fadder. Han såg snäll och trevlig ut men inte särskilt spännande.
Hon satte sig ner mitt emot honom med en kopp kaffe från automaten. Han log vänligt och de började småprata lite om hur hennes arbetsuppgifter skulle se ut.

När de hunnit ungefär halvvägs i den hög med papper som de skulle gå igenom kom Rolf in i personalrummet. Han gav Helena en blick och fråga som i förbigående:
- Vill ni ha varsin glass, jag tror att det finns Magnum kvar i frysen sen förra veckan.
Helena satte kaffet hon höll på svälja i halsen och började hosta. Tommy som inte förstod något tackade glatt ja. Helena skakade bara på huvudet.
- Du är väl inte ett sånt där hälsofreak som inte äter nått annat än groddar, skrattar Tommy.
- Absolut inte, jag äter nästan allt men jag är fortfarande mätt efter frukost, ursäktade Helena sig.
Rolf såg utmanade på henne innan han lämnade dem ensamma igen.

Den första veckan hade gått bra, kollegorna hade varit hjälpsamma och strömmen av patienter hade varit jämn. På tisdag morgon meddelade Rolf på morgonmötet att han skulle vara borta på konferens resten av veckan och Helena kunde inte annat än andas ut av lättnad.

På fredag eftermiddag hade Helena det sena passet och den sista patienten var inbokad kvart i sex. När mamman med den treåriga dottern med astma hade gått suckade Helena och funderade på om hon kunde gå hem direkt. Men när hon hade hängt upp läkarrocken på kroken på dörren suckade hon djupt och insåg att hon nog hade i alla fall två timmars pappersarbete kvar med journaler som skulle skrivas i.

Hon bestämde sig för att byta om till sina privata kläder innan hon tog tag i pappershögen. Iklädd sin solgula lårkorta klänning och de höga stövlarna släppte hon ut håret som hon haft uppsatt i en hästsvans hela dagen. På väg tillbaka till sitt skrivbord mötte  hon labb-personalen och receptionisten som var på väg hem och önskade dem trevlig helg. Laddad med en stor kopp kaffe slog hon sig ner vid skrivbordet i sitt undersökningsrum och började systematiskt arbeta sig igenom det hon låg efter med.

Det knackade lätt på dörrkarmen och hon hoppade till. Ett lågt mörkt skratt mötte henne när hon vände sig om, där stod Rolf. Han var fortfarande lika läcker men nu var  skjortan uppknäppt, skjortärmarna upprullade och slipsen hängde löst runt halsen. Håret som varit i en strikt välvaxad frisyr när de sågs i måndags var nu alldeles rufsigt. Ögonen glittrade och hans leende fick henne att rodna trots att han inte sagt någonting än.
- Hej, fick hon till slut ur sig.
- Hej! Så här sitter du och sliter på fredagkväll.
- Jag ligger lite efter har inte hunnit med allt under dan och tänkte att det var lika bra att göra det på en gång, hon kände att hon svamlade.
Han gick in och satte sig på kanten till skrivbordet och tittade på henne med en blick som var lätt dimmig. Hon gissade att han påbörjat sin after work. En blick på klockan på datorn visade att den snart var halv nio.
Hon svalde och tog sats:
- Vad gör du här en fredagkväll?
- Jag kom precis med tåget och skulle bara lämna av mina papper innan jag skulle fortsätta till Vinci. Men när jag såg att det lyste här och tänkte att det var min plikt som arbetsgivare att säga åt dig att gå hem nu, avslutade han med ett utmanande leende.
- Ja du har nog rätt, svarade hon lite för snabbt och kände hur hennes kinder hettade när hon slog igen datorn.
- Har du ätit någon mer glass på sistone? frågade han med ögonen riktade mot hennes mun.

Hennes chef, denne superläckra man, flörtade med henne. Det var ingen tvekan. Skulle hon flörta tillbaka eller skulle hon låtsas som ingenting. Men innan hon hann bestämma sig fortsatte han:
- Jag har fantiserat om dig varje dag sen jag såg dig suga på den där glassen i måndags. Fantiserat om hur de var min kuk du sög på. Mitt ollon som din tunga cirklade runt.

Hans blick borrade sig in i hennes och hon kände ett härligt pirrade i sin fitta av hans ord.
- Vill du att jag ska gå så bara säg det så går jag och jag lovar att aldrig mer nämna det här.

Med blossande kinder kämpade Helens för att komma på nått smart att säga. Självklart borde hon be Rolf gå men hennes kropp ville inte samarbeta. Istället för att be honom gå började hon smeka hans jeansklädda lår med mjuka rörelser. Nästa direkt kom ett nästa ljudlöst stön över hans läppar, det gjorde henne modigare och hennes fingrar sökte sig upp mot den tydliga utbuktning i skrevet. När hon höjde blicken från hans skrev till hans ansikte hade han lutat bak huvudet och andades tungt men öppen mun. Försiktigt öppnade  Helena bältet och knäppte sakta upp en knapp i taget i jeansen som nu spände rejält över hans redan hårda kuk.

