Fortsätt till huvudinnehåll

Middag med oväntad dessert

Jag kunde verkligen tänka mig roligare sätt att tillbringa en ledig fredagkväll. Anders hade bjudit hem sin kollega Sven och hans präktiga och tråkiga fru Sofia. Vi hade träffats på flera tillställningar på Anders jobb och Sven pratade antingen om golf eller nån teknisk lösning de jobbade med just nu medan Sofia stolt berättade om vilka surdegsbröd, chokladpraliner eller långkok hon gjort i helgen. Men jag fick bara överleva kvällen. Anders kommer in i köket och ger mig en uppskattande blick när han ser min nya röda klänning. 
 -Du är så snygg min älskling, säger han. 
 -Tack, du ser inte så illa ut själv, svarar jag och kryper in i hans famn. 
 När jag lutar mitt huvud bakåt böjer han sig ner och kysser mig. Kyssen är krävande och eldig och jag låter mina händer leta sig ner över hans rumpa och ner över hans lår. 
När han biter mig lätt i läppen rycker jag till och pressar mig mot honom. 
 -Är allt klart inför middagen eller ska jag göra något? frågar Anders. 
 -Ja tror allt är under kontroll, svarar jag. Soppan är varm och bara att servera när de kommer. Köttet ska in en lite stund till och gratängen står inne och gottar till sig. 
Och desserten är klar i frysen.
 -Vill du ha ett glas bubbel med vi väntar på Sven och Sofia? undrar Anders. 
 Men innan jag hinner svara ringer det på porttelefonen, de är redan här. 
Vi drar oss ifrån varandra och Anders går för att släppa in dem medan jag tar ut champagne ur kylen tillsammans med de små räksnittarna. Sen tar jag ett djupt andetag och förbereder mig på en lång och sömnig kväll. 

