Fortsätt till huvudinnehåll

Ett Gotlands äventyr

Äntligen hade sommaren kommit till Gotland på allvar och Fredrik suckade djupt när han slog sig ner på trappan med en kopp kaffe. Solen värmde gott och han lutade sig mot väggen och lät tankarna vandra. Om några timmar skulle Hugo och Stina komma med färjan.
 Han och Hugo hade varit vänner i över 20 år och upplevt massor av galna upptåg tillsammans.
Men Stina skulle det vara första gången han träffade.
Hon och Hugo hade träffats i lite drygt ett halvår och Hugo hade visst trillat dit ordentligt den här gången. Hoppas hon var en kul tjej ingen sur torrboll som skulle förstöra helgen.
Öl och vin låg på kylning, veden låg klar vid bastun. För trots att solen värmt gott den senaste veckan var havet rätt kyligt fortfarande och en värmande bastu skulle nog bli skönt innan de kastade sig i från bryggan.
Fredrik reste sig sakta och gick in han hade en del kvar att fixa innan Hugo och Stina kom.
härligt sexig halvnaken man

Klockan var nästan halv åtta när den vinröda Volvon rullade in framför stugan och Fredrik gick ut för att möta dem. Hugo klev ur bilen och sköt upp solglasögonen i pannan och gick fram till Fredrik och kramade om honom.
Skönt att äntligen vara framme, allt bra med dig Fredde?
Innan Fredrik han svar klev Stina ut på andra sidan och Fredrik tappade nästan andan.
Vilken tjej! Hon hade långa ben, smal midja, små fasta bröst som han anade under den nästan genomskinliga blusen, långt rakt mörkt hår och ett stort sexigt leenden. Herre jävlar vilken vinstlott Hugo dragit.
Välkomna! fick han fram med en lite kvävd röst.

Efter hälsningar, kramar och ryggdunkningar drog sig alla tre in i det lilla rödvita huset.
Medan Hugo & Stina installerade sig i sovrummet bredvid hans dukade Fredrik fram öl, en charktallrik och lite nybakt bröd från bageriet i Lärbro.
Kvällen blev riktigt lyckad, ölen gick åt i ett farligt tempo och samtalet flöt lätt mellan allt mellan himmel och jord. Ju senare kvällen gick desto mer började samtalen få inslag av sex. Inte rätt ut men allt blev lite tvetydigt och Fredrik fick allt svårare att slita blicken från Stina. Hugo och Stina å sin sida fick allt svårare att hålla händerna ifrån varandra. Hugo lekte lätt med Stinas hår, lät fingrarna smeka hennes nacke medan hon drog med sina långa naglar längs insidan på Hugos jeansklädda lår och hastigt upp över hans skrev.
Fredrik kände hur kåtheten kom över honom och han reste sig för att plocka undan. Hugo och Stina sa ett snabbt god natt och drog sig tillbaka.
naken kvinna

Fredrik plockade undan och tog en kall dusch för att klarna tankarna. Han kunde inte, fick inte tända på Stina det var Hugos tjej. Hugo hans bästa vän som han delat allt med.
Fan skärp dig nu, sa han till sig själv.
Efter att ha släckt alla ljus gick han också och la sig.
Trött efter en lång dag och lite för många öl somnade han nästan direkt.
Han vaknade med ett ryck, var var han och vad var det som lät. Han såg sig om i det halvskumma rummet där gryningsljuset smög sig in genom de tunna sommargardinen.
Så hörde han ljudet som väckt honom, ett fnittrande kvävt skratt och Hugos låga röst. För låg för att kunna urskilja några ord.
När han förstått vad som väckt honom och att allt var lugnt försökte han somna om.
Men ljuden genom väggen började ändra karaktär. Stinas skratt gick över till mjuka stön och snart hörde han det rytmiska dunkandet av sänggaveln mot väggen.
Trots hans försök att inte höra kände han kuken sakta svälla och det blir allt svårare att inte föreställa sig scenen på andra sidan väggen. Stönandet ökade i volym och de hade uppenbarligen glömt alla försök att vara tysta.
Nu bultade Fredriks kuk och han önskade att han hade sett vad som hände på andra sidan väggen. Han lät handen få samma takt som sängens dunkande och kände hur utlösningen närmade sig. Och strax efter att stönandet nådde sitt klimax och dunkandet av sänggaveln tystnade kom Fredrik i några snabba och kraftiga sprut.