En fantasi som funnits i hennes tankar länge gjorde sig påmind och hon fnittrade till. Rolf tittade upp och hon tog fram sin mest förtroendeingivande läkarröst:
- Du lägga dig på britsen där borta så ska jag alldeles strax undersöka dig.
Först såg han chockad ut men strax var han med på leken och reste sig och gick över till britsen.

Helena reste sig och gick bort till dörren. För säkerhets skull puttade hon igen den och låste. Sen vände hon sig mot Rolf och med blicken fast på honom drog hon klänningen över huvudet.
Iklädd ett par vita stringtrosor i spets, en matchande bh och hennes höga svarta stövlar stod hon framför honom. Se tog hon på sig  läkarrocken och gick fram till sin patient som låg på britsen med en rejäl bula i skrevet.

- Jag hann inte läsa så noga i journalen innan jag kom in så du kanske kan berätta vad som besvärar dig, sa hon samtidigt som hon böjde sig över honom så hennes bröst hamnade precis i ögonhöjd för Rolf.
Nu var det hans tur att inte kunna svara ordentligt, för allt som kom ut var:
- Öh de känns öh lite öh.
Det här var roligt, Helena bestämde sig för att njuta till fullo av att hennes fantasi plötsligt blev verklighet.
- Ja det verkar som vi får göra en fullständig undersökning så vi inte missar något, sa hon med samma läkarröst.
Hon la två fingrar mot halsen och räknade pulsslagen.
- Lite förhöjd puls,mumlade hon lågt.
Sen knäppte hon försiktigt upp skjortan och lät fingrarna som av en händelse snudda vid hans bröst. Hans andning blev tyngre och hon log för sig själv.
- Du kan sätta dig upp så ska jag lyssna på lungorna,
Han gjorde som hon sa och hon ställde sig så nära att hennes bara mage och pressades mot hans arm. När hon flyttade stetoskopet för att nå bättre strök hon sig mot hans bara överkropp och en rysning av välbehag gick från brösten ner till magen och vidare till fittan som redan kändes våt.
- Andningen är lite oregelbunden, noterade hon lågt. Du kan lägga dig ner igen.
Sen började hon med mjuka händer känna på hans bröstkorg och ner över magen. När hon kom till jeanslinningen kom en dovt stön och han lyfte höfterna mot henne.
- Jag måste be patienten att ligga still så jag kan göra färdigt undersökningen, sa hon med sträng röst.
Han såg nästan bedjande på henne och hans blick var dimmig av upphetsning och hon njöt av att onödigt långsamt knäppa upp de sista knapparna i gylfen. Ett par svarta boxershorts blev synliga när hon bad honom hasa ner jeansen. Kuken spände hårt mot tyget och helst skulle hon slita av dem och ta honom i munnen direkt. Men än var hon inte färdig med sin fantasi.
Medan hon lät sin hand glida över hans stånd sa hon med samma lugna röst:
- Du kan ta av de här också.
Han drog ner kalsongerna och stod naken framför henne lika läcker som hon föreställt sig. Helena drog fram den rostfria pallen hon brukade sitta på när hon undersökte sina patienter. Den kalla utan fick henne att rysa till lite när hon satte sig ner med låren brett isär precis framför honom. Hans blick på henne fick det att pirra i fittan och hon började försiktigt smeka sina mjuka vita lår upp mot de svullna blygdläpparna det krävde viljestyrka att inte låta fingrarna leta sig in under trosorna och massera hennes svullna klitta. Hon svalde tyst och flyttade handen från hennes villiga fitta. Med mjuk hand lyfte hon upp hans pung i handen och kramade lätt. Genast drog den ihop sig, kuken ryckte till  och Rolf stönade högt.
- Jag tror att jag vet vad som kan hjälpa, sa hon.
Med en hand om hans pung slöt hon den andra om hans stenhårda stånd och lät den glida upp och ner med lätta rörelser.
Han hade varit tyst under hela undersökningen med nu sa han med grötig röst:
- Kan jag inte få känna din mun runt min kuk nu, snälla doktorn?
Helena skrattade lågt och såg upp på honom.
- Berätta vad du vill att jag ska göra?

