Fortsätt till huvudinnehåll

Byggprojekt

Att ta sig genom Göteborg en torsdagsmorgon vid klockan åtta kostade verklig på Lars tålamod. Han försökte beta av listan med telefonsamtal på vägen. En blick på klockan sa honom att han skulle bli sen. Han svor till högt, då skulle den där kvinnan som påstod sig vara byggledare för deras senaste projekt börja gnälla förstås.

Det var ju inte de att hon var kvinna eller det faktum att hon kom ifrån något konstigt afrikanskt land men han litade helt enkelt inte på henne. Fruntimmer skulle inte hålla på med att leda stora byggen. Om de prompt skulle bygga och hålla på kunde de väl hålla sig till att renovera gamla möbler eller helst påta i trädgården. 

Han hade verkligen svårt för alla dessa unga kvinnor som dök upp överallt inom byggbranschen nu för tiden. När han hade börjat i byggsvängen för över 40 år sen hade kvinnornas roll varit tydlig, de fixade kaffe och skrev maskin dessutom var de blonda, tysta och diskret tillbakadragna. Det var inte så att han hävdade att kvinnorna skulle stanna hemma och föda barn och ta hand om hemmet. Men det måste väl ändå alla inse att barnen skulle må bättre om det fanns någon hemma som tog emot när de kom hem från skolan. Och visst fanns det studier på att kvinnor var bättre på det en män. Det var han säker på att han läst.

En ny blick på klockan, han skulle bli minst 15 min sen. En stund funderade han på att ringa sin assistent Jonas, en ung kille på dryga 20, och be honom meddela Sara att han blev sen. Men han visste att Jonas tyckte att hans syn på kvinnor i branschen var förlegad och ville inte ge honom ännu en anledning att pika honom. 

Så istället valde han det näst bästa. När bilen återigen stod helt stilla i den evighetslånga bilkön knappade han in ett kort sms och berättade att han satt fast i trafiken och skulle vara framme runt halv nio.

Sara hade precis haft morgonmöte med killarna när hennes mobil plingade till. 

Ett sms från Lars: ”Sitter fast i trafiken, framme vid 8.30. Lars”

Hon fick en stark lust att att svara något spydigt om att han kanske skulle åkt tidigare eftersom det alltid är köer genom Göteborg vid den här tiden.

Inte en gång under tiden de hållit på med det här projektet hade Lars varit i tid. Hade hon vetat vilken mansgris hon skulle tvingas jobba med hade hon aldrig tackat ja när hennes chef bett henne gå in som byggledare för det nya bostadsområdet på Hisingen.

Lars var nästan en parodi på den lättkränkta medelålders vita mannen. Första gången de träffades hade hon känt sig lite dragen till honom, för trots sin ålder var han riktigt snygg. Vältränad, välklädd och med håret kvar. Hon hade alltid varit svag för äldre män och älskade de visste hur man uppvaktade en kvinna.

Men hans plumpa kommentarer om vad hon gjorde på ett bygge och varför hon inte lämnade det till de som förstod sig på sånt hade gjort henne så arg att hon numera knappt stod ut med att se honom. Som tur var hade hon mer kontakt med hans assistent Jonas. Han var Lars totala motsats ung, glad, ambitiös och alltid positiv. Hon misstänkte att han var gay eller i alla fall bi och undrade om Lars visste om det, men tvivlade på det. Han skulle aldrig ha en ”fjolla” som assistent, tänkte hon och kunde inte hindra ett litet fniss från att smita ut.


Lars kollade på klockan och den hade hunnit passera 8.45 när han äntligen parkerade framför byggbaracken där han skulle ha träffat Sara för över 30 minuter sen. 

Solen värmde när han klev ur bilen och han tog några sekunder till att dra in den härliga vårdoften fylld av syrener och nyklippt gräs samtidigt som han vände ansiktet mot solen.

Han visste att han borde be Sara om ursäkt men vore att erkänna att han gjort fel och det tänkte han inte ge henne.

När han stegade in i baracken var hon inte där och han tvingades ta upp telefonen och ringa henne.

Sara såg att det var Lars som ringde och svarade lite lagom kylig:
-Sara här.
-Hej Lars här, var är du? Jag är i baracken nu?