Ingen av de ursäkter som Fredrik väntat dig om störd nattsömn kom utan istället var det en strålande glad Stina som kom in i köket när Fredrik fixade frukost. Hon hade ett härligt sömnrufsigt hår, ett par små spetstrosor i stringmodell och ett kort linne. Fredrik försökte att inte stirra på hennes platta mage och fasta rumpa.
Det här var Hugos tjej skärp dig för fan, sa han till sig själv.
Några minuter senare kom även Hugo och slog sig ner vid frukostbordet. Innan han hälsade på Fredrik böjde han sig ner och kysste Stina djupt och lät händerna glida över hennes rygg och smeka den nakna rumpan. Fredrik tittade bort men undrade hur han skulle klara två dagar till i samma hus som den här kvinnan utan att göra nått han fick ångra.

Under frukosten gjorde de upp planer för helgen. Turen till Visby fick vänta till imorgon när vädret skulle bli sämre. Idag blev det sol och bad vid stugan. Viken där stugan låg var helt insynsskyddad och hade en egen liten strand. Solstolar bars fram och de gjorde i ordning en picknickkorg med jordgubbar, melon, rosévin och vatten. Stina tog av bikini överdelen och passade på att sola topless. Fredrik hade svårt att slita ögonen från hennes små runda bröst. En lätt bris blåste och fick de ljust bruna bröstvårtorna att dra ihop sig. Fredrik svalde och la sig på mage så att det inte skulle synas hur hon påverkade honom. Solen värmde skönt och efter en stund Fredrik somnade till i solen. När han vaknade till var Stina och Hugos solstolar tomma. De hade gått ner till vattnet och stod nu rätt tillsammans. Fredrik låg kvar och tittade på dem. Hugo stod tryckt mot Stinas rygg och lät händerna smeka hennes bröst och massera hennes bröstvårtor. Stina lutade sitt huvud bakåt mot Hugos axel och såg ut att andas tungt med öppen mun. När Hugo lät händerna smeka sig neråt mot de minimala bikinitrosorna reste sig Fredrik hastigt och började gå upp mot stugan.
De hade hört honom och Hugo sprang i kapp honom.
Förlåt, det blev pinsamt vi trodde du sov, sa Hugo generat.
Ingen fara, svarade Fredrik. Men nästa gång kan ni väl hyra ett rum, försökt han skoja

Först nu blev han medveten om Hugos kraftiga stånd som spände ut badshortsen och han sa lite menade:
Du kanske ska svalka av dig innan lunch.

Del 4
Dagen fortfarande i samma lugna tempo och rosé flaskorna tömdes sakta. Precis som kvällen innan låg det en sexig underton i alla samtal. Fredrik visste inte om han inbillade sig men det kändes som Stina flörtade med honom. Men det var nog bara solen och vinet.
Efter middagen bestämde de att en bastu i solnedgången lät som ett underbart sätt att avsluta
dagen på.