Sofia kramar om mig, hon ser precis lika tråkig ut som vanligt i sin gråa klänning som är knäppt enda upp i halsen men håret har hon satt upp i en svinrygg som gör att man ser hennes vackra nacke. Sven är redan igång och berättar för Anders om hans senaste golfrunda. Det här kommer bli en lång kväll tänker jag och tar en stor klunk av champagnen. Efter en liten stund ursäktar jag mig och går till köket för att duka fram förrätten. 
Sofia kommer efter och erbjuder sig att hjälpa mig. 
 -Har du bakat brödet själv Sara, frågar hon. 
 -Nej jag köpte det på bageriet nere på hörnet, svarar jag med en suck. 
 Antingen hör hon inte min irritation eller så bryr hon sig inte för hon fortsätter: 
 -Om du vill kan du få ett recept på ciabatta av mig, enkelt och så gott. 
 -Tack men bakning är inte riktigt min grej, svarar jag lite ansträngt. 
Anders och Sven gör oss sällskap och vi slår oss ner vid bordet.
Trots vin blir det aldrig nått riktigt flyt i samtalet. Sven fortsätter att prata om nån golfresa han iväg på i höstas. Jag undrar återigen varför Anders envisades med att bjuds hem dessa urtrista människor. Ja det finns bara ett att göra, jag går all in på vinet. När vi kommit en bit in på varmrätten är jag ganska påverkad och även lite småkåt så jag bestämmer mig för att vara lite busig och lägger handen på Anders kuk och kramar åt genom jeansen och känner hur han genast reagerar. Men tvärt emot vad jag tror låter han min handen ligga kvar och verkar gilla att jag smeker hans begynnande stånd. Tydligen har jag kopplat bort alla mina värdinneplikter för det är först när Anders puttar till mig som jag märker att Sofia pratar med mig.
 -Jag kom just på att ni aldrig fick vårt paket, säger hon igen. Och jag undrar hur många gånger hon sagt det. 
 -Kan inte du hämta det Sven? fortsätter hon.
 -Åh va gulligt de hade ni inte behövt, svarar jag och känner att tungan inte riktigt hänger med. Note to self - drick vatten människa! Sven kommer och har med sig ett litet paket med guldpapper. 
-Du som älskar paket får öppna, säger Anders och ger vidare paketet till mig.
 Jag försöker öppna lite försiktigt och vuxet men det slutar med att jag sliter i både snören och papper. Det är en lite röd ask med texten SexLek - lär känna din partner. 
Innan jag hinner öppna asken börjar Sofia prata, jag märker att hon också är ganska påverkad för hennes vanligtvis återhållsamma och strama är ersatt med yviga rörelser och fniss. 
 -Sven tyckte att det här var en dum idé men vi har haft så himla mycket roligt med det här spelet jag tyckte det kunde vara roligt att ge bort. 
 -Vad är det? frågar Anders. 
 -Alltså det är kort med olika frågor som man ställer till varandra för att lära känna varandra bättre, säger Sven. 
 -Ja men väldigt ingående frågor, fortsätter Sofia menade. 
 -Hur då ingående? frågar jag och känner att hjärnan inte riktigt hänger med efter allt vin. 
 -Du får väl öppna så får vi se, säger Anders.
 -Eh du kanske ska göra det när ni är ensamma, säger Sven lite tveksamt. Men jag har redan öppnat asken och håller som bäst på att få av plasten.
 Jag får upp de vackert mörkröda korten med guldkant och läser på det första: 
 -Hur gammal var du när du förlorade oskulden? Ja hur gammal var du Anders, det har vi aldrig pratat om? Han ser lite besvärad ut men svarar iallafall: 
 -Jag var sexton, det var på skolavslutningen i nian med Jessica i 9b. Inte särskilt minnesvärt men hon hade fantastiska bröst minns jag. 
-Du då Sara när blev du av med oskulden? Inser hur full jag är när jag inte ens tvekar innan jag berättar: 
 -Jag var sjutton och var iväg på ett skidläger med kyrkan och en av ledarna en kille som hette Simon och var över tjugo förförde mig i bastun. 
Jag hade väl hånglat med några jämnåriga killar med det här var något helt annat. 
Han fick mig så kåt att jag kom nästan direkt när han kom in i mig. 
Jag satt på en lav och han stod mellan mina ben och han hade en rejäl kuk. 
Minns hur han drog sig ur och kom över min mage. Sen hade någon sett oss och skvallrat för prästen så Simon fick åka hem samma dag så det blev bara en gång. 
Men jag fantiserade om honom i säkert ett år efteråt. 
 -Låter betydligt bättre än min första gång, men det tar vi en annan gång nu är det min tur, säger Sofia. Som verkar ta för givet att vi ska fortsätta och inte mig emot plötsligt har middagen gått från urtråkig till spännande. Sofia greppar ett kort och vänder sig mot Sven : 
 -Vilken är du mest udda sexuella upplevelse. Sven som hela tiden sett lite besvärad ut verkar inse att han antingen kan gå hem eller hänga på tar en stor klunk vin innan han börjar berätta: 
 -Det är inget jag gjort själv men det måste ha varit när jag och min förra flickvän var i New York. Vi skulle åka på en sightseeing buss med guide i högtalarna och av någon konstig anledning var det bara vi med. Har för mig att de fått en stor grupp som avbokat eller nått. Men efter de första sevärdheterna uteblev själva guidningen men den manliga guiden glömde att stänga av ljudet ut i bussen. Så vi hörde hur han ringde upp sin flickvän och hade telefonsex. Han berättade hur han längtade efter att knulla henne bakifrån och hur han istället fick runka sin stora svarta kuk. 
Så höll han på tills han stönande berättade att han kom. Helt surrealistiskt men också lite upphetsande att tjuvlyssna, avslutar han. 
 -Hur sjukt som helst, säger Sofia och fortsätter, har någon av er provat telefonsex. Jag tar en ny klunk vin och låtsas att jag inte hört henne men Anders svarar i mitt ställe: 
 -Vi har ganska ofta telefonsex när jag är ute och reser. Kan vara helt fantastiskt att berätta vad man skulle vilja göra eller vad man faktiskt gör.
 Kan vi helt klart rekommendera, eller hur Sara. Nu blossar mina kinder och jag instämmer hummande att jo så är det väl. Stämningen är uppsluppen och glad så Sven greppar nästa kort och vänder sig mot Anders: 
 -Vilken är du favoritställning? Anders svarar direkt: 
 -När Sara rider mig, älskar att jag kan komma så långt in i henne och att jag dessutom kan krama hår om hennes bröst. Min hand som återigen vilar på Anders lår känner hur han har styvnat och hur byxorna putar ut ordentligt,det får det att pirra till i min fitta. Hör sitter vi och pratar om saker jag och Anders knappt pratar om själva,det känns väldigt upphetsande. Anders tar ett kort och säger: 
 -Sofia du har varit väldigt tyst nu måste det väl vara din tur att svara på en fråga. 
 -Skjut bara, svarar hon självsäkert. 
 -Hmm då ska vi se. Jo här har vi den. Har du någon sexfantasi som du inte provat än?  
-Absolut flera stycken, att ha sex på en offentlig plats är en och att ha sex med flera personer samtidigt är en annan. Sofia bubblar på och jag ser hur Anders får den där lite dimmiga blicken han får när han är kåt. 
Sofia känner det nog också för hon knäpper upp några knappar i klänningen och ser honom i ögonen samtidigt som hon smeker sig över halsen och ner i urringningen som blev synlig när hon knäppt upp knapparna. 
 När hon fortsätter prata är det direkt till Anders hon vänder sig: 
 -Vilken fantasi har du aldrig berättat för någon. Jag känner att Anders kuk nu är stenhård och pulserar under min hand. Han sväljer några gånger innan han börjar prata lite tvekande: 

