Fortsätt till huvudinnehåll

Min Italienska husdröm

Vera

Vera vaknade av solen som sken in genom de stora balkongdörrarna. Satan hon hade glömt att dra för gardinerna när hon rasade i säng för alldeles för få timmar sedan. Jaja ingen skada skedd, första morgonen på en välbehövlig semester och hon tänkte njuta varje sekund. Njuta av allt Sicilien kunde erbjuda av mat, vin, sol och män. Hon behövde verkligen få ligga, herregud det måste vara 3 kanske 4 månader sen hon fick känna en kuk i sig.
Bara tanken på att kanske få känna en man under sina händer snart fick det att pirra i fittan. Lockad av solen och den blå himlen gled hon ur sängen och gick naken ut på balkongen. Där ute hade hon en underbar utsikt ut över det kristallblå havet. Hon hade verkligen haft tur när hon sökt boende. Ett eget hus med solterrass, pool, en makalöst vacker trädgård och egen strand, kunde det bli bättre.

 Ägaren skulle vara bortrest och inte komma tillbaka förrän efter att hon återvänt till Sverige Så hon kunde njuta ohämmat. Solens strålar värmde hennes kropp och pirret i fittan gjorde sig påmint igen. Hon lät händerna smeka hennes tunga bröst och sakta massera bröstvårtorna. Den lyxiga solstolen såg väldigt lockande ut och hon sträckte ut sig och njöt av att ingen kunde se henne där hon låg. Det gick varma stötar från bröstvårtorna och ner till hennes nu våta fitta. Hennes högra hand smekte sig nedåt och hon kände hur våt hon var, blygdläpparna var svullna och hennes nyvaxade kön var lent som sammet. Ett tyst stön smet över hennes läppar när fingrar sakta gled in och fann hennes klitoris. 

Herregud va kåt hon var, medan vänster handen kramade hårt om bröstet lät hon fingrarna fingerknulla henne hårdare och hårdare. Andningen blev kortare och Vera kände att snart snart skulle hon komma. Hon slog upp ögonen för att njuta med alla sinnen. Men ögon dimmiga av kåthet lät hon blicken söka sig ut över terrassen och ner mot havet. Och samtidigt som orgasmen fick fittan att krampa såg hon något ögonvrån. Hon skrek till både av njutning och rädsla när hon såg en man i trädgården. Hans överkropp var bar och jeansen, ja jeansen var ner hasade över låren. Men det som verkligen fångade hennes blick den hårda kuken som han sakta smekte upp och ner. Han stirrar ogenerat på henne. Hennes kropp var nästan löjligt slapp efter den kraftiga orgasmen och hjärnan alldeles dimmig av kåthet. Hennes första tanke var att skrika och fråga va fan han höll på med. Men samtidigt var det något otroligt upphetsande med att känna hans blickar på sin kropp. Han hade inte märkt att han var upptäckt då han blick har som fastnaglad på hennes hand som fortfarande vilade över hennes kön. Efter ett snabbt överslag bestämde hon sig för att ge honom en föreställning han sent skulle glömma.

 Emilio

 Emilio som kommit till strandvilla för att som vanligt på torsdagar se efter trädgården hade inte trott sina ögon när han fick se den korta kurviga kvinnan på terrassen. Hon stod där i solen alldeles naken, det korta röda håret var rufsigt som om hon just stigit upp. Han visste att huset var uthyrt så han hade tänkt gå fram och hälsa när han hörde terrassdörrarna öppnas. När han fick syn på henne där på terrassen blev han alldeles ställd. Självklart borde han dra sig tillbaka han var ju inget pervo som smygtittade på sina kunder. Men det var något med de fylliga mjölkvita brösten och de ljust röda bröstvårtorna som drog ihop sig och sakta bytte färg till en mörkat nyans som fick honom att stå kvar. Hon såg så lycklig ut när hon sträckte händerna mot himlen innan de letade sig ner mot brösten. Han kände hur det sög till från ljumskarna vidare till pungen och hur kuken började svälla när han såg på henne. Hon hade lagt sig på solsängen och lät nu händerna smeka hennes mjuka mage, särade på benen och fortsatte att smeka insidan på låren. Emilio såg nu rakt på hennes renrakade kön. Egentligen föredrog han tjejer med hår, det kändes onaturligt med en vuxen kvinna som var bar som ett barn.

Men det var något med den här kvinnan, när hon drog upp knäna såg han hennes våta och svullna fitta blänka och han fick bita sig i läppen för att inte stöna högt. När hennes fingrar började stöta in och ut i fittan i en allt snabbare takt spände hans kuk stenhård mot jeanstyget. Utan att han tänkte på det började hans hand massera det bultade ståndet genom tyget. Herregud vad gjorde den här kvinnan med honom. När han såg hur hon började cirkla med höfterna knäppte han snabbt upp knapparna i gylfen och kuken ställde sig stolt i sin fulla längd.