Bastun var nog det bästa med hela stugan, ett panorama fönster ut mot havet två lavar, långa nog att ligga raklånga på och ett underbart relaxrum med två soffor där man kunde ta en öl och eftersvettas. Ja bastun var allt som stugan inte var - lyxig och rymlig.
Fredrik lät Hugo och Stina gå in först, men när han såg att båda två slängde av sig badkläderna och
gå in nakna gjorde han det också.
Stina satt på lutad mot väggen på den övre laven men fötterna utsträckta framför sig och Hugo satt på laven under så Fredrik satte sig mitt emot Stina. De hade inte suttit lång stund innan Stina drog upp knäna och särade på benen. Fredrik såg rakt på hennes fitta med blanka svullna blygdläppar.
Efter allt som hänt det senaste dygnet behövdes inte mer för att hans kuk skulle börja  styvna. Han glömde Hugo för en stund och kunde bara se Stinas fasta bröst och hennes rosa blänkande fitta. Stina tittar tillbaka och ler retsamt:
Är du sugen? säger hon.
Han vet inte vad han ska svara utan för blicken till Hugo som stumt tittar från Fredrik till Stina. Han ser inte arg ut som Fredrik väntat sig utan snarare nyfiken kanske till och med upphetsad.
Fredrik vet inte vad han ska säga eller göra.
Stina väntar och börjar tankspritt smeka insidan på sina lår med ena handen, den andra låter hon smeka Hugos nacke.
Fredriks kuk är nu ordentligt hård och det går inte att dölja. Hugo reser sig och ställer sig mittemellan Stina och Fredrik .
Fredrik ser att även hans kuk står rakt upp. Till skillnad från Fredriks rätt långa men ganska smala kuk har Hugo en kort och grov kuk. Nu är det här blicken fastnar det är kittlande att se honom där med den hårda kuken och pungen som gungar när han böjer sig fram för att smeka Stina lätt på benet. Sen låter han handen fortsätta över till Fredriks smalben och upp mot låret. Det går snabbt och om det inte ilat till från foten och upp till pungen hade nog Fredrik trott att det aldrig hänt. Han kände sig helt förvirrad, vad var det som höll på att hända?
Får jag? viskar Hugo fram.
Fredrik bara nickar. Hjärtat bultar och han känner sig helt matt. Stina som bara tittat på flyttar sig nu fram så hon också kan smeka Fredrik. Fredrik har aldrig tänk på killar på det viset men nu är allt han kan tänka på att han vill känna hur Hugos starka seniga kropp känns under hans händer, hur det är att smeka någon annans hårda kuk. Det bultar och spränger av kåthet och han är rädd att det ska gå för honom innan något ens har hänt. Så när Stina låter sin mun börja kyssa sig upp längs insidan på hans smalben upp på insidan av låret stönar han högt och sluter handen om Stinas nacke. Herregud han kan knappt andas i den varma bastun. Hugo låter sina fingrar leka med håret på Fredriks  bröst och ner mot det stenhårda kuken. Fredrik känner hur pungen drar ihop sig och samtidigt som Stinas tunga börjar rita cirklar på pungen sluter Hugo handen om hans stenhårda stånd och han kommer i en av de häftigaste utlösningar han känt & han skriker till.

När han åter kan tänka och se klart ser han Hugo, hans grova kuk och allt han vill är att ta på honom, suga, slicka, bita. Han sträcker ut händerna och låter dem smeka Hugos kraftiga överarmar ner över brösten och massera bröstvårtorna, Hugo stönar och Stina böjer sig fram och kysser honom. Men allt Fredrik kan fokusera på är kuken som rycker till varje gång han låter fingrarna nypa till om bröstvårtorna. Han måste närmare så han kliver ner på den nedre laven och sätter sig gränsle framför Hugo så han kan komma åt med händer och mun. En kort sekund tvekar han, vad håller han på med, sen  låter han munnen omsluta hela den grova kuken och njuter av att känna den lena huden mot läpparna och hur tungan undersöker ollonet och hur Hugo trycker sig mot honom. Ett fnitter från Stina får honom att släppa Hugos kuk och se upp. Hon har rest sig upp och står nu bakom Hugo trycker sig mot hanns rygg, händerna smeker, knådar och rispar Hugos bröstkorg samtidigt som hon kysser nacken och nafsar i örsnibben.
Det rycker i Hugos kuk och han stönar lågt. Fredrik tar hans pung i handen och kramar lätt innan han med rytmiska fasta tag låter den andra handen få samma takt som munnen som nu åter slutit sig runt Hugos ollon. Tungan cirklar och han låter tänderna nudda lätt innan han tar in så mycket han klara. En tanke flyger förbi, hur gör tjejer för att inte kvävas? Men längre hinner inte tanken innan Hugo börjar stöta med höfterna mot han mun, stöna högt och när Fredrik ökar takten med handen kommer Hugo och Fredrik känner den salta och lite beska smaken av sperma i munnen. Konstigt och väldigt upphetsande.......