-Jag är i sjuan, på femte våningen. Var tvungen att lösa en grej här med elektrikern. Du kan väl komma hit så börjar vi genomgången här.

-Jag kommer, svarade han kort.

Han ogillade att hon var den som styrde samtidigt skämdes han över att han återigen var sen till ett av deras möten även om det rimligtvis inte kunde vara hans fel att det var så mycket trafik.

När han kom upp till femte våningen var han både lätt svettig och andfådd. Det gjorde det svårt att se så lugn och ja så arrogant som han ville.

Inne i lägenheten hittade han henne med huvudet inne i ett skåp så det enda han såg var hennes rumpa, en fantastisk rumpa faktiskt. Perfekt formad i ett par tighta ljusblå jeans, långt ifrån de blåbyxor han hade sett henne i tidigare. Han kom på sig själv med att önska att han fick lägga händerna på den breda fantastiska rumpan och krama mjukt om den. Sara vände sig om och han kände sig påkommen när hon gav honom med en utmanande blick.


Sara som efter 15 år i byggbranschen var van vid att få värderande blickar av män gjorde som hon alltid gjorde, hon svarade med samma mynt. Med en hand på höften lät hon blicken sakta glida över hans kropp och lät den till sist stanna vid hans skrev och log utmanande.



Lars som tydligen inte var van vid den behandlingen såg märkbart besvärad ut. Sara njöt och lät tungan glida över läpparna innan hon åter sökte hans blick.

- Ska vi börja här och arbeta oss nedåt, sa hon med en menande blick på hans skrev.
Lars som inte visste vad han skulle säga eller göra nickade bara tyst och följde efter Sara när hon med den gula bygghjälmen och en varselväst gick före honom ut i köket. Under hjälmen stack en svart lockig hästsvans ut. 

Hade hon alltid varit då här snygg? Hans blick fastnade på den breda men fasta rumpan. Tanken på att få ta henne bakifrån med den där hjälmen på huvudet fick honom att tappa allt fokus. Därför märkte han inte när hon stannade utan gick rakt in i henne och utan att tänka placerade han händerna på hennes höfter och hans skrev stötte emot hennes härliga rumpa. En ilning gick från kuken ner i pungen.

Hennes första reaktion var att vända sig om och ge honom en rejäl örfil. Men något fick henne att låta bli. Istället ”råkade” hon pressa sig lite bakåt mot honom innan hon utan att kommentera det vidare började berätta om vad som var kvar att åtgärda i köket innan det kunde bli dags för besiktning.

De fortsatte från lägenhet till lägenhet en våning i taget. 
Lars kämpade verkligen med att fokusera på vad Sara sa och de så saker som hon visade  att de skulle åtgärda. Han visste att han borde anteckna och ställa intelligenta frågor. Men allt han kunde tänka på var hur hennes fasta rumpa hade pressats mot hans skrev och hur hans kuk som inte fått leka på väldigt länge hade reagerat direkt.

När de var klara med det första huset frågade Sara:
- Vill du ha en kopp kaffe innan vi fortsätter? Eller ska ja ta med en termos så kan vi ta en kopp i solen när vi kollar av takterrassen i sexan?

Att sitta inne i den trånga baracken kändes inte direkt lockande så de bestämde att ta med en termos.
Lars mobil ringde:
-Lars
-Hej! Jonas här, jag är framme på Hisingen om 30 minuter. Jag ska bara hämta upp lite grejer på kontoret. Är det något särskilt du vill att jag ska ta med? Jag har avsatt tid fram till lunch för att gå igenom projektplanen med Sara.

Lars blev plötsligt irriterad på sin alltid lika effektiva och glada assistent. I vanliga fall hade han glatt lämnat över allt de tråkiga pappersarbetet till Jonas men just idag ville han fortsätta vara nära Sara och kanske framförallt nära hennes fantastiska rumpa. Men det sa han förstås inte utan istället svarade han kort:
-Se till att få med den blå mappen på mitt skrivbord och vi håller fortfarande på att gå igenom lägenheterna så du får leta reda på oss när du kommer.
- Det blir kanon. Ciao! svarade Jonas på sitt typiska sätt.