Kvinnan på solstolen stönade nu högt och han såg hur hon spände kroppen i en båge och fingrarna gled häftigt ut och in ur hennes fitta. När han såg att det gick för henne borde han dragit sig undan, hon skulle när som helst upptäcka honom men han stod kvar som förhäxad. Stirrade upphetsad på hennes hand som nu glänste blank av hennes fittsaft där den vilade stilla mellan hennes ben. Hans hand rörde sig sakta upp och ner längs kuken. Hade han någonsin varit så här kåt? Han önskade att han kunde gå fram och låta sin pulserande kuk sjunka in i henne. Bara tanken fick pungen att dra ihop sig och ett lågt stön smet utöver hans läppar. Just när han började samla kraft för att dra sig därifrån började detta magiska väsen röra sina händer igen och han stelnade till.
Hon lät händerna krama hårt om sin stora tunga bröst. Han såg den vita huden svälla upp mellan hennes fingrar, med en hand runt vardera bröst tvinnade hon bröstvårtorna tills de var djupt röda och stod rakt ut. Han kände hur det sköt som eld från låren och ut i kuken han lät den ena handen glida upp och ner i en fast och stadig takt med den andra försökte han få ner jeansen för att kunna smeka ljumskarna och pungen, herregud snart skulle han komma.

När han trodde att det inte kunde bli bättre såg han hur hon sakta vinkade med höger pekfinger. Vad gjorde hon? När han för en sekund slet blicken från hennes händer såg han att hon såg rakt på honom. Det är ingen tvekan hon vinkade åt honom, hon vill att han ska kom. Hade något varit som vanligt hade han dött av skam men kuken bultar och pungen drog ihop sig och allt han hjärna kunde tänka på var den där kvinnan, hennes stora svällande bröst, hennes små nätta händer och den våta svullna fittan mellan hennes ben. När han lyckat sparka av sig jeansen gick han sakta mot henne där på terassen. Varje steg fick hans kuk att darra till och han drog efter andan. När han kom fram ställde hon sig på knä framför honom och tog den ytterst spetsen av ha kuk mellan sina läppar. Ett ofrivilligt stön kom ur hans mun och han bet sig i läppen. Men när hon lät sina varma läppar krama om hans stånd samtidigt som händerna smekte hans skinkor och trycker honom mot hennes mun kunde han inte hålla tillbaka utlösningen som kom i vågor och fick benen att vika sig. Han landade mjukt på solsängen och hon smekte ut de sista dropparna och slickade girigt i sig varje droppe av hans säd.....

Kommentarer

  1. Mmmmm!
    Magiskt!
    Hennes semester blir nog inte så tokig ��
    Martin

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Målarhjälp del 2.

Stockholm höll sakta på att vakna till liv under solens gassande strålar. Det doftade nybakat bröd från bageriet på hörnet. Och några morgontidiga joggare sprang förbi. Den intensiva värmen som hade hållit i sig i nästan tre veckor visade inga tecken på att avta. Trots att klockan bara var strax efter åtta var det redan 23 grader och Stefan höll sig i skuggan där han stod och väntade på bussen. Han var glad för att han valt shorts och linne det skulle bli svettigt idag. Doften av varm asfalt började sprida sig och en viss sommarlunk blev tydlig även mitt i stan. Medan han stod och väntade passade han på att iaktta människorna som passerade, det märktes att det var semestertider, antalet kostymnissar var betydligt lägre än vanligt medans antalet japaner med kameran i högsta hugg var onödigt högt. Stefan skakade på huvudet och suckade lite, det skulle onekligen bli skönt att få jobba ute i skärgården några dagar. När Joel, hans chef på målerifirman, först frågat om han kunde tänka sig at

Heta samtal om Strapon.

Det var ingenting jag ens funderat på det här med strapon. Sen var det en kväll i höstas, jag och Peter hade bestämt oss för att dricka lite för mycket vin så vi skulle våga fylla i vår sida på Hemligg. När vi kom till listan över vad vi gillade i sängen och jag rabblar alla alternativ så säger Peter plötsligt JA när vi kommer till strapon. Jag ryckte till och tittade på honom, han såg lite lagom generad ut. Är det sant vill du prova det frågade jag och såg nog rätt tvivlande ut. Mmm är väl lite nyfiken kommer det från Peter. Min hjärna spinner igång, vad tycker jag om det? Vi har ju lekt med buttplugg och vibrator men sele och att jag ska sätta på honom, tanken var lite skrämmande. Men allt är värt att prova minst en gång. Sagt och gjort så började jag surfa runt på Wish för att hitta en sele som gick om min inte så späda kropp. Hade ingen lust att lägga tusen kronor på något som varken han eller jag visst om vi skulle gilla. Men där och då sköt jag lite på beställningen, men så någo

Tur på fjället

Ing-Marie satt på tåget och såg ut på det fantastiska landskapet som passerade. Det var med blandade känslor hon närmade sig Undersåker. Att gå på tur i den jämtländska fjällvärlden var något hon gjort varje vinter de senaste 20 åren. En vecka sent på våren när det var nästan tomt på turister hade hon njutit av frisk luft, bländande vit snö och en strålande sol från en klarblå himmel. Men det hade alltid varit tillsammans med Sture.  Hjärtat snörptes samman när hon tänkte på Sture. 42 fina år hade de fått tillsammans innan han helt utan förvarning dog av en hjärtinfarkt två dagar före midsommarafton i fjol. Det gjorde fortfarande så ont och hon torkade några tårar som började rinna. Döttrarna hade tyckt att hon skulle ta en charterresa till Kanarieöarna istället men Ing-Marie ville inte träffa massa folk. Hon kände att hon behövde få komma upp på fjället känna stillheten och kanske skulle smärtan bli mindre om hon fick vara någonstans där de delat några av sina bästa stunder hon och St