-Jag brukar fantisera om att vara med en kille. Jag måste ha ryckt till för Anders vänder sig mot mig och böjer sig fram och viskar i mitt öra: 
 -Och det har inget med vår kärlek att göra. Sen kysser han mig hungrigt och pressar min hand närmare hans stånd med sin hand över min. Jag är fortfarande lite chockad när jag böjer mig över bordet och drar nästa kort och frågar: 
 -Vem vill ha nästa fråga? -Jag, säger Sofia och sveper resten av vinet. 
 -Vad är bäst med din partner? Hon funderar en stund sen säger hon: 
 -Om vi struntar i att han är snäll, omtänksam och all annan skit så är det hans kuk. 
Den är precis lagom stor och lagom grov. Fyller min fitta perfekt. Sen har han ett stort känsligt ollon som jag älskar att slicka. Mmm han smakar så gott. Sven ser lite generad ut och när Sofia fortsätter ser han ut att vilja försvinna: 
 -Kan du inte ställa dig upp och visa din härligt hårda kuk? 
Du har ju suttit hör med ett präktigt stånd i säkert en halvtimme nu. Sven försöker se oberörd ut men Sofia har bestämt sig och vänder sig mot mig: 
 -Visst hade det varit roligt att få jämföra lite, hur är Anders kuk? 
 Något i stämningen i rummet får mig att haka på: 
 -Jag kan bara hålla med jag älskar hans kuk, den är ådrig så där som på porrfilm och att han är omskuren så att ollonet alltid är synligt tycker jag är så sexigt. 
 -Va är du omskuren Anders? Jag har aldrig varit med en kille som är omskuren, kan jag inte få se? säger Sofia och ser på honom med en blick som inte kan kallas något annat än kåt. 
 Killarna tittar på varandra och verkar göra någon slags tyst överenskommelse. 
För nästan samtidigt reser sig båda upp och börjar knäppa upp byxorna, Sofia och jag jublar. Det är tydligt att båda två är påverkade av hur vi pratat för det putar ordentligt när de drar ner dragkedjan och byxorna till knäna. När de står där i sina tighta boxershorts tvekar de en kort stund, inte länge men tillräckligt för att Sofia ska hinna säga: 
 -Sara vi kan väl hjälpa den med det sista, tar du Sven så tar jag Anders. Nu är all min vanliga blygsel borta och jag svarar med rösten lätt grumlig av upphetsning: 
 -Självklart, kom ska jag hjälpa dig Sven. Killarna som verkar ha gett upp skrattar och byter plats så de står framför oss där vi sitter på varsin sida av bordet. Jag vrider ut stolen så jag har Svens skrev mitt framför mig. Med händerna på hans höfter försöker jag dra ner boxershortsen men kuken fastnar i resåren så jag får dra ut resåren innan jag kan dra ner dem. Sofia hade rätt, det är en stor och härlig kuk som står där framför mig. 
 Det var länge sen jag hade sex med en kille som hade förhuden kvar och jag vill dra tillbaka den och se om det får honom att stöna och rycka till. 
 I ögonvrån ser jag hur Sofia lystet ser på Anders kuk som verkar rycka för att komma närmare hennes mun som är lätt särade. 
 -Får jag smaka lite? frågar Sofia och söker ett godkännande från oss andra. 
Vi nickar och alla tre ser på hur hennes tunga försiktigt slickar på Anders blanka ollon och sen tar hela hans hårda kuk i munnen. Stönet som kommer från Anders får min fitta att bulta. Tror aldrig jag varit så kåt innan nån ens rört mig. 
Utan att tänka låter jag ena handen sluta sig runt Svens pung och den andra sakta dra tillbaka förhuden så hans stora ollon blir synligt. Precis som jag hoppats rycker kuken till i min hand och ett lågt stön kommer från hans mun. Jag har allt mitt fokus på att undersöka den härliga kuken och hör först inte vad Anders säger: 
 -Är det inte vår tur att jämföra era fittor nu? hans röst är lite ansträngd och jag hör hur kåt han är. 
Först känner jag lite av den vanliga blygseln, jag undviker ju helst att byta om på gymmet för att slippa visa mig naken. Men kåtheten ger mig mod och jag erbjuder mig att byta plats med Sven. 
 -Jag tycker vi sätter oss i soffan Sven så vi sitter lite bekvämare, säger Anders. 
De drar av sig jeansen och sätter sig i soffan kukarna är fortfarande hårda och jag kan knappt slita blicken från deras kroppar. Sofia börjar sakta knäppa upp knapparna i klänningen och mer och mer blir synligt av hennes kropp. Ett stråk av svartsjuka drar genom mig när jag ser hur Andres stirrar på hennes små toppiga bröst så olika mina tunga stora bröst.
Sen drar jag min klänning över huvudet i ett enda drag och står där, tacksam för att jag valde den nya svarta korsetten som jag fick av Anders i julklapp. Med de svarta strumporna med strumpeband och de små stringtrosorna vet jag att jag är sexig och Svens blick gör mig inte besviken. 
Han börjar sakta smeka sig själv med lätta händer och jag vill hjälpa till. Sofia har klivit ut klänningen och står bredvid mig i ett par bekväma trosor, inget sexigt eller utmanande. -Ska vi? frågar hon mig. Men innan jag hinner svara har hon klivit ur dem och jag drar av mig mina små stringtrosor. 
Jag iakttar henne, allt från de små toppiga brösten med fräknar på till de ljusröda bröstvårtorna, platta mage och hennes röda könshår. Hon är vacker och jag får lust att känna på hennes välansade men täta könshår. Känner mig som en valross bredvid henne med mina breda höfter, kraftiga lår, mjuka mage och stora tunga bröst. 
 -Kom närmare, ber Sven. Och jag gör som han ber mig. 
 -Du är så sexig Sara, säger han. Får jag känna på din rakade fitta. Jag sväljer hårt och nickar, han låter fingrarna smeka min fitta med lika mjuka rörelser som han nyss smekte sig själv med. Det pulserar hårt i min fitta och jag särar lite på benen så hans fingrar ska glida in i mig när jag känner hur han låter ena fingret leka lätt mellan mina svullna blygdläppar kan jag inte låta bli att stöna. 
 Jag tittar på Anders men han är helt fokuserad på Sofias röda buske, han låter sina fingrar leka med de röda lockarna och dra lätt i dem. 
 Att se honom smeka en annan kvinna gör mig inte svartsjuk utan bara enormt upphetsad.  