Hugo lutar sig bakåt mot Stina och andas tungt.
Medan Stina smeker Hugo med lugna tag säger hon:
Nu måste det väl ändå vara min tur killar? Men jag tror vi får flytta ut här ifrån, jag fixar inte mer av den här värmen.
Ja det är väl inte mer än rätt Hugo, säger Fredrik.
Låt mig bara hämta andan så ska vi ta han om dig på alla sätt du kan önska min älskling, svarar Hugo.

Plötsligt känner Fredrik sig lite generad och drar sig ut till relaxrummet medan Stina och Hugo står kvar tätt omslingrade och pratar med låga röster. Ska han gå och låta dem få vara ensamma? Vad var det som just hände? Han och Hugo? Sög han just av sin bästa vän medan dennes tjej såg på? Tanken på det som just hänt får det att suga till i magen och kuken börjar svälla igen. Hur är det möjligt det gick ju just för honom.
Innan han har hunnit bestämma om han ska gå eller stanna kommer Hugo och Stina.
Vad tror du om att flytta ner soffkuddarna på golvet så vi får gott om plats när vi ska pyssla om den här skönheten? frågar Hugo Fredrik.
Absolut! svarar Fredrik men han känner sig inte alls lika säker som han låter.

Varsågod och ligg, säger Hugo till Frida när de skapat en stor mjuk madrass på golvet.
Sen fortsätter han vänd mot Fredrik:
Kan inte du börja så jag får titta på er och hämta andan lite till.
Eh jo visst, svarar Fredrik lite generat.

Stina sträcker ut sig och hennes små fasta bröst drar till sig hans blick och han lägger sig ner intill och börjar smeka brösten helt lätt.
Stina gnyr till och han fortsätter, hon har så härliga bröst. När bröstvårtorna är styva och Stinas gnyende gått över till ett lågt stönande böjer han sig över henne och nafsar, suger och biter lätt i bröstvårtorna.
Hon höjer höfterna och ber honom om att låta henne komma nu, hon vill inte vänta.
Då hör dom båda Hugos låga skratt:
Tror du att du ska få komma redan, vi har ju knappt börjat än.
Hugo kommer och gör dem sällskap på golvet och började kyssa Stina vid fotknölen och fortsatte upp längs insidan av vaden.
Fredrik ligger lutad på ena armen och fortsätter smeka de uppnosiga brösten med fjäderlätta rörelser samtidigt som han tittar på när Hugo kysser sig uppåt och hur Stina får svårt att ligga stilla. Nu är kuken lika hård igen och han trycker ståndet mot Stinas mjuka lår.
När Hugo upprepat kyssandet på andra benet också var Stinas andetag snabba och hon lyft höfterna mot Hugos mun.
Ställ dig på alla fyra Stina, sa Hugo med en röst som är lätt grumlig av kåthet.
Stina verkar först inte höra honom utan fortsätter bara att gny, men när inget mer händer öppnar hon ögonen och tittar upp på Hugo:
Va sa du?
Ställ dig på alla fyra, upprepade Hugo.
Hon ställer sig upp skakig av kåthet och väntar.
Hugo söker Fredriks blick och säger med en menade blick mot hans stånd:
Du ser redo ut så jag lämnar över till dig nu.
När de reser sig för att byta plats drar Hugo in  Fredrik i en kram. Det ilar till i Fredrik när hans hårda stånd pressades mot Hugos hårda seniga kropp och när Hugo lät sina händer smeka och krama om hans rumpa stönar han till och Hugo tystar honom med en kyss.
En kyss, det känns så mycket mer utlämnade och upphetsande än att ha tagit hans kuk i munnen. Han njuter av att känna hans skäggstubb mot sin mun och hans tunga mot hans.
Hallå nu får ni vänta nu är det jag som ska få kuk, avbryter Stina deras kyss.
Fredrik tar ett steg tillbaka och tar ett par djupa andetag. Sen ställer han sig på knä bakom Stina. Han böjer sig fram och kysser hennes fitta, kör in tungan i hennes våta fitta. Masserar hennes rumpa och låter ett finger retas runt hennes stjärthål. När han trycker in fingret i henne skriker hon till och Fredrik reser sig upp. Han låter kuken retas i fittöppningen innan han i en enda lång stöt kör in sin bultande kuk i hennes trånga våta fitta. När han väl kört in kuken finns inga spärrar och han knullar henne i hårda djupa stötar och strax kommer de båda två i ännu en häftig orgasm.