Sara och Lars arbetade sig upp i huset allt eftersom lägenheterna gåtts igenom.
Sara insåg att hon gillade hur hon påverkade Lars och gjorde sitt bästa för att fortsätta. Ställde sig lite närmare än nödvändigt, böjde sig fram så hon verkligen putade med rumpan och mötte utmanande hans blick så fort hon fick tillfälle.

När det tagit sig upp alla fem våningarna tog de den sista trappan upp till den gemensamma takterrassen. När de klev ut på terrassen slog värmen emot dem. Det här hade varit byggarnas favorit lunchställe de senaste veckorna och någon hade tagit upp några stolsdynor så man satt lite bekvämare på marken. Det fanns även fastmonterad bänkar som gick längsmed kanten runt terrassen. Sara räckte över en dyna till Lars och slog sig ner på marken och lutade sig mot väggen. Hon hällde upp kaffe och räckte koppen till Lars som fortfarande stod upp med dynan i handen. Han såg lite bortkommen ut men tog emot koppen med den lediga handen.

Sara kände solen gassa och tog av hjälmen och västen och placerade dem intill sig. Sen knäppte hon nonchalant upp tre knappar i skjortan tillräckligt för att hennes vita bh skulle synas. I vanliga fall arbetade hon alltid i praktiska träningsbehåar men hon hade missat tvättiden i helgen så den enda rena bh:n hade varit en vit spetsbehå som hon brukade ha till fest.

Fördelen var att den verkligen lyfte hennes stora byst och gav henne en rejäl klyfta.
Lars stirrade ner på henne och synen fick det att pirra i skrevet igen. Herregud han skulle fylla 60 i september och här stod han och fantiserade om en kvinna som var nästan 30 år yngre, pinsamt.
Han hade aldrig tänkt på vilka fantastiska bröst hon hade, hon brukade ha formlösa tröjor. Den vita spetsen mot hennes mörkt chokladbruna bröst drog till sig hans blick som fastnade på klyftan mellan hennes bröst. Hans idiotiska hjärna fick upp en bilden hur han knullade hennes bröst och grep hårt om de mjuka mörka brösten. Hur hur de mjuka bruna brösten svällde ut mellan hans vita fingrar. Till sin skräck märkte han hur kuken började styvna och han skylde sig snabbt med stolsdynan. Han tog en stor klunk kaffe för att lugna sig. Kaffet var skållhett och han frustade ut kaffet så det stänkte på den ljusblå skjortan.

Fan! skrek han till och tappade resten av koppen varpå det stänkte upp kaffe på hans ljusa chinos och det brände till ordentligt på benen.
Sara försökte förtvivlat att hålla tillbaka ett leende. Sen flög fan i henne och hon reste sig på knä och sa med allvarlig röst:
- Jag ska hjälpa dig av med byxorna. Du vet brännskador från kaffe är inte att leka med.

Innan han hann protestera stod hon på knä framför honom och sköt undan stolsdynan. Kuken som hade slaknat av chocken började genast vakna till när Saras händer varsamt knäppte upp en knapp i taget i hans chinos.
Att han såg rakt ner på hennes underbara bröst som nu var alldeles nära gjorde inte saken bättre.
När hon stack in händerna i byxlinningen och drog ner dem över hans lår fick han svårt att andas.

Förutom ett engångsligg på en konferens i höstas var det nästan ett år sen han haft sex senast och nu drog hela mellangärdet ihop sig och kuken reste sig mot det mjuka tyget i de exklusiva boxershortsen. 

Sara log och njöt av vilken makt hon hade över den här maktgalna mansgrisen.
Hon lät händerna smeka hans lår och vader när hon drog ner byxorna och såg nöjt att han hade fått en rejäl bula i skrevet.
Med mjuka händer undersökte hon hans ben efter brännmärken som hon redan visste inte skulle finnas där. Men att höra Lars dra tyst efter andan när hon smekte hans lår var så upphetsande. Innan han hann hämta sig reste hon sig så hon stod tätt intill honom och sa med låg röst:
- Bäst vi kollar hur det gick med bröstet också.
- Ööh, tror inte det be..., mumlade Lars med blicken fast på hennes bröst som nu var så nära att han skulle känna dem om han bara rörde sig lite.