När jag går ännu lite närmare Sven tar han tag om mina höfter och drar ner mig över honom. Han lutar sig bakåt och jag låter händerna smeka in under hans skjorta sen ändrar jag ställning så jag står på knä över honom och han drar mig ännu närmare honom så min fitta pressas mot hans stora hårda kuk. Efter en liten tvekan ställer jag mig upp och hjälper honom att komma rätt innan jag sänker mig ner över hans kuk. 
Han är både längre och grövre än Anders och det tar en stund innan jag kan njuta av hur han fyller mig. Sven har fått ut mina bröst ur korsetten och suger ivrigt på mina bröstvårtor. 
 Jag hör hur Sofia gnyr till bredvid mig och jag tittar dit och ser att nu står Anders på knä framför henne och slickar hennes fitta. Hon roterar med höfterna mot hans mun och stönar allt högre. Plötsligt slutar han kör in sin stenhårda kuk i henne, hon skriker till mest av förvåning tror jag för snabbt faller de in i en snabb takt. Jag rider Sven i samma takt och jag biter mig i läppen för att inte komma när han låter ett finger massera mitt stjärthål. 
Jag känner hur långt in han kommer och rider honom ännu snabbare tills min fitta börjar krampa runt hans kuk och orgasmen kommer i kraftiga spasmer. 
Strax kommer Sven han häver sig upp mot min fitta och faller tillbaka i soffan. 
Anders han sett allt och pumpar ut och in i Sofias våta fitta, jag ser hur hans kuk blänker av hennes fortsaft. Sofia gnyr allt höger och smeker sina bröst tills hon höjer sig mot Anders och skriker till. 
Några stötar till från Anders sen drar han sig ur henne och sprutar över hennes platta mage. Alla fyra blir vi liggande huller om buller i soffan. Efter en stund säger Sofia: 
 -Men nu skulle det smaka bra med lite kaffe. Så under trevligt småprat dricker vi kaffe innan Sven och Sofia tackar för sig. Innan de går säger Sven: 
 -Nästa middag blir hos oss, jag ser redan fram emot den.

Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Målarhjälp del 2.

Stockholm höll sakta på att vakna till liv under solens gassande strålar. Det doftade nybakat bröd från bageriet på hörnet. Och några morgontidiga joggare sprang förbi. Den intensiva värmen som hade hållit i sig i nästan tre veckor visade inga tecken på att avta. Trots att klockan bara var strax efter åtta var det redan 23 grader och Stefan höll sig i skuggan där han stod och väntade på bussen. Han var glad för att han valt shorts och linne det skulle bli svettigt idag. Doften av varm asfalt började sprida sig och en viss sommarlunk blev tydlig även mitt i stan. Medan han stod och väntade passade han på att iaktta människorna som passerade, det märktes att det var semestertider, antalet kostymnissar var betydligt lägre än vanligt medans antalet japaner med kameran i högsta hugg var onödigt högt. Stefan skakade på huvudet och suckade lite, det skulle onekligen bli skönt att få jobba ute i skärgården några dagar. När Joel, hans chef på målerifirman, först frågat om han kunde tänka sig at

Tur på fjället

Ing-Marie satt på tåget och såg ut på det fantastiska landskapet som passerade. Det var med blandade känslor hon närmade sig Undersåker. Att gå på tur i den jämtländska fjällvärlden var något hon gjort varje vinter de senaste 20 åren. En vecka sent på våren när det var nästan tomt på turister hade hon njutit av frisk luft, bländande vit snö och en strålande sol från en klarblå himmel. Men det hade alltid varit tillsammans med Sture.  Hjärtat snörptes samman när hon tänkte på Sture. 42 fina år hade de fått tillsammans innan han helt utan förvarning dog av en hjärtinfarkt två dagar före midsommarafton i fjol. Det gjorde fortfarande så ont och hon torkade några tårar som började rinna. Döttrarna hade tyckt att hon skulle ta en charterresa till Kanarieöarna istället men Ing-Marie ville inte träffa massa folk. Hon kände att hon behövde få komma upp på fjället känna stillheten och kanske skulle smärtan bli mindre om hon fick vara någonstans där de delat några av sina bästa stunder hon och St

Heta samtal om Strapon.

Det var ingenting jag ens funderat på det här med strapon. Sen var det en kväll i höstas, jag och Peter hade bestämt oss för att dricka lite för mycket vin så vi skulle våga fylla i vår sida på Hemligg. När vi kom till listan över vad vi gillade i sängen och jag rabblar alla alternativ så säger Peter plötsligt JA när vi kommer till strapon. Jag ryckte till och tittade på honom, han såg lite lagom generad ut. Är det sant vill du prova det frågade jag och såg nog rätt tvivlande ut. Mmm är väl lite nyfiken kommer det från Peter. Min hjärna spinner igång, vad tycker jag om det? Vi har ju lekt med buttplugg och vibrator men sele och att jag ska sätta på honom, tanken var lite skrämmande. Men allt är värt att prova minst en gång. Sagt och gjort så började jag surfa runt på Wish för att hitta en sele som gick om min inte så späda kropp. Hade ingen lust att lägga tusen kronor på något som varken han eller jag visst om vi skulle gilla. Men där och då sköt jag lite på beställningen, men så någo