Efter att de vilat en stund tar de ett bad innan de flyttar in i stugan och den stora dubbelsängen. Men det är en helt annan historia.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Målarhjälp del 2.

Stockholm höll sakta på att vakna till liv under solens gassande strålar. Det doftade nybakat bröd från bageriet på hörnet. Och några morgontidiga joggare sprang förbi. Den intensiva värmen som hade hållit i sig i nästan tre veckor visade inga tecken på att avta. Trots att klockan bara var strax efter åtta var det redan 23 grader och Stefan höll sig i skuggan där han stod och väntade på bussen. Han var glad för att han valt shorts och linne det skulle bli svettigt idag. Doften av varm asfalt började sprida sig och en viss sommarlunk blev tydlig även mitt i stan. Medan han stod och väntade passade han på att iaktta människorna som passerade, det märktes att det var semestertider, antalet kostymnissar var betydligt lägre än vanligt medans antalet japaner med kameran i högsta hugg var onödigt högt. Stefan skakade på huvudet och suckade lite, det skulle onekligen bli skönt att få jobba ute i skärgården några dagar. När Joel, hans chef på målerifirman, först frågat om han kunde tänka sig at

Heta samtal om Strapon.

Det var ingenting jag ens funderat på det här med strapon. Sen var det en kväll i höstas, jag och Peter hade bestämt oss för att dricka lite för mycket vin så vi skulle våga fylla i vår sida på Hemligg. När vi kom till listan över vad vi gillade i sängen och jag rabblar alla alternativ så säger Peter plötsligt JA när vi kommer till strapon. Jag ryckte till och tittade på honom, han såg lite lagom generad ut. Är det sant vill du prova det frågade jag och såg nog rätt tvivlande ut. Mmm är väl lite nyfiken kommer det från Peter. Min hjärna spinner igång, vad tycker jag om det? Vi har ju lekt med buttplugg och vibrator men sele och att jag ska sätta på honom, tanken var lite skrämmande. Men allt är värt att prova minst en gång. Sagt och gjort så började jag surfa runt på Wish för att hitta en sele som gick om min inte så späda kropp. Hade ingen lust att lägga tusen kronor på något som varken han eller jag visst om vi skulle gilla. Men där och då sköt jag lite på beställningen, men så någo

Tur på fjället

Ing-Marie satt på tåget och såg ut på det fantastiska landskapet som passerade. Det var med blandade känslor hon närmade sig Undersåker. Att gå på tur i den jämtländska fjällvärlden var något hon gjort varje vinter de senaste 20 åren. En vecka sent på våren när det var nästan tomt på turister hade hon njutit av frisk luft, bländande vit snö och en strålande sol från en klarblå himmel. Men det hade alltid varit tillsammans med Sture.  Hjärtat snörptes samman när hon tänkte på Sture. 42 fina år hade de fått tillsammans innan han helt utan förvarning dog av en hjärtinfarkt två dagar före midsommarafton i fjol. Det gjorde fortfarande så ont och hon torkade några tårar som började rinna. Döttrarna hade tyckt att hon skulle ta en charterresa till Kanarieöarna istället men Ing-Marie ville inte träffa massa folk. Hon kände att hon behövde få komma upp på fjället känna stillheten och kanske skulle smärtan bli mindre om hon fick vara någonstans där de delat några av sina bästa stunder hon och St