Sara började oändligt långsamt knäppa upp skjorta och såg till att snudda vid hans håriga bröst vid varje knapp. Hon kände hur hans mage spände sig under hennes fingrar. Känslan av makt fick hennes bröstvårtor att styvna och det pirrade härligt i hennes fitta.

När den sista knappen var uppknäppt lät hon fingrarna gå på upptäcktsfärd över hans bröst. Fingrarna fick fläta in sig i den silverfärgade mattan av lockiga hår. Hans bröstvårtor var lika styva som hennes och hon lät tummarna reta dem tills ett lågt läte någonstans mellan ett stön och en grymtning kom ur hans mun.

Hon stod så nära honom nu att hon kunde känna hans kraftiga stånd mot sin mage och nu kunde hon inte låta bli utan smekte sig ner över den silkeslena hårmattan som försvann in under de svarta boxershortsen. När hon nådde kanten på kalsongerna tvekade hon en kort stund men valde till sist att smeka honom utanpå det mjuka tyget.

Lars var helt knäsvag av kåthet och försökte förstå vad som hänt. Med kuken bultande och med en enda önskan, att få knulla den här fantastiska kvinnan släppte förlamningen. Han lyfte händerna och började hastigt knäppa upp hennes arbetsskjorta, i hastigheten råkade han rycka loss en knapp eller två. Strax stod hon där med bara den vita bh:n som täckte hennes stora mörka bröst. Mjukt nästan vördnadsfullt lyfte han hennes bröst kände den sträva spetsen mot sina händer. Han böjde sig ner kysste dem och drog in hennes doft. De var nästan lika långa och Saras mjuka kropp var underbart varm och hon doftade ljuvligt.

Med en snabb rörelse knäppte Sara upp bh:n och hennes stora bröst blev fria och Lars stönade till när han kände deras tyngd i sina händer. Så vackra, fylliga mörkbruna och hon hade stora vårtgårdar som dragit ihop sig och hennes bröstvårtor var styva. Han lyfte brösten och sög girigt på hennes ena bröstvårta till hon gnydde och pressade sig mot hans stånd.

När han försökte flytta sig mot bänken snubblade han till och insåg generat att han fortfarande hade byxorna runt fotknölarna och skorna på. 
Sara skrattade till och lite av den spända stämningen försvann. Lars försökte desperat sparka av sig skorna och byxorna.

Sara tog sig tid att titta på Lars lite närmare. Precis som hon tyckt första gången de sågs såg han bra ut. Han var solbränd och bröstet täckt av en tjock matta av vitt lockigt hår. Magen platt men absolut inget sexpack. En vanlig kropp med ett rejält paket av det hon kunde gissa sig till från bulan i de svarta boxershortsen.

När Lars blivit fri från byxorna och skorna ställde han sig så nära henne att hennes styva bröstvårtor pressades mot hans bröst. Han la sina händer på hennes rumpa och kramade hårt. Jeansen satt verkligen som ett extra skinn och hon var så jävla het. Hans andning kom stötvis när han kämpade för att knäppa upp knapparna. Han visste inte vad han väntat sig, kanske några små sexiga stringtrosor, men inte dessa heltäckande bomullstrosor med jordgubbar på. Han kunde inte hålla tillbaka det för förvånande skrattet.

Tyst svor Sara till för sig själv när hon hörde Lars låga skratt,  för precis som den sexiga bh:n  var tanttrosorna ett resultat av den missade tvättiden. Men svordomen gick över i ett dovt stön när Lars starka händer smög sig in under trosorna och ner över hennes rumpa. Hans stora händer kramade och pressade henne mot hans hårda stånd.

- Jag har fantiserat om att knulla dig bakifrån hela morgonen, viskade Lars i Saras öga med en röst som var hes av åtrå.
- Jaså det vill du, tänk om jag tänkte få suga av dig då?
Hon kände hur hans magmuskler spändes när hon bet till i hans örsnibb.

- Det ena behöver väl inte utesluta det andra, svarade han. 
Hon hörde på rösten att han log och hon kysste sig ner längs halsen och bröstet tills hon nådde hans bröstvårta. Hon slickade och sög tills hon hörde hur han stönade då bet hon till och han skrek till.