- Jag vill att du leker med min kuk på samma sätt som du lekte med glassen. Att du låter tungan glida från roten och upp till ollonet, att du suger in hela kuken i din vackra mun.
Han ord fick henne att le och hon reste sig upp och tog av läkarrocken innan hon gick ner på knä framför honom. Hans kuk var grov men inte överdrivet lång och hon njöt av att den mjuka huden mot tungan. När hon nådde toppen och slöt läpparna om kuken och sakta tog den i munnen grep han om hennes nacke och pressade sig mot hennes mun.
Hon älskade att suga kuk och var bra på det om hon fick säga det själv. Så med tungan fladdrande över ollonet och en hand om kuken drev hon honom mot orgasmen. När hon hörde att hans andning blev tyngre drog hon sig tillbaka. Hon knäppte upp BH:n och släppte den på golvet intill sig. Sen reste hon på sig och drog av trosorna. Naken så när som på de höga stövlarna stod hon framför henne och han drog henne intill sig. Han kysste henne girigt och med händerna på hennes rumpa pressade han henne mot sig. Hans stånd pulserade mot hennes mage och hon ville känna honom i sig nu.
- Jag vill knulla dig nu, sa Rolf med kvävd röst och kysste hennes hals. Vänd dig om och luta dig mot britsen.
Hon gjorde som han sa och ställde sig med benen isär och vilande med armbågarna på den gummiklädda britsen.
Hon kände honom bakom sig hur han smekte baksidan av låren från stövelkanten och upp till hennes fitta. Blygdläpparna var svullna och hon stönade högt när han lät fingrarna smeka hennes rumpa och ner över fittan.
Hans kuk stötte mot hennes lår och hon kände hur hård den var och med låg röst bad hon:
- Snälla knulla mig nu.
Nu var det hans tur att skratta.
Han flyttade sig så han stod precis bakom henne och drog kuken mellan hennes svullna blygdläppar. Ollonet retades i fittöppningen sen helt utan förvarning körde han i kuken i en enda stöt i henne. Av lika delar njutning och chock skrek hon till och kramade till om kanten på britsen. Han knullade henne hårt och stötarna var djupa och nådde hennes innersta. Snabbt började orgasmen byggas upp och hon gnydde samtidigt hon juckade hon honom i varje stöt. När hon kom kramade hennes fitta hans kuk och han ökade takten ytterligare och med ett skrik stötte han in henne med en kraft som fick hela britsen att flytta på sig och hon kände hur han ms kuk pulserade i hennes fitta. Hon sjönk ner på britsen och han drog sig ur henne.
- Du är helt fantastisk, sa han och tittade på hennes fitta som var blank av fittsaft och där hans sats sakta började rinna ur henne.
Till svar kom  bara en grymtning.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Målarhjälp del 2.

Stockholm höll sakta på att vakna till liv under solens gassande strålar. Det doftade nybakat bröd från bageriet på hörnet. Och några morgontidiga joggare sprang förbi. Den intensiva värmen som hade hållit i sig i nästan tre veckor visade inga tecken på att avta. Trots att klockan bara var strax efter åtta var det redan 23 grader och Stefan höll sig i skuggan där han stod och väntade på bussen. Han var glad för att han valt shorts och linne det skulle bli svettigt idag. Doften av varm asfalt började sprida sig och en viss sommarlunk blev tydlig även mitt i stan. Medan han stod och väntade passade han på att iaktta människorna som passerade, det märktes att det var semestertider, antalet kostymnissar var betydligt lägre än vanligt medans antalet japaner med kameran i högsta hugg var onödigt högt. Stefan skakade på huvudet och suckade lite, det skulle onekligen bli skönt att få jobba ute i skärgården några dagar. När Joel, hans chef på målerifirman, först frågat om han kunde tänka sig at

Heta samtal om Strapon.

Det var ingenting jag ens funderat på det här med strapon. Sen var det en kväll i höstas, jag och Peter hade bestämt oss för att dricka lite för mycket vin så vi skulle våga fylla i vår sida på Hemligg. När vi kom till listan över vad vi gillade i sängen och jag rabblar alla alternativ så säger Peter plötsligt JA när vi kommer till strapon. Jag ryckte till och tittade på honom, han såg lite lagom generad ut. Är det sant vill du prova det frågade jag och såg nog rätt tvivlande ut. Mmm är väl lite nyfiken kommer det från Peter. Min hjärna spinner igång, vad tycker jag om det? Vi har ju lekt med buttplugg och vibrator men sele och att jag ska sätta på honom, tanken var lite skrämmande. Men allt är värt att prova minst en gång. Sagt och gjort så började jag surfa runt på Wish för att hitta en sele som gick om min inte så späda kropp. Hade ingen lust att lägga tusen kronor på något som varken han eller jag visst om vi skulle gilla. Men där och då sköt jag lite på beställningen, men så någo

Tur på fjället

Ing-Marie satt på tåget och såg ut på det fantastiska landskapet som passerade. Det var med blandade känslor hon närmade sig Undersåker. Att gå på tur i den jämtländska fjällvärlden var något hon gjort varje vinter de senaste 20 åren. En vecka sent på våren när det var nästan tomt på turister hade hon njutit av frisk luft, bländande vit snö och en strålande sol från en klarblå himmel. Men det hade alltid varit tillsammans med Sture.  Hjärtat snörptes samman när hon tänkte på Sture. 42 fina år hade de fått tillsammans innan han helt utan förvarning dog av en hjärtinfarkt två dagar före midsommarafton i fjol. Det gjorde fortfarande så ont och hon torkade några tårar som började rinna. Döttrarna hade tyckt att hon skulle ta en charterresa till Kanarieöarna istället men Ing-Marie ville inte träffa massa folk. Hon kände att hon behövde få komma upp på fjället känna stillheten och kanske skulle smärtan bli mindre om hon fick vara någonstans där de delat några av sina bästa stunder hon och St