Hon ålade sig ur trosorna och hasade sen ner hans kalsongerna. Hans kuk stod hård och stolt, grövre än hon trott. Hon gick ner på knä och ställde sig på stolsdynan Lars släppt när han brände sig på kaffet.

Mjukt tog hon om hans hårda kuk, den var verkligen härligt grov och tanken på hur han skulle knulla henne fick hennes fitta pirra. Med stort engagemang tog hon honom i munnen och började ivrigt slicka och sug hans härliga kuk.

Jonas parkerad bredvid Lars Mercedes och klev ur. Han log stort mot solen och njöt av värmen. Den här dagen hade han helst tillbringat på Smithska Udden för att bättra på solbrännan, kolla in läckra nakna kroppar och kanske ta årets första dopp. 

Två elektriker kom gående mot skåpbilen som stod parkerad strax intill.
- Har ni sett Sara? frågade Jonas och gav den yngre av killarna en uppskattande blick.
- Hon och han den äldre från Bostadsbolaget skulle ta en kaffe på takterrassen i sexan när vi gick, svarade den äldre mannen.
-Super, stort tack, sa Jonas glatt och log stort mot de båda männen.

Hans senast utmaning var att alltid ta två trappsteg i taget när han gick i trappor. Han hade läst att det var ett bra sätt att träna rumpan. Så när han nådde femte våningen kände han sig nästan fånigt nöjd med sig själv och tog ett par spontana danssteg innan ha gick de sista stegen upp till takterrassen. Solen bländade honom när han gick ut på taken och han förde ner solglasögonen han haft på huvudet för att se något.

Han frös i steget när han återigen såg. Där bara ett par meter bort stod hans chef med huvudet bakåtlutat, ögonen slutna och med munnen lätt öppen. Framför honom på knä stod en naken Sara ivrigt sugande på Lars kuk. Ingen av dem märkte honom, skulle han backa undan och lämna dem ifred? Men han blev stående och stirrade. Hans kuk reagerade direkt och började styvna och spänna mot jeansen.
Lars stönade högt och körde in fingrarna i Saras stora lockiga hår och visade med händerna vilken takt han ville att hon skulle suga med.
Hon såg ut att veta vad hon gjorde och han skulle inte ha något emot att byta plats med Lars. 

Han flyttade sig lite så han såg dem från sidan. Ingen av dem verkade lägga märke till honom och han såg upphetsat hur Sara tog Lars grova kuk i sin mun medan hon lät händerna smekte hans rumpa och lår eller kramade lätt om pungen.

Jonas började bli jobbigt kåt, skulle han göra dem sällskap kanske. Tanken på att pressa sin kuk mot Lars håriga skinkor fick mellangärdet att dra ihop sig. Snabbt innan han hann ändrade sig slet han tyst av sig kläderna och smög upp och ställde sig tätt bakom Lars. Det bultade i kuken och pungen drog ihop sig. Han närmade sig ytterligare en liten bit och hans kuk gungade till och nuddade Lars.

Lars ryckte till någon stod bakom honom och smekte hans rygg med stora varma händer. Och något snuddade vid hans rumpa. Hans hjärna fungerade inte när Saras mun gång på gång sög på hans kuk som gled in och ut. När denna någon började massera hans rumpa med de mest hypnotiserande rörelse struntade han faktiskt i vem det var oavsett måste hon ha magiska händer. Ett finger letade sig in mellan hans skinkor och smekte retsamt över hans anus. Mjukt började hon massera hålet försiktigt försiktigt han stönade högt och visste inte om han skulle pressa sig mot Saras mjuka våta min eller bakåt mot den okända kvinnans finger. Han lutade sig lätt bakåt när ett finger gled in i honom. 

Men istället för mjuka bröst möttes han av en hård vältränad bringa. Hade han inte varit så kåt hade han nog delar ut en rak höger men hans hjärna var grötig av upphetsning och han kunde inte tänka. Sara hade upptäckt att Jonas gjort dem sällskap och det gjorde henne både kåt och uppspelt. Hon hade alltid fantiserat om en trekant men då hade hade hon alltid varit i centrum. Nu insåg hon att den rollen nog var upptagen. Men inte henne emot det här kunde nog bli roligt, tänkte hon och släppte kuken och la sig ner på marken med benen brett isär. Fittan var våt och svullen och hon skulle gärna bli knullad av Lars grova kuk men Jonas inhopp hade ändrat på planerna. Hon kikade på Jonas och såg hur han lät ett finger leka i Lars anus och förvånades över att Lars inte sagt något.

Medan Jonas lät ett finger glida in och ut i Lars anus grep han med den andra handen om Lars kuk och började runka den med lätta rörelser.
Lars stönade och såg på Sara som nu hade börjat smeka sig själv över låren och upp över magen och brösten. Hon tvinnade bröstvårtorna och kramade hårt om brösten.

När han såg ner mot handen som på ett magisk sätt runkade hans kuk ryckte han till när han såg att det var en mans hand. Men inte ens det fick honom att försöka flytta sig. Han lutade sig nu tungt bakåt mot kuken som spände mot hans ryggslut, fingret som nu fått sällskap av ytterligare ett finger rörde sig i samma takt som handen som smekte hans stånd.
-Vill att du slickar mig, sa Sara med låg röst.

Hon lyft sina höfter mot honom och han slets sig motvilligt från de förföriska händerna som fanns överallt kändes det som. Han ställde sig på alla fyra mellan hennes ben och började kyssa insidan på hennes lår. Först det ena låret sen det andra. Han såg nöjt hur hon lyft höfterna och rörde dem för att komma närmare hans mun.
Jonas såg på en liten stund och smekte sitt stånd som nu var så hårt att det gränsade till smärta. Lars håriga skinkor särades när han körde sig ner och han insåg att ställningen var idealisk. Han ställde sig på knä mellan Lars ben och började massera hans rumpa igen. 

Sara stönade och Jonas tänkte att nu var det nog hans tur att få leka lite.
Återigen började han mjukt smeka Lars anus, Lars svankade och hålet tog glatt emot hans finger. Den andra handen lät han massera med mjuka hunden bakom pungen. Lars hade en stor pung och den fyllde Jonas hand när han grep om den och kramade lätt. Lars rykte till lätt och Jonas log nöjt. När han drog ut fingrarna hörde han en besviken suck.

Oroa dig inte du ska få så mycket bättre grejer, tänkte han och grep om kuken för att föra den till Lars trånga hål. Han tvekade en stund, lät ollonet leka i öppningen innan han väldigt försiktigt började pressa sig in.
Han förstod på Saras besvikna ”Sluta inte nu” att Lars gjort ett uppehåll. 
Men nu var han så kåt att han faktiskt struntade i henne.

Lars stönade till när Jonas sakta förde in sin kuk den första biten, så Lars anus kramade hårt om hans ollon. Jonas stannade upp och rörde sig inte utan lät Lars vänja sig, efter en liten stund tryckte han sig in ännu en bit och Lars svankade ännu mer och pressade sig bakåt. Efter några minuter var hela han kuk i Lars tight hål. Det kramade hårt om hans kuk och han räknade baklänges för att inte börja knulla honom brutalt.

Tydligen hade han börjat slicka Sara igen för hon kved och andades med allt ryckigare andetag.
Lars upplevde en njutning han aldrig tidigare provat. När den andre mannen hade pressar in sin kuk i honom hade det först varit bara smärta men den hade snabbt gått över till en kraftig njutning och nu bultade hans kuk, pungen drog ihop sig och blodet pulserade hela vägen till hans stjärthål. Allt spände och bultade samtidigt som han hade Saras våta fitta. Han lät tungan glida in i henne, knullade henne med tungan. Lapade fittan till han hittade hennes svullna klitta. Sög in den mellan läpparna. Precis då började kuken i honom att röra sig och vågen av njutning som sköljde genom honom fick honom att bita till. Sara skrek till och pressade sig mot honom. Han fick hennes fittsaft i hela ansiktet och när han lät tungan retas med på klittan började hon andas allt snabbare och snart skrek hon rakt ut och han kände hur hennes fitta krampade.

Jonas började mjukt pumpa in och ut i Lars och alldeles för snabbt började en kraftig orgasm byggas upp och han drog sig ur och bad stakande Lars vända sig om.
Lars lydde utan att tveka, när han såg att det var Jonas drog han sig undan en kort stund men sekunden senare böjde han sig fram och grep om hans kuk. Med båda händerna om Jonas kuk började han smeka den med långa långsamma tag.

Sara som hämtar sig böjde sig över Lars kuk och fortsatte med sin fantastiska avsugning.
Åsynen av Saras stora svarta hår som gungade över Lars samtidigt som Lars smekte och masserade hans kuk fick Jonas att komma i en kraftig orgasm som gjorde att han spruta Lars i ansiktet. När Lars fick Jonas salta sats på läpparna samtidigt som Sara intensivt behandlade hans stenhårda kuk med både mun, tunga och händer kom även Lars. Sara sög tills varje droppe av hans sats var i hennes mun innan hon drog sig tillbaka.

Jonas hade sjunkit ner och lutade sig mot väggen med benen uppdragna så hans kladdiga kuk vilade mot låret.
Men ett lågt skratt sa han:
-Är det här en sån där löneförmån som man måste skatta för eller kan jag se det som dricks?

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Målarhjälp del 2.

Stockholm höll sakta på att vakna till liv under solens gassande strålar. Det doftade nybakat bröd från bageriet på hörnet. Och några morgontidiga joggare sprang förbi. Den intensiva värmen som hade hållit i sig i nästan tre veckor visade inga tecken på att avta. Trots att klockan bara var strax efter åtta var det redan 23 grader och Stefan höll sig i skuggan där han stod och väntade på bussen. Han var glad för att han valt shorts och linne det skulle bli svettigt idag. Doften av varm asfalt började sprida sig och en viss sommarlunk blev tydlig även mitt i stan. Medan han stod och väntade passade han på att iaktta människorna som passerade, det märktes att det var semestertider, antalet kostymnissar var betydligt lägre än vanligt medans antalet japaner med kameran i högsta hugg var onödigt högt. Stefan skakade på huvudet och suckade lite, det skulle onekligen bli skönt att få jobba ute i skärgården några dagar. När Joel, hans chef på målerifirman, först frågat om han kunde tänka sig at

Tur på fjället

Ing-Marie satt på tåget och såg ut på det fantastiska landskapet som passerade. Det var med blandade känslor hon närmade sig Undersåker. Att gå på tur i den jämtländska fjällvärlden var något hon gjort varje vinter de senaste 20 åren. En vecka sent på våren när det var nästan tomt på turister hade hon njutit av frisk luft, bländande vit snö och en strålande sol från en klarblå himmel. Men det hade alltid varit tillsammans med Sture.  Hjärtat snörptes samman när hon tänkte på Sture. 42 fina år hade de fått tillsammans innan han helt utan förvarning dog av en hjärtinfarkt två dagar före midsommarafton i fjol. Det gjorde fortfarande så ont och hon torkade några tårar som började rinna. Döttrarna hade tyckt att hon skulle ta en charterresa till Kanarieöarna istället men Ing-Marie ville inte träffa massa folk. Hon kände att hon behövde få komma upp på fjället känna stillheten och kanske skulle smärtan bli mindre om hon fick vara någonstans där de delat några av sina bästa stunder hon och St

Heta samtal om Strapon.

Det var ingenting jag ens funderat på det här med strapon. Sen var det en kväll i höstas, jag och Peter hade bestämt oss för att dricka lite för mycket vin så vi skulle våga fylla i vår sida på Hemligg. När vi kom till listan över vad vi gillade i sängen och jag rabblar alla alternativ så säger Peter plötsligt JA när vi kommer till strapon. Jag ryckte till och tittade på honom, han såg lite lagom generad ut. Är det sant vill du prova det frågade jag och såg nog rätt tvivlande ut. Mmm är väl lite nyfiken kommer det från Peter. Min hjärna spinner igång, vad tycker jag om det? Vi har ju lekt med buttplugg och vibrator men sele och att jag ska sätta på honom, tanken var lite skrämmande. Men allt är värt att prova minst en gång. Sagt och gjort så började jag surfa runt på Wish för att hitta en sele som gick om min inte så späda kropp. Hade ingen lust att lägga tusen kronor på något som varken han eller jag visst om vi skulle gilla. Men där och då sköt jag lite på beställningen, men så någo